Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bijna één op de drie Republikeinen steunt impeachment-onderzoek Trump

Bijna één op de drie Republikeinen staat achter het impeachment-onderzoek van de Democraten. Dat blijkt uit een bevraging, gesteund door The Washington Post. Uit de poll blijkt ook dat 58 procent van de Amerikanen het onderzoek steunt. Daarvan wil 49 procent dat president Donald Trump uit zijn ambt wordt gezet. 

9 reacties

  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Na wat hij heeft uigehaald met de Koerden en zijn uitspraak over zijn "grote en ongeëvenaarde wijsheid" zullen dat er wel meer worden! Zelfs zijn trouwste aanhanger Graham bekritiseert hem nu openlijk.
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Wat Trump nu met Erdogan bekokstoofde is niet meer duidelijk in te schatten. Dat is ontketende oorlog met de Koerden en daaruit zullen duizenden slachtoffers vallen. En wat er in de gevangenkampen zal gebeuren , dat is wél in te schatten. Angstwekkend.En dit keer mag Trump dat op zijn buik schrijven: hij is de aanstoker van dit geweld en de gevolgen er van voor de hele wereld. Europa kan hiertegen niets doen. Het heeft geen leger en Erdogan weet dit zeer goed.
  • jos robben

    4 jaar geleden
    een zoveelste bevooroordeeld, misleidend en ronduit leugenachtig bericht van de massamedia zoals ze er dagelijks massa's over ons uitstorten. Droom nog maar wat verder
  • Danny Weckhuyzen

    4 jaar geleden
    Hoe rapper er vanaf, hoe beter !
  • Felix Strackx

    4 jaar geleden
    Zou jammer zijn dat de beste politicus ooit de kans niet zou krijgen zijn werk af te maken.