Ministers door stof voor voetbal kijken in debat (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Politiek  ·  49 Reacties

  • 23
  • 859x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
1
24

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Klein toneelstukje, biertje achteraf en fijn weekend.

3
1 caso

@1 30% van het internet gebruik tijdens de werkuren bij werkgevers is privé gerelateerd, dus zijn bewindslieden hierop geen uitzondering.

1
2 Roy-050

** gebruiker verwijderd **

Het zijn ook net mensen hè?

3 verwijderd23941

-
"Begrip voor kritiek???"
-
WEGWEZEN!!! NU,,,,,
Malloot,
/-
-

3
4 MrCally1

Nog een slechte wedstrijd ook.

0
5 Jopie Osdorp

@4 nee joh, de burgers doen het ook dusss...
hebben die het gedaan het goede voorbeeld gegeven die burgers ook

0
6 Gratiebarmhart

Politiek is toch toneel en met dichtgetimmerde regeerakkoorden, kadaverdiscipline in de partijen, geen mogelijkheden voor de burger om middels referenda in te grijpen zijn de beschouwingen weinig spannend. De oppositie kan net zo goed 4 jaar wegblijven.

1
7 Conradijntje

Ieder TK-lid zijn/haar mobieltje (of vergelijkbaar) inleveren bij de toegangspoortjes!
Misschien dat ze zich dan wél bezig houden met politieke zaken aangaande het besturen van ons land.

2
8 Nicks R. Van

@7 ben al zo ver dat ze allemaal weg mogen en weg mogen blijven,
het is een totale farce

1
9 Gratiebarmhart

het is absoluut totale nep

1
10 semperpenis

dus er zijn 2 verstandige ministers in dit kabinet. Kijken naar een voetbalwedstrijd is altijd beter dan naar een leugenaar te zitten luisteren. Ze hebben hun tijd beter benut dan alle andere ministers.

10
11 PFL

Deze Van Nieuwenhuizen moet je ook niet geloven, want pas geleden vertelde ze, dat ze een seizoenskaart van Feijenoord heeft.
Dus die volgt álles wat met deze club te maken heeft.
Verder toont dit gedrag weer de grote minachting voor het debat aan, die dit
vak K, constant ren toon spreidt..

1
12 Strongoli

@11 nieuwe vorm van betaald voetbal question

1
13 Gratiebarmhart

Schandalig van dit duur betaalde clubje volkvertegenwoordigers met hoge ego dat er kennelijk puur voor eigen macht en gewin zit. Ik dacht dat die gladgeschoren man grapperhuis wel wat anders aan zijn bol heeft dan voetbal kijken tijdens de belangrijke Kamerdebatten. Geldt ook voor die andere Cora van N. Werkt kennelijk machoverhoging om tijdens het werk naar voetbal te kijken. opzouten.Ga criminelen vangen amateurs.

1
14 Dalon

Voorzitter Arib verwijder s.v.p. alle mobieltjes en Ipads en Laptops tijdes de Kamervergaderingen. Het is allemaal prive- gebruik.

2
15 Dalon

Dit laat dus de mentaliteit van de bewindslieden zien. Het interesseert ze niet eens.. Van Grapperhaus vind ik het helemaal tegen vallen, die heeft gezien alle ellende wat er nu speelt wel wat beters te doen lijk me. Grapperhaus zou dan ook beter zijn tijd daar aan kunnen besteden , als hij de algemene beschouwing toch niets vind, in plaats van een voetbalwedstrijd te gaan zitten bekijken onder werktijd. En van Nieuwenhuizen is dus gewoon een dom wicht dat ze zich laat meeslepen, en zich laat ompraten om mee te kijken, ook haar haar heb je niets..

2
16 Jill

Verschrikkelijk fatsoensvolk terwijl ze dat helemaal niet zijn.

1
17 Voorzittershamer

@11 in dat geval kunnen ze beter thuis blijven en achter hun tablet (of wat dan ook) onstream de gebeurtenissen in de TK volgen. Met nóg een tablet er naast kunnen ze dan voetbal kijken.

1
18 Nicks R. Van

Ze vindt het logisch dat mensen dit gek vinden zegt de Minister.Met andere woorden mensen vinden het gek ik vind het niet gek ik ben supporter van Feyenoord hoor denk d'r an.

8
19 jantje van leiden

Het is in de Tweede Kamer-bankjes echt niet veel anders..
Zou nog wel eens interessant zijn, om daar óók de camera's op te richten.. question

0
20 Dieke

Moet ik nu lachen of heel boos worden?

Ik kies voor het laatste: heel boos worden.

Deze minister wordt van ons geld betaald om het land veilig te houden. Terwijl een dag eerder een advocaat is neergeschoten, gaat onze Minister van Justitie tijdens de Algemene Beschouwingen ... voetbal kijken????? Want voetbal is belangrijker dan het landsbelang?

En dan vervolgens ook nog met een excuus durven komen dat je behoefte had aan ontspanning? Dat doe je maar NA je werk net als ieder werkend persoon in dit land. Bij ieder bedrijf wordt je eruit getrapt als je onder werktijd (zonder toestemming) voetbal gaat kijken. En het getuigt van geen enkel respect voor je mede-kamergenoten en de burgers van dit land. "Sorry jongens, het landsbelang kan wel even wachten. Eerst voetbal kijken, doen jullie maar lekker je ding."

Hoe kan dit? Ik vind dit echt erg en beschamend. Deze mensen besturen ons land!!! Waar is hun verantwoordelijkheidsgevoel? Meer dan 10.000 euro per maand verdienen en dan dit? Hoe dan?

3
21 Kopkaas

@15 Dit is een vorm van multitasken..... Blijkbaar mag iedere student, medewerker, scholier, arbeider dit wel maar een politicus niet.
Vroeger zaten ministers en bewindslieden de hele dag in boeken, agenda's en papieren te snuffelen.... Nu doen ze dit middels hun telefoon/laptop.

Ga toch eens een beetje met de tijd mee.......

11
22 LoydMorris

Ze keken naar Feyenoord; dus ze zijn wel voldoende gestraft, vind ik.

3
23 Scrow

Waar is het filmpje waar ze door het stof kruipen? Of is dit weer zo'n politiek correct gelul waar we niets mee kunnen. Zeg toch gewoon dat je een hufter bent en dat voetbal boven het landsbelang komt bij jullie.

0
24 niet-alles-geloven

Ach, voetbal past wel bij het niveau van Van Nieuwenhuizen.

Grapperhaus had ik fatsoenlijker ingeschat.

6
25 Mac Benac

@22 Ik weet niet waar jij werkt maar bij mij op het werk wordt het toch niet gewaardeerd als ik tijdens een vergadering voetbal ga zitten kijken. Misschien heb ik een hele rare werkgever maar het is toch echt zo.

0
26 RazorBlade

@26 Voetbal kijken, tijdens een vergadering/overleg gaat inderdaad te ver.... Maar om alle mobieltjes, i-pads en tablets in de kamer te laten verbieden, zoals @15 voorstelt, is echt niet van deze tijd. Hoeveel gegevens, zaken, notulen, mailtjes, berichten etc. kun je niet supersnel naar boven halen, inlezen, reageren tijdens het debat.
Kom op zeg.... Het is 2020. We werken niet meer met een berg papier en vulpen.

En nogmaals..... Voetbal kijken is natuurlijk bezopen tijdens hun, ons, mijn werk.

9
27 LoydMorris

@27 Wat je nu noemt is voor het grootste gedeelte werk gerelateerd en dan is het logisch dat je dat tijdens je werk doet. Ik kan me ook nog wel voorstellen dat een medewerker in beperkte mate wat privé dingen bekijkt tijdens zijn werk en dat kan desnoods even een voetbaluitslag zijn. In de tweede kamer zitten er echter twee ministers tijdens een vergadering een voetbalwedstrijd te kijken. In mijn ogen gaat dat toch wel behoorlijk ver. Natuurlijk moeten we het niet groter maken dan het is maar ik denk dat als ik me zo gedraag op mijn werk dat mijn collega's me daar toch wel op zullen aanspreken. Het getuigd namelijk van enkel respect richting de persoon die het woord voert.

0
28 RazorBlade

Betalen we die idioten daar naar voor?? Moet een werknemers eens doen zijn ze gelijk ontslagen. Weg ermee dus. Opzouten!

0
29 Lets keep it cool

wat verwacht je anders wat ze zouden zeggen?...we moesten koste wat kost die wedstrijd zien?.

0
30 ongelovenloos

Ontslaan en een fikse boete.
Zero tolerance voor dit tuig.

1
31 The Investigator

Telefoon eruit, en leugendetector erin.

0
32 4lb3rt P1k3

Moet jij op je werk eens proberen!

0
33 netcat

totaal geen respect voor het volk. Ze weten dat een rol moeten spelen.

Allemaal maar weer stoere praat hier op het forum. Maar niemand doet wat maar zodra er het immigrant/moslims/zwarte piet/songfestival nou dan komen de ze uit hun hol.

Maar tegen hun 'bazen" ja meneer, nee meneer... Stockholm syndroom... volksmond Blanke hollanders..

9
34 PrinsClaus

@34 geen respect voor het volk geen respect voor het ambt geen respect voor de collega`s
maar dat vind men in den haag gewoon en er word natuurlijk niets aan gedaan.

1
35 Gratiebarmhart

storm in glas water ze begrijpen het niet zo hoe asociaal dat je zelf niet ziet en begrijpt dat het gewoon weg niet kan en hoort
geen fatsoen bij ze te vinden aso

2
36 Gratiebarmhart

Het is een nep parlement een poppenkast.

0
37 DONKEY R

Grapperhaus ?
Is dat niet die grapjurk die het ministerie moet runnen dat verantwoordeljk is voor alle criminele uitwassen die kunnen plaatsvinden ?
Is dat ook niet degene die zo aangedaan zijn tranen moest wegslikken na de moord op een advocaat - hetgeen hij een aanslag op de rechtsstaat noemt.
Dat soort clowns zitten voetbal te kijken onder hun "werk".
Geen wonder dat zij niks presteren.
Behalve diep geschokt zijn en een paar aangedane gezichtsuitdrukkingen.

Hij is het volmaakte beeld van hoe het kon dat Marokkaanse ciminelen gedurende vele tientallen jaren zonder inmenging van de Overheid hun Imperium konden opbouwen.

Met een Overheid die onder curatele van de EU staat.
Hebben zogenaamde bewindslieden geen enkele zeggenschap en volop tijd om voetba te kijken onder hun "werk".

0
38 Jalinda

"Multitaskende" (surfen, twitteren, facebook) kamerleden met smartphones en tablets vervullen hun taak als volksvertegenwoordiger slecht. Zij zijn niet bij de les en negeren wat anderen te zeggen hebben. Zo zegt hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoor
Het is volkomen respectloos tegenover de meekijkende kiezers en zij tonen ongeïnteresseerdheid in de argumenten van anderen. Het is ondemocratisch, verwerpelijk gedrag van onze duurbetaalde "volksvertegenwoordigers". Een sanctie zou op zijn plaats zijn.
Zie WNL op zondag hierover:


Controleren of uw volksvertegenwoordiger zijn werk niet goed doet in de 2e Kamer, voortdurend zit te gamen, chatten of tv kijken, ja zelfs volkomen verslaafd lijken aan hun mobieltjes?
https://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/livedebat/plenaire-zaal

0
39 logikus

@22 Slap argument " ga nu eens met de tijd mee "

Minister Grapperhous en minister Cora van Nieuwenhuizen zijn te gast in de Tweede Kamer en hebben niet zoveel zittingsuren als de Tweede Kamerleden. Onzin dus dat deze regeringsfunctionarissen c.q. ministers die spaarzame tijd waar cruciale zaken worden behandeld voetbal gaan kijken.

0
40 Dalon

Oh oh oh, ik merk het al. De tegenstanders werken ws niet in het bedrijfsleven, of zitten ws nooit in een vergadering...

4
41 Pollens

Ophef 1: Femke Halsema
Ophef 2: Voetbalkijkende bewindslieden

Tsjonge tsjonge, waar Nederland (NK!) zich druk over maakt...

5
42 Pollens

@42 Van Femke Halsema is bekend dat zij zelf iedereen de maat neemt.

1
43 Dalon

Tja, het zijn net mensen. Geenszins goed te keuren gedrag, maar begrijpelijk. Het interesseert hen nu eenmaal geen hol, hoewel wij de stoelen waarop ze zitten en de elektronica die ze gebruiken, betalen.

0
44 HardeHarry

Goh wat erg ,het zijn net gewone mensen .
Als ze maar bij de les zijn als het hun portefeuille betreft , is het goed.

@44

Wij betalen niks . Zodra het belastinggeld is geind. Is het niet meer van jou.
Je hebt ook niks te zeggen over het leven van anderen die door de overheid betaald worden zoals mensen met uitkeringen ,leerkrachten , medisch personeel, mensen in de zorg , tram/ busbestuurders en vuilnismannen .

4
45 Goodnews badnews

@43

Misschien ook niet altijd onterecht
.
Heb je voorbeelden ?

4
46 Goodnews badnews

@46 Kijk eens aan:

0
47 Dalon

@45
Al die medewerkers van de beroepen die u opnoemt worden al lang niet meer door de Oerheid betaald -- als het goed is tenminste.
Scholen -- Ziekenhuizen (die zelfs failliet kunnen gaan) -- Zorginstellingen -- Openbaar Vervoersbedrijven -- en de Vuilophaaldiensten ---- Allemaal zijn ze al lang geleden geprivatiseerd , dat wil zeggen in handen van pariculiere Groot-Geld-Graaiers die winsten moeten maken op al deze voormalige publieke voorzieningen.

En zo is er nog een hele rij voormalig publieke voorzieningen op te noemen --- zoals o.a. de verplichte Volksverzekering voor de Gezondheidszorg , ten behoeve van de Volksgezondheid.

Alleen uitkeringen (vooral aan migranten) -- komen voor rekening van de Overheid.
Wat er verder met de miljarden gebeurt ---- mag Joost weten.
Het lijkt er op dat die verdeeld worden.

0
48 Jalinda

@48
P.S.: --- En toevallig vallen salarissen van bestuurders ook onder die uitkeringen.
Dus worden zij met alle zaken die zij nodig hebben , wél door de belastingbetaler betaald.

0
49 Jalinda

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@25 Het is verwerpelijk om op te roepen tot haat. Dat zeg ik jou zo vaak maar je stopt er maar niet mee....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Bop
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

@6 Zo kennen we je weer. Een positieve reactie ombuigen naar iets negatiefs. Naar trekje van je. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

@3https://www-scientificamerican-com.translate.goog/article/covid-19-leaves-its-mark-on-the-brain-significant-drops-in-iq-scores-are/?_x_tr_sl...

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bop
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Zo is het maar net. De "breastfeeding mum" legt het heel duidelijk uit....

10 minuten geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@186Dat iemand niet iets tegen de islam heeft maar een ander gewoon respecteert, wil niet zeggen dat iemand gelijk een "islamknuffelaar"is. ...

16 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@180 Hahaha 😄@184 Veel mensen hier vinden het vervelend om op hun fouten gewezen te worden. Ik zou het juist wel fijn vinden als iemand mi...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

DWZ
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

En hoe zit het dan met de 'rest' wat geen moslim is?..............

18 minuten geleden geplaatst door DWZ

Strongoli
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

@2En al die "verdwenen" miljarden, die in bodemloze putten van VWS zijn verdwenen?Nee hoor, De Jonge en zijn voorgangers hebben het prima ge...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@185 🤣Jij wel🤣...

20 minuten geleden geplaatst door Biscanna

FrisseBries
Schade van klimaatverandering stijgt volgens onderzoek naar biljoenen euro's

@1Ach, wat rot toch.Feit is namelijk dat de klimaatverandering, zonder haakjes, debet is aan de mens....

20 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Nude Sexy FilmFirst SuhagratDesi Bhabhi Ki Sexy MovieJap Women NakedPorn PinishmentFluffer VideosPorn Comics OneBig Natutal Tits PornInternet CuicksPornwissMature X XXxxvediosFotos NuasCute AsianDeepthort PornBdsm AsianOnlyfans FamosasBdsmsutraKaylee Cuco NudeHentaihaven.xxxPornstar Retireفیلم سکس پیرمردانXxx Video Dewar BhabhiVirtualpornMadthumbs ComHomemade NudeArina HashumotoSoly.asmrSsbbwfeedeePorndunesVídeo Brasileiro PornôDigitelplaygroundXxx Lebian VideosEmiri Suzuhaza黄色网站Listcrawler HoystonSimpson Comic PornShreya ChopraFree Pron DownloadMalayalam Blue PadamBest Big Titted PornstarsBabysitter CreampieFree Adult Porn Video'sNaked Party BabesFree PpornCrazy Videos RedditEroprofleBubblebratzSunny Leone Hot Video HdWaheeda SexPorn StrsXtube.comMars Noire XxxHindi Sexy MooveRachel Rivers CreampieAnal GappingPorn RankedEricka BellaAnal Cream Pie GayImaizumin Chi Wa DouyaraSexy PussyXxx With Grand MotherUrine Pass SexHomewreckers PornGay HentaicomicsOnlyfan.comXnxxx BokepAlyxstarAnal_asianBdsm PicturesNath ChanapaCatching Gold Diggers XxxAlia Bhatt Hot BoobsAutumn Fall OnlyfansBrother And Sister Xxx Porn VideoSex New XxxxMature Lesbian AsslickPorn FileCelebrity Fake NudesDude NudeTchatche.comBlack Men Kissing MemeCummings AnalStephanie Fantauzzi NudeStreaming Bokep Indo TerbaruPornografia 3dKichan SexTushi.coomNude Sexy Old WomenChristina Hall NakedTamana SexyZahra Elise PornhubBest Anal PornstarsWomen Naked BeachThick Girl PornLatin PornosuWhoreshub.comGaydar PornRachel Steelle PornJulia CashElisa BethJetsetting JasmineDixietrailerpark VideosJoe Pusher XxxSxxxxsTamilsexxxSkip The Games BoiseKannada Sexx VideoKim Kardashian SexxxJogo HentaiXnxx Videos Full HdFree Hd PirnPlayboy Tv SwingingMila Kunis Sex SceneSpanking HentaiSava Schultz PornReal Secret Sex VideosMeetart ModelsRedtube CompanyX AmsterLesbian Sex PornEmmilyelizabethh NudeAunty PusyHot Massage XxxGirlmasturbatingNacked BeautiesBangbus TeensFetlife.comPorn ComivFabwwingersSybel AKonosubapornEat Me OutTeanna Trump XxxCast FetishLndian Xxx ComBed Restraints SexBlack OornEbonytube ComIndian Nri Sex VideosDesi Aunty Boy SexHarem PornhubPornô 300SwetliciusSon Stepmom PornAmanda Cerny CenterfoldKorean Bbc PornBlack Oeople PornFlashing Big BoobsNigeria Porn Stars