Je weet het nooit. Momenteel stop ik al mijn tijd en energie in Ajax

"Je weet het nooit. Momenteel stop ik al mijn tijd en energie in Ajax"

13-09-2019 08:20
48

Edwin van der Sar herhaalt dat hij niet bezig is met een mogelijk vertrek bij Ajax, maar de algemeen directeur benadrukt dat er in de toekomst van alles kan gebeuren. Van der Sar wordt in verband gebracht met een directiefunctie bij Manchester United.

Van der Sar wordt al weken gelinkt aan een functie op Old Trafford. "Je weet het nooit. Momenteel stop ik al mijn tijd en energie in Ajax", vertelt Van der Sar tegen de Engelse krant The Telegraph.

"We zullen zien wat er in de toekomst gaat gebeuren. Je krijgt altijd kansen om te leren en te groeien. Dat gebeurt ook wanneer je voetballer bent. Het gebeurde toen ik naar Italië ging (in 1999, red.) en toen ik in Engeland bij Fulham en Manchester United tekende. Dat is nu ook het geval."

Van der Sar beëindigde zijn voetballoopbaan in 2011. Momenteel is hij de baas bij Ajax. "Ik deed een opleiding in sportmanagement en startte als marketingdirecteur in 2012. Gaandeweg leer je en neem je veel met je mee. Ik wil mezelf op dat vlak ontwikkelen. Dat gaat op dit moment prima samen met Ajax."