Amerikaans president Donald Trump.
Volledig scherm
Amerikaans president Donald Trump. © Photo News

Bijna twee derde Amerikanen beschouwt telefoontje Trump-Zelensky als “ernstig probleem”

Bijna twee derde van de Amerikanen beschouwt het telefoontje waarin hun president Donald Trump zijn Oekraïense collega Volodymyr Zelensky vraagt een onderzoek in te stellen naar de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn zoon Hunter een "ernstig probleem". Dit blijkt uit een opiniepieling van ABC News en Ipsos die de zender vandaag heeft vrijgegeven.

7 reacties

  • mister Right

    5 jaar geleden
    Opiniepeiling door Ipsos, een Canadees bedrijf, en ABC News, een bevoordeelde anti-Trump nieuwszender. Dat waren de ergste uitslagen die ze konden vinden zeker...
  • Paul Vanhees

    5 jaar geleden
    Ernstig ? Waarom dan voor hem gestemd?
  • kris verbeek

    5 jaar geleden
    Dit IS ook een serieus probleem voor Trump. Er zijn nu ook meerdere Republikijnse senatoren die ook achter zijn impeachment staan.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Als we dit doortrekken naar de senaat mogen verscheidene republikeinen naar hun zitjes fluiten bij de volgende verkiezingen. Trump next president? Waarschijnlijk, maar mogelijks ook in een senaat met te weinig republikeinse zetels.
  • Freddy Demey

    5 jaar geleden
    Trump is een deugniet een leugenaar en een gevaar voor de mensheid. Neemt ziektezorg weg neet klimaat niet ernstig enz.... liegt dagelijks tientallen keren. Is vals. Enz....