door Snuggles in Buitenland  ·  45 Reacties

  • 3
  • 547x gelezen
Reageer met een Emoji
14

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bullshit. Niks terrorisme en antisemitisme. Kinderen wordt geleerd waar ze voor uit moeten kijken want.................................Israëli's zijn altijd bezig het uitroeien van Palestijnen.

21
1 samcash

* Verwijderd door de redactie *

2 Alt-Wrong

@1 Typisch antisemitische uitspraken, Israël beschuldigen van genocide en het uitroeien van palestijnen terwijl er zich daar een enorme bevolkingsexplosie plaatsvindt.

2
3 Snuggles

Heeft UN Watch ook gekeken wat de lieverdjes van kolonisten kinderen leren?

En logisch dat kinderen in bezet Israëlisch gebied leren dat kolonisten tuig zijn, dat is het namelijk ook.

20
4 Hendrianus

Hier gaat Nederlands belastinggeld naar toe, Gelukkig heeft zelfs mevr. Kaag nu door dat het daar fout zit en deze terrorismesubsidie stop gezet.

https://unwatch.org/canada-unrwa-enhanced-due-diligence-new-report-un-watch/

2
5 Snuggles

@5

Ja, maar je suggestie dat dat ligt aan het onderwijs is onwaar. Dat heeft er niets mee te maken.

Het is verder absurd dat een Duitse insrantie gedurende de bezetting van Nederland gaat rapporteren wat Nederlandse kinderen over hen leren.

Het enige wat de Israëli in de oren moeten knopen is dat ze in bezet gebied ongewenst zijn en moeten vertrekken met hun brutale grote waffel. Ksst, wegwezen.

19
6 Hendrianus

Wat UN watch terreur noemt is legitiem verzet tegen bezetting.

17
7 Hendrianus

@3
En hoeveel joden zijn er na de holocaust? Genoeg om een bevolkingsexplosie te veroorzaken.
Wat Israhel doet met het Palestijnse volk kan omschreven worden als genocide. . Lees de definitie er maar op na. https://nl.wikipedia.org/wiki/Genocide
En de hele wereld weet het. Steeds meer landen zullen zich in walging afkeren van Israhel.
Israhel heeft alle kansen gehad om te komen tot een vreedzame samenleving met het Palestijnse volk, maar iedere keer hebben ze de uitgestoken hand afgewezen.

15
8 samcash

@8 Onzin, Israël heeft zich in 2006 geheel teruggetrokken uit Gaza, en wat krijgen ze ervoor terug, aanslagen, steekpartijen, en raketten.

Dus wie wijst de hand af?

3
9 Snuggles

Waarom worden DIE niet voor de rechter gesleept?

3
10 Wendel

@9
Wie heeft van Gaza een openluchtgevangenis gemaakt? En dan nog. Je kunt de Palestijnen niet tevreden stellen met een aalmoes. De zionisten moeten zich terugtrekken uit Israël of het land volledig delen met de Palestijnen.

Stel dat je mijn portemonnee steelt en na veel vijven en zessen geef je mij 10% van de inhoud terug. Denk je dat ik daar dan genoegen mee neem? Precies hetzelfde is aan de hand met Israël en de Palestijnen.

15
11 samcash

@11 Een openluchtgevangenis is het pas geworden na alle aanslagen vanuit Gaza richting Israël en Egypte.
De muur om Gaza stond er daarvoor nog niet.

Als jou buren jou kinderen aanvallen en neersteken dan ga je ook een hoge schutting plaatsen.
Gaan je buren dan met raketten schieten dan ga je om je eigen kinderen te beschermen de in en uitvoer regelen.

2
12 Snuggles

@9 Snuggles
Waarom zou Israël iets terug moeten krijgen als het zich deels uit bezet gebied terugtrekt? Het was geen deal maar een eenzijdige beslissing van Israël om Gaza op te geven. De bezetting, kolonisatie, werd te duur.

14
13 Hendrianus

@13 Eenzijdige beslissing?? gewoon volgens de Olso-akkoorden hoor
Gewoon even googlen op Gazastrook:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gazastrook


Door de militaire blokkade door Israël beschouwen de Verenigde Naties de Gazastrook als door Israël bezet gebied; haar OCHA-bureau (Office for the Coördination of Human Affairs) geeft hiertoe recente informatie.[40]

Nadat de Israëlische troepen het grondgebied van de Gazastrook in 2005 hadden verlaten heeft Israël de strook militair afgesloten met een veiligheidshek met vier bewaakte grens-doorgangen en beheerst bovendien het luchtruim en de zee vóór de Gazastrook. Israël geeft slechts in noodgevallen toestemming aan inwoners van de Gazastrook om de grens over te steken.[41] Ook aanvoer van hulpmaterialen wordt mondjesmaat toegestaan. Aan de zuidgrens grenst de strook aan Egypte, met twee grensovergangen. Ook Egypte heeft haar grens afgesloten. Egypte brak in 2015 3000 huizen aan de Egyptische kant van de grens af om een bufferzone te creëren. Om de smokkel via de tunnels tegen te gaan blies Egypte tunnels met dynamiet op en liet gifgas en rioolwater in de tunnels stromen.[42] In 2017 kondigde Egypte aan de bufferzone uit te breiden van 1000 naar 1500 meter. Hiervoor zouden nog eens 1200 huizen moeten worden afgebroken.[43]

In de Oslo-akkoorden van 1993 was afgesproken dat Israël zich in de overgangstijd naar een definitieve vredesregeling langzamerhand uit de Gazastrook zou terugtrekken, en intussen nog wel de verantwoordelijkheid houdend voor de externe en de interne veiligheid en voor de openbare orde van de Israëlische nederzettingen en de Israëli's. De zeeblokkade vanaf twintig mijl door de Israëlische marine was onderdeel van de totale militaire blokkade. In oktober 2006 werd dit teruggebracht tot zes mijl en in januari 2009 tot drie mijl.[44] De visserij vanuit Gaza werd daardoor niet meer rendabel en 90% van de vissers is gestopt, mede vanwege de voortdurende intimidatie op zee. De blokkade is een belangrijke oorzaak van de humanitaire crisis waarvoor reeds jaren door diverse hulporganisaties is gewaarschuwd.[45]

1
14 Snuggles

@14 Snuggles

De Oslo akkoorden, nee die waren niet de reden dat Israël zich terugtrok uit Gaza.
Dat had dan zo'n 5 jaar eerder gereed moeten zijn. Bovendien had er dan al veel meer gebeurd moeten zijn. Overigens ook aan Palestijnse zijde. Her was puur een strategische zet van Israël.

15
15 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

16 Strafpleiter

@15 Lees dan even de wikipedia pagina, of zullen zij het fout hebben en jij gelijk?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gazastrook

Vanaf Militaire blokkade

1
17 Snuggles

@12
Israhel stal het land van de Palestijnen. De doelstelling van Israhel is om het gebied Palestinenzerfrei te maken. Dat is vanaf dag 1 de opzet geweest, vanaf het moment dat Theodor Herzl zijn boek schreef: der Judenstaat. Er zijn legio sporen in de geschiedenis terug te vinden dat die opzet er was en die is er nog steeds.
Het zijn niet de buren die jullie kinderen aanvallen, het zijn de krijgsgevangenen, de onderdrukten, de slaven van Israhel, die hun bezetters aanvallen en dat is hun goed recht. Omdat ze onderdrukt worden een hun land bezet wordt gehouden, mag je ze ook geen terroristen noemen. De Israelis zijn de terroristen.

Het was voor die tijd al een openluchtgevangenis. De aanslagen waren een antwoord op de blokkade en de door Israhel uitgevoerde liquidaties.

15
18 samcash

@18 Je bent geheel geïndoctrineerd met leugens, zelfs BDS brengt het zo niet naar buiten en zij worden gezien als een antisemitische organisatie.
Nog eventjes en je laat een baard groeien en loopt rond in een witte jurk.

3
19 Snuggles

@19
Nee, jij bent geïndoctrineerd met je bijbels geloof over het uitverkoren volk en je 'goddelijk' recht op Palestina. Ik heb meer dan genoeg onderzoek gedaan om te weten hoe het echt zit. Zionisten zijn de gevaarlijkste mensen op aarde; erger nog dan moslims.

Het gaat mij om mensenrechten en in dit geval om de mensenrechten van de Palestijnen die iedereen voor het gemak maar onder de tafel veegt. Het heeft ook geen zin om de antisemitische kaart te trekken. Ik ben lid van the Jewish Voice for Peace en heb dus helemaal niets tegen Joden.

13
20 samcash

* Verwijderd door de redactie *

21 Yisrael 2.0

@20 Zie je mij mijn zogenaamd geloof jou door de strot duwen? Nee. Zie je mij roepen dat de joden het uitverkoren volk is? Nee.

Wat ik wel zeg is dat veel moslims kennelijk niet tegen het feit kunnen dat joden een eigen stukje land hebben en er in 75 jaar iets geweldigs van gemaakt hebben.
Het succes van een Joodse staat gaat geheel in tegen de leer van de Islam, en dat wringt.

Wat ik wel zeg is dat de haat tegen joden bij palestijnse leiders groter is dan de liefde voor hun eigen bevolking.
https://nos.nl/artikel/2232115-wie-zijn-nog-de-bondgenoten-van-de-palestijnen.html

Zolang palestijnse leiders uit Gaza en de Westbank elkaar het daglicht nog niet gunnen zullen ze nooit vrede hebben laat staan een eigen staat.
https://nos.nl/artikel/2222134-aanslag-op-konvooi-palestijnse-premier-bij-bezoek-aan-gaza.html

0
22 Snuggles

@22
Het dringt niet maar tot je door dat het een GESTOLEN stukje land is. Natuurlijk gunnen ze jullie het daglicht niet. Je leeft op hun land, het land waar ze meer dan 1000 jaar hebben gewoond en gewerkt.

13
23 samcash

@23 Er is niets gestolen, het Ottomaanse rijk kwam ten einde het werden Britse en Franse mandaatgebieden.
Daarna trokken de Britten zich terug en verdeelde het gebied.
Dit accepteerde omliggende Arabische landen niet en vielen Israël aan.
Hadden ze dit wel geaccepteerd, dan was Israël nooit zo groot zoals het nu is.
Israël heeft land veroverd, en dit weer teruggegeven in ruil voor vrede.

Israël heeft zich in 2006 geheel teruggetrokken uit Gaza volgens de Oslo-akkoorden maar ze kregen er geen vrede voor terug, alleen maar raketten en aanslagen.

En begin niet over 1000 jaar bewoond etc. de stad Jeruzalem is een Joodse stad al duizende jaren.
Hoe vaak komt Jeruzalem voor in de Koran? precies geen enkele keer.

Maar ik snap jou wel, alles wat de islam ooit veroverd heeft behoord islamitisch te zijn toch?

1
24 Snuggles

@24
Er valt niets te verdelen in een mandaatgebied. Het is geen eigendom. Engeland had de taak om het land naar zelfstandigheid te begeleiden. Dat hebben ze vanaf dag 1 niet gedaan. Ze hebben er een joodse kolonie van gemaakt, volledig in strijd met het mandaat.

Het joodse volk is er 2000 jaar geleden vrijwillig vertrokken in de diaspora. Je kunt dan niet na 2000 jaar terugkomen en alles weer voor jezelf opeisen. Het land is GESTOLEN van het Palestijnse volk.

12
25 samcash

@25 Tijdens de Arabisch-Israëlische oorlog in 1948 zijn veel palestijnen uit eigen beweging vertrokken op aanwijzingen van deze Arabische landen.
Degene die gebleven zijn nemen nu deel aan de maatschappij in vormen van artsen/rechters en burgemeesters.

Degen die vertrokken zijn kunnen nu niet eisen dat ze weer terug mogen komen.
Die moeten worden opgenomen door het land waarna ze zijn vertrokken, maar die landen doen dat niet omdat ze een hekel hebben aan palestijnen (de geschiedenis verklaard waarom) en tegelijkertijd gebruiken ze de palestijnen als leed voor de wereld tegen Israël.

2
26 Snuggles

@17
Dat heb ik gelezen. Je trekt de verkeerde conclusie uit wat er geschreven is. Er wordt geschrev en dat Israël Gaza moet verlaten i.v.m. de Oslo akkoorden. Dat is volkomen terecht. Verder woedt er geschreven dat Israël Gaza verliet. Het Wiki artikel legt echter niet expliciet een verband tussen die twee zaken. Dat zou ook absurd zijn want de Israëlische terugtrekking uit Gaza heeft niets van doen met de Oslo akkoorden. Er wordt echter wel de suggestie van een verband gewekt en jij trapt daar kennelijk in.

Kijk eens naar deze wiki page, geen woord over de Oslo akkoorden.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Israeli_disengagement_from_Gaza

11
27 Hendrianus

@27 Klopt, geen woord over de Oslo-akkoorden, maar ook geen woord over dat bananen krom zijn.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Oslo-akkoorden
Deze liggen vervat in de overeengekomen beginselverklaring: Declaration of Principles on Interim Self-Government Arrangements, waaraan na een maand uitvoering zal moeten worden gegeven. De inhoud van de akkoorden betreft de terugtrekking van het Israëlische leger uit de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever en het recht op zelfbestuur van de Palestijnen door de vorming van de Palestijnse Autoriteit.

Wat wil je nog meer?

slo%20Accords%29.pdf" style='color:#4285F4;font-weight:500;' target='_blank' rel='nofollow'>https://peacemaker.un.org/sites/peacemaker.un.org/files/IL%20PS_930913_DeclarationPrinciplesnterimSelf-Government%2questionslo%20Accords%29.pdf

Nu voldoende?
De letterlijke declaration.
Pagina 5 artikel 5 voor het geval je niet alles wenst te lezen.

1
28 Snuggles

@28
Ik schreef in @27
"Er wordt geschreven dat Israël Gaza moet verlaten i.v.m. de Oslo akkoorden. Dat is volkomen terecht."
Begrijp dus je schrijven niet. Waar het om gaat is dat de Israëlische redenen van terugtrekking uit Gaza niet voortkomen uit overwegingen m.b.t. de Oslo akkoorden.

12
29 Hendrianus

@29 Ik heb je letterlijk alle bewijzen gegeven en nog blijf je het ontkennen??, kom jij nu maar eens met bewijs aanzetten dat het verlaten van gaza door Israël niets met de Oslo-akkoorden te maken heeft.

slo%20Accords%29.pdf" style='color:#4285F4;font-weight:500;' target='_blank' rel='nofollow'>https://peacemaker.un.org/sites/peacemaker.un.org/files/IL%20PS_930913_DeclarationPrinciplesnterimSelf-Government%2questionslo%20Accords%29.pdf

0
30 Snuggles

Even on-topic:
Weer een stukje bewijs dat palestijnen met haat worden geïndoctrineerd vanaf de basisschool en eerder.

https://www.jpost.com/International/Palestinian-Islamist-convicted-of-attempted-murder-of-German-officials-603261

1
31 Snuggles

@31
Het is dezelfde waanzinnige haat die ook de zionisten drijft. Voorbeelden daarvan kom je wekelijks tegen op het internet. Geen Israëlische rechter die ze daarvoor veroordeelt. Ze worden veeleer als helden behandeld voor hun moorddadig gedrag.
https://jewishvoiceforpeace.org/zionism/
https://jewishvoiceforpeace.org/israeli-palestinian-conflict-101/

11
32 samcash

@30

Nogmaals, ik ontken niet dat in het kader van de Oslo akkoorden Gaza verlaten moest worden het was echter niet de insteek van Israël om uiteindelijk Gaza te verlaten.
Zie link in @27 Jij beweert dat dat wel zo is dus toon dat maar aan. Overigens werkt je link in@28 en @30 niet.

Hoe kom je er toch bij dat Israël na vijf jaar dat de termijn verlopen was wat betreft de Oslo akkoorden alsnog om die redebn uit Gaza vertrekt. In 1999 had wat betreft de Oslo akkoorden de definitieve onderhandelingen moeten beginnen over de Palestijnse staat. Van 1994 t/m 1999 was de periode dat Israël Gaza moest verlaten. Uiteindelijk ging Israël om strategische redenen , niets met de Oslo akkoorden van doen, in 2005 weg uit Gaza.

12
33 Hendrianus

@31

Met haar tegen een andere asielzoeker en Duitsee rechters? Je moet niet de daden van èèn gestoorde gek op een heel volk projecteren.

12
34 Hendrianus

@34 haar = haat

13
35 Hendrianus

@34 Dat zie je mij ook niet doen, ik zeg alleen weer een stukje bewijs hoe haat wordt geïndoctrineerd op palestijnse basisscholen.

1
36 Snuggles

@36

Je doet het dus wel. En hoezo bewijs?

12
37 Hendrianus

@33 Jij beweert hier al vaker dat de terugtrekking van Israël uit Gaza los staat van de Oslo-akkoorden, dat is gewoon niet de waarheid.

De echte reden dat het versneld gebeurde zullen we waarschijnlijk nooit weten,

1
38 Snuggles

@38
De ècht reden is demography en de kosten om de nederzettingen te bewaken in een steeds voller wordend Gaza. Er is niemand die beweert dat Gaza verlaten werd wegens de Oslo akkoorden.

De Israëlische politiek m.b.t. nederzettingen is om een Palestijnse staat te voorkomen. Dan wordt het een èènstaatoplossing zonder de Palestijnen die in Gaza wonen. Gaza wordt niet als het hartland beschouwt en op de demografische teller scheelt het honderdduizenden Palestijnen.

13
39 Hendrianus

Als er haat bestreden wil worden moet je de meer dan vijftigjarige, zelfs 25 jaar na een vredesakkoord, bestrijden en had de Israëlische kolonisatie van bezet gebied bestreden moeten worden. Het is onzinnig om neutraal onderwijs te verwachten. Verder heeft een Palestijns kind in bezet gebied en in Gaza geen schoolboek nodig om haat te ontwikkelen, de oren en ogen zijn voldoende. Eeuwig hypocriet gedoe over schoolboekjes.

13
40 Hendrianus

Leave us kids alone,

13
41 Hendrianus

@39 Ik heb je laten zien dat de terugtrekking uit Gaza wel degelijk is vermeld in de Oslo akkoorden, laat mij dan zien dat het niet zo is!!
Anders ben je gewoon aan het roeptoeteren en zelf iets aan het verzinnen.

2
42 Snuggles

@42

JA het staat in de Oslo akkoorden. NEE, het is niet de reden waarom Israël zich in 2005 terugtrok. Hoe moeilijk kan het zijn om dat te begrijpen, accepteren dan wel te bewijzen dat get wèl de reden is.
Toon mij èèn artikel uit een krant die dat bevestigd, expliciet! Spaar je de moeite, het is er niet. Heb je altijd zoveel moeite om toe te geven dar je het mis hebt? Is geen ramp hoor, overkomt iedereen weleens.

14
43 Hendrianus

@43 Je draait de rollen om, heb jij er zoveel moeite mee om toe te geven dat je het mis had?
Ik laat iig dmv een artikel en een pdf zien dat je het mis hebt.
Toen mij dan aan dat Israël zich terugtrok puur uit financiële redenen, meer vraag ik niet.
Al is het een artikel van abu of haaretz, anders is het toch gewoon jou mening of verzin je dit terplekke.

0
44 Snuggles

@44
Er wordt door jou gedraaid. Het is jij die beweert dat Israël zich terugtrok uit Gaza vanwege de Oslo akkoorden, het is aan jou om dat aan te tonen.
De link die mijn betoog staaft gaf ik je in @27

12
45 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Indian Student PornShakeela Blue Film VideoBangladeshi Porn ComAbused PornSakurs PornLilwaifuliaBurning Man PornAbdreamMaid Indian SexChat RamdomCheerleadr PornCeleberity BlowjobsNavya SexMulheres Gostosas Semi NuasJessica Simpson FeetAnaimiya TwitterXx Desi Video ComHotbpornBlacklesbianpornHot Indian StripIndian Breast Feeding PornCuckold Sucks BbcPinay ThressomeBondagetubeVenessa CageIs It Illegal To Watch P In IndiaLouisa Khovanski PornDown Blouse VidoesSunny Leone Porn Sunny Leone PornBlack Vagina FinderKenny ComixIncestflixxPfree Porn HdLinda Blair NudesEva FenixXnxx ZDesi Bhabi SaxGay Couple SexYoupernPornpicwBroke AmateursCastingcouch-xXnxxcom ThaiMilf Sex MoviesSwamijisexPawg GirlsAtkhairyRomantic Passionate Sex VideosHuge Tits HentaiMil Kunis NakedPublic GroapingThe Pirate Bay.orgRyan Ryans NudeBrain Bug By ChalkExtreme Porn SiteMary Louise Parker NudeHuge Tits BlowjobFree Live Sex CamBlackdedraw3xxxSex Couple IndianSex Videos In MalayalamAgartala SexSex Hub ComToon NudeMia Khalifa RidesAnime Porn FAdult FreepornPornhubhotWetasspussyLesbian Bdsm PornosGirls Boobs PressHottest Nudes SnapchatKatrina Kaif Hot BoomTürk Liseli PornosuJesse TeplowVintage NudiesTik Tok ThotPornoúAtrizes Pornor BrasileirasMei Overwatch PornPaula Patton NakedBlow Job CompliationNunlies PornXx Video PictureReal Sex Video IndiaCouple Sex MmsBrazzer EbonyXxx Videos Hindi DubbedFree Hq PornXxx Tamil MoveForce Lesbian PornAsain GropingAshley Jones NudeIst Time Sex VideoMarure PawgMom And Son Sex In CartoonPorn DurmiendoThay Ladyboy PornOnly Fans GirlsPorn De GuatemalaSarah Snyder NudeXxxii VidoPublic Place Sex VideoGf69 ComLisa Ann BfBig Shot SexCali Caliente AnalInsta Live PornJp SexTop 1 Porn StarXnxxbrazzer ComLatest Sex VideosSanilion XxPorn Sex ClipsChanis XxxXhamster TarzanChina Hot SceneKamasutra Film RekhaPorn MilfsSadomasochism PornTwitter Mature WomenXloveczmHannah Waddinham NudeBum Rushed And Booty SwappedEthipian PornMia Melano Full VideosRima Bhattacharya NudeSexvidsoPorn Indian TeluguXxx OralJavmovsMassage SexBlue Film Video SahitYour PryiaFree Porn Video'sKannada Sex ImageAnsha Sayed SexLucie WildSex CartoonBoy Sex XnxxFree Black Porn SiteGabby Carter GolfingOrn HibXnxxtamilcomStepson And Step Mom PornHannah Owo FuckAfter We Fell Sex ScenesDeep Thtoat PornPorn Gueras