door Inter in Overig  ·  74 Reacties

  • 29
  • 916x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Totaal niet relevant

2
51 GEENSTIJL

2 hele enge personen op dit draadje

1
52 Bollieboos

@50
Het WAS de prinsenvlag. Waar hij sinds 1940 voor staat weet je maar al te goed.

12
53 Feldwebell

** gebruiker verwijderd **

@53 : Ja, maar daar houd ik me buiten.
En verder: het is verder niet mijn probleem, en kan jij er niet mee overweg, dan is dat jouw probleem.

54 verwijderd9139144

@54
Ja natuurlijk. Lekker stoer de Prinsenvlag voeren en wanneer je daar terechte repliek op krijgt de keutel intrekken. De tondeuse ligt hier klaar. Kom gerust even langs jonge.

13
55 Feldwebell

** gebruiker verwijderd **

@55 : Geef even je adres, dan kom ik morgen langs.

56 verwijderd9139144

Reu de Orléans 5
55270 Vauquois
France

Tot morgen

12
57 Feldwebell

** gebruiker verwijderd **

@57 : Grapjas.

58 verwijderd9139144

@58
Hoezo? Hoe laat kom je? Tussen 12 en 4 ben ik op de heuvel.

10
59 Feldwebell

Wynia slaat de spijker op zijn kop met deze zeer terechte vragen.
Wat het gas uit Rusland betreft, is daar wel een reden voor te zoeken waarom men dat niet doet.
Onder het mom van klimaatbeleid en volledige exercitie, wordt Rusland alvast een boycot aangebaaid nav de gebeurtenissen en het tegenwerken van de Russen, rond de MH17.
Dát is de enige reden en daarom moet nu álles in een "klimaat-sausje" worden gegoten, zodat de èchte boycot niet opvalt..
En Vooral Ollongren, heeft daar het voortouw in genomen, met haar Rusland-fobie.

1
60 Strongoli

Zeer goede vragen van Wynia die ik zeer zeker ondersteun. Precies de vragen die ik ook veelal heb en waar je geen antwoord op kunt krijgen. En ik vraag me ook af waarom die vragen niet beantwoord worden.

0
61 Gezond boerenverstand

De BBC komt met een mooi nieuwtje: het gas dat vrijkomt bij veelvuldige (afgedwongen) toepassing van elektrische apparatuur - zoals in windmolens, auto's, warmtepompen - is een heel krachtig superbroeikasgas, dit itt CO2. Want dit gas is man-made en niet Mann-made, dwz puur gif en afval wat verder nergens voor gebruikt kan worden, terwijl CO2 gewoon onderdeel is van een immense, natuurlijke kringloop. Het aangeprezen middel is weer eens erger dan de veronderstelde kwaal. https://www.bbc.com/news/science-environment-49567197

0
62 Ness

@5 "Lijkt wel of je psychisch niet in orde bent." Dat vraag ik me bij jou ook af. Waarom scheld jij zo op andere die niet in jouw straatje passen. Of is dat koeltoer bij jullie?

6
63 Verwonderd

@62 Ik heb dat verhaal op (Duitse?) tv gezien. Het betreft SF6 dat in de grote schakelaars van trafostations, energiecentrales e.d. zit. Er is een Nederlands bedrijf dat al jaren SF6-vrije schakelaars en schakelkasten bouwt. Het kan dus zonder, maar de industrie heeft daar maling aan. De hele energietransitie is daarmee niets anders dan een verdienmodel. Het klimaat gaan we er niet mee redden.

0
64 Myth63

@LGK: 18 van de 62 reacties:
Vergeet je niet een schone onderbroek aan te trekken na alle orgasmes vanwege je honderden minnetjes? Je hebt kennelijk een onverzadigbare behoefte om gestraft te worden voor je gezwets en getrol over alle mogelijke onderwerpen op deze gehele site.

0
65 logikus

Het beleidsbeginsel van de Haagse politiek is wantrouwen jegens de burger.

Dat de woonhuizen en kantoren van het gas af moeten , is vrijwel zeker ingegeven door andere belangen die voor de politiek veel zwaarder wegen:

1. van de landbouw die zo meer ruimte overhoudt voor uitstoot en minder investeringen hoeft te doen

2. het belang van de overheid zelf die ook na sluiting van het Groninger gasveld actief wil blijven in de internationale gashandel via het aangelegde buizenstelsel: Nederland als internationale gasrotonde.
De eigen uitstoot moet omlaag voor het geval dat men in EU-verband aangesproken wordt op uitstoot van de afnemers.

3. vastgoedbaronnen zijn belangrijke geldschieters van politieke partijen en beschermheren van individuele politici.
Tezamen met de installatiebranche , producenten van warmtepompen etc, hebben zij ontdekt hoe ze een energietransitie kunnen omvormen tot een machtig verdienmodel. Hier worden miljardendeals gesloten. Ja, en zie er ook maar eens van die deals af te komen, indien het ene na het andere project blijkt te mislukken en tot grote kostenoverschrijdingen leidt.

Dat de burger buitengesloten wordt , is inmiddels vast beleidsdoel van staat en de Haagse staatspartijen , die weten dat hun grondslag onder kiezers te kort schiet. Voorbeelden:
A) Politieke correctheid is een ideologie die burgers moreel en verstandelijk ongeschikt acht voor deelname en invloed op overheidsbesluiten. De burger wordt gewantrouwd.
B) In de gezondheidszorg is de patient buitengesloten. Hij wordt geacht verantwoordelijk te zijn voor het management van zijn gezondheid of genezing, maar mist daartoe alle instrumenten. Die zijn gelegd bij Ministerie, zorgverzekeraars en zorgaanbieders: een peperdure bureaucratie ter controle, waar het buitenland zonder kan. De patient wordt gewantrouwd.
C) Middels de VIA , de VoorIngevulde Aangifte , wordt de belastingbetaler stapje voor stapje verwijderd uit het aangifteproces. Hij wordt streng verantwoordelijk gehouden voor die aangifte, maar heeft geen enkele vat op allerlei instanties en bedrijven die zijn data uitleveren aan de staat, zoals banken, verzekeraars, SVB, etc. Het Ministerie van Financen geeft hiervoor in de stukken telkens als reden op dat men de ketenpartners vertrouwt, de burgers niet.

De buitensluiting van de burger uit het klimaatbeleid door politiek Den Haag is dus logisch. De financiele en andere belangen zijn zo groot dat men die niet kan laten afhangen van een democratie waarbinnen de partijen niet langer geworteld zijn in het land en onder de burgers.

0
66 duurendaal

* Verwijderd door de redactie *

67 Gr@ndioos

Ken uw vijand. Uw vijand zit in Den Haag. In Brussel. En in die grote glazen kantoren. U bent een slaaf. Een gebruiksvoorwerp. Een wegwerpartikel. En u wordt met de grootste minachting uitgeknepen. terwijl u als een koe behandeld als het om inspraak gaat.

Gas, hout, kolen. Wat ook goed brandt is het binnenhof.

0
68 purelogica

Heerlijk artikel, Syp Wynia legt het weer haarfijn uit en komt met de juiste vragen. Antwoorden zullen uitblijven, maar na de stilte kan de burger 17 maart 2021 zijn stem laten horen.

0
69 tr_b

@28 Een uitstekend stuk. Veel van de dingen die u zegt, worden bevestigd in net verschenen (september 2019) van het “Sociaal en Cultureel Planbureau”: Onder de pannen zonder gas. Uit hun onderzoek blijkt dat er een beperkt draagvlak voor de transitie naar aardgasvrij wonen, is.
U zegt de buurlanden en de andere lidstaten van de Europese Unie hebben niet als primaire doelstelling om woningen en andere gebouwen van het gas af te halen.
En wat doet Nederland warmtepompen adviseren. Warmtepompen die deels gaan draaien op elektriciteit uit Duitsland. Daar wordt het deels opgewekt door centrales die met bruinkool gestookt worden. De waanzin ten top. Etc. etc.

0
70 Niet2 Verbaasd

Trudeau Declares Climate Emergency... Then Approves Major Oil Pipeline
https://www.zerohedge.com/news/2019-06-21/trudeau-declares-climate-emergency-then-approves-major-oil-pipeline

0
71 groenengeel

The “Polar Silk Road” Could Be A Gamechanger For Natural Gas
https://oilprice.com/Energy/Energy-General/The-Polar-Silk-Road-Could-Be-A-Gamechanger-For-Natural-Gas.html

0
72 groenengeel

@66 "...De buitensluiting van de burger uit het klimaatbeleid door politiek Den Haag is dus logisch. De financiële en andere belangen zijn zo groot dat men die niet kan laten afhangen van een democratie waarbinnen de partijen niet langer geworteld zijn in het land en onder de burgers...."

Het afschaffen van het referendum door een typische Haagse politieke partij als D66, is ook één van de logische gevolgen van wantrouwen jegens de burgers.

0
73 CoolMemories

@1 "...Want dan zullen de links op NK naar tpo snel verdwijnen..."

Waarom verhuis je niet naar Rusland...?! Daar heb je ook alleen staatsgecontroleerde en gecodeerde media...?!

0
74 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

En dat word allemaal losgelaten in de maatschappij .steken ze je neer dan word er nog van je verwacht dat je daar begrip voor moet hebben want...

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Klopt +++En die verrotte islam krijgt ook geen poot aan de grond in Hongarije. ...

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

ongelovenloos
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

En er zijn hersenloze bij die dit nog toejuichen ook en daar hebben we aan te danken dat er niets aan gedaan word .Ze komen er wel achter maar...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@3Er loopt volk rond dat als je hun kant uitkijkt al een reden is om je aan te vallen en zolang ze deze figuren maar hun gang laat gaan word h...

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Degenen die zo leuk lopen te doen over Wilders en Orban moeten gewoon eens kijken naar hoe het er in ons land tegenwoordig uitziet en dan naar H...

16 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Nah, kan me niet boeien, ik kan het wel missen, ik gun het ze wel. Tenminste de echte Nederlanders, de rest niet....

23 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41Bent u er bekend mee dat de organisatie van XR financiële steun krijgt uit één van de foundations van George Soros?En dat XR, in zek...

28 minuten geleden geplaatst door Malinois

NK. App
Trip PornStepmom PornFlirt SquirtsSlim Thick VicLesbians Asian PornXnxx BarRandisexNew Cartoon SexInadian XxxxClube AdultoCumming On MeKate Winslets BoobsJapanese Romantic PornMan Aur Bete Ka Sexy BfMia Khalifa Full Video DownloadOffice Feet WorshipHard Big PornJoss LecalfCumming In Moms MouthYourfreepornKilling Bites PornMom PorntubesTeamskeet.com'Jezabel YessirVillage Recording DanceKannadasxxIshmc FlyCoy Wilder PornBelle Delphine SextapeCrazy Videos RedditMature Nude PicsBethenny Frankel NudeTeen Videos XnxxIndian Porn+Sybil New PornFilms Porn GratisQuadrinhos ErDaniella Monet NudeMarge Simpson HentaiNude JappaneseChinese Xnxx VideosMom Sexx VideoPorn Cute IndianTinyshemalesJerkmates ComJulia KyokaKinky GifSex Video Download SexHentaimangaDesenho Sexo GayVideo Pornographiques GratuitesLikerichrichSex Bf IndiaBlac China SextapeRule 34Xconfessio.sXxxsunnyleonOops Rong HoleBoob FlshKylie Page VrPuretaboo PornLiterotica SpankingLady Fire PornChinesse Big TitsKathy Lee Gifford NudeTop Porn AtarsXnxx In KannadaPile Driver SexualNaughti America ComAsian Anal DildoGhetto Tube ComDownload Sex VideoKulhad Pizza Wali Video ViralTelugu Local Sex Videos ComMallu TitsHd Porn Step BrooChaîne PornographiePorn Star LisVera Farmiga SexTamil Hot Romance VideoPornhub SleepoverNy Eros.comKingofthehill PornMegan Fox ToplessV I X E N Nudeسکس اسبیTelangana XvideoKorea Free PorExotic PandaxxxMulheres Brasileira NuaKaterina KozlavaBig Boobs Small WaistXxxx HeroineFull Naked SexyDaddys4kArob Xxx ComMusume DomburiCharlotte Parkes NudesEva Violet NudesSex Bf ComXxx Sex HAbuse PornFuck HubHypnosid PornCreampie GifGay Glory Hole PornWife OrgyPorn On AmazonFamily Sex Hd VideosTamil Aunty Sex Free DownloadPorn LeakElphanttubeCuckold TtAagmaal.cimRailey DiselMayasingsLaurenjasmine PornAlia Bhatt Hot KissJane Wilde CreampieAss FuckingExploited MomAnnette Haven PornLisa A PornSucked The Nut OutAsian Groping On TrainMiss B Nasty TwitterDeepfakes PornosVídeos Pornôs De SexoCelebitys NakedColleen FarringtonDaphne NakedBarndi LoveMadrastraxxxBrazzersfullvideoGay Porn XvifeosVidio RedtubeHaintaisPhoto Pornographique AmateurGal Gadot AznudeMom Porn BideosTorture Sex VideoTushy Sexy VideoBig Bootie Mix 23Reyan Corner XxxGay Bear SexJapanese Porn Hard CoreVietnamese Big TitsDredd PornographyPrivate CastingsMotherfucher