Rudy Giuliani naast Donald Trump.
Volledig scherm
Rudy Giuliani naast Donald Trump. © EPA

Aanhangers verdedigen Trump op verschillende tv-zenders: “Geen enkel probleem met dat telefoongesprek”

Als reactie op de impeachmentprocedure hebben aanhangers van de Amerikaanse president Donald Trump de aanval ingezet tegen de Democraten. Ze namen het woord in verschillende nieuwsprogramma's om Trump te steunen en de Democraten door het slijk te halen.

15 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Fons Casteels, ok dan is volgens uw logica ook Biden (jr.) onschuldig wegens onbewezen vermoedens aangezien hij reeds vrijgesproken is door de Oekraïnse mogendheden. Dan kunnen ze nu verder met meer essentiële zaken? Zoals, hmm, gezondheidszorg, slachtofferhulp na de orkanen, het uitwerken van een handelsplan, betere voorwaarden kernplannen Noord-Korea / Iran ... Daar is nog véél werk aan de winkel en bitter weinig vooruitgang.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Rudolf: "Zelenski zelf beaamt het ook nog eens"? Natuurlijk. Dacht je nu echt dat die zijn miljoentjes wil mislopen? Maar tegelijkertijd heeft Oekraïne wel moeten toegeven dat Biden jr. niets ten laste kan worden gelegd.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    De best geplaatste persoon om te zeggen of er al dan niet druk werd gezet om het fraudeonderzoek tegen Biden te onderzoeken, is de betrokkene zelf. En president Zelenski is formeel: "ik ben niet onder druk gezet". Wat de Democrats nu beweren, is een uiterst subjectieve interpretatie van een gesprek. Stel dat de zaak voor een rechter zou komen: dan wordt het vrijspraak wegens onbewezen vermoedens. Maar hier gaan politici rechter spelen...
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Druk zetten is niet nodig om het een crimineel feit van proportie te maken. De suggestie (do us a favor) is al voldoende. Druk of geen druk zetten is irrelevant.
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Nee, Dries Peeters, dat zijn leugens. Zelenski heeft daar helemaal niet om gevraagd. Er is al onderzoek geweest naar de mogelijke inmenging van Biden en zijn zoon, en beide zijn daarvoor vrijgesproken. Het is niet omdat het je niet aanstaat dat je kan blijven vervolgen.