door Wokkel in Binnenland  ·  38 Reacties

  • 20
  • 822x gelezen
Reageer met een Emoji
1
5
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Een aluhoedje op een zolderkamer wist het weer beter dan de knapste koppen in augustus 2018....zucht.....

1 verwijderd322399

Laat t gerust aan een idioot over een stukje voor idioten te plaatsen.

38
2 BlackNinja

Stt dat wil links niet horen en zeker de klimaat rampen verhalen volgelingen niet horen. We zullen en moeten er financieel onderdoor gaan. Klimaat doet zijn eigen wil, gaat zijn eigen gang. Het is allemaal bangmakerij, de financiële groeperingen werken zich in het koudzweet om vooral kinderen angst aan te jagen. Milieu, daar kun je wat aan doen. Klimaat niet .

10
3 gaulette

** gebruiker verwijderd **

Ik vraag me af wat er gebeurt als heel de westerse wereld is voorzien van zonnepanelen. Het kan niet anders zijn dan dat de aarde nog sneller opwarmt.

4 verwijderd5929219

@2 Snap jij dat stukje of ben jij de idioot
Ik snap het zelf niet ..en dat geef ik toe

2
5 Bollieboos

"Opwarming van aarde komt niet door CO2 maar door de zon."

Ja maar daar is niets mee te verdienen!!

4
6 upanddown

Nou... schrijver heeft wel een punt... het is maar de vraag of de middelen juist worden besteed.

3
7 groenengeel

Zo gauw het klimaat ons geld gaat kosten, moet kosten... Geloof ik, desnoods iedere idioot, en verder iedereen, die het klimaatprobleem niet ziet.
Als er werkelijk een probleem was met het klimaat ? Dan is dat té belangrijk om dat ordinair te misbruiken, de burgers nog verder als citroenen uit te knijpen.

Een andere politieke keuze in het besteden van ons belastinggeld zou het burgers financieel aanpakken trouwens overbodig maken.
Hét klimaatprobleem, is gewoon een, volgens linkse politici, een te leeg schatkistprobleem.
En ja: waarom zou die schatkist nu toch zo leeg zijn ook... ?
Drie keer raaien.

Oproep aan de mensen: Stem PVV alleen.

7
8 Flipper

Het scenario klimaat is alleen maar goed om ons geld uit de zak te jagen om daarmee werkgelegenheid en bureaucratie te scheppen.

2
9 WHuls

Sorry, maar zeggen dat "de zon heter is geworden door bepaalde gassen", is onbewezen onzin. Dit is een stukkie van Climategate, het bureautje wat dik gesteund wordt door de fossiele brandstofjongens die er wat miljoenen tegenaan smeten om desinformatie en verdeeldheid te zaaien. Zij vinden hun winsten namelijk veeeel belangrijker dan de toekomst van deze planeet en alles wat er op leeft. Ook dat van onze eigen kinderen. Alles voor de winst. Geloof niet meteen dit soort ononderbouwd nepnieuws!

13
10 weerman

* Verwijderd door de redactie *

11 grv

Vastgesteld is dat ook op b.v. Mars de temperatuur stijgt. Dat komt van al die marsrovers en grote industrieen welke daar stiekem zijn opgestart. Daar heeft de zon dus niets mee van doen......... of toch wel ??

2
12 Tiidmasine

Wanneer u zonder aluhoedje op een van de vorige dagen in de namiddag zo rond een uurtje of 4 in het zonnetje nog even aan het nazomeren bent, voelt u dan niet dat die zonnestralen los van welke temperatuur ook stukken warmer is dan een aantal jaren terug?

4
13 shym

@13

Nee. Verder zegt je gevoelswaarneming niets over de realiteit. Daar hebben we thermometers, weerhutten en waarnemingen voor uitgevonden. Ik ga toch echt af op wetenschap, niet of het zonnetje lekker op m'n huid schijnt, om te zien OF de zon feller schijnt. question En de wetenschappelijke waarnemingen ontkennen jouw idee..!

6
14 weerman

CO2 = life

Apart dat degene die voor verruiming van abortus en euthanasie zijn , ook voor het verminderen van CO2 zijn

Anti leven

2
15 Vageali6888

@15
Teveel CO2 = onleefbaar want opwarming. Wat dit alles met abortus en euthanasie te maken hebben is mij een raadsel. Ik vrees dat je nu erg aan het framen bent. question

11
16 weerman

@16

"Teveel CO2 = onleefbaar want opwarming"

In 1997 verlaagde ze de referentietemperatuur ineens met een graad , van 15 naar 14 graden gemiddelde temperatuur.

Er is helemaal geen opwarming geweest ...

- Fourteen Is the New Fifteen! -
https://www.americanthinker.com/articles/2012/11/fourteen_is_the_new_fifteen.html
https://www.pscp.tv/w/1yoKMBMPeNnGQ?t=7m6s

Bomen snakken naar extra CO2 , de aarde is al iets groener geworden door de stijging en de bossen stammen uit een tijd met hogere CO2 gehaltes in de lucht

1
17 Vageali6888

@16

btw , China mag volgens het Parijsakkoord haar uitstoot verdubbelen(!) tot 2030 ... en wij gaan honderden miljarden uitgeven aan een paar gram minder CO2 die een verschil in temperatuur gaat opleveren van 0,00007 graden ... gekkenwerk

"Van Dorland (KNMI) becijfert dat de 110 megaton aan emissiewinst in het regeerakkoord leidt tot ongeveer 0,00007 graden minder temperatuurstijging"
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/19/regeerakkoord-helpt-klimaat-met-00003-graden-13584998-a1578000

2
18 Vageali6888

@17
Dat er één jaar was met een gemiddelde temperatuur zegt natuurlijk niets over de andere eeuwen -die duidelijk een gestage stijging laten zien. Alleen al het feit dat een gemiddelde over 30 jaren wordt berekend en niet over één jaar, wat jij nu als voorbeeld gebruikt, laat zien dat je redenatie niet klopt.
Natuurlijk kan ik je de grafieken laten zien, maar je zult ze verwerpen. De klimaatontkenners verzinnen daar allerlei smoezen voor, allemaal al bekend. De realiteit zal ook jou op een dag verrassen. Dit soort discussies is al een tijdje volkomen zinloos. Het gaat dan ook niet alleen om CO2, maar om een veelheid van problemen en fouten. De bedoeling van klimaatontkenners is om die problemen aan te pakken, omdat dat ten koste zal gaan van de winsten van diegene die de problemen veroorzaken! Ze willen de wereld verder kunnen vervuilen en verwoesten, omdat zij hun winsten belangrijker vinden dan een beter leven voor onze kinderen.
Dat wordt voortdurend vergeten door alle klimaatontkenners; de vervuiling gaat maar door en de toekomst van het leven van ook uw kinderen komt steeds meer onder druk te staan. Maar ook u vindt dat blijkbaar allemaal maar 'onzin'. Dus ontkennen de 'ontkenners' de problemen en hopen dat alles zo kan blijven gaan. Waarom? Omdat ze bang zijn winsten mis te lopen? Of werk? Of dat de boel op dag zó uit de klauwen gaat lopen dat ook zij het zullen gaan merken? Dus blijft men in de ontkennende fase.

Droom lekker verder, zou ik zeggen.

10
19 weerman

* Verwijderd door de redactie *

20 300 pk

@13

Ik wel. Ik ben als kind praktisch op het water opgegroeid en ben nog steeds liever buiten dan binnen. En ja dat valt mij ook op.

1
21 Artikel39

@19 Klimaatontkenners, wat zijn dat, de lieden die het klimaat met warmtepompen tot het einde der dagen op hetzelfde niveau willen houden?
En vooral de fixatie op alleen CO2 is daarbij zo hemeltergend.

2
22 Positivo

@13 Ja, dat komt door het gat in de ozonlaag, dat zit precies boven jouw bolletje.

2
23 Positivo

"...dure linkse oplossing"? Volgens mij kwam de rechtse VVD-coalitie met die dure plannen om heel Nederland van het aardgas af te halen. Dit heeft niets met het milieu te maken maar is er om de economie een impuls te geven en vanwege de geopolitieke belangen van Washington.

0
24 Eric

En dit nog voor de klimaatstakers:

https://www.dumpert.nl/item/7764183_1f2b33ca

2
25 Seconda

@1
Er zijn ook genoeg wetenschappers die dit verhaal onderbouwen maar die krijgen natuurlijk geen podium. En ik vraag me af hoeveel wetenschappers dezelfde mening hebben maar er niet voor uit durven te komen. Het is een doctrine geworden. Het is net als bij rechters die tegen immigratie zijn of leraren die voor de PVV uitkomen, dat kan je maar beter voor je houden anders is het einde carrière en beland je op een zijspoor.

3
26 Reconquista

Feit is dat de aarde in haar 4,5 miljard jaar oude bestaan al duizenden keren zo hard is opgewarmd dat al het ijs smolt en al duizenden keren zo hard is afgekoeld dat al het water bevroor. Wij houden de temperatuur bij vanaf ongeveer 1700 en misschien net 150 jaar op serieuze wijze. Zou het niet zo kunnen dat wij als mensheid nu voor het eerst schommelingen ervaren en daarbij een beetje in paniek raken?

Het geeft misschien ook wel een veilig gevoel dat je jezelf wijsmaakt dat het aan ons ligt want dat zou betekenen dat we het ook weer kunnen oplossen. En naderende hitte of ijstijden kan je natuurlijk niet oplossen en dan vervallen we in onze gewoontes zoals we bv ook doen bij de onoplosbare en onontkomelijke dood. Dat we ophouden te bestaan daar praten we niet over of we maken ons wijs dat we naar een paradijs gaan. Het zou zomaar kunnen dat de klimaat gekte voortkomt uit diezelfde menselijke eigenschap.

2
27 Reconquista

Toen bleek dat het CO2 verhaal niet meer klopte zijn we sinds een maand opeens bedolven op stikstof ellende.
Ze blijven iedere keer weer wat anders te verzinnen.

1
28 Jongens van de Witt

@28 Yep. Het begon ooit met ozon. Toen zure regen. Toen CO2. Nu NO2.
Verdienmodel ten top.

1
29 schuco

@25 Leuk maar zo is het wel goed voor milieu en klimaat zou zijn sober leven en dat willen ze niet.

0
30 de kikker

Nr 2 op deze lijst.

https://skepticalscience.com/argument.php

0
31 GerardSt

@14 Ik blijf vooral mijn eigen wetenschapper okee?..

0
32 shym

Angst lever altijd heel veel advertentie clicks en geld op, blijkt keer op keer
Hier wat kijk plezier compleet met de statistieken

0
33 opabert

Nog even dan beweer een mafkees dat groene planten dood gaan van CO2,
lachwekkend, maar wel weer groot aantal advertentie clicks en angst, vooral heel veel angst

1
34 opabert

Het begint op te vallen op NK dat vaak of eigenlijk altijd de zelfde namen betrokken zijn bij de angst creatie fabriek tactiek. Het trieste is, dat ze zelf nog denken dat het niet opvalt.

1
35 opabert

@19

Die referentietemperatuur van 15 graden eerst en 14 graden nu gaat over gemiddelden , niet van één jaar ..

Lees het artikel in @17 en eventueel de bronnen waar het artikel naar verwijst

2
36 Vageali6888

@25

Goed filmpje question

Greta vliegt ook de wereld over om overal hetzelfde jankverhaal te laten horen

2
37 Vageali6888

@28

"Toen bleek dat het CO2 verhaal niet meer klopte zijn we sinds een maand opeens bedolven op stikstof ellende"

Vreselijk maar waar ...
Hetzelfde als de spontane overgang van global-warming naar climate-change ... bij gebrek aan voldoende opwarming

idioten die erin trappen

2
38 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
GreyB
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

En de Trump media bestookt de achterban met allerlei jury-info, zodat ze weer lekker kunnen gaan intimideren en dreigen. Zo zijn er al enkele ju...

1 minuut geleden geplaatst door GreyB

Rinze
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

@2Het is levensgevaarlijk voor die juryleden en ook voor de rechter en zijn familie die de strontkar van foxnews al over zich heen hebben geha...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

Bop
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@16 Zie alle reacties m.u.v. die van Wedergeboren en van mij. 😄...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
Offtopic

@2340 FrisseBriesMaar hoe kan ik in vredesnaam reageren op wat jij schrijft? Wat kan ik zeggen?Wat je zegt zijn suggesties en verwijten. ...

6 minuten geleden geplaatst door Querido not

Strongoli
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@4Nee hoor, dat "afvoeren" zal hypocriete Halsema nooit toestaan. Dat heeft ze al meerdere keren niet gedaan, dus waarom zou ze het nu wèl ve...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Live Midden-Oosten | Eerste oproepen tot de-escalatie nadat Iran onderschept

Gevaarlijk, om zonder gedegen feiten, nu al conclusies te trekken.Escalatie zit in een klein hoekje....

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Schiphol koopt weer boerderijen op voor meer stikstofruimte

Paniek voor het MOB van Vollenbroek? ...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

@1Ja het gaat daar soms wèl erg ver in de media en behoorlijk gevaarlijk ook, in een land waar wapens een groot goed is....

23 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Live Midden-Oosten | Eerste oproepen tot de-escalatie nadat Iran onderschept

Ze kunnen beter afwachten met oproepen totdat duidelijk is wat er precies is gebeurd.Uit het live log:“ ijdag 19 april om 09:18Een Iraan...

23 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Snorrie
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@2Dus je heb totaal geen medische kennis....

33 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Boobs HandjobMidgets Taking BbcTalia Taylor NudeReal Couple SexIndian Real Porn ComWwe And PornAlinity Nude LeaksBuddha XxxKavya Madhavan Naked PhotosNipples XxxMia Khalifa Pron HdImilfsCourtney Miller AssSloverslabFikfak PornSubmisdive PornHomeporn PornPorn Video GymXnxx Sex ClipOdia Desi Blue PictureSexxy Video'sAnal Black ThreesomeSexs Free PornJe Montre Mes Seins ComXvideo Hd SexyRicha Bhabhi SexDenise Masino NudePorn Videos Dani DanielNude Bhabhi VideoPorn Games DownlodeRate Mt CockJanvi Kapoor XxxJangli XxxSelena Gomez TitsLittle Oral AndyAriella Ferrera Porn VideosXxx GirlQtcinderella NakedBeth PornMarathi Real SexXxx Hindi Desi MovieLittle Caprice XxxChubby PorntubesGobblecockBrazzers Hd PornerSexo TabooPornos AbellaSexs Japan MovieTitoutAkatsuki SoukenNude Res HeadSleep Sister XnxxChinese Hot Sex MovieLesbian Sex ToysWww Bratty Sis ComCogiéndose A Su HijaOneporn VideoSwinglifstyleBoyfriendtvKallie TaylorPhotography PornMother Daugher Lesbian PornXxx NachoSunny Leone Ki Bf NewAnushka ShettysexyOlder Porn StarsPorn Gif AnimeCartonn Gay PornPooja XnxxSeries XnxxMy Asshole. It Just Looks AbusedPorndoeXxx Video Indian DownloadHindi Xxx VMom And Son Adult GameMassage Porn Video DownloadSubmitt Your FlicksTryst EscPornaFurry Porn ComicBest Blowjon EverJasmine Teaa NudeNew Xxx Hd Video Download明星 露点Xxx Video ChatWww Xcxx ComBalance Tz NudePornor ZTürkçe Altyazılı PornoüAva SinclaireSleeping Mom And Son Xxx VideoDase SxeIndian Sex Video GroupForcing Stepmom PornFollado RicoRandi Sex VideoXxx Sexy Video ChinesePron Star IndianLara With A HorseBrazzers SquirtGirl Ka BfKissing PornographyPorn Hermaدانلود پورنLove AnalLisa Ann MomKarishma Kapoor Xxx VideoGirlfriendgalleriedKiss XxXxx V 18Pron InhdNhentai Ntr NetXnx Malayalam VideosXvidios EsEmily Willis Hd PornPussy_hubSky Freedom PornBest Indianporn SitesFather In Law HentaiBeth Lily NudeFire PornSlimewavePornos Adultes4k Hd Pron VideosBest Bbw PornParos Hilton NudeAlix Lynx CreampieParis HiltonnudeBega LightingXnxx Bhabi SexReach Around PornIndian Today Sex VideoViolet Myers Lesbian PornBeautiful AssEmily Willis GifsTamil Aunty Boobs VideosMmf Homemade3d Cartoom PornEgirl CreampieGay Asean PornAnime X PornGloryholeswallowerErotic Movies Watch OnlineSexpartiBlow Jobs RedditJaqui Et Michel PornGina Lollobrigida NudeHong Chau NudeXxx At NightDesi Bhabi Mms