door Havermout in Overig  ·  39 Reacties

  • 9
  • 812x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ramp toeristen het blijven idioten. Totaal geen respect voor het slachtoffer.

0
1 Saviro

Hypocriete praatjes van wijkagent, ozo bezorgd als het ze uitkomt maar met het levenloze lichaam van mitch henriquez sprong politie ook niet zachtzinnig om nadat deze gedood was door agenten.

45
2 JanHaring

‘Mijn kind kan hier wel tegen, hoor’

aldus het pedagogisch genie,dat waarschijnlijk al van ouderdom pijp uit is op moment dat post traumatische probleem zich op wellicht akelige manier manifesteerd.
die kijk fixatie komt juist al van een behoefte tot relativeren van overmatig bewustzijn mbt materieel(fysiek) verlies cq 'angst'.Dat je kind ter plekke zal gaan staan verdringen en zich zal gedragen op een manier waarvan ie denkt dat ie dat het best kan doe in die situatie wil niet zeggen dat er geen innerlijk conflict begint te spelen.

0
3 billib

@1 , toch schijnt het ergens in de evolutie te zitten van de mens. Mijn gaat kijken bij rampen om ervan te leren. (ik heb de behoeft ook niet als er iets gebeurd is)

bron: strijd tegen de file (verkeerspycholoog)

:: Op het NOS journaal legt een verkeerspsycholoog uit dat voor het staren naar ongelukken een evolutionaire verklaring is. Ongevallen en rampplekken zouden onze aandacht trekken omdat ze ons mogelijk iets leren over gevaarlijke situaties, en hoe we die zelf kunnen vermijden.

https://www.npostart.nl/nos-journaal/06-11-2018/POW_03689198

1
4 caso

@2
De kans dat deze wijkagent betrokken was bij de dood van Mitch Henriques is 0,00,01

Blaartrekkend jankverhaal bro.

2
5 Janzzen

@2 Briljante reactie van je, vindt je ook nog iets van die kijkers bij het dodelijk ongeval?

2
6 MacGu

Mijn kind kan hier wel tegen.... pffff. Dat bepaal je dan maar even als ouder, terwijl dat kind misschien wel schade oploopt en het niet van het netvlies afkrijgt. Ja je moet het kind klaar stomen voor de harde wereld, maar wat is er mis mee om je kinderen een onbezorgde jeugd te geven zonder dat het deze ellende moet zien? Kansloos dit, net als dat mensen het nodig vinden de ramptoerist uit te hangen.

1
7 Castell

Niet normaal. Ouders voeden kinderen op als sneeuwvlokjes en die kinderen moeten daar maar tegen kunnen? Als kind zag ik 2x een heel zwaar ongeval, mijn vader riep: kinderen ogen dicht.

3
8 gaulette

Ook moesten hulpverleners omstanders van alle leeftijden aanspreken die probeerden foto's of video's te maken van de plek van het ongeval. Onbegrijpelijk, vindt de agent. ‘Sommige omstanders vinden een filmpje of foto belangrijker dan het respect voor de overledene en zijn naasten.’

Ook bij ongevallen wint de nieuwsgierigheid en sensatie het altijd van de gepaste belangstelling en afstand houden. De toekijkende mensen schijnen over een wel zeer beperkt fatsoen te beschikken als ze bloed zien van anderen.

Ik heb zelfs eens een totaal onbeschofte niet hulpverlenende arts onder de aanwezigen op dezelfde irritante manier zien toekijken naar de ellende van een ander.

0
9 Wil je niet weten

@2 Belachelijke opmerking van je die helemaal nergens op slaat. Geeft wel duidelijk aan, dat er in je hersenpan de nodige hersencellen niet (of niet meer) aanwezig zijn. Ik sta er steeds weer van te kijken hoe ongelooflijk stupide sommige mensen zijn.

0
10 Christiaan

@4 Uit ervaring weet ik dat ramptoeristen belemmerend kunnen werken op de hulpverlening ter plaatse gewoon omdat,ze in de weg lopen of staan. Evolutie of niet aandacht trekkend of niet men heeft als het goed is ook hersens en fatsoen.gekregen tijdens die evolutie.question

1
11 Saviro

@11 , correct. Als ik ongeluk zie gebeuren, verleen ik hulp waar ik kan. En als er ongeluk gebeurd is ga ik er me niet mee bemoeien als er al hulpverlening is.

0
12 caso

@12 Zoals het hoort te zijn dus. Toppie.

0
13 Saviro

Wegsturen en als men niet gaat een boete uitdelen helpt meer dan klagen op facebook, lik op stuk en pijn in de portemonnee.

2
14 Voorzittershamer

Simpelweg een wet maken voor zoiets. Stilstaan, kijken, filmen of foto`s maken,enz,,,,, een dikke vette bekeuring. Bovendien moet de privacy wet hier ook bij gelden. Dus gepost op facebook met de (on)nodige plaatjes. Beboeten.

0
15 lizzy

Voor mijn neus viel vorige week een jongeman in epileptische aanval op stadhuisplein.
Ik zag hem vallen en zag ook meteen het schuim rond zijn mond.
Een aardig aantal passanten zagen dit ook gebeuren zonder hier enige aandacht aan te besteden.
Ik deed onmiddellijk mijn bodywarmer uit, legde die onder zijn hoofd, belde 112 en bleef naast hem gehurtkt totdat...
Binnen een paar minuten hadden zich rondom een tiental mensen verzameld. Voor alle partijen schrijnend om mee te maken, maar geen reden te verzinnen om er aan voorbij te gaan.

0
16 shym

Mijn kind kan hier wel tegen.
Ik weet uit ervaring van dicht bij, dat traumatische ervaringen zich ook later kunnen blijken.
Niet onderschatten, pas er mee op.

0
17 Walter

" Vooraan gaan staan met je kind bij een dodelijk ongeluk omdat dit bij de opvoeding hoort. "
En als een klein kind daardoor wellicht een angststoornis ontwikkeld en niet meer in een auto durft te stappen zeggen deze gestoorde ouders ongetwijfeld tegen hun kind: " stel je niet zo aan. "
Geestelijke kindermishandeling plegen ouders die hun kleine kinderen een ( dodelijk ) ongeluk op hun netvlies prenten!

1
18 Fleur48

@17

Ik heb NU nog angst voor verkeer vanwege een aantal ernstige ongelukken die ik op jonge leeftijd voor mijn ogen zag gebeuren.

0
19 Endandit

De verhuftering zet helaas door, op alle fronten.

0
20 -Koeievla-

@14 @15
Ik denk dat zo'n agent op zo'n moment nou juist wel even wat anders te doen heeft dan bonnen uitschrijven.....

0
21 -Koeievla-

Als je niks te zoeken hebt bij een ongeval , blijf je daar toch niet staan ?

0
22 MarcusCole

@5
Die agent staat daar niet als privépersoon, en ook is zijn 'uitgesproken verbijstering' waarschijnlijk beleid van de politie. De statistische kans die je ter berde brengt, is dan ook niet zo interessant. question
- - - -
Of een kind wel of niet tegen bloederige beelden kan, is misschien ook niet zo'n interessante vraag: op TV kan iedereen zien hoe dode en bloedende mensen er uit zien.
Ik weet niet zeker of het een specifiek westerse koeltoer-dingetje is, maar we laten onze kinderen meer kennis maken met geweld (en ongelukken) dan met liefde !! En dat is toch minimaal merkwaardig.

Overigens zou ik zelf niet zo gauw bij zoiets gaan kijken, maar voor kinderen is het toch wel goed om te weten dat dergelijke zaken gebeuren. Ik vind het prima als je kinderen in het kader van hun opvoeding bijbrengt dat het leven zomaar afgelopen kan zijn.... question
[ Of je ze dan ook naar alle verkeersongevallen moet meeslepen is uiteraard wel iets anders. question ]

1
23 Gandalf

* Verwijderd door de redactie *

24 GL weg ermee

@19
Ik weet uiteraard niet in hoeverre die angst je leven beïnvloed, maar op zich is het gezond om wat bang voor andere verkeersdeelnemers te zijn. question

0
25 Gandalf

Stuk voor stuk bekeuren wegens hinder bij urgente zorgverlening.

0
26 Scholar002

** gebruiker verwijderd **

@2 . Fijn, hè, om over het dode lichaam van Henriques de politie er nog even van langs te geven.

Als jij gereanimeerd moet worden, dan loop ik door en maak geen foto.

27 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Mijn aanname is dat er in Nederland gewoon niets gebeurd. We zien geen opwindende gebeurtenissen meer. Daarom gaan we kijken en blijven we op de snelweg stilstaan als er aan de overkant een paar auto over de kop zijn geslagen.

28 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Misschien moet de politie en de ambulancebroeders m/v borden neerzetten:

== DIT ONGELUK KAN SCHOKKENDE BEELDEN TONEN ==

29 verwijderd924924212

Wat is de (terechte) boete voor deze idioten ?

0
30 Lievense

@21

Dat de agent op zo'n moment wat anders heeft te doen snap ik maar meestal zijn bij een aanrijding meerdere agenten en dan kan 1 zich best bezig houden met het beboeten..dat een paar keer doen en wie weet houd het opnames maken dan op...

0
31 Voorzittershamer

@21 Dan sturen ze alleen daarvoor een agent mee.

0
32 lizzy

@ 11. Fatsoen is een cultureel dingetje en heeft niets met evolutie te maken. De natuur kent geen goed of slecht. In principe heeft @4 volkomen gelijk.

1
33 Magister Nivardus

‘Mijn kind kan hier wel tegen hoor',
‘Dit hoort bij de opvoeding’ of
‘Ik bepaal zelf wel wat goed is voor mijn kind'.

Misschien een idee en de kinderbescherming in schakelen!

Die idiote ouders is niets meer aan te doen,maar dat kind kan nog gered worden!

1
34 Zie Hier

** gebruiker verwijderd **

@1 Politieagenten zijn niet veel anders dan de ramptoeristen, zij mogen alleen dichterbij komen. Als ik kijk naar Stop politie, Wegmisbruikers en oude beelden van Blik op de weg, dan zijn de politieagenten er als de kippen bij om te gaan kijken, onder de noemer van hulpverlening. Vaak blijken er dan al een aantal politiewagens, brandweerwagens en ambulance aanwezig te zijn. De hulp van de verkeersdienst is dan niet nodig maar ze kunnen wel lekker even kijken.

35 verwijderd5929219

@35 Als ik ter plaatse kom en ik moet voor ik aan de gang kan met het slachtoffer eerst ramptoeristen moet weg jagen gaat dat ten kosten van het slachtoffer.

0
36 Saviro

Net als in Amerika : een geel lint op geruime ruimte om het ongeval en iedereen die binnen dat lint komt gelijk een forse bekeuring.

2
37 Wimar

Of hun kind er wel of niet tegen kan, doet mij niet zo ter zake. Ik vindt het ronduit zielig dat deze mensen kennelijk zo een saai leven hebben, dat ze hun plezier moeten halen uit het kijken naar de ellende van een ander. En natuurlijk is het ook zeer ongepast en getuigt het van een gebrek aan respect. Het heeft totaal geen zin om te gaan staan kijken en de enige reden dat ze mensen dat doen, is omdat ze het spannend en opwindend vinden. Eindelijk gebeurt er eens wat in dat grauwe, nietszeggende leventje van ze.

0
38 yadasampati

@38 "dat ze mensen" = "dat deze mensen"

0
39 yadasampati

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Prima idee, aanpakken al die extremistische gelovigen. Zet ze maar bij elkaar in religie kampen ver van de bewoonde wereld.Kunnen ze daa...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Ik denk dat dit niet veel helpt, kijk maar wat er allemaal in Amerika gebeurt wat betreft jodenhaat en joden vervolging op de Universiteiten . D...

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

@1 Het lijkt wel of ze dat in Brussel en Den Haag willen....

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@10 reactie 12. https://www.nieuwskoerier.nl/news/983480-protest-op-4-mei-tijdens-dodenherdenking-tegen-tweede-kamervoorzitter-ma...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rinze
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@1 Nou gister werd er een bontkraagje met 1 hand door en reus van een politieman uit de Jumbo gehaald en achter in een arrestatiewagen gepleur...

24 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7 Jij, als stoere Friese kerel zult er weinig last van ondervinden. . . . maar ga tegenwoordig als jonge vrouw alleen of als Jood met een k...

26 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Weetal
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Lekker toch.Laat maar komen.Des te eerder breekt de pl**res uit in Nederland....

26 minuten geleden geplaatst door Weetal

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@57 Dat was een 🖕 naar D66. De Prinsenvlag is een historische Nederlandse vlag die helemaal teruggaat tot aan de Tachtigjarige Oorlog (1568-...

30 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@7Ik heb geen geloof en ik leef nu in het heden ten dage en niet in de geschiedenis. In de geschiedenis vind je vuile was van ieder volk en re...

31 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Hot And Sexy Indian PornCory Chace PornNude ActeessPonygirl RiderElephant Tube ComVoir HentaiKatie Price PornAndreaabelixLady Sb NudeIndian PornostarBrazzers AvaXnxi VideoPornográficos MexicanosArab OnlyfansNude Tic TocBest Free Only Fans AccountsPornstar UkraineKatrina Blue FilmBlue Archive HentaiHindi Sexy BalatkarLena Paul DoggystyleRed Bone EbonyKatrina Moreno PovChina PornhdCowgirl LingerieAnkha R34Britt James PornPorn Stories IndianShort Dress XxxSunny Leone Strip TeaseHd SexmomR Nsfw_gifTop 10 Porn StartsBrizilan PornMiya Khalifa Video XxxSunny Lane PornosAbigaiil Morris VideosAlxy StarHappy Ending Massage VideoMelons XxxPuta LoculaLily Labeau NudeIndeyn XnxxTony RubinoSekshCum Eating CompilationVivian Fox PornBrandibraids PornSquirt UncontrollableXhamspterEbonyporn.tubeTaboo Porn FreeDamplupLesabin PornMovie PornhdCanal PornôBlack Cheaters PornPron GifsAlexis Texas PornolarıAnal CummingFamosas Videos PornLittle Caprice SoloTrailer PornCamel Tow PornOld Saggy BoobiesMia Khalifa Porn Hd VideosOld Indian Man SexTaking Her VirginityOmeglealternativeOne Piece SexualVillage Sex Videos TamilBrazzers OldXnxx Poran VideoJaymee MompovKayla Simmons Onlyfans LeakedOjeda JailyneMastrubation PornPussy Creampie CompilationAnna Bell PaeksSkin DiqmondXnxx MostSuper Sucker Cum Jetting MachineBig Dick HumiliationAfrican Tribal TittiesAfrican Xxx VideosPorns HdsTroll MomBig BoopsSexx InSex Video In VrItchio PornParasite Porn ComicsTiktok.pmRuth Lee PornTeens Nude PicsAshley DollPorn Com DesiBubble Butt Black PornPorn Kiara Advaniబాయ్స్ బాయ్స్ సెక్స్ వీడియోJapani Porn MassageCj Perry NudePorn Stars RankingHd Village SexReal Celebrity SextapesLight Skin Black PornNurse Ki ChudaiSex Video MlGay Porn FamososBig LabiaWorld Best Porn VideoSexy BbcPlayboy 4someAdult Freind FinderMy Hentia GalleryFree PornerDorcem VisionAnty PornWoman With Dog PornMilf FootjovUyuy2907Pron Sex VediosOlder Man Younger Women PornMorah Mills PornDanica Collins PornFbb PronJulia JavtubeTight Dress PornstarReese Mara PornScarlett Johansson Sexy NudeJessa Rhodes FullXxx FrancaisAnnoncesescortAdkami HentaiTiktok ThotFatalmodolIndian Big TitesVipergirlsWwe SextapeSi NudePornhub CPorn 10Ggw LesbianGifs PornosR/teenagersEbony Big Tit BbwAzzyland SexyRosehartxxXx Bengali Video ComNurse Sex Video Hd