U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 5
De alleenstaande Stella woont samen met haar kinderen in een sociale huurwoning. Toch is de huur voor haar veel te hoog. Hierdoor kan ze elke maand nauwelijks rondkomen. ''Als prettig wil wonen, moet je heel creatief zijn.'' ...

5 maanden geleden door RTL Nieuws

REAGEER MET EEN EMOJI
3
8

* Verwijderd door de redactie *

1 Strafpleiter    
5 maanden geleden door Strafpleiter

@1
Correctie! Sociale woningbouw is ook veel te duur, en huurtoeslag loopt door de afbouw niet 1:1...
Wat denk jij dan? Onder de brug met haar kinderen dan maar, heeft ze daar wel recht op?

2 TouchScreen    
5 maanden geleden door TouchScreen
5
Meld

Neem een krantenwijkje Stella en stop met roken. Binnen een paar jaar is er een wereldwijde financiele crisis en kan niemand meer zijn huur of hypotheek betalen. Geniet er dus nog maar van.

3 Dalon    
5 maanden geleden door Dalon
17
Meld

Dit gaat nergens over. Hoeveel is de huur dan? Hoeveel geld krijgt ze per maand binnen? Wat doet ze voor de kost? Het komt allemaal niet aan bod. En ze houdt 100 euro per maand over na de vaste lasten. Dan is dat toch prima? Gezeik zeg!

4 Ektoplasma    
5 maanden geleden door Ektoplasma
15
Meld

* Verwijderd door de redactie *

5 homebase    
5 maanden geleden door homebase

@3 zinloos om een krantenwijkje te nemen, want de volledige opbrengst darvan wordt volledig gekort op bijstand of WW onder het huidige stelsel. Dat werkt killing op de motivatie om erbij te werken, tenzij dat full-time werk betreft.

6 TedjeR    
5 maanden geleden door TedjeR
6
Meld

Krijgt mevrouw geen huursubsidie en andere toeslagen? Wat is haar inkomen?
Wat is prettig leven, rookt ze, hoe geeft zij haar geld uit? Kunnen de kinderen zelf al iets verdienen?

7 streek    
5 maanden geleden door streek
13
Meld

in de normale tijden , woonde je klein en met een wc ,mannen gingen mollen vangen, vrouwen als was en strijkhulp. maar nu allemaal luxe woningen. het moet allemaal maar kunnen. gewoon tering naar de nering zetten mevrouw, dus geen netflix etc etc

8 de redelijkheid    
5 maanden geleden door de redelijkheid
15
Meld

@4 Staat in artikel van topic daaronder:
"Maandelijks ontvangt ze 1799 euro, inclusief alle toeslagen. Aan huur alleen al is ze €772,10 kwijt, en daar komen nog andere vaste lasten als zorgkosten en een internet- en televisie-abonnement bovenop. "En ik heb twee kinderen die naar de middelbare school gaan, dat is kostbaar. Wekelijks houd ik rond de 100 euro over om van te leven, waarvan 50 opgaat aan eten."

9 Wetenschappertje    
5 maanden geleden door Wetenschappertje
0
Meld

@9 dan staat de kwaliteit van de voeding daar zwaar onder druk...

10 TedjeR    
5 maanden geleden door TedjeR
3
Meld

@2 Waarom wonen in de duurste stad in Nederland leven in het hoge noorden is vele malen goedkoper en aangezien ze in de bijstand zit is ze Dus niet economisch gebonden aan de stad.
Mensen die werken betalen velen als meer huur in Amsterdam mede omdat zij dan geen recht hebben op een sociale huurwoning naast het feit dat zij ook geen recht hebben op huurtoeslag.

11 psje    
5 maanden geleden door psje
8
Meld

Ze kann appen en heeft haar huis volledig op orde. Waarom werkt ze niet om uit de bijstand te komen. Call center of iets dergelijks . Ze kan best uit haar woorden komen maar klaagt alleen maar dat ze niet rond kan komen omdat ze te hoge wonlasten zou hebben ondanks toeslagen. Hou op mens vele duizenden zitten in dezelfde situatie maar werken er tenminste nog voor. Opzouten.

12 Dalon    
5 maanden geleden door Dalon
10
Meld

@6 Met een dergelijke mentaliteit gaat Nederland helemaal naar de knoppen.

13 Dalon    
5 maanden geleden door Dalon
8
Meld

@13 Maar klopt wel wat hij/zij zegt. Alles wat je met een klein baantje al verdient, ook al is het maar 1 cent, wordt van je uitkering afgehaald. Dus als je er niet op vooruit gaat en uit een dal wilt komen, motiveert dat niet echt.

14 Kadetje    
5 maanden geleden door Kadetje
2
Meld

@7 Huurtoeslag is maar tot 720,42

15 Kadetje    
5 maanden geleden door Kadetje
1
Meld

@6
“ ... want de volledige opbrengst ....”

Nee nee. Bijverdienste in de bijstand ligt een klein beetje anders:

“Dit bedrag is vrijgelaten en wordt niet gekort op uw uitkering. Het vrijgelaten bedrag is maximaal € 202 netto per maand in 2018 en € 209 in 2019. Voorwaarde is wel dat het totale bedrag aan bijverdiensten niet hoger wordt dan de bijstandsuitkering”.

Ja, veel is het in sommigen hun ogen niet, maar plus bijstand plus (mss) div toeslagen en dan daarna maar heel hard proberen de tering naar de nering te zetten want tiszoalshetis.

16 Tante Annie    
5 maanden geleden door Tante Annie
1
Meld

@klopt daarom eten we vaak tussen de sla bladeren van de paardebloem zodat we vele vit binnen krijgen. Ook de smeerwortel zit vol goede voeding bv vit B12. Ook rapen we in het najaar kastanjes die we op de houtkachel leggen en dat eten plaats van aardappelen.
Dan kan je met veel wikken en wegen bij de supermarkt net met 50 euro rond komen. Maar dan moet je wel de natuur in om echt gezond te eten.
Maar dan heeft ze het als nog zwaar als je de kinderen goed wilt kleden en als er iets gepot gaat of een fiets gejat is. Je wenst dit je ergste vijand nog niet toe. Maar gezond eten vind je vaak in de natuur en dat is gratis.
Ook van de paardeBLOEM zelf kan je gezonde siroop maken voor op brood.
Ik ben heel creatief geworden en kan daarom net rond komen, maar ook echt net. Als de crisis erger word dan hebben we echt problemen dat weet ik nu al en dat weten vele mensen die leven zoals deze mevrouw en dat zijn er vele.

17 vis    
5 maanden geleden door vis
6
Meld

@12 wie weet laat haar gezondheid het niet toe. Je kan nooit iemand veroordelen zolang je niet echt heel de situatie niet kent.

18 vis    
5 maanden geleden door vis
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

19 Strafpleiter    
5 maanden geleden door Strafpleiter

@9 Volgens mij zijn dit niet al haar inkomsten!
(denk aan kindertoeslag of kinderbijslag!)
En een huis a 770 valt niet onder sociale huur!(max 720 en uitgaande van max huurtoeslag a 350 betaald ze "maar 370 aan huur!) Wat is het bedrag wat jan modaal in amsterdam kwijt is aan huur?
Ook hoeft ze voor de sport (voor zo ver ik het weet ) niks te betalen aangezien hiervoor een potje van de gemeente is!
Dus iets klopt er niet in het verhaal! Ze ziet er gezond uit dus als ze wat meer wil wat let haar om te gaan werken voor haar geld zoals de meeste nederlanders dat ook moeten doen.
Tegenwoordig is het ook vrij normaal dat men tussen de 30 en 50% (afhankelijk waar je woont) van je inkomen kwijt bent voor wonen , dus zij valt nog binnen de norm

20 psje    
5 maanden geleden door psje
3
Meld

@18 Kortom je mist gigantisch veel informatie om goed te kunnen oordelen. Ze is bijv alleenstaand. Man overleden, weggelopen, gescheiden. Krijgt ze uit die hoek wel of geen alimentatie. En zo zijn er nog veel meer ontbrekende zaken. Kijk ik terug op mijn jeugd dan werkte vader en moeder bijna dag en nacht voor de 5 kinderen die in het huis rondliepen. Vaak kopen op de pof doch direct weer aflossen zodra dat kon. Natuurlijk geen tv, telefoon, internet, wasmachine, auto, c.v. etc maar wel een radio. En als het een keertje wat beter ging dan werd er iets lekkers gekocht. Even wat andere tijden om het probleem van heden te dage wat ter relativeren.

21 ThWil    
5 maanden geleden door ThWil
0
Meld

ik weet niet wat mevrouw heeft maar ik zie op het eerste oog iemand die zich normaal kan bewegen ,goed uit haar worden komt dus lijkt me sterk als daar geen baan voor gevonden kan worden.

22 ongelovenloos    
5 maanden geleden door ongelovenloos
2
Meld

Tja, daar moet je je toch niet over gaan verbazen als al die mensen met een laag inkomen Forum voor Democratie op PVV gaan stemmen. Dan vraag je er zelf een beetje om.

23 Mac Benac    
5 maanden geleden door Mac Benac
7
Meld

@16

Alleen het eerste halfjaar vanaf dat je werk krijgt is er een vrijstelling. Valt daarna weer weg. Het is 25% van je inkomsten met een maximum van de bedragen die jij daar noemt.

24 Artikel39    
5 maanden geleden door Artikel39
0
Meld

@14 Als zij het slim aanpakt kan zij ook nog zwart schoonmaakwerkzaamheden doen en het ziet er naar uit dat deze tante er slim genoeg voor is tenminste als ze niet lui is.
De inwoners moeten af van de gedachte dat de BV. Nederland nofg steeds een verzorgingsstaat is van de weg tot het graf. Zelfredzaamheid is het cred. Opzouten.

25 Dalon    
5 maanden geleden door Dalon
6
Meld

@25 Waarom zwart ? Dat brengt ook veel betaalde banen in gevaar.

26 Kadetje    
5 maanden geleden door Kadetje
0
Meld

@6 Wat dat betreft zou een basisinkomen goed zijn, als iemand werkt mag het verdiende behouden worden minus aftrek van belastingen.

27 21st Century Guy    
5 maanden geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@27 Beter zou zijn om bijstand los te koppelen van minimum inkomen
Nu is bijstand 100% van minimum inkomen dus waarom werken als je voor het zelfde geld ook thuis kan zitten.
Word tijd dat wij leven naar ons inkomen niet naar dat wat de maatschappij wel regelt!
leef naar je inkomen bij een inkomen van ca 1800 euro zou zover ik het thuis altijd heb geleerd een huur/ hypotheek van max 30% van totaal inkomen horen dus 600!
Basis inkomen moet de samenleving ook opbrengen zonder dat men de maatschappij iets verschuldigd zou zijn (geen verplichtingen) Basis inkomen is ook niet op te brengen door de maatschappij. De middeninkomen houden nu al bijna niks meer over dan minima om dat zij deze last moeten dragen. Niveleren prima maar het kent grenzen net zoals solidariteit!

28 psje    
5 maanden geleden door psje
5
Meld

Klein rekensommetje Wat kost een huis gemiddeld in amsterdam (475.000)
Dit zal meer zijn dan het gemiddelde van 300.000 van Nederland
Uitgaande van het gemiddelde hoe lang zou het duren eer een verhuurder zijn geld eruit heeft
bij een maximale huur van 700 euro? een huur waar de samenleving ook nog eens de helft voor bijdraagt!

29 psje    
5 maanden geleden door psje
3
Meld

Dat is de bedoeling van de neoliberalen. Net niet genoeg om van rond te komen.
@28
Bedoel je leven naar ons inkomen of gewoon dood gaan door te weinig inkomen? Met dit soort voorzieningen zijn er altijd profiteurs, maar het merendeel heeft zijn uitkering kei- en keihard nodig.
We vormen met z'n allen een solidaire samenleving of het is ieder voor zich en sterf jij maar op straat.

En profiteurs moeten hard worden aangepakt, dat wel.

30 samcash    
5 maanden geleden door samcash
7
Meld

@30 lezen , dat betekend simpel weg gezegd dat zij voor haar inkomen in een veel te dure woning woont. De maatschappij hoort voor de eerst levensbehoeftes, maar er staat nergens gezegd dat hier dan ook een vorm an luxe bij hoort te zitten. Bijstand is een finacieel vangnet voor het uiterste geval. Hier hoort dan ook geen enkele vorm van luxe aan verbonden te zijn.
Zou mevrouw ervoor kiezen te gaan verhuizen dan kan zij zich per maand ruim 200 euro aan vaste lasten kunnen besparen wat per week 50 euro op zou leveren! kwestie van prio's
Mevrouw heeft dus niet te weinig maar maakt verkeerde keuzes om (te duur voor haar) te willen wonen.

31 psje    
5 maanden geleden door psje
4
Meld

@20 , dat een woning boven de huurgrens zit, bepaalt niet of het al dan niet een sociale woning is. Dat hangt af van de huurprijs op het moment dat ze er ging wonen en de toen geldende liberalisatiegrens.

@28 , minimum inkomen is niet hetzelfde als minimumloon. En het zou inderdaad zo moeten zijn dat maximaal 30% van je inkomen aan huur/hypotheek besteed wordt. Helaas is dat voor veel mensen in Nederland niet meer haalbaar, mede door de flink gestegen huren.

@31 , en waar zou mevrouw dan zo snel een andere, goedkopere, woning vandaan moeten halen?

32 Giesje    
5 maanden geleden door Giesje
2
Meld

@26 Mee eens maar ik bedoel als zij perse wil is er wel een weg ern hoeft ze niet te klagen.

33 Dalon    
5 maanden geleden door Dalon
2
Meld

@232 En hoe wil mevrouw straks de alleen maar stijgende huur betalen en vooral als haar kindertjes de leeftijd van 18 bereiken? Als zij echt 770 euro betaald betekend dit dat dit een vrije sector woning is en deze mogen meer stijgen zolang ze benodigde punten hebben
Voorzorgen is beter dan genezen

minimum inkomen is minimumloon!
https://www.socialeraadsvrouw.nl/regelingen-en-voorzieningen-2019/minimum-loon/

Daarnaast spreek men hier toch echt over een sociale huurwoning! En de maximale grens voor een sociale huurwoning is 720 men mag deze nooit meer verhogen boven deze grens! (of het moet een scheef huurder zijn)
BTW de gemiddelde sociale huur prijs in nederland is toch echt wel 500 euro volgens Aedes

Al mevrouw eens ging kijken buiten Amsterdam dan zal ze dit soort huren wel tegenkomen Hierdoor kan een economisch welgeboden persoon een betaalbare woning verkrijgen in Amsterdam!Gezien het feit dat ze thuis zit heeft ze genoeg tijd om zoeken


34 psje    
5 maanden geleden door psje
1
Meld

@23 Natuurlijk moeten ze VVD stemmen, de minima gaan er alleen op achteruit,. Idioot.

35 Uitede aka Espede    
5 maanden geleden door Uitede aka Espede
3
Meld

@35 Idioot gezwel. Leuk dit question Waarom noem je mij een idioot ?

36 Mac Benac    
5 maanden geleden door Mac Benac
1
Meld

VVD'ers bestelen Nederlanders. Maar ja, de Vinex-elite vindt het prachtig. Status kost nou eenmaal wat.

37 Mac Benac    
5 maanden geleden door Mac Benac
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

38 Yisrael 2.0    
5 maanden geleden door Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

39 Yisrael 2.0    
5 maanden geleden door Yisrael 2.0

Duidelijk is dat het beleid van de kabinetten de prijzen van sociale huurhuizen ernstig omhoog heeft gedreven. En het is niet alleen de huishuren, maar alle vaste lasten, die de pan zijn uitgerezen en nu beginnen steeds meer mensen met lage inkomens niet meer rond te komen. Ook de groei van de voedselbanken is hier ook een duidelijk bewijs van.

40 Nos Calan Gaeaf (s7p)    
5 maanden geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)
1
Meld

@40 sociale huurwoningen zijn nooit duurder dan zo'n 710 euro.
De groei van de voedselbanken kwam voor het grootste deel door een verruiming van de toelatingseisen oftewel ook als je meer overhoudt mag je binnen.

41 streek    
5 maanden geleden door streek
1
Meld

Van die voedselbanken klopt ook geen reet. Een vriendin van met een uitkering zou recht hebben op de voedselbank als ze een duurder GSM abonnement zou nemen. Want dan houdt ze minder over....

42 Tsaar    
5 maanden geleden door Tsaar
3
Meld

@38 Ik betaal veel belasting als zzp'er. Ze betalen niets voor mij en dat weet jij ook. Stel je niet zo aan.

43 Mac Benac    
5 maanden geleden door Mac Benac
1
Meld

@34 , ik heb het je al geprobeerd uit te leggen, maar vooruit, nog maar een keer dan: een woning boven de huurgrens, kan nog steeds een sociale huurwoning zijn. Dit hangt af van de oorspronkelijke huurprijs en de liberalisatiegrens op het moment dat het huurcontract werd getekend. Voor het beoordelen van de status van een woning is de situatie op dat moment namelijk bepalend. Zo'n woning kan dus op een gegeven moment boven de huidige liberalisatiegrens komen, maar er gelden verder nog steeds de regels voor een sociale huurwoning, zoals de maximale huurverhoging. Een oorzaak daarvoor kan zijn dat de woning het huidige puntenstelsel hoog scoort.
Als zij er uitgaat, wil dat niet zeggen dat er een betaalbare woning in de vrije sector vrij komt. Voor een nieuwe huurder wordt de huur daarna namelijk wel vrijgegeven. Die kan dan dus ineens behoorlijk stijgen.
Verder ga je er blijkbaar vanuit dat de woningen buiten Amsterdam wel makkelijk te vinden zijn. Wat natuurlijk niet het geval is, niet alleen de randstad heeft met woningnood te maken.

Dan het minimuminkomen, ik bedoel daarmee het sociaal minimum. Dat is niet hetzelfde als het minimumloon.
https://www.socialedienstdrechtsteden.nl/bijstand/op-welke-financiele-ondersteuning-heb-ik-recht/wat-is-een-minimum-inkomen

44 Giesje    
5 maanden geleden door Giesje
2
Meld

De grote vraag (voor mij) is wat Stella nu feitelijk wil of zich wenst. Waarom de publiciteit gezocht?

Is zij een "voorbeeld" voor velen in haar situatie? Mogelijk. Heeft zij het "moeilijker" dan anderen, neen.
Velen (ook jeugdigen, zelfs met werk) leven op de straat en zouden blij zijn met een dak boven hun hoofd ondanks dat zij dan nog "maar" 25,00 € per week over zouden houden om van te eten!
(De voedselbank biedt hierin ook uitkomst!)

Ja, ik ben "begaan" met dit verhaal echter er zijn velen (duizenden) welke in vergelijkbare en nog véél slechtere omstandigheden verkeren.

Kop op Stella, het kan immers nog slechter.

45 Bezorgde Europeaan    
5 maanden geleden door Bezorgde Europeaan
0
Meld

@44 nogmaals een sociale huurprijs kan nooi maar dan nooit boven de 720 euro geraken en zijn status als sociale huurwoning behouden! De maximale huur prijs van een sociale huurwoning is 720 euro. Dit kan alleen door een truc middels servicekosten omzeilt worden.
Toon anders mijn ongelijk aan
https://www.woonbond.nl/wat-kost-huren-2019

46 psje    
5 maanden geleden door psje
1
Meld

@46 ,
1e maand huur bepaalt type huurwoning
De 1e maand huur (kale huurprijs) die u betaalde toen u in uw huidige woning ging wonen, bepaalt of u sociale-huurwoning hebt of niet. Dit is de aanvangshuurprijs. Was die hoger dan de huurliberalisatiegrens van toen? Dan is het huurcontract geliberaliseerd (vrije-sectorwoning).

Huur boven liberalisatiegrens soms toch sociale huurwoning
Verhuurders mogen de huur van uw sociale-huurwoning verhogen tot boven de liberalisatiegrens. Is uw huis van hoge kwaliteit met voldoende woningwaarderingspunten? Dan kan de huur uitkomen boven de liberalisatiegrens. Maar omdat uw huurcontract niet verandert, gelden voor u nog steeds de regels van een sociale-huurwoning. Verhuist u en komt er een nieuwe huurder in uw woning? En is de huur nog steeds boven de liberalisatiegrens? Dan wordt hetzelfde huis voor de nieuwe huurder een vrije-sectorwoning.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning/vraag-en-antwoord/verschil-sociale-huurwoning-woning-vrije-sector

47 Giesje    
5 maanden geleden door Giesje
1
Meld

@31
Nou snap ik het. En verhuizen kost niets. En goedkopere woningen zijn er te kust en te keur.
Maar als ze een goedkopere woning vindt, krijgt ze dan niet evenredig minder huursubsidie? Weet jij hoe dat zit?

48 samcash    
5 maanden geleden door samcash
6
Meld

@48 kosten verhuizen is eenmalig ! Echter de besparing op huur is elke maand weer.
En u geeft nu zelf aan dat het systeem krom is. Men kan netto gezien in een veel duurder huis wonen aan gezien de samenleving het verschil wel bij legt
Vandaar dat ik al de hele tijd zeg woon naar je inkomen niet naar wat de samenleving wel voor je betaald.
Ps staat mij bij dat voor bijstand een maximaal bedrag is ingesteld waarover men straks huursubsidie verkrijgt. (Meen ca 600 euro. Over het bedrag wat men meer aan huur betaald krijgt men geen toeslag meer)

49 psje    
5 maanden geleden door psje
1
Meld

@49
Ik ben zelf een paar keer verhuisd en de verhuiskosten belopen al gauw €5000. Zou zo'n bijstandsvrouwtje dat wel op kunnen hoesten of krijgt ze dat uit de bijzondere bijstand?

Het systeem is hardstikke krom, daar zijn we het wel over eens. Je staat ingeschreven als woningzoekende en plotseling krijg je een woning toegewezen die qua huur ver boven je je vermogen ligt. Dan kun je zo'n woning afwijzen, maar dan heb je niets. Bovendien krijg je van de woningbouwcorporatie te horen dat het eigenlijk niets uitmaakt, want je huurtoeslag gaat evenredig mee omhoog. Tja, dan is de keuze niet moeilijk.

Volgens mij wordt de huurtoeslag niet door de gemeente bepaald maar door de centrale overheid. Er geldt een maximum huur waarover je nog huurtoeslag krijgt. Ik dacht €710. Verder is de toeslag gebaseerd op je jaarinkomen. Het is een gestaffelde toeslag. Ik meen dat je boven de €34000 geen huurtoeslag meer krijgt.

Je kunt beter in een koopwoning zitten, maar daar komen deze mensen uiteraard niet voor in aanmerking. Met belastingvoordeel zit je dan met een maandlast die ver onder de €500 uitkomt.
Ik zei al, het systeem is krom.

50 samcash    
5 maanden geleden door samcash
6
Meld

@47 lees U even mee
https://www.ad.nl/wonen/kabinet-huurprijzen-minder-hard-omhoog-scheefwoners-wel-de-pineut~a9c2bda4/

quote
De maandhuur van scheefwoners gaat jaarlijks met 50 tot 100 euro omhoog tot de maximale huur van 720 euro is bereikt.
unquote

de maxcimale huur van een sociale huurwoning is du wel degelijk 720 euro

51 psje    
5 maanden geleden door psje
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
De nazi's zijn terug
Door de opkomst van rechtse partijen voelen D...

5 uur geleden door Lidpver

Is de extreem-rechtse dreiging in Nederland n...
Het blijft veelal bij bedreigingen en verniel...

21 uur geleden door Stampertje

Terwijl Baudet de omvolkingstheorie preekt, s...
Het is een kwestie van tijd voordat ook Neder...

18 uur geleden door Brynnar

Kick Out Zwarte Piet let op racistische outfi...
De actiegroep heeft een speciaal oog voor men...

16 uur geleden door NOS


ADVERTENTIE


Laatste reacties
magikeven
Rechts-extremisme rukt op als dodelijk gif in...
Als we nou het niet in een hokje plaatsen maa...

10 minuten geleden door magikeven

smurf
Nederlandse bedrijfsleven financierde jarenla...
Multinationals zijn financieel extremisten. D...

16 minuten geleden door smurf

smurf
Rechts-extremisme rukt op als dodelijk gif in...
@1 Links extremisme veroorzaakt rechts extrem...

18 minuten geleden door smurf

sparta
Rechts-extremisme rukt op als dodelijk gif in...
Nee.... Het rukt niet op. Het komt tot leven....

38 minuten geleden door sparta

smurf
Ook Democraat Bernie Sanders gewaarschuwd voo...
Shell werkt ondertussen flink samen met de ru...

41 minuten geleden door smurf

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig