door Nexit-En-Snel in Binnenland  ·  594 Reacties

  • 50
  • 2731x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3
2
93

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@550 Mss minder bagger hier plaatsen dan hoeven mensen ook niet meer te reageren op je

3
551 GEENSTIJL

Die KOZP bende weet het wel.... die gaan nu alleen nog bij gemeenteraden langs om even een dreigende blik te geven, en de raadsleden geven angstig de terroristen groep hun zin.

In groepjes langs een intocht gaan staan durven ze immers niet meer.... want dat wordt een flink potje eieren vangen en bierblikken koppen....

1
552 Congo

@546 "De NTR die bepaalt het gelukkig niet"

De NTR gaat samen met Zwarte Piet ten gronde.... wellicht duurt het iets langer, of misschien ook wel niet.
Kans is groot dat de NTR eerder het toneel zal verlaten dan de laatste zwarte pieten in hun laatste optreden question

1
553 Congo

** gebruiker verwijderd **

@539 Onbegrijpelijk dat jij in die BS van dr trapt.

Je bent ziende blind ze manipuleert je waar je bijstaat

554 verwijderd2342

@545 Het is juist droevig dag KOZP van de zwarte piet heeft gewonnen. Al decennia was er niemand die zwarte piet als een slaaf zag, maar wel als een kindervriend.
Het is juist KOZP en Silvana Simons die zwarte piet weer als slaaf op de kaart zette. Zij zouden zich moeten schamen dat zij een kindervriend als een slaaf neerzetten.
Wat is de volgende Wicky de Vicking, of pipo de clown omdat hij een Indiaan als dom neerzet.

1
555 Niet wit niet zwart

* Verwijderd door de redactie *

556 Pxf7+

** gebruiker verwijderd **

@539 Kijk.... op @554 hebben we een mooi voorbeeld. Staat dan wel niet in mijn notificaties (negeert mij, maar niet echt, natuurlijk) maar is ook heel voorspelbaar. Moet ik ook hartelijk om lachen. question

557 verwijderd23941

@546

RTL doet er niet toe in deze kwestie. Het is de publieke omroep die bepaalt en de intocht uit zendt. Dat er ergens in Boerenstronkeradeel nog een ZP rond loopt, dat weet niemand. Op een paar boeren na.

13
558 WijzeDwaas

@554

Mij nooit opgevallen. Kubus is een van de weinige niet-trollen hier.

13
559 WijzeDwaas

@555

Ik heb ook nooit een probleem gezien in ZP. Maar in een democratie respecteren we ook de mening van andersdenkenden. En als dan blokkeerfriezen de democratie schofferen, dan ben ik er klaar mee.

12
560 WijzeDwaas

@554

Overigens is er niemand die mij manipuleert. Ik vorm met niemand een clubje en laat me ook door niemand van de wijs brengen.

15
561 WijzeDwaas

** gebruiker verwijderd **

@559 Je ogen gaan nog wel een keer open

562 verwijderd2342

@562

Ik ben al ontwaakt. Daarna is er geen weg meer terug….

14
563 WijzeDwaas

@554
Hij vindt haar gedrag gewoon leuk, hij weet best wat ze allemaal doet.

3
564 RoosjeB

@564

Kubus is een intelligente, zelfstandige vrouw. Dat zie ik graag.
Maar ik hou ook van jou hoor, Roosje. Je hoeft je niet gepasseerd te voelen.
Mijn hart is groot genoeg voor iedereen!

15
565 WijzeDwaas

@550
Je moet er helemaal niet om glimschateren, je voelt je tot op het bot beledigd als je alleen al denkt dat iemand misschien iets negatiefs over je gezegd zou kunnen hebben en gaat dan vervolgens als een wraaklustige piranha dagen achter ze aan. We hebben allemaal kunnen zien hoe je uit pure frustratie en woede een paar dagen achter Ron aangezeten hebt, omdat de man een onschuldig grapje over jou en Geert gemaakt had.

4
566 RoosjeB

@563
Hahah, je bent helemaal niet ontwaakt, je denkt dat je verlicht bent, maar door jezelf zo voor de gek te houden ben je nog verder van huis dan vroeger.

3
567 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

@566 Fout.

568 verwijderd23941

@568
Wat?

3
569 RoosjeB

Gelukkig was het niet op een witte school waar dat gepleegd wordt question. Change is goed. Zwart in de vorm van Afrika is goed. Zwart in de vorm van Nederland is fout, daar zit het racisme feitje, omdat Nederlanders nogal veel slaven hebben vervoerd waarvan niemand weet wie ze slaaf heeft gemaakt en verkocht question.
Nu snap ik ineens Spanje en ver erna Turkije ineens niet meer XD. Dringt niet door mijn reptile harsens door dat Sinterklaas eigenlijk gewoon een feest was waar slaven geprezen worden om kinderen blij te maken.

1
570 DikkeTor

@568
Maar fijn dat je het nu zelf ook in begint te zien, het is inderdaad behoorlijk fout van je dat je steeds zulke dingen doet.

3
571 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

@565 Dank je Dwaas. Je bent zeer wijs. question
We hadden het er onlangs nog over. Je bent mikpunt van een bepaald groepje en dat blijft dan zo. En erg zorgvuldig wordt er niet met de waarheid omgegaan. Het gaat nergens meer over.
Straks verwijten ze me nog dat ik vóór Zwarte Piet ben!

572 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@569 @571 Je verhaal. Maar het gaat hier over Jerry. Goeie vent met goede intenties.

573 verwijderd23941

@570

"omdat Nederlanders nogal veel slaven hebben vervoerd"

Veel, veel....
Weinig waren het er niet, maar Nederland valt met het aandeel van 5% dan toch nog in het niet bij de Portugezen en de Engelsen.....

Maar daar hoor je niemand over question

0
574 Congo

* Verwijderd door de redactie *

575 Pxf7+

@566 Dat zijn mensen die niet tegen kritiek kunnen, maar het wel zelf steeds blijven geven. Vervolgens als er reactie komt continu in die slachtofferrol kruipen, ook als het niet over ze gaat. En als je er wat van zegt, dan hoor je gelijk bij de tegenpartij. Zo vermoeiend soms. Het is blijkbaar te moeilijk om te denken ik zet me erover en hou het gezellig. Of ze vinden dat gekibbel gezellig natuurlijk.

2
576 Smudgeke

@573
O, gaat het nu ineens over Jerry, wat doen al die offtopic reacties van jou hier dan op dit draadje?

Jerry is helemaal geen "goeie vent met goede intenties", maar een vervelend aandachtsorgel dat graag in de slachtofferrol wil zitten en het wel makkelijk vindt om gesubsidieerd wat onschuldige scholieren te indoctrineren en de polarisatie wat aan te jagen. Het is gewoon een zwaar opportunistisch verdienmodel van een man die verder eigenlijk niks anders kan.

3
577 RoosjeB

@576
Bij sommige mensen heb ik ook sterk de indruk dat het om een extreem gebrek aan zelfinzicht gaat, ik kan er helaas niks anders van maken.

4
578 RoosjeB
579 DikkeTor

Ik denk dat ik de oplossing heb gevonden voor het "Zwarte Piet probleem".
We schaffen het toch wel een beetje truttige Sinterklaasfeest af en vervangen dat door iets dynamischers dat ook in andere landen van Europa een eeuwenoude traditie is: Krampus.
Daar zit geen Black Pete in, heeft niets met racisme te maken, dat moet toch wel de goedkeuring van Jerry en Sylvana krijgen?!
Hieronder ter illustratie een mooi filmpje over Krampus.

3
580 Graaier1000

@580
O, wat zouden de anti-Pieten daar van balen. Dan zijn ze ineens hun bron van inkomsten en alle aandacht kwijt, dat kan natuurlijk niet.

3
581 RoosjeB

@570

Her en der lees ik ook wel eens dat "wij" Nederlanders hen veel verschuldigd zijn omdat "wij" destijds alles van ze gestolen zouden hebben...

Me dunkt. Er is netjes voor ze betaald aan hun lokale heersers.

Begrijp die Afrikaanders niet zo goed eigenlijk.
Dachten die lokale heersers nu nooit: " nou nou... die mensen die we uit omringende dorpen weg geplukt hebben zijn in trek, waar worden die eigenlijk heen gebracht".

Nooit op het idee gekomen om met de behaalde 'winst' een boot te bouwen, en die Portu....Nederlanders achterna te varen? Die handel scheen aardig lucratief te zijn.

Vraag me überhaupt af wat die lokale heersers met al dat geld hebben gedaan als ik zo eens naar het gros van de Afrikaanse landen kijk.

Soit..... en de Afrikaanders heden hier, of beter gezegd, degenen met een Afrikaanse migratie achtergrond maar zemelen en zeuren....

Stel..... stel dat de Afrikaa....Nederlandse slavenhandel nooit had plaats gevonden.... waar waren zij nu dan geweest.

Hoogst waarschijnlijk in één der landen van Afrika zélf, met grote kans op een dikke buik van de honger, óf op een 'gammel' bootje op de Middellandse zee.....

Waaruit achteraf dus blijkt dat én de schepen en het water toch blijft trekken bij die Afrikaanders, en den Hollanders ze nog steeds graag vervoeren (NGO) question

2
582 Congo

@580 https://en.wikipedia.org/wiki/Hajji_Firuz

Dat feest kunnen we ook vieren. Het voordeel daarvan is, is dat het op de lijst van Cultureel Erfgoed van de VN staat, dus iets eraan veranderen (inclusief de "black face") mag niet. question

1
583 Bluth

@582 Hoe zullen we de Nieuwe Eeuw noemen? XD De grauwe? question

1
584 DikkeTor

@575

" Zegt het voort: Heel de wereld moet het weten.
"

Mooi filmpje wat in het kort de oorsprong van het sinterklaasfeest en vooral zwarte piet weergeeft mer beelden uit de documentaire "Wild Geraas".

Het is ook niet voor niets dat de NPO deze documentaire geweigerd heeft uit te zenden, daar het de stelling dat zwarte piet racistisch zou zijn direct naar het rijk der fabelen gewezen zou hebben.

0
585 Congo

@575

Aanvulling.....

Dat filmpje zou niet misstaan in die Zwarte Pieten les van die Sjerry question

0
586 Congo

@585 Gemeld bij VN Mensen rechten! Dit kan echt niet meer hoor! Al dat racisme en kleurenblindheid XD

1
587 DikkeTor

Heeft dit stuk stront ooit wel eens gewerkt, of zijn al die subsidies de reden dat hij zich met Zwarte Piet bezighoudt ? Deze opruier moet nu wel stinkend rijk zijn, want ik denk niet dat de gemeente Amsterdam controleert waar al dat geld is heengegaan.

0
588 B55

@573 "Goeie vent met goede intenties."

Hier zou je bijna spontaan van gaan 'glimschateren'.

4
589 DruppeltjeDrie

@572

Voor als je het nog steeds niet door hebt, het komt door je gedrag.

0
590 Suwelding

@558 RTL doet er wel degelijk toe
Want de NTR die bepaalt namelijk niks dus als ze teveel drammen dan is het best mogelijk dat we een andere organisatie het laten uitzenden

3
591 GEENSTIJL

* Verwijderd door de redactie *

592 CapoVaca

** gebruiker verwijderd **

@592 Koffiepauze, kneus? Je zult maar een obsessie hebben voor een anonieme gebruiker op het internet. Nee, maar dán heb je pas een leven. Overigens, ik houd mij aan mijn belofte. Dat doe ik namelijk altijd. Misschien heb ik dan tóch nog een goede eigenschap.

593 verwijderd23941

@593 Zo... de toon van de dag is weer gezet. Alleen de grootste sneuneuzen kunnen dit. Wat een treurigheid!

4
594 DruppeltjeDrie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

Hier nog een mooi filmpje over het onderwerp .https://rumble.com/v4qurqf-waar-komen-al-die-tumoren-toch-vandaan.html...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Mevrouw Stemband
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@10 Jij laat je ook niet misleiden door dit soort domme uitspraken, want je leest deze onzin zelf niet zoals je eerder aangaf. En zoals ik a...

2 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

ABRACADABRA
GeenStijl: Wilders drukt aangifte tegen Timmerfrans door

@13 ja, dan mag Rutte wel de cel in, met zijn wanbeleid wat betreft toeslagenaffaire, Groningers vanwege aardebevingsschade. Wilders zegt gewoon...

5 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Sarcoff
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@9 Het is makkelijker om mensen te misleiden, dan ze ervan te overtuigen dat ze misleid zijn, het is zo grappig, nergens aan mee gedaan geen co...

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Geweld Israëlische kolonisten loopt op, 'en het leger kijkt toe'

In dit licht, The US outlet Axios reported on Saturday that US state department officials have confirmed they are preparing to impose sanctio...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Botlleneck
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Las laatst dat je als voetganger op de snelweg een boete kan krijgen van 190 euro....

9 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Bop
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@22 Ja. Maar was wel leuk, zo'n inkoppertje. 😊...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
Stijgende Bitcoin koers toont terugkeer naar kracht na de Halving

Tussen de koers 18000 en 40000 heb ik iedere maand voor 100 euro aan bitcoin gekocht.vette winst....

10 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Mevrouw Stemband
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

"Alles met mRNA is bedoeld om schade te veroorzaken, zonder uitzondering."Dit is in zoveel opzichten zo'n domme uitspraak, maar het wordt da...

13 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

NK. App
Kamasutra NudeMan On Dog PornEpawgAsa AkriaTouching PenisIkha Do PrazerXxx CosplayHot Bhabi FuckJulia Ann Porn Video DownloadKiki ShepardFree Porn Videos Of LesbiansJapanese Nipple SuckingHd Comedy Sex VideoWet T Shirt TitsWorldslargestpenisLaniam60Naked YogapornHentaiuniversityBig Titts Porn StarsBhai Bahan Ki Chudai Hindi MeinHospital Sex VideoWww X Tamil VideoCute SexxxBengali New XvideoMalayalam Sex Stories ComZmeenaorrxclusiveXnxxx XxxxNewbigtubeSex With Indian MadeElla KnixKriss_kissPublic Nude DareLesbian Gives BjShemaltubeAnal Raping PornBangjapanSexart.coomLatto PornTeen Couple SexGyosy PornPorn AmadorCam Girl FinderXxxtecherIndian Sex XmasterIndian Sleep SexWww Old Man Sex ComHot Public SexLenatheplug VideosNhentai EtDeepika Padukone Hot BoobsSalman And Reshma SexNew Indian Hot Web SeriesBlack Sadi XxxSwathi Sex StoriesFre Movies XxxR Trashy BonersHot4lexi OnlyfansCumspornCarroll Baker NudeSimran K NudeRyan Conner PressureSuzymarieFacesitting Pov PornTeens Facial PornXxx Videos KoreanMimi Keene NudesSpeed Sex VideosMelissa Benoist NudaSex Padam Sex PadamHookers In PornYor R34Brazzers BhabhiNude Vintage MoviesChatavenue AdultLeolist.comMia ManaroteShared PornAhanimeOld PornstartsMia Khalifa PornosuXvideoshamsterFetching_butterfliesBig Hairy PussyDevar Seducing BhabhiEbony Big BoobiesSenegal PornLily Lane CreampieCheating FootjobVerhentaiYuff ComicsJynx Maze'sDesi Lady SexGrannie Porn TubesXbunker.Trannyvideosx.xomFuta JoiRule34 VideBig Booty PornstarIndian Car BlowjobChina Blue SexySkylar Storm CreampieOld GropersXxx Vidio PornMalayali Xxx VideosHindi Sex Video Free DownloadFamous Porn StarrsDove Cmeron NudePolice Xx VideoDesi Wife Home SexHannah Brooks JenniferKamedevasfmLily Lou Lets Get WetXbunketArab SexingThick Nude EbonyBootybyshrlHot Asian Blow JobCouple Romantic Porn VideosBrothel PornLesbian Cums In MouthCoco The Porn StarMermaidhimeprincessHarlowebluePanjabi SaxSchool XxPriyanka Pandit Leaked MmsHot Movie Sex VideoBest Ebony PornstarsMalayalam Sex Blue FilmIndianxxx Movesسِكِسِ HdSouth Korea XxxSunny Leone Xx BfWww Indiaporn MeSouth Actress Sex VideoBrutal Pounding In The Ass . Kourtney LoveXxxfilmsIndian FockingKorean Sex MassageRedhead GangbangNia Nacci LesbianVrporn GamesSariixo TitsAnal CaptionsSydney Sweeney NipBiggandAna Lorde SexYesjulz OnlyfansInternet ChickwBunkr Albums