vrijdag , april 19 2024

Dochtertjes elf jaar in de verhuur: “Ik doe er wel een pilletje in”

Bij de rechtbank in Middelburg was deze week een eerste zitting in de Terneuzense misbruikzaak. De nu 42-jarige T.D. uit Terneuzen en haar P.P. uit (46) uit Aardenburg misbruikten elf jaar lang de dochtertjes van D.: door de partner en door ze in de verhuur te doen. Een verslag met triest- en woestmakende details staat in BN/De Stem.

De Zeeuws-Vlaamse zedenzaak kwam half juni aan het licht. De meisjes zijn nu 13 en 19 en zouden elf jaar lang zijn misbruikt. Er zijn duizenden chat-berichten tussen Moeder en Partner. P: Kun je haar naar me toesturen?’ M: ‘Ik doe er wel een pilletje in, dan gaat het nog makkelijker.’

In een ander chatbericht stelt Moeder voor om samen met haar partner een kind te nemen: ‘Dan kunnen we jong beginnen’.

Een van de dochters is meegenomen naar parenclubs en parkeerplaatsen voor seks, de moeder maakte naaktfoto’s van haar dochter onder de douche.

De moeder is ziek: ze wacht op een niertransplantatie. De aanhouding van de man leidde tot onrust in de buurt omdat hij een bekende verschijning is in de omgeving van Aardenburg en Waterlandkerkje.

De afbeelding: een foto van de tentoonstelling van zandsculpturen over de bijbelse- en wereldgeschiedenis in Elburg. Hier de god Baäl aan wie kinderoffers worden gebracht.

Check Also

Hendrik Jan Korterink (15 mei 1955 – 6 april 2020)

Vandaag is Hendrik Jan Korterink (1955-2020) overleden. Hij was niet alleen grondlegger van deze site, …

22 comments

  1. Om kinderen te beschermen is soms de doodstraf humaan tegenover de slachtoffers.
    HJK, weet je ook of deze parenclubs vervolgd worden?
    In mijn ogen hebben zij dit gefaciliteerd.

  2. Lukas 17 : 1Hij zeide tot zijn discipelen: Het is onmogelijk, dat er geen verleidingen komen, maar wee hem, door wie zij komen! 2Het zou beter voor hem zijn, als een molensteen om zijn hals gedaan was en hij in de zee was geworpen, dan dat hij één van deze kleinen tot zonde verleidde.
    Zulke mensen zouden zo snel mogelijk moeten worden gedood zo dat ze de maatschappij geen schade meer kunnen toebrengen en zodat er niet teveel tijd, geld en energie in zulke mensen worden gestopt.

  3. Helaas mag je ze niet afschieten

  4. Die verdienen maar 1 straf

  5. Je zult maar toestemming gegeven hebben, om de organen van je overleden dierbare te laten transplanteren en dan komen ze in zo’n monster terecht.
    Laten we hopen dat mevrouw nog heel lang onder aan de wachtlijst blijft staan!

  6. En dat staat dan ook nog op de lijst voor een niertransplantatie om het langer in leven te houden.

    gooi er maar een pilletje in dat gaat makkelijker.

  7. Lekker voor dat gedrocht dat ze die nierziekte heeft. Hopen op een pijnlijke dood. Het is echter niet de enige ziekte die het gedrocht heeft. Er zit ook wel iets ranzigs ziekelijks in dat hoofd.

  8. toon braxhoofden

    Laat die stronthoer maar kreperen en die viezerik van een vaar erbij. Een beetje de pooier uithangen voor je eigen kroost. De jongste was 2 jaar en die andere stakker 8. Dit is gewoon niet te bevatten. Ik zal een goeie rechter zijn. Totale kosten 4 euro, probleem voorgoed opgelost. Eén ding weet ik 100 procent zeker: wroeging om zo’n daad zal ik nooit krijgen. Ik ben zelfs in staat voor te dringen of ik het aub. mag doen. Het zal mij wederom benieuwen wat dat bagger krijgt, dan worden wij weer met de neus op de feiten gedrukt wat een kinderleven waard is. Wat betreft deze kinderen komt het nooit meer goed.

  9. Hier draait mijn maag van om !
    Ik weet dat er slechte mensen zijn maar dit is wel zo erg en verschrikkelijk, ik zou graag een pilletje in die gasten stoppen wel een 9 mm pil !
    En geen niertransplantatie maar het hart permanent verwijderen [als ze een hart heeft] wat ik ernstig betwijfel.

  10. Hun straf zou moeten zijn:
    Foltering tot een zeer langzame dood.

  11. Iets goeds van deze tijd…dat dit soort smerigheden breed word uitgemeten op internet.
    Met wat surfen heb je zo naam en bijnaam……
    Mensen in je familie en in je dorp vergeten niet zo gauw,zeker niet als het om kinderen gaat……
    In de bak weten ze het al gauw als je een nieuwe nier moet krijgen,wie je bent en wat je gedaan heb…
    HJ goed dat je aandacht geeft aan dit soort misdaden…..

  12. Ik zou als (verknipte) volwassene wraak nemen voor wat me als kind was aangedaan.

  13. Laat me een gokje doen…Witte Nederlanders?

  14. Joey — ” Witte Nederlanders? ”
    Het is niet in Nederland dus wat denk je zelf?

  15. Als je dit leest dan word je toch gewoon kots en kots misselijk,in en in triest voor deze meisjes en de mensen die dit op hun geweten hebben ?? Geef ze mij !,ik heb een minuutje nodig.Ik sla ze hartstikke dood

  16. Maurits de Vries

    En iedereen heeft weer het hoogste woord; vierendelen ofzo. Tokkie gerelateerd. En niemand doet het uiteindelijk. Alleen Marianne Bachmeier (R. I. P.) deed het wel. En Chris niet te vergeten…

  17. Ik snap de emotie qua straf voor deze monsters, maar met een doodstraf komen ze er naar mijn idee veel te makkelijk vanaf . Laat ze maar langzaam wegrotten zonder enige kans op vrijlating en solitair opgesloten zitten zonder contactmogelijkheden.
    Ik betaal hier zeer graag aan mee……
    Daarbij met de doodstraf ben je als samenleving geen haar beter….dan diegene die je wenst te straffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *