© LALMAND-BOLCINA-CROCHET / PHOT
Volledig scherm
© © LALMAND-BOLCINA-CROCHET / PHOT

Geen tickets, wel knuppels: 27 Turkse fans opgepakt in Brugge

De politie van Brugge heeft uren voor de aftrap van de wedstrijd tegen Galatasaray al de handen vol met Turkse herrieschoppers. In Sint-Andries werden rond de middag 22 Turkse fans opgepakt die rondliepen met knuppels en pyrotechnisch materiaal. In de namiddag kwamen er daar nog eens 5 bij. 

46 reacties

  • Johan Vercarre

    5 jaar geleden
    Voetbal is altijd een beetje oorlog.
  • Freddy Van de Velde

    5 jaar geleden
    Voetbal , een feest .....
  • jean-Claude swaans

    5 jaar geleden
    Stuur ze terug naar TURKYE bij ERDOGAN hier luisteren ze wel. Ben in Turkye op verlof.
  • François Van Mol

    5 jaar geleden
    Alles wat hier misgaat valt steeds te herleiden naar het subversieve beleid van de politiek. Zij beslissen over wat wel en niet kan , wie hier binnenkomt en gefaciliteerd wordt . Politiek door de geschiedenis heen is steeds alleen maar bezig geweest met conflicten en oorlogen te organiseren. Het zijn de trekpoppen van de aristocratie . Die teren op de dynamiek van oorlog en vrede .Zonder de open grenzen politiek zou dit nooit zo ver komen . Ze zijn steeds voorbedacht en ter kwader trouw.
  • Raymond De Ridder

    5 jaar geleden
    @ronny Meuris, gij vindt dat dus normaal, dat gedrag van voetbalsupporters? Ik niet, laat de clubs en de voetballers die miljoenen per maand verdienen de factuur betalen. Zal rap gedaan zijn met den dikkenek uit te hangen.