door Febee in Overig  ·  89 Reacties

  • 26
  • 1030x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
14

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"....Turkse troepen en milities van het Vrije Syrische Leger (FSA), waarvan de hoofdmoot bestaat uit radicale salafisten, zijn vandaag begonnen met een inval in Noord-Syrië. ...."

Mark Rutte ook weer blij!! Worden zijn gedoneerde Toyota's en Isuzu's toch nog ergens voor gebruikt.....!

4
51 CoolMemories

@45 "....Laat de luchtmacht van USA nu maar iets terug doen.
..."

Trump zal de Turkse economie plat leggen....heeft hij al eerder gedaan!

4
52 CoolMemories

@6 "....Slim van Trump dat hij daar weg is natuurlijk
Waarom Amerikaanse doden voor niks riskeren...."

Ja, in een rampgebied dat door Obama en Brussel is veroorzaakt....!!!

4
53 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

54 GL weg ermee

De Koerden verdienen steun, maar Erdogan laat zich niet stoppen. Hij rekent erop dat de EU hem hóóguit wat sancties zal opleggen en niet bereid is tot ingrijpen.
Het is ronduit schandalig dat de internationale gemeenschap dit laat gebeuren!

1
55 Scorpio

Dit is gewoon handjeklap om Syrie en Irak te verdelen tussen de VS, Saoedi Arabie en Turkije. Zo doet het rijke kliekje internationalen dat al heel lang, voortdurend herverdelen ze hele regio's op onder elkaar, na verwoestende oorlogen in gang te hebben gezet, om te zorgen dat hun investeerders toegang krijgen om alles weg te roven wat ze maar willen. Het midden oosten is al vaker opgedeeld, net als Europa en Azië.

1
56 zewa

* Verwijderd door de redactie *

57 Dirk2137

De FSA doet met de Turken mee.
Waar zijn al die voorstanders van de Free Syrian Army (allemaal liefe vrijheidsstrijders) gebleven (toen Assad nog aan de verliezende kant zat)?
Waar waren ze toen Turkije ook al in Syrië zat en bezig was met 'zuiveren'?
Waar waren ze toen de Koerden weigerden om hulp van Syrië te krijgen omdat ze niks met Assad te doen wilden hebben?
Waar waren ze toen Turkije, olie uit Syrië verkocht, IS en andere terroristen steunde en massaal wapens leverde waardoor enorm veel onschuldige mensen om het leven zijn gekomen?


Nergens, hypocrietjes, nergens, tegenstanders alleen als het in de agenda past, het bekrompen wereldje.

2
58 Proemevla

Het islamitische beest Erdogan wordt macht gegeven om zijn Ottomaanse droom te realiseren. Het rijk van het beest dat van zijn dodelijke hoofdwond geneest wat in de eerste wereldoorlog dit Ottomaanse rijk heeft gekregen.

1
59 DONKEY R

@1 "Trump is een wijs man..."

Zoals Chamberlain dat was toen hij het Verdrag van Munchen ondertekende in 1938?

2
60 Mappie

@60 Zo goed zit ik niet in geschiedenis... Dus dat weet ik niet...

1
61 groenengeel

@60 Ik ben blij dat Trump stopt met de brandjes blussen in MO... Eigenlijk zou de US zich ook niet meer moeten bemoeien met dat conflict tussen Israël en de Palestijnen. Laat ze het lekker zelf uitzoeken...

3
62 groenengeel

@61 Google maar even op Chamberlain, al dan niet i.c.m. Tweede Wereldoorlog.

3
63 Mappie

@63 Erdolf heeft een groot leger... En misschien verovert hij wel een groot deel van het MO, maar wat heeft ie daaraan? Vrij weinig... het lukt hem niet eens om Turkije op de rit te krijgen. Dus te groter het gebied dat hij bezet, des te moeilijker wordt het om alles te beheersen en controleren... De stammen oorlogen blijven...

1
64 groenengeel

@58

WIKIPEDIA voor wat het waard is.

--------De door Turkije gesteunde FSA zijn de belangrijkste niet- Turkse strijdkrachtencomponent van operatie Euphrates Shield . De naam is een verkeerde benaming, omdat ze verschillen van het Vrije Syrische Leger ; hun loon wordt betaald door de Turkse regering, ze opereren naast de Turkse strijdkrachten. Hun bevelsketen houdt geen verband met het Vrije Syrische Leger. Gewonde door Turkije gesteunde FSA-troepen zijn in Turkije behandeld. Het door Turkije gesteunde Free Syrian Army onderscheidt zich ook van andere Free Syrian Army (FSA) -groepen omdat zij YPG en andere SDF- eenheden hebben aangevallen , wat de FSA over het algemeen niet heeft gedaan (afgezien van incidentele schermutselingen aan de zuidelijke grens van Afrin met op Idlib gebaseerde groepen), terwijl ze hebben afgezien van aanvallen op het Syrische Arabische leger, de belangrijkste tegenstander van de meeste FSA-groepen.--------

https://en.wikipedia.org/wiki/Turkish-backed_Free_Syrian_Army

0
65 eh

** gebruiker verwijderd **

Heeft iemand iets gehoord van de VN over de actie van Turkije? De VN heeft het veel te druk met onze Zwarte Piet en het Boerkaverbod. Dat zijn pas belangrijke zaken voor de VN voor iets anders zijn ze veel en veel te bang. Vroeger had de VN nog gezag, nu kunnen ze deze club beter opheffen. Vroeger was de VN tegen oorlog, nu halen ze alleen maar hun schouders op.

66 verwijderd5929219

** gebruiker verwijderd **

Ik begin bijna te hopen dat de Koerden eens een paar flinke aanslagen plegen in Turkije en de Verenigde Staten. Maar wel zodanig dat er geen burgerslachtoffers vallen. Het liefste politici want die kunnen heel gemakkelijk gemist worden.

67 verwijderd5929219

** gebruiker verwijderd **

@57 . Mooi stuk maar de vergelijking Nederland-Turkije gaat niet op. Wij, Nederland is vol, Turkije staat grotendeels leeg.

68 verwijderd924924212

@57
beste dirk, je hebt totaal geen historisch besef. Lees je eerst eens in over het Ottomaanse rijk, Koerdistan en de Koerden en over Armenië en de Armeense genocide. Misschien dat je dan tot een evenwichtiger oordeel zult komen.

6
69 samcash

@69

Exact.... Koerden deden keihard mee aan de Armeense genocide.

3
70 Klu Klugs Klauw

@62 'Brandjes' die de VS wel zelf aanwakkerde. Trump laat europa nu keihard vallen en zadelt de EU op met de door hem gecreeerde problemen zoals de vluchtelingen terwijl de EU geen enkel aandeel had in die strijd.

Laat Trump de vluchtelingen die de VS met hun steun aan ISIS hebben veroorzaakt, zelf maar opvangen. Verder hoop ik dat rusland en iran turkije eens stevig aanpakken. Als ze dat doen in combinatie met sancties van de EU, is het zo gedaan met rechtsextremistische Trumpiaan Erdogan.

0
71 Hollander1967

@71 question

0
72 groenengeel

Ik vermoed dat Erdogan wel wat meer wil dan dat strookje.

0
73 Smite Gait

De Turken doen dit met goedkeuring van Rusland en US en Syria.
En goed keuring van NATO.
Rusland begrijpt Turkse zorgen, NATO begrijpt Turkse zorgen en EU ook, en dan komt er genocide.... en zogenaamd niemand zag het aankomen.....

Economsiche belangen zijn belangrijker dan mensenlevens.
EU zal ook niets doen, immers Rutte wordt al jaren in de maling genomen door Erdogan met zijn vluchtelingen dreigementen.

1
74 Goldrush

Vergeet ook niet dat Rutte niets eens de Armeense genocide durfe te erkennen, omdat het economie schaad.
Ik hoop dat Rutte de meest pijnlijke karma dood sterft, immers het is gewwon Nazi Duistalnd gedrag.
Rutte is een NSBér.

1
75 Goldrush

Dit alles komt op naam van de narcist Trump. Hij schijnt niet te weten wat de Koerden voor ons in de Eerste Wereld Oorlog hebben gedaan. Toen hebben zij de geallieerde geholpen om Duitsland en het Ottomaanse Rijk te verslaan Toen hadden ze vele doden te betreuren en nu zijn er weer vele duizenden Koerdische doden te betreuren, die zijn gesneuveld voor ons.

Dit is de tweede keer dat de Koerden verraden worden.

Trump weet klaarblijkelijk niet dat in de Eerste Wereldoorlog aan de Koerden een eigen staat (Koerdistan) was beloofd, omdat zij met de geallieerde meevochten. Maar er kwam geen Koerdistan en de Koerden werden aan de willekeur van de Turken overgeleverd. Koerden werden vaak van hun huis en haard verdreven.

Nu gebeurd ongeveer hetzelfde. Laat maar 11.000 Koerden sterven om onze vijand IS te verslaan. Geef Turkije de vrije hand om de Koerden weer van hun huis en haard te verdreven.

Walgelijk.

0
76 Niet1 verbaad

Sluitstuk? Dit is het begin van Erdogans droom! Ottomaanse Rijk.....

0
77 Sempre

@69 @70 "There is a recognition by several groups of Kurds of the participation of their ancestors in the Armenian Genocide during World War I. Some Kurdish tribes, mainly as part of the Ottoman army, along with the Turks and other people, participated in massacres of Armenians. Other Kurds opposed the genocide, in some cases even hiding or adopting Armenian refugees.[1] Also, inmates in Ottoman prisons, including Kurds and Turks, were given amnesty and released from prison if they would massacre the Armenians.[2]"

https://en.wikipedia.org/wiki/Kurdish_recognition_of_the_Armenian_Genocide

Je kan dus absoluut niet stellen dat de Koerden als volk eraan mee hebben gedaan. Lees jullie zelf dus even goed in. question

2
78 Bluth

@78

Wist je dat Koerden de grootste onbetrouwbare draaikont volk is? Ze steunen iedereen die hun een land gunnen en de volgende dag zijn het je vijanden omdat er iets anders hun niet zint.

De ene dag moorden ze de Armeniërs doodleuk mee en vervolgens gaan ze mee met een internationale erkenning.

3
79 Klu Klugs Klauw

@79 Jouw persoonlijke mening hecht ik geen waarde aan. Ik hou me bij de feiten, dat jij deze negeert moet je zelf weten.

0
80 Bluth

IS sympathisant Erdoğan wil nieuw Ottomaans rijk.De houding van Turkije ten aanzien van Syrië gevoed wordt door neo-Ottomanisme, door de wil om ook voormalige Ottomaanse gebieden buiten Turkije weer binnen de Turkse invloedssfeer te brengen. En om deze wens te kunnen realiseren, werkt Turkije nota bene samen met IS.Voor Turkije geldt dat elke aspiratie van de Koerden voor culturele of politieke rechten in eigen land of in de buurlanden, gelijk staat aan terrorisme. En dus een bedreiging is. En het dus legitiem is om alle middelen te gebruiken tegen die dreiging.Als er één gek rondloopt op deze aardkloot, dan is het Recep Tayyip Erdoğan wel met zijn megalomane ideeën over een nieuwe Turkse wereldrijk aan de poorten van Europa…

De wereld laat de Koerden, die in de voorste linies stonden in de strijd tegen IS, als een baksteen vallen. Zwaar respect voor de Koerden en andere groepen, die daar hun samenleving en vrijheid verdedigen tegen de het donkere gezicht van de ISLAM/SHARIA...Wie de streken van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan wil begrijpen, moet kijken naar diens grote idool: de islamofascistische dichter en ideoloog Necip Fazil Kisakürek.De droom van Kisakürek was een totalitair land, waar de islam alles dicteert, waar enkel islamitische Turken een plaats hebben (en minderheden moeten opkrassen of uitgeroeid worden) en waarin vrouwen vooral kinderen moeten krijgen. Als burgemeester van Istanbul noemde Erdoğan zichzelf in 1994 de ‘imam van Istanbul’ en een ‘dienstknecht van de sharia.’ In 1998 verbleef hij zelfs vier maanden in de gevangenis vanwege het voordragen van een extremistisch islamitisch gedicht, dat sprak van de verovering van alle niet-moslimlanden door de islam: ‘De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bayonetten en de moslims onze soldaten.’Van hem zijn ook de woorden – ik citeer: ‘De democratie is een tram waar je afstapt als je je doel hebt bereikt.’ Einde citaat…Erdoğan(die de seculiere staat van Kemal Atatürk heeft gesloopt) begint met zijn tirades langzaam maar zeker op een illustere voorganger te lijken in 1941,die eveneens megalomane waandenkbeelden had over een groot wereldrijk...

0
81 Max13

#BREAKING: UN Security Council fails to agree statement opposing #Turkey’s #Syria offensive. US and Russia oppose “condemnation” – Rudaw’s reporter


Dan weet je dat Putin en Trump de Turken maximaal steunen.

0
82 Goldrush

Je zou verwachetn dat de UN tegen genocide is......... maar nee.....
Misschien beter om de planeet op te blazen, de mensheid is verrot.

.@UN
United Nations has a duty to prevent genocide and ethnic cleansing. Nobody in the world except Qatar supports Turkey's invasion and ethnic cleansing of Kurds in N. Syria. It is time for the UN to act to prevent another genocide and ethnic cleansing.

0
83 Goldrush

Turkish attack against Syrian Kurds has been agreed with #USA & #Russia. It is a limited attack with limited objective. It will create a zone (not a buffer zone) for Syrian refugees to be eventually re-located from #Turkey and #Idlib when the time comes to eliminate Jihadists.


Ben klaar met de Russen nu, hoop dat lavrov en Putin de meest pijnlijke karma dood asap sterven.
Samen met Trump en Rutte die een nog pijnlijke karma dood mogen sterven asap.
Niet vergheten Ooik en Zijlstra en Koenders en Blok en Sven Koopmans.

Vows werken, immer energy en bewustzijn en dna en cellen, tehy coem in your dreams en cells and then game over.
Zie henry Keizer maar als vb.

Grootste nadeel van vows, is ze komen 10 keer zo sterk bij de zender terug, dat kan ik accepteren, i do not care anymore.
UN is juist opgericht om mensen en de menheid te beschermen en samen le teven, UN is een groote machtstrijd geworden, en nutteloos.

0
84 Goldrush

* Verwijderd door de redactie *

85 Dirk2137

@80

Nou, dan lees je blijkbaar niet genoeg over Koerden.... statistieken door de jaren heen. Dus feiten. Gewoon lezen voordat je wat met zekerheid roept.

2
86 Klu Klugs Klauw

@86 Oh, ik lees voordat ik wat met zekerheid roep. Jij geeft je persoonlijke mening, zonder je aan de feiten te houden. Mag, maar ik negeer het verder omdat het niets waard is.

2
87 Bluth

@87

Negeer maar. Hoop dat je een ooit Erdokoerd tegenkomt, daar zal je ook versteld van staan. Trots op dat ie een Koerd is en roepen dat dat dankzij Erdogan weer een normaal bestaan heeft.

2
88 Klu Klugs Klauw

@88 Ik ben al eens een "Erdokoerd" tegengekomen, in Afghanistan. question

1
89 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Trump riskeert boetes na beledigen van getuigen en jury in spraakmakend strafproces

Boetes zullen hem niet deren. Die man heeft geld genoeg....

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bram brabant
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ongekend zeg Nog meer ellende naar Nederland.Alsof er nog niet genoeg asielgespuis in Nederland is.😡😡...

3 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@43 Ja dat heb ik. Contact met vluchtelingen. Mannen en vrouwen Uit Syrië en Iritrea.En allemaal hebben ze, nadat ze in de bijstand terecht...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

maarten1234
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

ach dat gaat toch niet lukken.. met die clown van een eric van der burg op de betreffende positie - welk belang zou deze "vvd'er" hebben bij asi...

5 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Nicks R. Van
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

Laat die uitlaten van al die motoren maar eens vervangen. Het gaat de berijders er kennelijk om, zo veel mogelijk lawaai te maken. Dat schijnt m...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

wildersfan
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

De veldslagen die men in het MO heeft, vinden over enkele jaren hier ook plaats. ...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Biscanna
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@44 Omdat het daar niet gratis is natuurlijk....

9 minuten geleden geplaatst door Biscanna

sockknitter
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@42Als de asielzoekers in de buurt van hun eigen land willen wonen, waarom maken ze dan zo'n lange reis? ...

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Hendrianus
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@82 Nu ja, het is een feit dat Frankrijk geen import nodig heeft voor écht grote ongereldheden. https://www.youtube.com/watch?v=VEvHo2OvcFI...

20 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Facebook NudesBig Bootybabes冲田美玲Only PornSoftcore Korean MoviesMalai PornPorn RaceBrazzers MoomStripe PornAdults In Diapers PornPizza Thot PornDadcruchRileyreid OnlyfansOmegascans.Full Sex Web SeriesNatasha KirstenIndian New Aunty SexBest Indian Mms WebsiteMom Son Dirty TalkingMom Hypnotized PornSguid Game PornXxx Video Www XxxTataumaki PornSexvidos HdXxc Hot VideoJade Baker LesbianBlack PenishCherrynudes.HentairavenJada NileTelugu Sex LiveSpankwareCute BjJenna Starr PovGay Kik RedditDrake NudesXxnx RepRahul Sex VideoSexy Naked ImagesSunny Lione ComXxxx Video亚洲成人Anal Licking PornJadi West PornEstupro HentaiCall Of Dity PornSleep Walk PornAnade Armas HotCatching Daughter MasterbatingRae Lil Black Porn VideosTeens Forced PornVoyeurism MasturbatingBlondie Fesser PornSally Deangelo PornIndian Gf MasturbateEbony Redditمواقع أفلام السكسFemmes Nue PornIndian Hindi BeegHidden Cam PornBig Breast Asian PornLesbian PornolarAnal Porn ExtremeDorcel AfricanEnglish Sex ClipWww Indian Sex Mms ComDesi Xxx ViralVrkm-1071TeammillzMeg From Family Guy PornBest Hentai GamesAmariah Morales NakedJav PornosuTelugu SecYukayams OnlyfansXxxporn MenFemboy CumDeepika Padukone HotMommy Pervert.comBest Onlyfans RedditTiktok Pour AdulteSex Hindi BhabiFoursum PornTeen Pregnant PornGjbcr Gj AjnjPorn MakiXxnxzSexy Chut KiPorn Step SunHuge Cumshot GifGirlfried NudeBig Tit NeighborHindi Bf Short300mium-925Chloe Grace Moretz SextapeCody LnGura PornWww.xnxxxBody Massage At HomeChut Ma LundLesbian MastuLndian Best Porn300mium-531Woman Jerks Off GuyIndian Brazzers HdBbw Black Big TitWhengirlsplayKing Comics PornImfaithxo NudesAlice In Wonderland The PornHandjob From MatureArad WinwinLehenga SexXxx Desi Indian GirlBlue Nangi SceneShruthi Hassan NudeBrazil Hot XxxEva Elfi PornBrazzers OrgySouth Indian Hot SexyNude Rhona MitraAnal Lesbian StraponTyalormadeclipsAshley Fires Fetish ClipsPorn Stars Born In 2004Kavita Bhabhi WebIndian Model Porn VideoSpanish Hot MoviesBaddiestvAncensorrdCelebritymoviearchive.comFree IndiasexPics Of Mature PornFemale Porn StaraDesi Aunty Nude SexNaked PokimaneWww Anty SexSex Poran HdPerfect Free PornRussian Porn VideosPolice Porn VideosXxx SpFreeporn EPornor MeninasRickle PornCasey Anthony NudesMolly DevonNew Khalifa Sex VideoWife Fucks StrangerJapanese Village Xxx