door Hangingmen in Politiek  ·  232 Reacties

  • 16
  • 1472x gelezen
Reageer met een Emoji
1
34
9
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@200 Nee, Mens deugt zelf ook niet, het kan wel iets zeggen als iemand anders dezelfde of andere kritiek op Baudet heeft die er geen belang bij heeft of die niet handelt uit rancune.


Mens noemt Baudet in het interview in het tijdschrift ‘mijn tweede liefde na Pim Fortuyn’. “Ik ben beschikbaar als hij in de Eerste Kamer kandidaten nodig heeft. Dan word ik senator.”

3
201 Nieuwsgierig

@201

Ik weet niet wat je precies wilt of probeert te zeggen.

Harry Mens was altijd een super-fan van Baudet. Nu denkt hij daar blijkbaar heel anders over en geeft hij aan dat Baudet gek aan het worden is met z'n rechts extreme denkbeelden.

Als iemand als Harry Mens dat zegt, dan zegt dat een heleboel.

12
202 Kopkaas

Afgelopen Dindsdag heeft Baudet zijn uitnoding afgeslagen en nu is deze bejaarde boos. Whahaa. Om te gillen.

10
203 vis

@201 Er staat me vaag bij dat Mens in zijn privé leven schofterige dingen heeft uitgehaald maar dat staat los van zijn gevoel voor politieke verhoudingen. Omdat een klootzak iets zegt is het nog niet onwaar.

7
204 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

205 E.Meel

We gaan vanavond wel eens naar Gijp kijken wat die er van vind, begin nu al te lachen als ik er aan denk.

3
206 Doordenker

Wel vreemd dat hij hem dan nog uitnodigde, Harry heeft nog meer “ extreem- rechtse” vrienden?
Mensen die zo snel van mening veranderen, kun je het beste links laten liggen.

7
207 lisaaatjuh

@202 Wat ik precies wil zeggen is dat Harry Mens zelf (ook) niet deugt!
Die man heeft constant dollartekens in zijn ogen, een echte VVD'er, maar dat is op zich niet strafbaar. Harry Mens doet me denken aan de mannelijke Neelie Kroes die ook alles voor geld doet en daarbij principes opzij zet als het maar iets oplevert. Zou hij misschien geld of gunsten hebben ontvangen om Baudet te schaden? Het zou me niet verbazen als dat zo is.

Een compilatie:

https://www.maghreb.nl/2007/07/16/harry-mens-dumpt-marokkaanse-vriendin/

https://www.bnr.nl/radio/roelof-hemmen/10087398/harry-mens-en-vriendschappen-met-criminelen

https://www.quotenet.nl/nieuws/a204007/harry-mens-de-silvio-berlusconi-van-de-lage-landen-204007/

Harry Mens schikt met het OM:
In 2012 trof Mens een schikking met het Openbaar Ministerie wegens het opmaken van een valse factuur. Hij betaalde een boete van 20.000 euro en zijn bedrijf, Mens Makelaardij, betaalde een boete van 80.000 euro. Het functioneel parket kwam de factuur tegen in het kader van het Klimop-onderzoek. De onderneming zou een factuur van anderhalf miljoen euro hebben verzonden aan Bouwfonds voor werkzaamheden die niet waren verricht. De schikking bestond ook uit het betalen van 650.000 euro aan Rabo Vastgoedgroep, waar Bouwfonds onderdeel van is

Harry Mens (en politiek):
Op zondag 13 juni 2010 kwam Mens in opspraak toen hij in zijn programma Business Class stelde dat informateur en voorzitter van de Eerste Kamerfractie van de VVD Uri Rosenthal 'een soort lobby' had opgetuigd met plaatsvervangend burgemeester van Amsterdam Lodewijk Asscher (PvdA) en PvdA-leider Job Cohen. Mens wees er op dat ze alle drie Jood zijn en sprak van een Joodse samenzwering. In de wandelgangen zou hij hebben gehoord dat ze met elkaar een 'kongsi' hadden gevormd om tot Paars kabinet te komen. In augustus 2011 liet Mens weten dat hij in juni van dat jaar een nepgast in zijn programma had. Onder de naam van ondernemer Oscar van der Laan kocht TV Lab (pilot-uitzending van VARA's Rambam) voor 14.500 euro via TV-productiebedrijf CCCP een item in het praatprogramma. Deze 'ondernemer' presenteerde in de uitzending zijn bedrijf Caxza, gespecialiseerd in het maken van kleding uit koeienmest.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Harry_Mens

Harry Mens heeft ook een crematorium in Lisse en het is landelijk het duurst om daar gecremeerd te worden. De een zijn dood is de ander zijn brood zal hij wel denken!

Tot slot even iets luchtigers: Ik moet zo om lachen om René van der Gijp, Harry Mens, zie onder:

https://sportnieuws.nl/fun/lol-gijp-speelt-wijnproeverijtje-harry-mens-vi-video/

2
208 Nieuwsgierig

Misschien moet hiddema Mens eens even de les lezen question

5
209 Hangingmen

@206 René van der Gijp is hilarisch zoals hij Harry Mens te kakken weet te zetten!

Heeft hij dat ook bij Baudet gedaan met zijn curieuze taalgebruik, de preek met de uil van Minerva en zonder van der Gijp is die preek al om te gieren trouwens!

2
210 Nieuwsgierig

@205 IK weet niet wat ik hoor? Meel ik ben het zowaar eens met uw opmerking!

Mens wou al eerder senator worden en is net een klein kind omdat de ingang die hij daarvoor bij Baudet dacht te vinden niet doorging!

2
211 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

212 E.Meel

@202 Harrie is een sluwe vos en denk ook zijn eigen koninkrijkje binnen het koninkrijk te besturen. Baudet krijgt nooit die macht die Mens denkt te zien aankomen. Hij kan misschien beter met de Burgemeester van Amsterdam bevriend worden!

0
213 Verwonderd

@212 Dat is nu weer flauw van u! Geef ik u een compliment is het weer niet goed!
Ik bedoelde het serieus als een compliment en een scherpe analyse!

Ik weet wel meer niet, zegt over mij, maar Ik weet wie het zegt!

Het is een beetje uw kenmerk van u om flauw of vals te doen uit rancune en u kunt er niets aan doen omdat u een gebrek aan zelfreflectie heeft en let op dit spreekwoord, wie de bal kaatst hem terug kan verwachten en ik daarom zo reageer en dat weten en zien er wel meer hier!

Die zijn net als ik niet achterlijk!

3
214 Nieuwsgierig

@214 Correctie: Ik weet wel meer niet, zegt u over mij, u was weggevallen in de vorige post!

@212 Weet u dan alles? Ik denk dat er niemand op de wereld rondloopt die alles weet dus ook u bent niet onfeilbaar. Maar alle gekheid op een stokje.

Heb ik leugens of stommiteiten gedeeld? Is dat waar u anderen in wil laten geloven?

#vals

2
215 Nieuwsgierig

Oh zegt Harrie Mens dat?
Dan zal het wel waar zijn. "Proest!" question

#HetGewetenVanNederland question

2
216 Gandalf

Wist u dat men iha. betaalt om bij Harry te zitten?

0
217 Ogod

@203 tsjerrie heeft mens harder nodig dan andersom

4
218 Denisova

Wat een sneu man he die Harry. Hoe durft hij het om de messias, de held van vele rechtse reaguurders hier zo af te vallen. Er staat Harry nu vast hel en verdoemenis te wachten van de messias, alias de charlatan.

4
219 reality

De uitspraken van Harry Mens:

Hij stelt me zo teleur. Ik heb er eigenlijk spijt van dat ik hem zo op het paard gezet heb. Hij is arrogant, soort diva-gedrag. Sommige mensen om hem heen zeggen dat het een gevaarlijke gek aan het worden is”, aldus de 72-jarige. Daarna doet de presentator er nog een schepje bovenop. “Hij is rechts-extreem aan het worden op een manier die in het verleden toch heel erg fout afliep. (-) Ik heb mij vergist en dat spijt mij. Ik vind hij moet gewoon lekker filosofie gaan studeren weer en het regeren aan andere mensen overlaten. De ramp is niet te overzien als hij in de regering komt”, stelt Harry.

Ik heb er eigenlijk spijt van dat ik hem zo op het paard gezet heb

- wat precies heeft Mens gedaan om hem op het paard te helpen en met welk doel? (dacht hij een ingang te kunnen kopen/krijgen voor de politiek?)

Arrogant - er zijn wel meer kamerleden arrogant die kunnen ook gewoon blijven zitten

Hij stelt me teleur - jammer voor Harry Mens (die zijn senator-schap in rook zag opgaan)

Soort diva-gedrag - is niet strafbaar en Mens blijft vaag en omschrijft niet welk gedrag dat precies is en wat is divagedrag? had Pim Fortuyn ook een handje van volgens mij, maar die was wel veel intelligenter dan Baudet

Sommige mensen zeggen dat hij een gevaarlijke gek.... - Mens zegt het niet zelf dus is het niet zijn uitlating en is niet strafbaar om Baudet een gevaarlijke gek te noemen en kan Mens vermoedelijk niet aangeklaagd worden wegens smaad?

Onderstaande uitspraak van Mens zal vermoedelijk ook niet strafbaar zijn omdat Mens niet zegt dat Baudet extreem rechts is maar het aan het worden is en mens heeft ook nog een verwijzing naar de nazi's

Uitspraak van Mens: “Hij is rechts-extreem aan het worden op een manier die in het verleden toch heel erg fout afliep.

0
220 Nieuwsgierig

Harry mocht niet meedoen met de VVD destijds, en nu ook niet met het FvD - nou is ie knorrig.

2
221 Ogod

@212 Meel, Even wat reactie's teruglezend op dit draadje, lees ik nu pas dat u mij ook nog eens een verwijt voor de voeten werpt!

Goed, dan kunt u mij en de rest hier ook vertellen wat dan al die vooroordelen zijn, enkel vooroordelen is de overtreffende trap (is het over u?) of heb ik vooroordelen t.a.v. andere bevolkingsgroepen geuit? en die ik dus gezegd zou hebben tijdens giechelbuien.

Ik snap niet wat u precies daarmee bedoeld en het is misschien een paar dagen terug geweest?

Graag een linkje om te bewijzen wat er aan verwijten/vooroordelen aan vooraf ging en wat die enkel maar vooroordelen dan precies zijn, want mocht ik iets hebben gezegd wat u niet bevalt, zal ik daarvoor misschien een goede reden gehad hebben, mezelf kennende en anders is excuses op zijn plaats, want zo sportief ben ik dan ook wel weer! Moet u ook eens vaker doen!

Dus, probeert u mij nu voor de zoveelste keer zwart te maken? Bijzonder fraai is dat dan of heb ik het mis?

Mocht ik het fout hebben neem ik al mijn woorden terug en zal ik sorry zeggen, vind u dat goed?

Graag linkje en de hele voorgeschiedenis waarin ik enkel vooroordelen heb geuit en let op dat u niet iets cruciaals vergeet te delen, want dan heb je de poppen aan het dansen bij mij en dan deel ik het alsnog en bewijs ik dat mijn melige frustratie terecht is geweest omdat het dan een tegenreactie van de uwe is, omdat u zoals wel vaker personen de tent uit lokt!

2
222 Nieuwsgierig

Wat een demonisering weer. Laten we het eens hebben over de corrupte politiek van Rutte, zoals het schandaal bij de belastingdienst en het Ministerie van Financiën (VVD bolwerk).

6
223 SergioLeone

@223 +++++ ... zo wordt de aandacht afgeleidt van de werkelijke ellende en de schandalige coalitie beerputten van de binnenhof.

5
224 logikus

@223 Dat doen we dus niet, zou off topic zijn. Dit draadje gaat over Harry Mens die eindelijk inziet dat Baudet extreem rechts is.

9
225 MacGu

@208

"Wat ik precies wil zeggen is dat Harry Mens zelf (ook) niet deugt!"

Ja, maar wat heeft dat ermee te maken?

Ik geef gewoon aan dat het opmerkelijk is dat juist iemand als Harry Mens die een groot voorstander was van Baudet, hem nu "gevaarlijk" noemt en hem zelfs vergelijkt met Hitler (zijn woorden, niet de mijne). Dat is toch wel heel opmerkelijk. Of vindt u soms van niet? Als Harry Mens zo stellig iets beweert, dan wil dat echt wel wat zeggen.

3
226 Kopkaas

* Verwijderd door de redactie *

227 Stratford67

Harry Mens...... altijd lachen.

3
228 PeKa

@228 Nee, Harry Mens beweert het niet stellig dat is het hem nu juist!

Zie @220 De uitspraken van Harry Mens en ik pak er even eentje uit:

“Hij is rechts-extreem aan het worden op een manier die in het verleden toch heel erg fout afliep.

Harry mens zegt dus niet dat Baudet extreem rechts is, maar dat hij bezig is het aan het worden...

In een eerder commentaar heb ik uitspraken gedeeld die Harry Mens over de politiek heeft gezegd,
Hij heeft het over een samenzwering van joden.... Lees maar even hieronder

Op zondag 13 juni 2010 kwam Mens in opspraak toen hij in zijn programma Business Class stelde dat informateur en voorzitter van de Eerste Kamerfractie van de VVD Uri Rosenthal 'een soort lobby' had opgetuigd met plaatsvervangend burgemeester van Amsterdam Lodewijk Asscher (PvdA) en PvdA-leider Job Cohen. Mens wees er op dat ze alle drie Jood zijn en sprak van een Joodse samenzwering. In de wandelgangen zou hij hebben gehoord dat ze met elkaar een 'kongsi' hadden gevormd om tot Paars kabinet te komen.

https://www.quotenet.nl/lifestyle/a20149/harry-mens-joodse-lobby-heeft-kort-lontje-20149/

https://www.parool.nl/nieuws/joodse-kongsi~beaefdbf/

2
229 Nieuwsgierig

"De ramp is niet te overzien"

Wat gaat hij dan doen in de regering? Ik wou wel wat specifieker weten wat er dan precies gaat gebeuren volgens Harry. Is het gewoon dat Harry niet met de nodige egards wordt behandeld in het vierde rijk?

2
230 zewa

Harry Mens, vergelijkbaar met ene Trump. Gewoon laten raaskallen.

1
231 Merlinswit

Ik vermoed dat Thierry al veel eerder klaar was met Harry Mens...

0
232 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@40 Inderdaad. . . Aziaten zijn, net als Surinamers, Antilianen, Noord Afrikanen, Scandinaviërs en Limburgers gewone mensen. . Maar heb je n...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

4 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

5 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

5 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

5 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Watch Fucking VideosMassive Anal CreampieBest Sexing Videosسكس مصريات جديدSpider Man Heroine NameMutual Masturbating VideosPorn ButtplugPolskie PornoPornô Das MulheresMilf MangaSexxx Video Full HdWife Seduced By A Lesbian12/22/22 SlideshowTop Pornstars AsianHot Vaginas PicsCar Head PornBilyalova SvetlanaFoot Worshiping VideosJordana Brewster NudeVginaNaked FutaChats Like OmegleRoblox PornoAdution PornProject VoteurLesbian Porn PicturesLadies Boy Sex VideoMom Hd Xxx VideosAnel Sex VedioJasmine Tea PornDick RamboneModel Sex XxxOrgy BjAunty Sex Full MovieV ErcomicspornoPornhub ItalyHomemade Porn TubesKristen Stewart BoobsBhojpuri Sexy PornDaisy GarciaXxxn Sex ComXxx Hindi Pron VideoSummertime Saga VideoHentai BdsmKannada Romantic BfMilf Gym SexExposed PornGirlfriend FolmsReiko Kobaya KawaBrigett B PornChainsawman Power PornA Man Fingering A WomanDaughter With Dad PornPorn GuroItalian VintagepornXxx Hindi Sex StoryMy Friend Likes AnalBrutal Forced PornMake A Porn FilmTokyo Hai NudeVanessa Sky BbcCassie Del OslaXxx BooobsGb Road SexFree Porn Bbw BlackBrazzers Big AssLive Sex Video AppXvideobbwTeen BonerHd Porn IsleXxxx Sex Video HdCaught Watching PornPerropornoGelbooeuImlive ComAngila White NudeQueen Rogue Shakes Her Big BootyMarshamaysTempest Storm NudeHd Big TittsNaked Desi BoysLil D PhubLuny Tunes PornHindi Sex Full Movie DownloadEva Elfie Latest VideoSexy Porn MoviesSunny Leone Of Xxx VideoAmy Anderssen AnalFoxetubePornografia De CulonasRyan SmileMangy Baby PornWildtequillaaTentacle HentaiPorn Dogge StyleKara MistressGritonas PornSextape PornZoig.com免费avNew PornographicPorn Lesbians TribNancy A NudeKajal Ka Xx VideoNext Level PornBed Page ManhattanBlow Jobs Big CocksBig Maked BoobsIam_sharonKira ShannonBronya HonkaiHot Seductive VideosHentai RealeseHot X PornNew Sex Video Sunny LeoneBollywood Sexy NudeCamsoda-ebonyBest Porn VidzFuckermanItadaki SeieikeUfc PornhubAnna Bell Peaks PornPornhub PicsLinks De Grupos De SexoKrysten Stewart NudeTherealbrittfit NudesHistorinhas PornograficasChastity Gay PornXxx Boy XxxFree Sex Videos To DownloadRukia HentiaQuatvmDoujinshihentaiSexo AmadoCuckold Tumblr12inchselfsuckercumsKatherine Law NudeNadia Porn StarHot Mom Hd Porn VideoMistygoeswildAnal CamAmy ReidpornLes Porn MoviesTeen Big CockTarzan Hindi FilmAccidentally Sex VideosDad Creampied Daughter三 上 悠 亚 在线Iwia SexBully Bonding Myra Moans Porn