Zo ga je om met millennials op de werkvloer (nporadio1.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  37 Reacties

  • 2
  • 417x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Generation Pussies.

Compleet verkeerd opgevoed.

9
1 xtremy

simon sinek;

1
2 caso

"Er is niks mis met ambitie, maar wel met het idee dat als je die tomeloze ambitie niet haalt, je een loser bent."

Een waarheid als een koe.

Eigenlijk stelt deze "wetenschapper" dat milennials een veel te positieve verwachting hebben van het leven en vooral ook van werk. Er moet ze met zachte hand "coaching" worden bijgebracht dat werk niet leuk hoeft te zijn, dat er niets mis mee is om van de wieg tot het graf in een systeem te zitten waar je hoofdzakelijk van alles MOET, tegen betaling van een schijntje om te overleven plus, als je geluk hebt en keihard naar beneden trapt en naar boven likt, ietsje meer om af en toe vakantie te kunnen. En de Grote Prijs is fatsoenlijke woonruimte kunnen betalen en een gezin kunnen stichten.

Wat een watjes, die milennials, dat ze graag wat meer levensgeluk hadden gewild.

5
3 Wendel

@3 Dikke plus voor je.
Het zijn echte watjes die nog veel moeten leren en ze zitten te vaak op hun mobiel instagram te kijken hoe anderen het wel voor elkaar krijgen en dan gaan ze het vergelijken met hun leven dat inhoud werken plaats van mooie plaatjes schieten en daar je geld mee verdienen.

Ook zijn er die te veel verwend zijn en als prinsjes behandelt en daar moet op de werkvloer er indaad aan gewerkt worden omdat de ouders en de scholen hierin gefaald hebben.
Helaas kan je niet alles krijgen wat je wenst en kan het leven tegen zitten en daarom is het belangrijk dat je je kinderen leerd genieten van de kleine dingen van het leven en dat je va onder de ladder moet beginnen en hopen om daarna omhoog te kunnen klimmen en als dat niet lukt je erbij neer te leggen.

8
4 vis

* Verwijderd door de redactie *

5 Yisrael 2.0

@5 Deze kinderen kan je alleen helpen op de werkvloer omdat de ouders hebben gefaald en hen niet echt hebben geleerd hoe het systeem (die fout is) nu is en hoe die te overleven. Dat houd in hen te zeggen dat het leven niet makkelijk is helaas.
Niet door ze in de waan te laten dat het leven makkelijk is en dat ze daarna geestelijk kapot zijn.
Helpen is ook vaak mensen met de neus op het harde leven te wijzen.
Helaas is dat bij sommige nodig om ze echt te helpen.

9
6 vis

* Verwijderd door de redactie *

7 Strafpleiter

* Verwijderd door de redactie *

8 Yisrael 2.0

[quote]
"Vaak hebben ze door de invulling van de studies hele goede people skills
[/quote]
Lijkt me heel stug, virtuele 'people skills' hebben ze wel meestal, door social media, door games (virtuele regels / voorwaarden).
In het echte leven ga je maar één keer dood, geen herkansing.

Het streven naar geluk wordt (niet alleen door milennials) verward met het streven van het ego en niet zoals het eigenlijk hoort, door het volgen van innerlijk verlangen.

De spiegel buiten jezelf leggen zorgt er voor dat het 'ego' constant wijst op tekortkomingen, op wat niet bereikt is en op termijn leidt dat tot depressie, burnout.

De aandachtsspanne van een mug komt door de grote hoeveelheid nutteloze info (via internet, appjes) die alle beschikbare tijd opvreten, waardoor weinig overblijft voor de werkelijke wereld, voor plannen maken, afspraken nakomen etc.

1
9 Proemevla

@1

En wiens schuld is dat?

1
10 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

11 Strafpleiter

als je nu ook kijkt naar de sfeer op de werkvloeren
te kort tijd te kort personeel en daarbij de druk en de stress.

2
12 Gratiebarmhart

@7

'Only the strong survive' wordt mijn inziens iets te vaak gebruikt als een excuus om maar een klootzak te kunnen zijn.

1
13 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

14 Strafpleiter

@10 Wie heeft het nou weer over schuld?
Nou, vooruit dan maar: De jouwe!

2
15 xtremy

@14 nee, maar het hoeft daarom ook niet grimmig zoals nu onprettig.

1
16 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

17 Strafpleiter

@15

Och, je miept wat op een groep mensen omwille de wijze waarop ze zijn opgevoed: iets waar ze zelf geen hand in hebben. Het was productiever als je die kritiek aan hun ouders: de boomers geeft.

2
18 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

19 Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

20 Strafpleiter

@12 Dat is helaas al een lange tijd al. Maar ik leerde van mijn ouders je baas is je baas al is hij van stront.
Dat houd je in je achterhoofd en houd je langer op de been, zodat je dan een andere baas kan zoeken.
Ook leerde ik hard door werken en er zijn voor de zaak want als het goed gaat met je bedrijf waar je werkt hou je je werk.
Helaas zit zo de wereld in elkaar en de bazen zijn nu machtig in deze crisis tijd, die bewust is gecreerd.
Daar moet je als ouder en school de kinderenn op wijzen en hen ook duidelijk maken dat 1 op de 10 kinderen waarvoor ze leren ook daadwerkelijk in dat beroep beland.
Helaas is de wereld hard en daar moet je als ouder hen op wijzen zodat ze geestelijk op zijn voorbereid. Anders creeer je watjes en dat moet je als ouder niet willen en als docent.

4
21 vis

De snowflake stamt van deze generatie. Raken in paniek als ze een Trump horen praten.

4
22 Spraypaint

@14 : Nee, maar mijn punt is nou juist dat je er tenminste 2/3 van je leven, je hele volwassen leven waarin je lichamelijk en geestelijk fit genoeg bent, dag in dag uit, week in week uit, jaar in jaar uit in vastzit om te kunnen overleven, en steeds meer uren tegen steeds minder loon, en steeds minder toezicht op dat het werk je lichaam/geest niet kapotmaakt.

En dan is er ook al sprake van, dat je uiteindelijk met 70 met pensioen gaat. En laat dat nou precies de leeftijd zijn waarop medici nu beginnen te zeggen, dat het misschien niet zoveel zin meer heeft om grote ingrepen te doen als opereren, voor mensen van boven de 70, met als smoesje dat ze dan misschien wel korter leven, maar meer kwaliteit van leven overhouden, zoiets, en dat de medici die keuze maar moeten gaan maken voor ons vanwege de kosten.

Terwijl we helemaal niet vergrijzen, immers men heeft de immigratie daarvoor verzonnen, en het werkt! De autochtonen, DIE vergrijzen nog steeds, en wel versneld door de geschetste situatie van de milennials, en DIE moeten het allemaal ophoesten.

2
23 Wendel

En de aanloop naar dat volwassen leven, het schoolsysteem, begint steeds vroeger omdat de ouders moeten werken om te kunnen overleven, en het wordt ook steeds onveiliger en onaangenamer algemeen.

2
24 Wendel

@21 van baas naar baas omdat men te snel op brand over vraagt word is slopend.

1
25 Gratiebarmhart

@14 Ik heb eens gewerkt waar je echt kei hard moest werken tot je er bijna er bij neerviel en ik kan je zeggen die sfeer was echt heeel goed en dat kan dus goed samen en daar werd onder de pauze besproken hoe het werk nog beter kon en werd er alles geregeld vor de baas. Iemand vader had dus een tractor en dat werd geregeld om die te gebruiken iemand anders kende iemand met ander gereedschap en die mocht men ook gebruiken alles werd gedaan omdat bedrijf overeind te houden en we stonden alle klaar en het was super gezellig ook al ging de pauze vaak over het bedrijf de baas en het personeel ging heel goed met elkaar om ook verscheen vaak wat lekkers op tafel en ging men graag weer na de pauze weer aan het werk. Ook heb ik gewerkt bij een andere boer die me leerde wat echt hard werken was en hoe je hygieen belangrijk was en je schop moest wassen na het werken en dat invetten ook heel belengrijk was en hoe je sneller liep en dat je niet moest lopen als een dame op de werkvloer en ook daar was het gezellig. Maar geestelijk zat ik stevig in elkaar dankzij mijn ouders. Werken leer je op de werkvloer en dat kan goed samen met gezelligheid en daar is niks mis mee en dat kan goed met het werken samen gaan. Dit soort jeugd die geestelijk zwakker zijn horen ook hun kansen op de werkvloer te krijgen en daar zal de taak van de werkgever liggen zoals ik leerde hard en snel en hygienisch te werken.

5
26 vis

@25 Dan zal de werkgever hen moeten wijzer op het harde leven als men te weten komt dat het een watje is, ook dit soort jeugd hoort erbij.

5
27 vis

@27 een werkgever heeft gewoon goede werk omstandigheden te leveren.
het uitbuiten heeft zo zijn prijs net als het over vragen.
werk wat 1 nu doet deden er vroeger 3 duh dat het voor 1 niet meer is vol te houden.

1
28 Gratiebarmhart

Tijdens mijn werkzame leven heb ik heel wat collega's met een burn out de ziektewet in zien gaan. En vaak was het toch dat hun verwachting niet geheel parallel liep met de werkelijkheid. Zo was er een niet bevorderd terwijl zij dat had verwacht. Geheel van de rel dus. Maanden thuis (goh wat moet je dan daar toch doen) met natuurlijk doorbetaling van het salaris. Toen ze een keer langs kwam ging ze weer weg om nog even lekker ontspannen te kunnen shoppen. Dan kijk je toch wel iets anders tegen die burn outs aan. Jij werkt en moet soms ook slikken doch als je dan een rondje in de pauze maakt zie je dat de zon ook voor jou schijnt. Daarbij tel je ook je knopen. En dan ga je weer aan de slag. Ben er van overtuigd dat velen dan de kans pakken om maar eens te out burnen. Het is allemaal toch moeilijk te controleren wat je precies mankeert anders dan dat je vindt dat je het maar moeilijk hebt en oneerlijk bent behandeld etc.

1
29 ThWil

@3 [een veel te positieve verwachting hebben van het leven en vooral ook van werk]
Eerder een onrealistische verwachting...

Daarnaast: je bent zeker geen watje als je burned out raakt.. wel een stakker die niet naar de signalen van zijn lichaam luistert. En inderdaad, daar ligt een grote coaching-taak.

1
30 TedjeR

@22

Snowflakes, die mensen die volledig flippen omwille van een reclame over scheermesjes, of wanneer ze een vrouwelijke superheld in een film zien?

https://pbs.twimg.com/media/DxFQCSjV4AADUZa.jpg

1
31 Pegasus

@30 Watjes daar bedoel ik mee mensen die geestelijk zwak zijn en dat ligt vaak aan de opvoeding en aan scholen en daar verwijt ik niet de jeugd zelf niet mee. Dat kan je aan de teksten die ik allemaal hier neer heb gezet goed uit afleiden. Misschien komt het wel hard en gemeen binnen dat ik ze watjes noem. Dan bij deze mijn excuses.

4
32 vis

@20

Zeg dat tegen @1 die miept over opvoeding.

2
33 Pegasus

@30 @4 / 27 NK doet uw geest ook geen goed hé !! Get a Job!!!!!!!!!!!!!!!

1
34 Moskowfiets

Het geen nee kunnen / durven zeggen
Overal bij moeten zijn omdat je bang bent dat je uitgesloten wordt
Te veel willen en te veel moeten
Ken er om erbij te horen ,12 uur per dag 7 dagen in de week als een dolle overal heenrennen om een ander te pleasen , feestjes ,verjaardagen , verplichte vrijdagavondborrel ,klusjes voor de school vsan de kinderen ,voor pa en ma zorgen tig (sport) clubs bezoeken van hunzelf of de kinderen
En vergeet de vele festivals die ze ook nog even moeten bezoeken
Geen wonder dat ze doordraaien


@26
Als je spullen en gereedschap van anderen moet lenen om een bedrijf draaiende te houden kan je er beter meteen mee stoppen , bedrijfskundig een failure wat u daar verkondigt
Meteen stoppen

0
35 eoghanfeehily

@3 en @4 Wat een pleidooi ten gunste van werkgevers en wat een pleidooi voor opofferingsgezindheid. De 'millennials' hebben groot gelijk om zich als prinsjes te laten behandelen en alles uit het leven te willen halen. Hoe sneller het systeem van staatsindoctrinatie en in hun kielzog de werkgeversmacht instort, hoe beter toch.

0
36 Vilseledd

Over de milennials in de VS:

1
37 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

15 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

28 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

32 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

34 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

43 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

8 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

NK. App
Desi Mms PornGay Porn AsuanPriya Rai XnxxTeen 69Dasi Bf ComFamily Strokes VideosAnime Porn GirVideo Porn FreeBrazzesvideoMalayalam Sex Video ComXvideo MaaSex .comBig Tity Asian PornTabs24xscore NudeIndian Garl SexNatural FuckBbc Handjobsمواقع سكس مترجمSavanna SamsonXnxx DiseM PerfectgirlNo Bra And PantiesThailand Girl PornGloryhole Secrets PornDesi XnxxXxx GeyBodo Blue FilmLittle CapricepornRealcheating PornKyrsten Sinema HotHera Hilmar NudeIncest Movies ListXxxnx IranGayroomFreya Von Doom PornBrookelynnbriarChodo VideoNew Hindi Adult MovieOldmansexySeltin SweeyTsuma Ni DamatteRedhead Hot NakedMilf Hentai MangaRetarded PornFuta OrgyXx ReshmaShayla The Summer I Turned PrettyDylan VoxPornstar GangbangVladislava Shelygina LeakAriel Pure Magic Wearing Blue PantsXhamster Lana RhoadesAlexisxtaeTits In MoviesVoyeur AmatBig Grl PornXixnGavthi PornSelena Vargas VideoPornstars ListedHentaie VfPorno FamosoLeaked Snapchat NudesSadie Stanley NudeKowaremono: RisaEva Rachel Wood NudeAnupama Parameswaran SexKajal Sex Photos HdKagney Lynn KartetAreallyweakguy PornVrkm-869Blue Film PadamSex HijabBbw Girl SexBbrutal PornErotic Mind ComtrolXhamster..com日本 成人 网站Leaked Nude Celebrity PicsVintage P[ornSexo Pornô AnimeGay Muscle WorshipShota Yaoi HentaiGranny Porn PicsDolphin Pornographyسکس منشیStrip Poker VideoMalay XxxDirty Talk BjXxx Indian Hot PornTiktok Porn.Nancy Momoland Hotسکس نابRedtube PornFuta Mommy PornLicking VaginasImpregnation Fantasy PornJav English SubtilesIlikecimixSelena VegaSlaves ScatLesbian Sexual SlavePussyredditHemtai MoviesCum Face GeneratorBack Door Sluts 9Jameliz LeaksAdalt Porn MoviesGirlfried GalleriesSex Amateurs FrançaisEbony BrazzerzHot Fucking VideosFollando Con CubanasWomen Peeing VideosVirginity Test VideoJadeteen Bang BusBoyfriendliveIndina SxePorn Hub CatgoriesPornografia CaseraTantaly3d SexSexually Explicit BlogsEscort SJapanesepornoFokfapAss FuckPorn Czech MassageJulianne Moore NideXxx Video Full HdKannada Sex VillageFemale MastrubationXxx Bf Hd HotUsa Sexguide LouisvilleNik Indian PornIndian Randi FuckCockeaterBest Of Celeb PornHot Babes Xvideos3d AnimesexGirl Crush TaeriCherie Deville PeggingHentail ComicPolskie PornosyJogos De Sexo GayThedandangler NudeXixi VideoJuhi Chawla Sexy VideoHindi Adult Sex MovieSexual Dry Humping