Was Trump's #goldenshowergate verslag de meest epische geslaagde 4Chan troll ooit?! (zerohedge.com)


ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero ...

door Reactie in Buitenland  ·  13 Reacties

  • 8
  • 403x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zou hilarisch wezen.

1
1 Robot

Whahahaha! Hier ook! http://pastebin.com/XjteDsMm

Het hele goldenshower-verhaal is dus een prank van 4chan en een Trumphater is er in getrapt en heeft sinds eind oktober lopen lobbyen met het nepnieuws. Tot McCain wilde happen dus.. Prank van de eeuw!

2
2 FooCxu

Het gaat over het "geheime veiligheidsverslag" dat naar vele nieuwsorganisaties was gestuurd, en door buzzfeed uiteindelijk is gepubliceerd, nadat andere reguliere media waaronder CNN al gingen berichten over suggesties van de inhoud ervan.

Het is triest dat zelfs grote reguliere nieuwsbronnen zulke duidelijke propaganda creaties, waar je eigenlijk alleen maar hard om kan lachen, serieus nemen. Waren ze zo verblind met wat nieuwe ammunitie in handen denken te hebben om Trump mee te besmeuren, dat ze totaal vergaten de inhoud en de bron goed te checken? Is ook de CIA er happig mee aan de haal gegaan? Of dachten ze er wel mee weg te komen, omdat het niet heel ongebruikelijk voor ze is om nep nieuws / propaganda te verspreiden?

Voor wie geïnteresseerd is hier kan je het slecht geschreven verslagje dat niet voldoet aan de richtlijnen voor veiligheidsdiensten lezen, met zijn zeer bizarre lachwekkende inhoud:
https://www.documentcloud.org/documents/3259984-Trump-Intelligence-Allegations.html

2
3 Reactie

Een ander gerucht is dat ex-MI6 medewerker Christopher Steele achter het verslag zou zitten:
http://www.wsj.com/articles/christopher-steele-ex-british-intelligence-officer-said-to-have-prepared-dossier-on-trump-1484162553

1
4 Reactie

Hoe dan ook, wie de bron ook echt is geweest, het verhaal was oncontroleerbaar en de inhoud van het verslag totaal absurd.

De reguliere media die er mee aan de haal zijn gegaan hebben zichzelf voor schut gezet. En zij riepen even terug nog wel zo hard dat nepnieuws zonder bronnen verboden zou moeten worden, haha.

3
5 Reactie

@4 Het probleem met het bericht dat een ex-MI6 medewerker de bron is, is wel dat je van zo iemand wel wat meer kwaliteit zou verwachten.

Er wordt in het Zero hedge bericht ook gemeld dat 4Chan beweerd dat het pis verhaal van hun kwam en de media of de CIA er zelf Russische spionnen aan hebben toegevoegd (of misschien kreeg Christopher Steele wel die infameuze opdracht?)

1
6 Reactie

Het verhaal is nu dus dat 4Chan het pisverhaal heeft verzonnen, en heeft verspreid aan anti-Trumper Rick Wilson, die dacht dat het echt was en het aan de CIA heeft gegeven.

Waarna de CIA vervolgens het aan het verslag over Trump's Russische chanteerbaarheid, dat vermeend door ex MI6 medewerker Christopher Steele is geschreven, heeft toegevoegd.

0
7 Reactie

Denk dat ik een beetje nieuwsoverspannen ben, dat ik zelfs vergeet om even goed mijn eigen geposte bron door te lezen.

Tijd om wat rust te gaan nemen, tot een later moment als ik weer wat uitgerust ben. Succes allemaal!

0
8 Reactie

Als dit "geheime veiligheidsverslag" inderdaad al zo lang in handen was van de MSM, hebben zij er waarschijnlijk niet eerder iets mee gedaan omdat het ook wel érrug ongeloofwaardig overkomt.

Pas nu ál de andere mogelijkheden om Trump uit te schakelen uitvoerig zijn uitgeprobeerd (maar mislukt), wordt uit pure wanhoop dit idiote verslag in de strijd gegooid!

1
9 Scorpio

Resume van de gebeurtenissen:

De huichelachtige roddelaars van CNN en andere Trump modder verspreidende media zetten aan tot verdeeldheid. Waar Obama bij zijn verkiezing de hemel in werd geprezen, doen ze er nu alles aan om boosheid over Trump aan te wakkeren en te voeden.

Daarbij gebruiken sommige reguliere media zoals CNN, maar al te graag alles wat ze in handen kunnen krijgen over Trump, speculaties zonder bronnen of niet, het wordt maar al te graag groots bericht.

Het lijkt erop dat ook de CIA maar al te happig is om vuil over Trump in handen te krijgen.
Er gaan veel geruchten (zoals ook hier bericht) dat het belachelijke hotelkamer verhaal afkomstig is van een trol actie van 4Chan. Die het stukje geschreven en gemaild hadden aan politieke consultant en anti-Trumper Rick Wilson, die dacht dat het echt was en het aan de CIA gaf.

Waarna de CIA het wellicht heeft door gespeeld aan privé detective Christopher Steele, die voor de democraten werkte, en waarvan wordt beweerd dat hij de samensteller is van het 35 pagina tellende rapport over de Russische beïnvloeding van Trump.

Reddit bericht daarover:
“Het “golden showers” nep nieuws verhaal gemaakt door 4chan, gebruikt door onze nationale veiligheidsdiensten in het Russische bemoeienis rapport en nu verspreid door pro-Clinton MSM toont veel over de fantasie van de democraten wanneer het over Trump gaat.”
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/5n9tjr/the_golden_showers_fake_news_story_created_by/

Het AD bericht over deze privé detective:
“Acht jaar geleden begon Steele en eigen detectivebureau, het in Londen gevestigde Orbis Business Intelligence. Bedrijven schakelen Orbis in om hun zakelijke partners door te lichten. Na zijn vertrek bij MI6 zou Steele de FBI van informatie hebben voorzien, onder meer over corruptie bij voetbalbond FIFA.

De voormalige spion is volgens de New York Times in juni 2016 ingehuurd door het Amerikaanse onderzoeksbureau Fusion GPS. Dat verzamelde informatie voor de Republieken over Donald Trump. Nadat duidelijk werd dat Trump de Republikeinse presidentskandidaat werd, ging het bedrijf werken voor de Democraten.

Steele hoorde daarbij informanten in Rusland uit. Hun verklaringen vormden het compromitterende dossier. Dat rept over jarenlange inspanningen van Rusland om Trump te beïnvloeden, onder meer via aantrekkelijke zakendeals. Ook zouden de Russen stiekem een video hebben gemaakt waarin is te zien hoe Trump in een luxehotel in Moskou toekijkt terwijl prostituees over het bed plassen. Dat zou de aanstaande president chantabel maken. ”
http://www.ad.nl/buitenland/wie-is-christopher-steele-de-spion-die-het-rapport-over-trump-samenstelde~a1dc82d9/

Mogelijk is dus het pisverhaal afkomstig 4Chan en het verdere verslag van Christopher Steele die betaald werd door de democraten, als dat klopt is het nog steeds merkwaardig dat een privé detective die vroeger voor MI6 werkte, een verslag maakte met zo'n opmerkelijke lage kwaliteit.

1
10 Reactie

@10 het heeft helemaal niets met de democraten te maken. Personen binnen de Republikeinse partij hebben dit opgestart om td achterhalen wat er evt aan explosieve dirt tav Trump ergens verborgen ligt en evt de partij kan gaan schaden. Steele is daarbij ingeschakeld maar die kon Rusland niet meer zelf in om informatie ter plekke te verifieren en heeft zich berust op informatie van lokale bronnen. Wat onduidelijk is is waar precies is gelekt xodat Buzzfeed het in handen kreeg. Zou een Republikein niet aan de verleiding hebben kunnen weerstaan ongeverifieerde info te lekken?

0
11 BlackNinja

Val je als inlichtingendienst ook aardig op je bek.....
Weer een cluppie die op de incompetent / corrupt lijst kan.

Ik ken beter beginnen met wat nog wel competent is, die lijst is veel korter in ieder geval.

2
12 Madman351

Nee, waarschijnlijk een heel uitgekiende publiciteitsstunt voor '50 shades darker' !

0
13 mightimouse

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Veel meningen tégen hier. Net als in het parlement. Allemaal prima, maar dat men juist in de 2e Kamer dan een inhoudelijk debat...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

   Veel meningen tégen hier. Net als in het parlement.Allemaal prima, maar dat men juist in de 2e Kamer dan een inhoudelijk debat h...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Om te beginnen Koningsdag. . . 4 en 5 mei Amsterdam, de Olympische Spelen in Parijs. . . ...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

We gaan het de komende tijd beleven en ervaren wat Europa met z’n onnozele, ondoordachte verdragen, binnengehaald heeft. . . ...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

soapbox
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Dit is de beloofde diversiteit van culturen toch? Wat ons alleen sterker en beter maakt. 🤡...

25 minuten geleden geplaatst door soapbox

soapbox
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Dezelfde mensen die voor immigratie zijn van zielige vluchtelingen , want we moeten ze helpen. Totdat ze er mee in aanraking komen in hun buur...

26 minuten geleden geplaatst door soapbox

LoydMorris
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

De “gewone burger” wil geen AZC in zijn/haar buurt. . . ...

30 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

Tja je bent links en je laat zien dat je links bent!Links = niets anders dan een dictatuur!...

31 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Noemen ze het bekende links lullen maar rechts met dubbele snelheid de zakken vullen!Is dezelfde redenatie als met belastingen: je kunt bete...

33 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Zolang de oorzaak niet word aangepakt zal dit waarscijnlijk vaker gebeuren!Mensen willen dat hun stem gehoord word en er naar hun mening gel...

36 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Wyylde.frDeso SexTrain FuckBlue Film Video ComShrekpornHot Sexy Naked LadiesAdulsearchBbw FacesittongXxxxxxl Size Video 2014Pornhub Poonam PandeyExibitionism VideosGroped AsianPorn BoxesAnjelina White XxxNaughty America DownloadLa GordibuenaBengali Bhabi Xxx VideosSexe BeurettOdia Odia SexIndian Sex Video CollegeKatherine Langford X VideoMarathi Sex Video MarathiIndian New Sex Video ComPornos LesbienBamby WoodsX Videos LovePakistani Xxx Porn VideosFit_american_girlHot Nude IndiaNude Beaches FrancePorn In FrenchRaechal CavalliCock SleveSuccubus AffectionShakeela Bf VideoXxx JobNice Titty PornPlaneysuzyHd PorBest Adult SitesCamwhores Yv90's PornJilbab SangeIssanutPussies With TattoosSis Bro XnxxBubble But PornAli Larter NakedSploogeAugest AmesNudesesStepmomxxxHot Scarlett Johansson PicsMarathi Xnxx Video24 Sex VideoBody Paint GirlsHttp Sex VideoMake Me Scream Like Mom Zoey SinnAttackers JavXxx Suhagrat HindiUp Close MissionaryBig Pointed TitsJav GurSteven Universe HentaoYoung NudesEllybabyxoxoCollege Fuck PartyPartygames DerpixonBeuretevideoFreshpussyAreallyweakguyPorn Hot RealTelugu Heroine Trisha Sex VideosJena Jameson PornAutumn Falls Bang BusWorld's End Harem NudeTik Tok 18 SiteIbradomwTelugu Hot Sex ComMelody Foxx PornHardcore Teen AnalSexse JaponCuckold Captio.sNudostar ForuNaked Ass PicsSexy Mother XxxIndian Viral Porn MmsBrother Forced Sister XnxxNaked Pregnant LadyWww Tarzan Sex ComPorn Old TeacherLittle Caprice Double PenetrationSleeping Porn VideoTryst ListTelugu Porn With AudioJav UncenceredHadcore Black PornClara Trinity AnalBellessa DilmsXideo ComXxxn HardBull XnxxHotel Maid PornRealbooruCelbrity Fake PornChloe Cooper XxxXxxcamara OcultaBangla X Bangla X Bangla X Bangla XXnm VideoDownload PorntubesVoyuer House TvVercomicsprnMature XvidZooey Deschanel NakedBf Danger VideoSeduction PornWww XgratisArobe XxxBrazzers TransCum Swapping SisMma NudeBalance NudFuckmindSavannah Bond Full VideoPenny Barber PovFilmes Antigos EroticosPorn Video Mia KhalifaThai Land PornDoctor XxxxxDesi Romance XxxFree Safe Porn SitesSexvideo Hd FreeFlingstzrBollywood Nude VideoAnime GangbangedPee XxxTeen ScissoringThe Fappening.comBrenda Song SexyXxcdfNaked Girls KissingXxx PudiShakeela XnxGujarati Bhabhi BpMom Blackmail Porn VideosBangladeshi Hotel Sex VideoMoms FlashingXxxz Hdánime PornProjectqt