RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Love Island-Chey eindelijk open en eerlijk over haar 'bommetjes'

Beeld © Videoland

In Love Island: De Reünie, vanaf nu te zien op Videoland, komen alle Islanders nog één keer samen om het nieuwe seizoen van de realityshow af te trappen. Natuurlijk mocht onruststoker Chey niet ontbreken. Al viel haar komst niet bij iedereen even goed.

"Ik haal mijn kracht uit negativiteit”

Niet alle Islanders zijn blij om Chey te zien, onder wie Denzel en Stenn. En die laatste is he-le-maal klaar met haar. "Ik walg er gewoon van", deelt hij zijn mening met de andere jongens. Ook Denzel wil niets meer van haar horen. Hij is dan ook woedend op haar. “Ik heb helemaal niks meer te zegen tegen Chey (...) Ik hoef de mensen die geen toevoeging hebben in mijn leven niet meer te spreken.” Zijn liefje Aleksandra denkt daar hetzelfde over.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze showt eerste beelden Love Island-villa

Chey is erg teleurgesteld. “Ik ben een open boek, ze kunnen mij alles vragen (…) Ik had het beter misschien op een ander manier moeten doen, maar misschien helemaal niet", spreekt ze zich uit over haar 'bommetjes'. 

Toch begrijpt ze niet waarom de andere kandidaten nog altijd zo negatief over haar praten. En niet alleen de Islanders zijn onaardig, ook op social media werden de nodige haatreacties achtergelaten. Maar daar heeft het model van geleerd. "Ik haal mijn kracht uit negativiteit”, vertelt ze in de speciale aflevering. Ze heeft dan ook besloten om zich in te zetten tegen pesters. “Ik vind het heel fijn om deze mensen een hart onder de riem te steken."

Love Check-Up: Chey met de dood bedreigd

09:48
Berichtje!
Ook leuk:
Berichtje! Deze Love Island-singles zijn ready for love

Love Island: De Reünie is vanaf nu te zien op Videoland.