ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

KLM vervangt één vlucht Brussel-Amsterdam door treinrit

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM schrapt vanaf eind maart één van de dagelijkse vluchten tussen Brussel en Amsterdam. Passagiers zullen in de plaats daarvan met de hogesnelheidstrein Thalys kunnen reizen tussen Brussel-Zuid en de Amsterdamse luchthaven Schiphol. 

11 reacties

  • Tom De Bondt

    5 jaar geleden
    Een tijd geleden geland op zaventem, iemand had een transit naar Amsterdam met de trein. Alle treinen waren afgeschaft, NMBS kon geen informatie geven, je moest op eigen kracht thuis geraken. Ik ben mee kunnen rijden met een passagier die men kwam ophalen. Wat die man gedaan heeft weet ik niet.....
  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    De drogreden 'klimaat' is dus niet van toepassing, het gaat er hen enkel over het feit dat ze meer lucratieve lange afstandsvluchten kunnen inlassen door hier en daar een korte afstandsvlucht af te schaffen, alles draait rond poen pakken, vergeet dat nooit, en alle roze olifanten en zeemeerminnen verhalen zijn goed om ons te bedriegen.
  • Hugo COOLSAET

    5 jaar geleden
    22 minuten Amsterdam-Brussel maar je moet wel 1u op voorhand inchecken, dus tijdig vertrekken en bij aankomst verlies je ook nog wat tijd. Regeringen zouden eigenlijk korte vluchten moeten verbieden.
  • Christian Delgoffe

    5 jaar geleden
    Begrijp niet waarom er met KM nog gevlogen wordt tussen Schiphol en Zaventem terwijl er voor Air France gereden wordt met de TGV vanuit Brussel - Zuid naar Parijs CDG en dit terwijl Ai France en KLM éénzelfde fusie groep is !
  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Alternatieven naar gelang de bestemmingen. Brussel Frankfurt. Deze luchthaven heeft heel wat bestemmingen wereldwijd. Verder zijn er nog andere mogelijkheden naargelang de bestemming. Latijns Amerika via Madrid. Heathrow (London) niet mijn voorkeur maar wel goed voor bepaalde bestemmingen. En dit zijn slechts enkele voorbeelden.