RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Internet lyrisch over Jennifer Lopez in iconische Versace-jurk

Beeld © Getty Images

Jennifer Lopez (50) mag dan inmiddels Sara zijn, haar lichaam doet niet onder aan dat van een 20-jarige. Dat bewees de zangeres maar weer eens toen ze gisteren schitterde tijdens Milan Fashion Week in een niemendalletje van modehuis Versace.

"De avond voor het evenement kon ze me maar twee mogelijke jurken meer voorstellen, omdat we veel te laat waren met kiezen"

Negentien jaar geleden zorgde Jenny from the Block met haar (inmiddels) iconische en nietsverhullende jurk van Versace, al voor flink wat ophef tijdens de Grammy Awards. Vandaag is ze wederom het gesprek van de dag. 

Exclusief voor de show van het beroemde modehuis haalde ze de beruchte outfit nog eens tevoorschijn. En het gewaad is, inclusief kleine update, nog altijd even indrukwekkend. Mede dankzij het waanzinnig afgetrainde lijf van de powervrouw.

'Jennifer
Lees ook:
'Jennifer Lopez in onderhandeling over Super Bowl'

En dan te weten dat ze de japon bijna niet had aangetrokken! Hoewel de jurk - wat amper een jurk te noemen is met het duizelingwekkend decolleté en een al even indrukwekkende split - een keerpunt was in de carrière van Miss Lopez, was haar styliste in eerste instantie niet overtuigd.

"We waren destijds bezig met de opnames van The Wedding Planner, de romantische komedie met Matthew McConaughey”, onthulde Jennifer afgelopen april al in een video voor haar YouTube-kanaal. "We filmden op een afgelegen locatie, dus hadden geen tijd voor een fitting voor de Grammy’s, ondanks het aandringen van mijn styliste. De avond voor het evenement kon ze me maar twee mogelijke jurken meer voorstellen, omdat we veel te laat waren met kiezen.” Wat een verhaal!

Hustlers
Lees ook:
Hustlers blaast filmpers omver: 'Jennifer Lopez verdient Oscar'

Het origineel uit 2000 zag er zo uit.

Overname
Lees meer:
Overname in modewereld: Michael Kors koopt Versace