RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Robert De Niro neemt geen blad voor zijn mond

Beeld © ANP

Tijdens een live-interview op CNN is Robert De Niro (76) zondag weer flink losgegaan op de Amerikaanse president Donald Trump (73). Ook de pro-Trump analisten van zender Fox kregen het te verduren tijdens het gesprek. Op de stelling dat zij hem zullen bekritiseren om zijn uitlatingen, zei de acteur herhaaldelijk: "Fuck them".

“Deze gast gaat gewoon door zonder ooit gestopt te worden”

De presentator vroeg Robert, die theatraal zijn excuses aanbood na het gebruik van het 'f-woord', waarom hij voor dergelijke felle uithalen koos. "We zijn op een moment gekomen in dit land waar we met een kerel te maken hebben die een soort gangster is. Hij is er en hij heeft dingen gezegd, dingen gedaan, die vreselijk zijn. We zitten in een vreselijke situatie. En deze gast gaat gewoon door zonder ooit gestopt te worden."

Leonardo
Lees ook:
Leonardo DiCaprio en Robert De Niro samen op witte doek

De 76-jarige werd eerder in het interview gevraagd naar het impeachmentonderzoek dat door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden is gestart. "Ze hadden geen andere keus, dit moest gebeuren", aldus de acteur.

De Hollywoodster verklaarde de president voor gek, en antwoordde op de vraag of hij dat op een klinische manier bedoelde: "Mogelijk wel. Dat dacht ik eerst niet, maar nu als ik hem zie, dan denk ik: er is iets heel raars met hem aan de hand."

Hollywood
Lees meer:
Hollywood reageert verheugd op impeachment-plannen Donald Trump