Dubbele vermissing Suriname mogelijk gelinkt aan geripte 400 kilo coke

De 400 kilo cocaïne die eerder al het leven kostte van Genciël “Genna” Feller en Kelvin Maynard heeft mogelijk aan nog twee mensen het leven gekost. Op Suriname zijn twee mannen vermist, Hari Bisnoepersad, ook Roy Hari genoemd, en Romeo Donk. Van de twee mannen is sinds 17 september niets meer vernomen.

Vermist

Een week geleden kregen we al een tip binnen van een van onze bronnen over de vermissing van beide mannen. De auto van Roy Hari zou uitgebrand zijn terug gevonden aan de Zesde Rijweg in Suriname. Hij zou samen met Romeo Donk vermist zijn vanwege betrokkenheid bij de geripte partij coke van 400 kilo. Toen de tip binnen kwam was hier nog niks over bekend. Inmiddels heeft de politie bevestigd aan Waterkant dat er twee aangiftes van vermissing zijn gedaan. Roy Hari en Romeo Donk zijn spoorloos sinds 17 september. De uitgebrande auto werd diezelfde avond nog terug gevonden en blijkt van de broer van Roy Hari te zijn. Toen deze daags na de brand naar het politiebureau werd geroepen verklaarde hij de auto te hebben uitgeleend aan Roy en heeft hij gelijk aangegeven dat hij sindsdien niks meer van zijn broer vernomen heeft. Een dag later, op 19 september, hebben ook familieleden van Romeo Donk de man als vermist opgegeven.

Ripdeal

De in Suriname woonachtige Roy Hari zou maandelijks in Nederland te vinden zijn. Romeo Donk zou woonachtig zijn in Amsterdam. De twee zouden, net zoals Kelvin Maynard en Genciël Feller, verantwoordelijk zijn voor het uithalen en vervolgens verder distributeren van de coke wanneer deze in Nederland is aangekomen. De coke zou binnen komen via een regelmatig gebruikte drugslijn van de Surinaamse crimineel Piet W. Transporten via deze lijn waren eerder succesvol verlopen, maar een groep rippers dachten een lading coke van 400 kilo deze keer zelf te kunnen houden. Tegen Piet W. zou zijn gezegd dat de coke was onderschept en dat ze nooit iets ontvangen hebben. Doordat de mannen na deze ‘onderschepping’ ineens over erg veel geld beschikten vielen ze door de mand. Zelf ontkent Piet W. echter iedere betrokkenheid, zo liet hij via zijn advocaat weten aan Het Parool. “Mijn cliënt ontkent iedere betrokkenheid bij deze zaken en hij maakt zich zorgen over consequenties die dit soort ongefundeerde berichten voor hem en zijn naasten kunnen hebben.”

Slachtoffers

In het weekend voor 17 september zouden Roy Hari en Romeo Donk samen vanuit Nederland zijn afgereisd naar Suriname. Het tweetal moest tekst en uitleg komen geven. Vervolgens zijn ze spoorloos verdwenen. Een dag na hun vermissing, op 18 september, werd rond 20.30 uur in Amsterdam de auto van Kelvin Maynard beschoten. De voetballer wist nog tegen een brandweerkazerne aan te rijden maar overleed ondanks reanimatie van hulverleners ter plekke aan zijn verwondingen. Genciël Feller werd op 2 september doodgeschoten op Curaçao. Rond tien uur in de ochtend parkeerde hij zijn auto op de Caracasbaaiweg. Zijn vrouwelijke medepassagier was net uitgestapt toen twee mannen in de richting van de auto liepen en het vuur opende. Ook hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Wat er met Roy Hari en Romeo Donk is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens bronnen is de kans echter klein dat de twee mannen ooit nog levend terug gevonden zullen worden.

Lees ook: Kelvin Maynard en Genciël ‘Genna’ Feller doodgeschoten vanwege vermiste 400 kilo coke van drugsbaron Piet W.

Kelvin Maynard doodgeschoten in Amsterdam

Video: Amsterdammer Genciël Feller doodgeschoten op Curaçao

3 gedachten over “Dubbele vermissing Suriname mogelijk gelinkt aan geripte 400 kilo coke

  • september 27, 2019 om 15:28
    Permalink

    blokken stelen > dood

    Tien kleine biggetjes, die liepen in de regen.
    Eén viel er in een modderplas, toen waren er nog maar negen.

    Negen kleine biggetjes verdwaalden in de nacht.
    Eén liep er in het donker weg, toen waren er nog maar acht.

    Acht kleine biggetjes, die maakten zoveel leven,
    Dat de boer er één in ’t hok opsloot, toen waren er nog maar zeven.

    Zeven kleine biggetjes, die speelden met een fles.
    Eén sneed zich aan de scherven, toen waren er nog maar zes.

    Zes kleine biggetjes, aten hun buikjes stijf.
    Eén was te gulzig en at te veel, toen waren er nog maar vijf.

    Vijf kleine biggetjes, zagen een grote stier.
    Eén liep er hard weg van schrik, toen waren er nog maar vier.

    Vier kleine biggetjes lachten hem uit: hi-hi-hi !
    Eén lachte te hard en kreeg pijn in zijn buik, toen waren er nog maar drie.

    Drie kleine biggetjes, die moesten in een wagen mee.
    Eén viel er af, de wagen reed door, toen waren er nog maar twee.

    Twee kleine biggetjes, struikelden over een steen.
    Eén brak zijn pootje en kon niet meer staan, toen was er nog maar één.

    Eén klein biggetje, dat huilde van verdriet.
    Want hoé hij riep en hoé hij zocht, zijn vriendjes vond hij niet.

    Beantwoorden
  • december 10, 2019 om 00:39
    Permalink

    Hahaha…tien arme hebberige varkentjes die graag “the high life” willen leiden met het geld van een ander. De Bijlmer zit er vol mee: een dikke zwarte Golf, Polo, A1 of Ibiza onder hun domme komt en ze wanen zich de Escobar van de Bijlmer.

    Bang bang, you’re dead…

    Beantwoorden
    • december 14, 2019 om 17:55
      Permalink

      deze mannen hebben niks met die partij temaken van Piet .boeven nieuws verspreid nieuws wat onjuist is deze mannen zijn vermoord in suriname door een vergissing alleen gaat de opdrachtgever ook slapen zodra het rustig word dan gaan we zien wie de biggetjes worden

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.