Van een afstandje lijken dit soort neppistolen net echt
Volledig scherm
Van een afstandje lijken dit soort neppistolen net echt © Politie Noord-Veluwe

Agenten richten wapen op jongens in auto in Wezep, maar pistool in dashboard is nep

De ene dag win je een tof neppistool op de Schapenmarkt in Oldebroek; nog geen week later sta je met je handen omhoog naast je auto terwijl er echte vuurwapens op je gericht zijn. Het overkwam een tweetal jonge gasten op de Noordsingel in Wezep. 

  1. Steenwijkerwold rekent in spectaculaire tweede helft af met EMMS, Dalfsen komt net tekort en SV Schalkhaar wint dik
    PREMIUM

    Steenwij­ker­wold rekent in spectacu­lai­re tweede helft af met EMMS, Dalfsen komt net tekort en SV Schalkhaar wint dik

    Na een weinig enerverende eerste helft besloten Steenwijkerwold en EMMS er in het tweede bedrijf een paar schepjes bovenop te doen. De voorsprong was er voor de bezoekers, maar de thuisploeg trok aan het langste eind. Dalfsen kwam uiteindelijk opnieuw tekort voor de eerste zege van het seizoen en ziet degradatie weer een stap dichterbij komen. SV Schalkhaar en Haarle deden goede zaken.
  2. SV Urk overtuigt weer eens, Sparta Nijkerk stelt teleur, KHC verslaat Alcides en Unicum blijft in het spoor van Hierden
    PREMIUM

    SV Urk overtuigt weer eens, Sparta Nijkerk stelt teleur, KHC verslaat Alcides en Unicum blijft in het spoor van Hierden

    Sparta Nijkerk had uitstekende zaken kunnen doen en zelfs op gelijke hoogte met SC Genemuiden kunnen komen, ware het niet dat er met 3-1 werd verloren bij Rijnvogels. DVS’33 en Staphorst beleefden eveneens een teleurstellende middag in de derde divisie A, terwijl SV Urk juist een zeer comfortabele zege wist te boeken. In de tweede klasse H blijft de strijd tussen Hierden en Unicum onverminderd spannend. Ook d’Olde Veste’54 en KHC blijven in hun competitie keurig meedoen om de titel.