Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Speler Haagse club na vechtpartij Deltasport: ‘Er werd met bier en stoelen naar ons gegooid’

UPDATEHet had een mooie zaterdagavond voor voetbalvereniging Deltasport uit Vlaardingen moeten worden. Eerst een bekerwedstrijd om vijf uur en daarna de feestelijke opening van het hernieuwde clubhuis dat enkele maanden geleden tot de grond toe afbrandde. Het liep allemaal anders.

  1. Tentoonstelling over vliegveld Waalhaven, een vooroorlogs begrip in Rotterdam

    Tentoon­stel­ling over vliegveld Waalhaven, een vooroor­logs begrip in Rotterdam

    Het eerste burgervliegveld van Europa werd in 1939 ingenomen door de Duitse parachutisten en daarmee kwam abrupt een einde aan twintig jaar commerciële Rotterdamse luchtvaart. Vanaf omstreeks 1920 begon KLM met lijnvluchten vanaf het vliegveld. Nu, ruim honderd jaar na de eerste vlucht, opent Stichting Kasteel van Rhoon een tijdelijke tentoonstelling over vliegveld Waalhaven. Met beeldmateriaal dat documentairemaker Bas Romeijn samenstelde.
    Rotterdam
  2. Seksshops verdwijnen, maar deze zaak heeft over klanten niks te klagen: ‘Seks is toch zoiets moois?’
    PREMIUM

    Seksshops verdwijnen, maar deze zaak heeft over klanten niks te klagen: ‘Seks is toch zoiets moois?’

    Van houten dildo's tot plastic vagina's. Veel mensen kopen hun speeltjes tegenwoordig online en daarmee zou de seksshop langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Maar Edward (58) van Sexparadise Eros gelooft daar niks van. Al meer dan zestig jaar draait de zaak als een tierelier. ,,Ik zeg altijd: als je hier komt, zorg dat je niet te geil bent. Anders wil je alles er wel in stoppen.’’
    Rotterdam