De leden van de trouwstoet zetten de eenrichtingsstraat enkele minuten af.
Volledig scherm
De leden van de trouwstoet zetten de eenrichtingsstraat enkele minuten af. © Facebook

Discussie over Everse trouwstoet die straat blokkeert: “Enkele minuten feestplezier is geen drama”

Een trouwstoet in de Brusselse gemeente Evere heeft afgelopen zaterdag de gemoederen verhit in Evere. De feestvierders zetten een tijdlang een eenrichtingsstraat af met hun wagen en voerden naar verluidt gevaarlijke manoeuvres uit. Schepen van Mobiliteit Pascal Fréson (DéFi) nuanceert de feiten.

126 reacties

  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Dus een straat voor 20 minuten blokkeren (wat bij wet verboden en strafbaar is) is dus niet erg, maar o wee als 1 van de bewoners een hartaanval krijgt, en sterft omdat de mugdienst niet doorkon omdat de straat geblokkeerd was, wat gaan ze dan zeggen??!! Iedereen gelijk voor de wet, die blokkeerders MOETEN beboet worden en hun rijbewijs kwijt zijn.
  • avelino garcia

    5 jaar geleden
    De politiek in dit land is gewoon een ramp en het wordt nog erger. De hedendaagse politiek zou in de privé zelfs niet aan de bak komen, ze kunnen er niks mee aanvangen.
  • Philip Lievens

    5 jaar geleden
    Ondertussen inzetten op snelheidscontroles en mensen beboeten die 1 of 2 kilometer te snel rijden, dat is voor de Belgische staat veel gevaarlijker...
  • Chris V

    5 jaar geleden
    Blokkeer maar een straat voor 20 minuten. Dat is toch niet lang.. Hetzelfde uitvlucht dat die idioten geven als ze voor een oprit staan en die blokkeren .. Tis toch maar voor 5 minuten... Enorm irritant en bij wet verboden. Simpel
  • Andr� lernout

    5 jaar geleden
    Ze zullen weerom gelijk krijgen, zo gaat dat hier en op naar de volgende trouwfeest! Ze maken ons gewoon belachelijk door dat uitdagen en nog gelijk te krijgen ook!