door Kiki in Buitenland  ·  16 Reacties

  • 2
  • 395x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een soort wet wat thuis hoort in autocratisch / dictatoriaal geregeerde landen.

5
1 Nos Calan Gaeaf (s7p)

* Verwijderd door de redactie *

2 Undertaker

De Engelsen zijn goed bezig met de Brexit.

5
3 Positivo

Duitsland heeft al uitgebreide wetgeving voor vlagschennis. Wij godzijdank niet.

1
4 Smite Gait

** gebruiker verwijderd **

Een land dat vlagschennis kent, vervreemdt zich van de werkelijkheid.
Alsof een vlag gelijkgesteld wordt aan een persoon...

5 verwijderd9139144

Alsof het niks is 3 jaar maar.liefst.question Een verkrachter krijgt nog minder.

2
6 Saviro

@6 Dat is de straf die al staat op vlagschennis ze trekken het gewoon door, het is niet zo dat die straffen ook echt gegeven worden. In Duitsland mag je ook de vlag van andere landen niet verbranden.

"Wie in Argentinië de vlag 'ontheiligt' kan tot vier jaar de bak indraaien. In Oostenrijk is dat een half jaar, in China en Duitsland drie jaar. In Denemarken mag enkel de Deense vlag in brand worden gestoken. Omdat op de vlag van Saudi Arabië de geloofsbelijdenis staat – de sjahada – wordt het respectloos omgaan met de vlag gezien als godslastering, daar kan de doodstraf op staan"

0
7 Smite Gait

@3 Nee. Bezopen lees autocratische wetgeving (overigens Duits nationale wetgeving) is iets anders dan voor of tegen het concept EU zijn. Ben zelf voor een EU, maar ik denk wel dat een boel dingen echt anders moeten. Ik geloof helemaal niet in ...exit oplossingen, maar het fixen van de EU. Zeker in deze tijden waarin de VS en in de nabije toekomst ook China de wereld willen gaan domineren is het een goede zaak dat Europa met een mond kan spreken en onze belangen kunnen behartigen op het wereldtoneel.

5
8 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Ik wist niet dat we een Europees volks lied hadden, dus die heb ik even opgezocht. Het begint met Ode aan de vreugde, Europa is nu een eenheid, verenigd voor altijd, samen in verscheidenheid, wereldvrede wijd en zijt. laat steeds in Europa heersen, Gegeven woord en Rechtvaardigheid, in een weidser vaderland, grotere verbondenheid, laat Europa bloeien burgers, word voor u een levenswerk, gouden sterren aan de hemel, als symbool van samen sterk........

Ik weet niet wie deze tekst heeft verzonnen maar ze maken er een grote puin hoop van in de wereld onze zogenaamde leiders.. Niets vreugde , Niets gouden sterren . We moeten allemaal met de neus richtig de Europese dictatuur buigen, en de soevereiniteit van eigen land opgeven.. En doet u dat niet of beledigd u de Europese vlag, dan word u uit huis gehaald en afgestraft door de vernieuwde Gestapo ..

1
9 Jill

@9 Als u wilt weten waar de tekst vandaan komt kunt u beter u best een beetje doen in plaats van hier uw frustraties neer plempen. U hebt helemaal gelijk, wat een puinzooi he in Nederland. U woont in het rijkste land van Europa en in een van de rijkste ter wereld. Allemaal de schuld van de EU hahahaha. U mag weleens naar de psychiater u hebt vast een depressie. De meeste Nederlanders zijn vol vreugde arme man. Wat hebben ze u toch allemaal wel niet aangedaan. Kunt u even met behulp van de definitie van een dictatuur aantonen waarop u baseert dat de EU een dictatuur is? Rusland is volgens u zeker een democratie? We hoeven helemaal geen soevereiniteit op te geven. Nederland is nog altijd een soeverein land, dus of u jokt of u snapt er helemaal niets van. U bent al eens uit uw huis gehaald voor het beledigen van de Europese vlag? Niet weer jokken hoor hahahahaha. Waarom verhuist u niet gewoon naar een land buiten de EU. Ik heb nog wel wat tips voor u.

9
10 reality

@10 -- Je laat me lachen, dank je daar voor dat scheelt me een afspraak maken bij een psychiater voor een depressie. Misschien word het voor u eens tijd u hoofd uit het zand te halen. U vind het blijkbaar geen puinhoop in het land, dan heeft u de laatste maanden zeker het nieuws alleen met u roze bril op gekeken. Alles word van uit de EU bepaald, We wonen dan misschien wel in een van de rijkste landen, maar vertel dat maar tegen de mensen die hun vaste lasten niet meer kunnen ophoesten, en moeten aan kloppen bij de voedsel en kledingbanken.. Heel beschamend voor een rijk land. Zo veel dakloze, heel beschamend voor een rijk land. De armoede bestrijding word steeds verder uitgehold, Zogenaamde asielzoekers moeten verplicht verdeeld worden, ze worden massaal binnen gehaald. De Eu burgers moeten daar voor opdraaien, zonder dat daar blijkbaar iets voor terug verwacht mag word, zoals aanpassen , mee werken, het veilig houden en het respect voor andere. En willen landen dat niet dan moeten ze maar een finaciele afstraffing krijgen. De klimaat hysterie gaat ons handen vol kosten, waar het niet bewezen word dat bepaalde regels ook werkelijk gaan helpen. De Europese unie geeft terecht af op landen die onder een dictatuur vallen, maar ze willen de mensen hier ook onder hun dictatuur laten vallen, kijk maar naar de rare regeltjes die we hier door de strot geduwd krijgen, waar landen hun soevereiniteit en tradities moeten opgeven. We niet meer mogen houden van ons land en doen we dat wel dan worden we daarvoor stupid genoemd ( woorden van Juncker ) En ik zou heel graag willen verhuizen naar een ander land, maar aangezien ik geen uitvretende asielzoeker ben moet ik me wel aan allemaal regeltje en wetten houden voor ik een grens over mag gaan. Een beetje realisme zou u niet misstaan.

2
11 Jill

@11 "Alles word van uit de EU bepaald"

Niet waar. Eerst de feiten leren voor je met onzin aankomt zetten.

"maar vertel dat maar tegen de mensen die hun vaste lasten niet meer kunnen ophoesten"

En wat heeft de EU daar mee te maken?

"De armoede bestrijding word steeds verder uitgehold, Zogenaamde asielzoekers moeten verplicht verdeeld worden, ze worden massaal binnen gehaald."

De EU vraagt of iedereen de last draagt en niet alleen de landen in het Zuiden. Dat is niet hetzelfde als ze massaal binnen halen, want de EU is niet verantwoordelijk voor immigranten die hierheen komen.

"De Europese unie geeft terecht af op landen die onder een dictatuur vallen, maar ze willen de mensen hier ook onder hun dictatuur laten vallen, kijk maar naar de rare regeltjes die we hier door de strot geduwd krijgen, waar landen hun soevereiniteit en tradities moeten opgeven."

De EU heeft niets met dictatuur te maken. De EU bestaat uit gekozen parlementariërs en gekozen regeringsleiders en ieder land draagt een commissie lid voor. Samen zorgen die voor het bestuur van EU bevoegdheden. Dat is geen dictatuur. De regels worden samen afgesproken. Dus landen zijn wel degelijk soeverein en tradities hoef je al helemaal niet op te geven van de EU. Noem er maar eens een.

Het is echt te bizar voor woorden hoeveel onwaarheden je neer plempt. Hoe krijg je dat toch voor elkaar?

1
12 VaY

@12 Jill is een van de reageerders hier die niet meer in staat is om objectief te kijken laat staan te oordelen. Naast de onwaarheden zit de reactie vol met suggestieve opmerkingen grotendeels veroorzaakt door een gebrek aan intelligentie en of gebaseerd op emoties. Dit blijkt o.a. door de migranten en asielzoekers er weer bij te slepen. Het voelt voor deze reageerder vaak even goed om de gevoelens van frustratie en onmacht af te reageren op andere groepen. Tenslotte vraag ik mij af of een afspraak bij een psychiater voor Jill wel voldoende zal zijn. Het slachtoffer gevoel zit nl wel heel erg diep.

4
13 reality

Op zoiets volgen vaak aanvullende zaken.
Het kan zijn dat op den duur tegen de EU zijn wordt verboden.

Men moet daardoor ook hier oppassen want Duitsland stelt onomwonden dat haar wetten ook in andere landen gelden.

0
14 MARCUSAURELIUS

* Verwijderd door de redactie *

15 samba

@13 Dat moet het wel zijn.

@15 Dit is een wet van een soeverein land jij doorgeslagen muppet. Het heeft niets met de EU te maken. Ook niet met linkse mensen, globalisten of de islam. Is het nu echt onmogelijk om een keer iets intelligent uit te kramen wat slaat op een artikel of moet je door je dwangneurose elke keer andere zaken erbij betrekken?

1
16 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@10Tussen hun oor en hoofddoek ingeklemd, en tetteren zo hard met de andere kant aan de lijn, dat je ze achteraan in de supermarkt kunt horen...

zojuist geplaatst door Marrie1

GreyB
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

LOL, zelfs het AD wordt nu al 'links' genoemd.....

4 minuten geleden geplaatst door GreyB

icnivad
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

@2 Daar zijn de BOA's toch voor? 😀...

5 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bop
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@1 Weer het bekende rechtse wegkijken. ...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 En als deze mensen niet zouden werken had je daar ongetwijfeld weer iets over te zeiken gehad. Sommige mensen zeiken nu eenmaal om het zeike...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@9 Ja het personeel is zichtbaar aan het werk, bij de klanten heb ik sterk m'n twijfels.Die lopen in van die soepjurken hebben een mobiele...

13 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

Weer het bekende linkse insinueren!...

14 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Ron MVV Maastricht .
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@8 Ze werken tenminste wel. ...

16 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Zie Hier
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Lijkt veel op die aanslag van 7/11 die door Hamas werd uitgevoerd!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

sockknitter
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

Wat een l*l-verhaal.Als Oekrainen een "venster" zouden hebben vrijgemaakt, waarom zijn die terroristen dan eerst richting Belatus gevlucht, ip...

19 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Hairy Porn HdMarwari Xxx VideoXcafe.xomMarvadi Sex VideosBrzzers FullFart ThisvidIndian Aunty PussyBiggestboobs In The WorldDanielley AyalaCream Pie Big TitsAudrey Noir BbcLayna BooMaliyalamsexTelugufucking VideosHindi Clear Audio PornTiedupandfuckedViolet Starr Full VideosBoneca EroticaBed Room XnxxLyzmaniaBethronaDeep Throat ChokingHidden Cams In Massage ParlorsThe Porn DudeeChechikNude Mary Kate OlsenPaeis PornKira ShannonHentai Sem CencuraWww.xnxx.xomBhavana XxxSissy Traning PornDerieri PornGay Porn Ga EsDirty VideoLittlemisscumdumpsterSexy Bf Sexy Bf Sexy Bf Sexy BfHot Mother And Son Sex VideoAshley Goyette NudeKaiya RosePorn Video Desi IndianIndian School Sex XnxxSexy Movie 3gpPorn LeechSex Games DownloadMandybabyxxx'sXnn MoviesHotbhabhisexKannada Bf XxxImagenes De Mujeres DesnudasTwiiter CuckoldGay Porn HunkCar DickflashHot Naked ChiksJessica PalaciosBangla Bhabi XxxPorn DaterAmoranth Onlyfans LeaksCute PorntarFikfap.vomPorn 3d ComixPornography DoctorMo Ster CockXxx BaLeah Gotti PorntrexMegapornfreehdonlineCoco_ppop01Hindi Bhasha XxxCousin FootjobBbw Hairy PussySurprise CumshotBarzzars ComHindi SxiMalina MorganUtopia Guide NycAnna Kendrick NudeGlor Hole PornAdventure Time HentiPoran Hd VideoBihari Porn VideoStacy ArthurVery Hot Girl PornSexy Cartoon BoobsHot Girl MoaningRapefilms.negButtfacedPeter North CompCamillaara NudeBinky BeazSexy MilfBengali Xxx PhotoCuck4kHi Quality Hd BfDesi College Girl BfSaex XxxxSleepy Sister Porn1960's PornLesbian India PornJapanse OrgySloppyblowjobsMilf FreeWww.pornographiqueQuinn Finite NudeTrinity Morisette NudeMan BigcockFemale Orgasming PornVictoria CakesBen 10 Xxx VideosXxx Desi Video ComBig Butt FuckFree Only Fans PornXxx Bf FreeSunny XhamsterAssistir Filme Pornográfico GratuitoXvideo Bhabhi DevarWww SexvidosQueen Tahshaar PornMaitland Ward BjRaileytvKatrina ViannaAngie Faith RedditTeen Girls Having SexYoupornanalMelissa Oneil NudeSasha KnoxBest Hispanic PornstarsThe Load House PornPornhub OilIndian Forest Sex ComCammel Toe PornAlinity Only FansPorno PubBlacked AnalKylie Jenner XnxxTamil Aunty Nude BoobsWoomand CastingNadhiya HotVanessa LeonUllu Original Web Series DownloadValentine XnxxFmmpornNayanthara Hot VideosSex4Hindi Language PornManipurisexTelugu Family SexBishanpuraBlue Film NangaShaiden Rogue PornBeautiful Babes Xxx