DE WERELD NU

Klimaathoax+ – Kannibalisme wordt het helemaal

Asielmigranten, apenpokken, racist, Naar een revolutie, Wachtlijst voor verlof?, Stikstofbeleid,boerenprotesten,Pakistan, ,Bankiers, Inflatie, linkse paranoia, Corona, Racisme, Islam, Twitter, Energielabel, Zwarte Piet, Qatar, Asielmigratie, Excuses, Slavernij, Aan het gas, Armoedegrens, Viagra, Schieten, Lintjes, Songfestival, Fiets, Ontstopt, Loeren, woke, Paupers, Onder gelijken

.Kannibalisme wordt het helemaal, volgens een geflipte Zweed die vorige week al op diverse fora te bewonderen was.

Paul Joseph Watson had het er op ZH over, maar het filmpje waarin de discussie was geregistreerd is al door YouTube verwijderd. Of de gedragswetenschapper zijn woorden opgegeten heeft is niet bekend – het zou een hoop honger schelen als de linksmens zich daarmee voeden kon. En een hoop maatschappelijke vervuiling, inderdaad, dank u.

Dat kannibalisme tot de verbeelding spreekt (het inspireerde onder andere de slechtste film ooit) is dan eer minder vreemd. Het is een taboe, maar een taboe met een reden: Er zijn mensen die besmet zijn met een virus dat je hersenen aan tast. En via kannibalisme verspreid zich dat. Zo zi er achter elk soort waanzin een rationeel argument, maar in dit geval de ratio van een virus.

Wat niet wegneemt dat virussen en andere parasieten echt wel een soort ratio kunnen ontwikkelen. Er bestaan sluipwespen die slakken infecteren met hun eieren, waarna de slak een zelfmoordkoers vaart tot hij volledig door zijn parasieten is leeg gegeten. Er zijn diverse voorbeelden van virussen die eenzelfde strategie volgen. Ik zal ze u nu besparen – mijn dochter heeft het boek waarin het beschreven stond vorige week geleend, en ik verwacht het voorlopig niet terug.

Het voordeel is natuurlijk wèl dat het tegelijk de overbevolking een beetje inperkt. Dan is het vanzelfsprekend handiger om te beginnen met jonge vrouwen. En raad eens? Dat heeft een naam; gynophagia. Alvorens u te vertellen dat er mensen zijn die er over fantaseren te worden opgegeten moet ik u eerst even herinneren aan de Japanner die dat begin jaren 80 echt deed met een Nederlandse jonge vrouw., en nog steeds niet in een krankzinnigengesticht zit opgesloten. Hij werd zelfs na twee jaar vrijgelaten.

Aan de andere kant: wat is Zweden anders dan een gigantisch krankzinnigengesticht? Wie het weet, mag het hieronder zeggen, maar ik ben voorstander van betere een grensbewaking langs de Sont.

 

5 reacties

  1. carthago schreef:

    Te laat ,Ollongren is ook halfzweeds en niet vegetarisch.

  2. Cool Pete schreef:

    Geinig.

    Twee opmerkingen :
    – Zero Hedge bericht net, dat de grote bosbranden in Californie
    onlangs, veroorzaakt zijn door elektriciteits-mij P&G – die nu i..i.g 11 miljard schade
    moet betalen.

    – Houd mensen in ere als : Paul Joseph Watson, Julian Assange, Tommy Robinson.

  3. Cool Pete schreef:

    En houd mensen in ere als : Edward Snowdon.

  4. Bokito schreef:

    @Carthago
    Gaat ze naturel, of gebruikt ze een lapje?

  5. carthago schreef:

    @bokito.🤣
    Naturellement met haar trucendoos.