door Nexit in Politiek  ·  98 Reacties

  • 35
  • 1730x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Gr@ndioos

Die staan er gekleurd op, dat selecteert handig bij de grens

4
52 voetstoots

ik snap het niet...
Maak van dat afrika één groot zonnepaneel en ze hebben allemaal werk en de halve wereld heeft stroom...een soort power-valley

2
53 kaassnitsel

Kunt beter condooms en boeken uitdelen.

3
54 Robot

Het is vergelijkbaar met het global warming gebeuren, niks wordt gedaan in de praktijk.
Dit kan alleen opgelost worden door radicale maatregelen.
Permacultuur op grote schaal kan zorgen voor water, voedsel en werk voor die mensen, zonnepanelen voor energie, maw. al het geld dat nu weggegooid wordt nuttig besteden.
Het zou ook werk voor 'ons' betekenen, kennis is een export product, het zou ook goed voor ons zijn omdat dit een positieve bijdrage betekent aan het herstellen van de balans.

5
55 Proemevla

De EU-politici zijn alleen maar bezig met korte termijnbeleid, terwijl ze eigenlijk met argusogen naar de toekomst moeten gaan kijken. En dan hebben we het niet over de komende 10 of 20 jaar. De demografie of beter bekend als de Afrikaanse bevolkingsexplosie voorspeld dat de bevolking daar de komende 40 jaar bijna verdubbeld van 360 miljoen naar 630 miljoen inwoners. Oftewel deze volksverhuizing die we nu zien is nog maar het topje van de ijsberg.

2
56 Mvid-

Wees welkom. Gaan wij wel naar Afrika. Krijgt de aarde daar ook eens wat te doen. Over 25 jaar Europa met import-Afrikanen aan het voedselinfuus van Afrika gevuld met import-Europeanen.

8
57 Dzzz

Als het zo doorgaat met het binnenstromen van grote aantallen 'asielzoekers' uit veilige landen, is er in de zeer nabije toekomst ábsoluut geen ruimte meer om échte vluchtelingen uit oorlogsgebieden op te vangen.

En dat terwijl het asielbeleid ooit werd begonnen... om juist de mensen die uit levensbedreigende situaties kwamen veiligheid te kunnen bieden!

4
58 Scorpio

@57

Als u uw post nog eens naleest, vindt u niet dat het een hele discrimineerde post is?

12
59 LGK

@59 Nee, mogelijk racistisch, maar dat is gelukkig niet verboden. Maar op geen enkele wijze discriminerend. Maar daarvoor hoef ik de post niet na te lezen. question

6
60 Dzzz

Wanneer begint de handel in vluchtelingen?
De oplossing tav global warming is door de EU opgelost door de (administratie) handel in CO2
met een carte blache en finaciele injectie voor erdogan heeft de eu al een poging gedaan iets voor de vluchtelingen te betekenen (hahahahahaha )
Hoe gaan ze de afrikaanse vluchtelingen tackelen? Met administratieve handel in diamanten?

1
61 siempie

@35 "Een paar jaar geleden zongen we "15 miljoen mensen" , het zijn er inmiddels ruim 2 miljoen meer..."

Een "paar jaar" ? Dat nummer van Fluitsma & Van Tijn is van ruim 20 jaar geleden !

Volgens jou is dit artikel zeker ook van een "paar jaar" geleden ? ;o)

5
62 bartje_71

-
Immigratie van vreemdelingen moet geheel stoppen, dat kan niet anders.
De huidige asielzoekers dienen zo snel mogelijk worden terug gestuurd.
-
Hierom moet een Nexit plaats gaan vinden zo snel mogelijk.
Met daarbij een herstel van de nationale soevereiniteit en democratie.
Wij kunnen het ons gewoonweg niet meer veroorloven om in de EU te blijven.
-
Het geforceerd staken van de asielinstroom moet gepaard gaan met het veranderen van het beleid t.a.v. de landen waar deze asielzoekers vandaan komen zodat de uitstroom van mensen vanuit die landen stopt:
Tijdelijke opvangmogelijkheden in de regio moeten harde eisen zijn.
Staken van het economisch uitbuiten van landen door multinationals.
/-
-

7
63 MrCally1

@62 Aanvulling zie @46

0
64 bartje_71

Het erge is, "they are not sending their best people". Veelal uitschot dus wat in eigen land om uitéénlopende redenen uitgekotst is.
En figuren als Asscher, Pechtold en Klaver staan ze met open armen op te wachten. Sterker nog, het liefst zien ze gewoon lijndiensten zodat er niemand verdrinkt.

3
65 Spraypaint

@59 Ik ben ook die mening toegedaan, dat volk en volkeren daar hebben gewoon leiding, visie en vooral opvoeding nodig.
Dat zie je hier al met noordafrikaanders

2
66 voetstoots

Reeds in de jaren 1980 wist men reeds te vertellen in Ghana Amsterdam daar is alles mogelijk dus laten we ook eens naar ons eigen beleid kijken en toen ik als jonge man in Johannesburg werkte aan de T-V toren vertelde men dat wordt de uittocht komende jaren naar betere oorden.

2
67 briand

@ 7 ik geloof je tikt niet richtig , onze schuld? ja misschien wel wij hebben een goede soos en aow opgebouwd , maar niet lang meer want juist die komen de zgn. migranten opvreten

2
68 Thei

MAART 2017 PVV niet de beste maar de enige keus!

6
69 Deelname

@4 beetje verward over de cijfers blijkbaar ,ik zal het even duiden.
geboortecijfer nl ouderpaar gemiddeld 1.3/1.8 kind
niet westerse ouderparen gemiddeld 6.1/8.1 kind

zakt een bevolking eenmaal onder de 2.1 grens is het afgelopen met aanwas en krimp zet onstuitbaar door ,het is niet terug te draaien ..

we,re doomed anyway

3
70 nujijvrij

Nu snap ik die mensen heel goed. Had waarschijnkijk hetzelfde gewild/gedaan. Zeker als je weet dat de deur gewoon open staat. Echter nemen deze mensen een bepaalde achtergrond mee die (nu al) voor grote problemen gaat zorgen. De deur moet echt dicht anders is het heel snel gedaan met Europa

Hulp moet je daar bieden en niet door alleen maar wat geld te sturen maar met grote legers van mensen die kunnen (op)bouwen, lesgeven en medische hulp kunnen bieden in de regio. Ja dit zal dan volgens de Westerse normen gaan. Wil je dit als land niet ook prima maar dan blijf je maar lekker in die grote zandbak van je

2
71 Hefan430

@70
En wie gaat zich nu eigenlijk druk maken over hoe de Nederlandse bevolking er over een paar honderd jaar uit zal zien?

Als het al waar is wat je stelt, is het namelijk niet zo dat ook maar iemand die nu in leven is hier de gevolgen van zal kunnen zien.

4
72 Realisme graag!

@3
Daarom staat die foto erbij.
Het is een opname uit de documentairen "la nave dolce" over 20 000 albanezen die in 1991 aankwamen in de haven van Bari, Italie

1
73 morandi

Het elite clubje van de VN loopt altijd ver achter de feiten aan. Dit bericht is voor de bühne, zodat ze later kunnen zeggen ;zie je wel, we hebben gewaarschuwd.( 8 jaar te laat)) Dit geld ook voor de dochter organisatie's van de VN waarvan de leden de wereld rond sjokken met koninklijk onthaal. Schijnheilige club!

1
74 Verwonderd

Grappig dat niemand reageert op @46 van Vwpeter.

Nog een keer dan maar Peter :

Even kijken, uit 2001. Oud bericht opgepoetst?

http://www.volkskrant.nl/archief/miljoenen-afrikanen-op-weg-naar-europa~a593005/

6
75 Wheely

een artikel uit 2001. Nexot is nix te gek. als het maar haters aantrekt.

dus na het plaatsen van twitters als nieuws, gore blogs, Engelse pulp en Die Bild, komt het archief er nu ook bij.

beter Nexit in de gaten houden met het plaatsen van NIEUWS.

6
76 FUN

Nexit wat een bedrog allemaal. maar ik geef toe, bedriegen gaat je goed af.

10
77 FUN

ach, maar kan ook dat Nexit alles gelooft wat geschreven staat. en nu dan die
Joost.

10
78 FUN

@46 @75 @76
He misschien heb ik het fout maar het artikel uit @46 is toch een totaal ander artikel? En de verwijzingen van de rapporten komen toch ook gewoon uit 2016/2017?

0
79 Hefan430

@1 Zeg jij maar minder minder.....maar dan bedoel je zeker de roof die het westen doet in Afrika middels multinationals. Of het nou een oud of niew bericht is.....feit is dat er veel meer mensen om wat voor reden dan ook naar het 'westen' zijn gevlucht. En 90% van de keren was het westen daar debet aan.

Mensen moeten nadenken of ze stemmen om de oorzaak aan te pakken of het gevolg.

3
80 Bluemagneticmonkey

@9 Wat een zielige reactie. U ontkent mijn argumenten natuurlijk niet want dat kunt u niet maar u negeert de werkelijkheid gewoon en doet alsof uw neus bloedt. Evenals Multinationals hier de boel naar de ratsjmodee helpen, doen ze dat exponentieel in Afrika. Dat is niet 'onze' schuld maar de schuld van roofkapitaal waar 99% van ons niet toe behoort, waar we ons niet mee identificeren en die de weereldwijde problemen verorzaakt.

Wij moeten dat roofkapitaal stoppen. De PVV is een neoliberale partij die dat niet wil. Nergens in het programma van de PVV worden maatregelen genomen om roofkapitaal aan te pakken. De postbusfirma's blijven ongemoeid, de belastingen op kapitaal blijven oneerlijk laag en zo maakt Geert Wilders dit probleem alleen maar erger.

Als u zegt 'onze schuld' dan bedoelt u daar in ieder geval niet de SP mee die die maatregelen wel in haar programma heeft staan. Die partij doet iets aan de oorzaken van de migrantenstroom.

5
81 Hollander1967

het houdt maar niet op. niet met deze regeringsleiders en Eurofielen in Brussel

2
82 Roomboterbabbelaar

Dat krijg je, als je continu voedsel die richting opstuurt, dan komen er steeds meer.

0
83 Positivo

Falende beschavingen, wij mogen de restanten daarvan opvangen en verzorgen. Geen goed toekomst perspectief voor Europa.

0
84 slaafzonderketting
85 DWZ

@76 Dan heeft dat artikel donders goed de ellende voorspeld die we nu hebben.

0
86 case

De globalisering doet Europa de das om. Het Europese idee om de hele wereld tot één smeltkroes te maken van allerlei nationaliteiten werkt gewoon niet, omdat het een éénrichtingsverkeer blijft van de arme landen naar de rijke landen.

0
87 wiseguy

Onze gratis veerdienst Frontex gaat het nog druk krijgen met al deze jonge ongeschoolde testosterone-bommen naar het vaste land van Europa te taxiën.

0
88 greenmango

Waarom trekt niemand de juiste conclusie,?
Deze getallen (een verwachte toestroom van tientallen miljoenen 'have nots' uit Afrika, allemaal op zoek naar een beter leven, het maakt dit tot een (gevaarlijke) invasie die het leven voor iedereen levend en woonachtig in Europa tot ondragelijk gaat maken.

Is dan echt iedereen in Europa al zo door de heersende propaganda afgestompt, dat men massaal collectieve ondergang van de traditionele Europeaan als lotsbestemming accepteert? Geeft er dan werkelijk niemand meer om wat voor samenleving, met welk welvaartsniveau kinderen (in ons Europa) te wachten staat?

Wat deden landen in Europa in vroegere tijden tegen invasies (door grote groepen, volksinvasies)?
Dan verdedigen ze zich, deden dat desnoods gewapende hand en sloegen hen terug.

Als we nou eens begonnen met Brussel te overtuigen Italië te dwingen de gegarandeerde veerdienst Libië - Italië stop te zetten en de andere opendeuren (b.v. Turkije - Griekenland) met een klap, die tot in Afrika en Afghanistan-Pakistan-Bangladesh gehoord word, dicht te gooien, dan bespaarden we ons als Europeanen al veel ellende.
Want zoals ik op een andere plek las: 'It's the immigration, stupid' en Brussel zou nog veel (goodwill)kunnen redden, als ze die boodschap daar nou eens ter harte zouden nemen.

Is dat dan niet wat onze kinderen van ons mogen verwachten, dat we instaat zullen zijn hen een eigen land met een eigen levensstijl, met een eigen cultuur en welvaart (recht op wonen en scholing) en natuurlijk het recht op een veilig bestaan door te geven?

0
89 tegenzinnig

Dat is nogal een extrapolatie die Niemoller hier doet zeg, van "Bereidheid om te migreren" tot "Ze komen met tietallen miljoenen hierheen". Ik haal dat niet uit het rapport, sterker nog je kan deze conclusie niet eens trekken uit dit rapport. Als dat al zo zou zijn, waarom zijn ze de afgelopen jaren niet met tientallen miljoenen tegelijk hierheen gekomen, de werkeloosheid was toen ook al hoog en de bereidheid was er ook. Het staat ook duidelijk in het onderschrift van grafiek 2 van het rapport: "Regional fgures report the average share of people within a region who are willing to migrate permanently. As such, these cannot be interpreted as the propensity of people to migrate out of the region, but rather as their average tendency to move abroad, whether to another region or to another country within the same region."

Wellicht handig voor iedereen om het rapport zelf te lezen en niet de "conclusies" van Niemoller

2
90 silversurfer

Het zijn nu eenmaal niet de slimste types die daar zitten. Als wij die kant opgaan en de zaak goed regelen, dan kunnen zij hier voorlopig logeren.
Oh wacht.. dan komen zij weer terug Net als de annexatie van al die goedlopende bedrijven in Zimbabwe en zuid Afrika.

0
91 voetstoots

@90
U schrijft "Als dat al zo zou zijn, waarom zijn ze de afgelopen jaren niet met tientallen miljoenen tegelijk hierheen gekomen, de werkeloosheid was toen ook al hoog en de bereidheid was er ook. "
Misschien zijn de mogelijkheden te emigreren verruimt?
Gezien het aantal dat Italië met de Middellandse zee expres bereikt hebben, het grote reservoir aan mensen dat zich in Libië en aan de grens van Ceuta ophoud (en gezien het grote aantal Afrikanen, zo als ik laatst bij een tv reportage over de door de koude overvallen kans-emigranten op Griekse eilanden zag), moet markt van Afrikaanse kans-emigratie van in potentie een grote markt, wel tot een exploderende groeimarkt van vraag en aanbod voor mensensmokkelaars zijn geworden. Het geen gaat leiden tot een groot probleem in de landen die tot de eindbestemming gerekend mogen worden. Want naast de bekende problemen, van materiele tot sociaal-economische aard, voor die ontvangende landen (u weet wel, opvang, gezondheidszorg, inkomen etc.) is er natuurlijk het vraagstuk van de binnen een bepaalde termijn aflossen van de schuld aan de mensensmokkelaar, onder allerlei overspannen verwachtingen aangegaan in het thuisland. En we spreken toch zeker over miljoenen (u wilt niet aan het getal van tientallen miljoenen) zonder vooruitzichten tot inkomen verwerving (dus misdaad?).

2
92 tegenzinnig

De voorhoede die hier alles krijgt wat ze eisen appt dit door naar Afrika.

1
93 Jan met de korte achterlul

@89 Sociaal beleid had geweest ze op te vangen in de regio op een veilige plaats waar de EU ze kan opleiden met als doel zo snel mogelijk terug naar het land van herkomst te gaan om daar aan veiligheid en heropbouw te werken.

De EU lijkt vergeten te zijn dat men in Afrika ook gezonde jonge jonge mannen nodig heeft om de landen van herkomst her-op te bouwen. De Afrikaanse lande glijden steeds verder af naar een complete anarchie.

Dalai Lama heeft zich recent ook uitgesproken hierover, men mag het met hem eens zijn of niet maar het zou onverstandig zijn om de persoon die de Nobelprijs voor de vrede kreeg niet serieus te nemen. Hij stelde „Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. „Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”
Bron : http://www.telegraaf.nl/buitenland/25911499/__Dalai_lama___Te_veel_vluchtelingen___.html

0
94 Ruud100

@94
Ruud100, Ik ben het helemaal met je eens.
Het zou zeker beleid van de EU moeten zijn, die door een gebrek aan vooruitzichten (anders dan het vooruitzicht van verkommering en armoede) gedrevenen, door een menselijke opvang in de regio te bieden, met scholing en startkapitaal een perspectief te bieden (of in hun thuislanden).

Maar ze verkiezen in Brussel zaken op hun verloop te laten en lidstaten en hun burgers door massa immigratie tot 'verelendung' te brengen.
En daar verzet ik me met hand en tand tegen.
Daarom brengt deze houding van Brussel (naast vele andere oorzaken, zoals de ongebreidelde uitbreiding, nadruk op centralisme, corruptie binnen de organisatie en parlement).

Van de Dalai Lama en zijn meningen ben ik niet zo onder de indruk.
Hoewel ik het met zijn uitspraken: "Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” en „Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.” het natuurlijk wel eens ben.

0
95 tegenzinnig

@90 - beetje veel gevraagd.
de kop voldoet
en dan nog een artikel lezen?

2
96 FUN

@98
Daarom brengt deze houding van Brussel (naast vele andere oorzaken, zoals de ongebreidelde uitbreiding, nadruk op centralisme, corruptie binnen de organisatie en parlement).

moet zijn

Daarom brengt deze houding van Brussel (naast vele andere oorzaken, zoals de ongebreidelde uitbreiding, nadruk op centralisme, corruptie binnen de organisatie en parlement) mij tot voorstander zijn van een NEXIT.

0
97 tegenzinnig

Dan word het de hoogste tijd dat we een gordel van machinegeweren rondom Europa neerzetten en als Europa daar niet aan mee wil doen dan minstens om Nederland. Er zijn landen genoeg die vele malen groter en minder dicht bevolkt zijn. genoeg is genoeg.

1
98 jbruntink

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 "De Russen verdedigen het sinds 2014 onafhankelijke oosten al 10 jaar tegen aanvallen vanuit Oekraine"Waarbij je dus eigenlijk zegt dat de ...

3 minuten geleden geplaatst door RobP

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@36 Je bent er maar druk mee. . . Krijg je er net als de landverraders geld voor? ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@33 Oorzaak - gevolg, Jij niet debiel beginnen met schelden, op de man spelen, beledigen → ikke niet melden. Maar d...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Duits megaproces tegen Nederlandse plofkrakers

@2 Met een Nederlands GBA-nummer ben je hier al gauw een Nederlander. . . ....

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

spookrijder
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik zie dat die gestoorde NSB-trol weer lekker bezig is....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Duits megaproces tegen Nederlandse plofkrakers

Zou er wel een Nederlander bij zitten?...

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@31 Hahahahaha je zet jezelf wederom behoorlijk in de etalage met je maf gezever. Ga maar melden zoals een landverrader uit de jaren '40...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@29 Degene die hier als een smerig nazi-zwijn dat dood mag begint met schelden, op de persoon spelen, enz, en denkt hier wel even de di...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Tina Porn VideoTonights GirlfriendXxx Desi Porn HdNaughty FuckHot Nude ReshmaTeenage LesbiansexAtomic Hearts Twins PornDldss-214Iraqi PornKris KarsonXnxxsex StoriesXxx Mobile GamesBlog CuckoldJustin Owen Gay PornDaylogStarfire NakedBrazzers 4k PornHot Dog PornJaimiesmilesTubestackBsdmtestMonica Barbaro NakedAunty Full Sex VideoBbc OrgasmBest Hentai Ai GeneratorBlark PornFree PornsMr Kucky PovSinfuldeeds French RussianTurki Sex VideoMiya Kalifa PronIndian Sex Movie HotSexxx With SisterSaneelone XxxThayksadaEbony Thick Lesbian PornCadence Lux CreampiePornodinguegratuitOmegle.ccSexy TinkerbellDead Or Alive PornYinyleon BrazzersLeo GottiJapan PussyGemma Arterton NakedShemalestarServ Discord NudeCream Pie MotherXander Corvus Porn VideosTrippie Bri Onlyfans Leaked8teenxxHot Nude Indian PornAsian Virtual Reality PornDaddy Breeding DaughterIdeepthrotDeauxa PornXhampsgterXvideo BrasileirasXnxx Tube ComSanjanahotGold Digger SexSunny Leony ComIndia Ki ChutSlutbangMorta Lola PornIndians Ex StoriesKya TropicXnxx 1080pKatee Owen TitsWaheeda Sex VideosMamie PornosXxxxxxl Size Video 2014Gay Porn ParodyGifs RedHot GaylistBelledelphine LeakedXxxxxxnxxRashi Khanna Sexy PhotosFree Porn X HamsterCelevrities NakedLadies Video SexBhojpuri Porn StarJaymee GreenPakistani Bf HdHarsh XxxBazzers Sexy VideoHigh Heels PronXxx ChineseCuckold BbcKnotpornTgirlsSif God Of War PornKaren Fisher AnalBearpussyFamous Sex VideosBig AssxvideosGavsvPublicagent Full VidCaughtfappingKazumisworld PornElizabeth Berkley PornTonnilyEule34Amber Lin PornHard Chudai VideoTurbinadasChastitymansionBecky Bandini StepmomHot FuckingvideoVideo PornographYpujizzSanylian XxxMaren Morris NakedLesbian Porn MexicanFollando EspanolXvideos ProibidoSite Porno LegendadoXxx PlcsBig Boobes AuntyParis Hitlon NudeHuge CleavageActress Sex XxxBig Tits TeacherBrazzers Hardcore SexHot Fucking Video DownloadMaa Ka BhosdaYoga Xxx Sex VideoSexy Randi Ki ChudaiPornhub Com BrazzersFamily SexDua Lipa FeetLea LovebirdGranny Bet ComSexual FanfictionMilitary XxxMalayalam Hot Sex MoviesSanylionxxxXxx Full Hd RomanticGen PavodaMuppet PornNina Hartley How To Eat PussySalma Hayek LeakedVideos Of Happy Ending MassagesHardcore Anal PornFunny Sex Funny SexRedtubethreesomeRyan ConnerBest Milf Porn VideosRkpkTeen Potn