Prinsjesdag om des Konings baard… met Amalia?

podcastOp de derde maandag van september blikken koningshuisverslaggever Jeroen Schmale, parlementair verslaggever Jan Hoedeman en presentator Kevin Goes vooruit op de derde dinsdag van september, Prinsjesdag. Een parlementair en koninklijk feest, dat bol staat van tradities.

  1. Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola
    update
    147

    Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola

    Showbizzkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam heeft Coca-Cola aangeklaagd, omdat ze nog recht zouden hebben op 2 miljoen euro. Dat schrijft RTL Z. Het stel heeft promotieactiviteiten voor de frisdrankgigant uitgevoerd, maar zijn daar volgens eigen zeggen niet in het geheel voor betaald. Coca-Cola stelt dat de afspraken met een bevriende medewerker van het bedrijf waren gemaakt en die is inmiddels op staande voet ontslagen. Smit en Van Dam ontkennen die vriendschappelijke band.
  2. Hoe AFAS het als softwarebedrijf keer op keer wint van de grote theaters in Nederland: ‘Bij ons klopt alles’
    PREMIUM
    musical awards

    Hoe AFAS het als softwarebe­drijf keer op keer wint van de grote theaters in Nederland: ‘Bij ons klopt alles’

    Niet in de RAI, niet in Ahoy, niet in het Circustheater, nee: de Musical Awards, het hoogtepunt van het Nederlandse theaterseizoen, worden dit jaar live uitgereikt in... Leusden. Het is het zoveelste huzarenstukje dat AFAS naar het eigen theater weet te halen. Hoe krijgt een nota bene softwarebedrijf dát voor elkaar? ‘Nu de Gouden Televizier-ringen nog!’
    Leusden, Barneveld