NPO negeert schofferen Rusland door Obama (blikopnosjournaal.blogspot.nl)


Ook in zijn afscheidsspeech kon de Vredespresident het niet laten, Rusland te beledigen (click halverwege het artikel op het korte fragment... ...

door Kiki in Media  ·  88 Reacties

  • 26
  • 1156x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@20 : Klopt, anders was jij al lang weggewieberd.

3
51 Vrije Nator

@49
"De paramilitaire politie is onder Obama een feit geworden"

En hoopt u nu dat Trump dat gaat afschaffen?

12
52 LGK

@49

"niet zouden misstaan in een nazi-achtige setting. "
En gooi er maar een godwin achteraan

Uw post laat juist blijken dat u er geen verstand van heeft door die vergelijking te maken

14
53 LGK

Goede zaak. Het is ook geen nieuws. Odrama doet niets anders de laatste tijd. Gewoon negeren, de grote zwarte boe boe man gaat toch weg.

8
54 Dzzz

@21 mooi geschreven! ++ "Alles wat dacht iets voor te stellen als Amerika deskundige , commentator of iets zat in de balie in Amsterdam. (Daar was maar 1 Trumpstemmer die meewarig werd geduld.) naarmate de nacht vorderde ging de stemming van euforie naar verbazing naar ongeloof en vertwijfeling tot pure ontgoocheling. Wat een afgang van de linkse media, de balie was al leeggestroomd, voor de afloop waren ze afgedropen."

Het gros hier verkeert nog in de fase van ongeloof en vertwijfeling. De pure ontgoocheling (en berusting) kunnen ze nog niet aan....

6
55 tistochwat

@6 kan het nog steeds niet laten om te verwijzen naar die zgn. hoaxwijzer...
Zoals ik je al eerder vertelde: de blinde die de ziende een beschrijving van de horizon geeft...
Zet jezelf toch niet zo herhaaldelijk te kakken met die nonsenssite die zich uit politieke voorkeuren aanmatigt om sites die ze niet welgevallig zijn te veroordelen.
Een slager die zijn eigen vlees keurt hè? Niets om naar te referen, je maakt je er maar belachelijk mee.

4
56 tistochwat

Ik luister niet meer naar speeches. Kijk enkel nog naar daden. Mooie woorden zijn er genoeg in de wereld. En zeker als je de beschikking hebt over een bataljon speechschrijvers. Allemaal bla bla bla wat de klok slaat meestentijds.

6
57 De Vliegende Brabander

@25
Je hebt deels gelijk, het was een deal tussen Reagen en Gorbatsjov

0
58 antiplucheklever

aldus een haatzaaier en feiten verdraaier op een onderbuikblogje.....

2
59 Moetffmijneikwijt

@18 NOS is verre van een meerzijdige nieuwszender.

@57 Helemaal mee eens.

3
60 Bluemagneticmonkey

@57 : Blijkbaar toch 4 mensen die liever iemand beoordelen op zijn praatjes dan op zijn daden, verontrustend.

5
61 solidsteel

** gebruiker verwijderd **

@58 Reagan was alleen betrokken bij het INF akkoord (ter vermindering van kernwapens).
Het feitelijke einde van de koude oorlog kwam door dat de USSR uiteen viel, en dat was in gang gezet door vnl Michael Gorbatsjov.
Einde van de Koude Oorlog[bewerken]
Val van de Berlijnse muur[bewerken]

Val van de muur. Juichende Berlijners stromen door een gat in de muur bij grensovergang Eberswalder

.

Op 9 november 1989 viel de muur: het verzwakte Oost-Duitse bewind was niet langer in staat hem in stand te houden. De druk op het communistische regime werd groter, met als gevolg dat West- en Oost-Berlijn werden herenigd. De tweedeling had 44 jaar geduurd. De hereniging werd groots gevierd met concerten door Leonard Bernstein en Roger Waters, de voormalige zanger van de rockgroep Pink Floyd (bekend van het album The Wall).

Een jaar later werd geheel Duitsland herenigd; het vormde opnieuw één staat.
Uiteenvallen van het Oostblok[bewerken]

De val van de muur was ook het symbool van het einde van de Koude Oorlog. De Sovjet-Unie was niet langer in staat controle uit te oefenen op de landen in Oost-Europa. De Sovjeteconomie zat aan de grond en de Sovjet-Unie had niet langer de mogelijkheid om op te treden tegen de roep om vrijheid en hervormingen. Daarbij kwam dat door het aantreden van Michail Gorbatsjov als secretaris-generaal in 1985 werd geprobeerd om via de perestrojka de vastgelopen economie van de Sovjet-Unie te hervormen en middels de glasnost probeerde Gorbatsjov politieke openheid in de binnenlandse en buitenlandse politiek van de Sovjet-Unie te bewerkstelligen. De glasnost van Gorbatsjov bracht een verdere ontspanning in de relatie tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie tot stand, maar de economische hervormingen brachten niet de gewenste opleving van de Sovjeteconomie en liepen op den duur uit de hand.

De opheffing van de Sovjet-Unie op 26 december 1991 wordt wel gezien als het daadwerkelijke einde van de Koude Oorlog. Op die dag riep Boris Jeltsin de Russische Republiek uit en werd de president van de Sovjet-Unie, Michail Gorbatsjov, afgezet. Vrijwel overal in het voormalige Oostblok werd het communistische systeem geheel afgeschaft (Wit-Rusland kan een uitzondering worden genoemd) en werd de wens geuit westerse democratische staten met een vrijemarkteconomie te gaan worden. Dat wilde niet zeggen dat die er ook meteen kwamen.

De jarenlange wapenwedloop met de Verenigde Staten en de druk om steeds meer aan defensie te moeten uitgeven, ten koste van de eigen economie, heeft in belangrijke mate bijgedragen tot deze evolutie. Ook op technologisch vlak had de Sovjet-Unie een onoverbrugbare achterstand met het Westen opgelopen.

62 plusminus314

62 reacties | 533 clicks
Te veel eer voor de Matroos

1
63 CayMan

Blikopnosjournaal=hoax. Niet eens inhoudelijk op in gaan

2
64 BlackNinja

@61
De meeste mensen op de wereld vallen voor mooie woorden. Een groot gedeelte van de politiek is erop gebaseerd. Over elk woord, over elke uitdrukking, over elke adempauze wordt nagedacht door spindoctors en speechschrijvers.

Maar het werkt. Een goed speech verhoogt de populariteit. En als je iets kritisch zegt net als ik gaat het duimpje weer naar beneden.

Ik blijf naar daden kijken. En als ik naar de daden van Obama kijk als de eens zeer beloftevolle president van de VS geef ik hem toch een onvoldoende. Heel Europa stond te juichen en viel in zwijm van bewondering toen hij op het punt stond president te worden zoals ze nu Trump verafschuwen en ronduit haten. Allemaal op basis van voorkomen en speeches. Hoe snel is iemand vandaag de dag ingepakt. Heel snel.

4
65 De Vliegende Brabander

@65 u vergeet wel te vermelden dat Obama vrijwel zijn gehele regeerperiode te maken heeft gehad met een republikeinse meerderheid op Capitol Hil. Dan wordt het lastig regeren.

2
66 streek

Zijn hier al een stel Russische nepnieuwsschrijvers aan het werk? Wat een ongelooflijk domme reacties. Als je onder een totalitair communistisch regime hebt geleefd weet je wel beter.Ik mis Obama nu al.Ondanks de meerderheid van de republiekijnen heeft hij heel wat kunnen doen.

5
67 Femke

NPO negeert wel meer. Dat Tillerson bijvoorbeeld het TTIP er weer doorheen wil drukken.

4
68 Robot

@66 ,

Kijk dan ben je in ieder geval eerlijk. Obama heeft niet veel kunnen doen door de Republikeinen inderdaad. Dus houdt dan op met dat gezever dat het zo'n fantastische president was. Guantanamo Bay is nog niet dicht en het grote geld en hedgefondsen zijn ook buiten schot gebleven. De multinationals heeft die ook niet over de brug gekregen met zijn mooie verhalen. Gewoon gefaald.

5
69 Robot

Hosanna voor Rusland hoor...
Is dat niet het land waar iedereen die kritiek heeft Putin óf het land uitvlucht óf gevangen wordt gezet?
Is dat niet het land dat voortdurend aan de rand van zijn grens provoceert of gewoon annexeert?
Is dat het niet het land met staatsgestuurd dopinggebruik onder sporters?
Is dat niet het land dat bevriend is met schurkenstaatjes als Noord Korea en Syrië?
Is dat niet het land dat waar de kinderen en vriendjes van Putin puissant rijk zijn, terwijl de bevolking mag lijden onder de sancties van het Westen?
Je kunt van het westen zeggen wat je wilt. Daar komen presidenten (Duitsland en Israël) gewoon in het gevang als ze hun boekje te buiten gaan. Wordt iedereen zonder aansziens des persoons aangepakt als het gaat om sexisme, racisme, religie. En hier kunnen we op Nieuwskoerier allemaal onze mening kwijt zonder dat we angstig de deurbel in de gaten moeten houden. Maar ja. De geschiedenis leert ons al dat we vallen voor "sterke mannen" die later in de geschiedenis fascisten, volksmenners of tirannen worden genoemd. Voorbeelden te over.

3
70 Tismewat

En wederom een aluhoedje site zonder feiten als best gewaardeerd.

Echt erg.

2
71 MayDay

Praat eens met mensen die onder een totalitair communistisch systeem hebben geleefd.
Wat een ongelooflijk dom geklets van de Ruslandliefhebbers. Jullie weten niet waar je het over hebt.

4
72 Femke

* Verwijderd door de redactie *

73 Chat Baker

Wat alle kemphanen hier niet schijnen te begrijpen is dat Trump en Poetin beter vriendjes kunnen zijn, mocht namelijk door de linkse oorloghitsers van Killary toch de pleuris uitbreken, gaat dat in Europa uitgevochten worden.

Nee daar zijn we lekker mee ! denk hier maar eens over na.

3
74 Zwitserlevengevoel

@71
Inderdaad. Om bang van te worden. Iemand met een beetje gezond verstand ziet dat meer dan de helft van de publicaties uit de duim van de schrijver is gezogen zonder enige onderbouwing. Kritiekloos onzin accepteren. Dat is waar onze maatschappij nu aan lijdt...

2
75 Tismewat

Een president als Obama, volledig onwaardig.
Duidelijke oorlog ophitsing, lekker weer zo'n koude oorlog met veel wapengekletter en een hoop geld van de burgers dat weer in wapens verdwijnt in plaats in het opheffen van voedselbanken of extra handjes etc. voor ouderen.

5
76 corretje

@75

Nou...niet de maatschappij, de meeste mensen kunnen echt wel realiteit van onzin onderscheiden.
In tegenstelling tot de meesten op NK.

5
77 MayDay

* Verwijderd door de redactie *

78 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

79 Chat Baker

@78 Beetje jammer dat de feiten niet kloppen want juist onder Obama en Clinton zijn de oorlogen die gestart zijn onder de republikeinen afgebouwd met 90%. Het slaat dus helemaal nergens op.

@79 maar dat is wederzijds daarom zal Rusland ook nooit een massale aanval doen op het NATO gebied. Want het is een oorlog die je niet kunt winnen, die oefening en plaatsing van militairen zijn dan ook niet bedoeld om een oorlog te winnen of te beginnen tegen Rusland want daarvoor is die troepenmacht veel te klein.

Het is om te voorkomen dat Rusland in die landen een proxy oorlog start zoals ze in Oekraine en Georgie hebben gedaan.

2
80 mike45

@80

Je vergeet voor het gemak even de oorlogen die Barack Hussein Obama zelf is gestart in zijn 8 jaar.

7
81 Zwitserlevengevoel

@81 welke dan eentje een oorlog graag?

2
82 mike45

@82
Is veel te ingewikkeld voor jou, dan ga je weer draaien als een drol in een pot, doe ik niet aan mee.
Je gaat ook vast ontkennen dat Barack Hussein Obama ook maar iets te maken had met de start van de oorlog in Syrië, ik kan mijn tijd wel beter besteden.
Ben zo weer foetsie hoor, na m'n bammetjes, kun je weer verder met je nutteloze dagtaak.

7
83 Zwitserlevengevoel

@83 Heeft hij ook niet. Sterker nog de republikeinen verwijten Obama dat hij daar niet ingegrepen heeft en die oorlog daar uit de hand heeft laten lopen.

1
84 mike45

@83
Standaard reactie als je geen weerwoord hebt?

2
85 Tismewat

@83
Geweldig hoe een Rusland trol anderen voor trol kan uitmaken.
Past helemaal in jullie strategie van het omdraaien van de waarheid.

On topic, kan je nog even bewijzen dat Obama de oorlog in Syrië begonnen is?

Want je poneert het leuk als een vast staand feit, maar dat is het natuurlijk absoluut niet.....

3
86 Realisme graag!

* Verwijderd door de redactie *

87 Chat Baker

@87
Ooooh. Werkt dat zo. Ja. Dan is hij inderdaad de aanstichter van alle ellende in de wereld. En ik ook. Want ik woon in Nederland, en dat land is lid van de NAVO.....

1
88 Tismewat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@28 m post@31 StrongoliEr is ook simpel het feit dat de klimaat-, stikstof-/natuurherstel- en migratiedirectieven uit Brussel voor een gro...

2 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@78 Iiieeek!!! 😱...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@75 En zinloos om ertegenin te gaan. Ze geloven alleen hun eigen waarheid. ...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@68 Dat doe je maar in je darkroom....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@73 Dat geloof ik wel dat afstand doen van het christendom minder problematisch is afgezien van wat extreme stromingen zoals de jehova's ,tegeli...

7 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@64 Liever allebei niet. Allebei aandachtstrekkers....

8 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@79 m post@80 wildersfanNu wordt het aprilijs erg dun onder mijn doorlopers.Wie weet hoop ik net teveel dat de AIVD zich vol focust op b...

9 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Slavink
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@12 aan mij ook, hoor, straks wordt het lente en als wij op ons balkon gaan slapen waarom zouden zij dan in een hotel, cruiseboot willen slapen ...

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

Wedergeboren
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@71 "soms trek ik dat stupide volk bijna niet meer" Ik weet precies wat je bedoelt ja. Ik heb er nu ook weer zo eentje aan m'n ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Aandachtsgeile sneue vinkjes. . . als je verder niks kunt, moet je toch wát verzinnen om in de publiciteit te komen. ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Kylie Ro KetSuperhero Comic PornFilm Pour Adulte XRee MarieKristen Graham PornTru Kait HdSaucemoePubluc SquirtXxx Pron Video ComRaip XxxFirst Time Fucking GirlPorn MasageFuraffinityRing PornBelly PornSouth Africa Porn StarSeptember CorrinoUrl GalleriesManuel Ferrara ComXxx Desi Porn MovieBengali Sex Songموقع افلام سكسيةHentai Game GalleryToni Storm NudeHarem Cult HentaiNeend Mein SexHot PornstarsIowa SwingersBakudeku PornPaoli Dam Hot VideoAvno1Kemono Party Down RedditChat De Sexo GratisBounb HubKoroinuScary Spice SextapeAutumn Falls Cream PieIndian Deai PornCynthia Pokemon PornStreaming JavFreehardcore PornographyRed Hair AnalFingering MasturbationJessica Chastain HotElsie YalaterPunjabi Sex FilmCinnabelle'sGag The FagFuck Big AssJulia Jones NudeTelugu Sex Com VideosMilf Lesbian OrgyWww Indian Xxx ComSeks VideoEmily Elizabeth PornAva Addams BbcHarem SexDownload Free Porn VideosLight Skin PornEmma Watson ButtSucking Dick PornMilf Porn VideoAzzyland SexyDesi Bhabhi Nude VideoXxx Video Hd Hindi IndianJavclXxxasaJapan Bus VlogNaked AmericansFitnessrooms ComDounlod XnxxHookuphotshotsKorean Sx SceneTürk..pornoQuadrinho IncestosWet Pussy ShotLela Starr AnalRihanna TitsJerking Off At WorkHomemade PornSoftcore Sex TubeCartoon AnalingusDani Sex MoviePoonam Panday HotSexmom AndsonPornohDesi Xxx OutdoorSister X VedioRed Tube GauDoggy Position PornHottest Mom PornItachi SexVideos Porn CubanasAsian JavBest FreexxxPornos AdulteGayx XxxAllie Haze Sex VideoBrazzers BlondeBollywood Hot Kissing SceneGorgeous Girl SexLuna Queen PornParasited.comBoozoocamMasajistasAva Reyes NudeAffair Porn VideoChatterbate ComYoupo MatureShaving SexRakul Preet Porn VideoHijadon Ka Sexy VideoVideos Porno AnalMassage Porn VidoeTailor SexXxx FolFotos De Mujer Des NudasSite De PutariaMy Family SexBhojpuri Sex Bhojpuri SexDanny D PornographyRule 34 BorderlandsPics Of Lesbian PornJennifer Connelly HotPiumi Hansamali NudeMadison.wildeBehind Scenes PornMobahot ComCate BlanchettnudeSuper PornographyBabita Ji Ki ChudaiPorn RusiaShow BigtitsPornhd NewestAged MamasSunny Leone PornstarJudt SwallowsEasygalsViolet Myers Bang BusDiaperspankingFatalbmodelQueen Bee HentaiPorn VietmanSophia Leone HijabhookupChinese Big TitisYounger PornAngel Elias PornVale Nappi NudeSquirting BbwValarie Rae Miller