Kelvin Maynard en Genciël ‘Genna’ Feller doodgeschoten vanwege vermiste 400 kilo coke van drugsbaron Piet W.

De liquidatie die gisteravond plaats vond op Kelvin Maynard (foto links) blijkt mogelijk te zijn gelinkt aan de liquidatie van Genciël ‘Genna’ Feller (foto rechts). De twee zouden een partij drugs van 400 kilo hebben geript van de Surinaamse drugsbaron Piet W.

Vermiste 400 kilo coke

Genna en Kelvin zouden toebehoren tot de organisatie van Piet W. en de drugs Nederland inhalen. De mannen zouden echter beweerd hebben dat de 400 kilo coke gejat of onderschept waren, maar er daadwerkelijk zelf met de drugs mee vandoor zijn gegaan. In de periode daarna zouden ze over flink wat geld hebben beschikt en dit ook rijkelijk hebben laten vloeien. Iets wat ze beiden uiteindelijk met de dood hebben moeten bekopen.

Drugsbende Piet W.

Piet W. werd in 2014 in Nederland veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar voor het leiden van een internationale drugsbende. De groep zou betrokken zijn geweest bij een partij coke van 1100 kilo die werd onderschept in de haven van Rotterdam, verstopt in een lading whiskey in 2010. Bij een partij van 1500 kilo onderschept op de Kaapverdische eilanden en nog meer grote partijen wereldwijd. Ook duikt de naam van Piet W. op bij de liquidatie van Franklin Waterval op 9 augustus 2016 in Paramaribo. Waterval, ook wel bekend als ‘Brielle’ of ‘Brille’, zou met Piet W. in conflict zijn geweest over een partij drugs. Ook bij de liquidatie van August Adjoeba op 11 augustus 2008 in Amsterdam wordt de naam van Piet W. genoemd. De Surinaamse drugsbaron vertrok na het uitzitten van tweederde van zijn straf weer direct terug naar Suriname. Daar ging hij verder met zijn illegale handel. Inmiddels zou hij de Surinaamse haven compleet naar zijn hand hebben gezet, zo melden bronnen aan Boevennieuws.

Genciël ‘Genna’ Feller

De 23-jarige Genciël ‘Genna’ Feller uit Amsterdam kwam oorspronkelijk uit Suriname. Hij werd begin september doodgeschoten op Curaçao. Een maand daarvoor, in de nacht van 3 op 4 augustus, wist hij nog aan de dood te ontsnappen. In de Dokkumlaan in Almere werd Genna zo’n zes keer beschoten. Hij raakte gewond maar wist te vluchten.

Kelvin Maynard

Kelvin Maynard werd gisteravond doodgeschoten op de Langbroekdreef in Amsterdam. De voormalig profvoetballer was een bekende van de politie, al is niet precies bekend waarvoor.

Lees ook: Kelvin Maynard doodgeschoten in Amsterdam

6 gedachten over “Kelvin Maynard en Genciël ‘Genna’ Feller doodgeschoten vanwege vermiste 400 kilo coke van drugsbaron Piet W.

  • september 20, 2019 om 02:17
    Permalink

    Zeker weer bijna sinterklaas
    Er is weer een nieuwe piet
    Piet w ??

    Beantwoorden
    • september 21, 2019 om 03:05
      Permalink

      @jerry

      Vindt ik helemaal niet leuk dat comentaar van jouw. Vindt ik rascistisch.

      Beantwoorden
      • oktober 4, 2019 om 16:23
        Permalink

        Ik nomineer jullie állemaal de moeder. Klepzeikers. Popi jopie’s. Ik vlieg want je vangt me niet. ABC eilanden terug naar Krommenie.

        Beantwoorden
    • september 24, 2019 om 10:36
      Permalink

      tactloos en simpele opmerking ,het siert je niet. jerry

      Beantwoorden
  • september 27, 2019 om 15:09
    Permalink

    gouden regel :

    – stelen > dood (al dan niet met een kleine vertraging).

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.