RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Rock-'n-roll redde Waylon van de dood

Beeld © RTL / Chantals Pyjama Party

In Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen (40) de levens van BN'ers binnen om ze vervolgens te trakteren op een niet te stoppen achtbaan aan verrassingen. Deze week is de presentatrice in hartje Hilversum, waar ze het leven van Waylon (39) op z'n kop komt zetten.

"Het klinkt heel hard, maar ik denk dat ik dan lekker zelfmoord had gepleegd"

Willem Bijkerk, oftewel Waylon, breekt in 2008 door tijdens zijn deelname aan Holland's Got Talent. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. In 2014 komt een grote droom van de zanger uit als hij samen met Ilse DeLange voor The Common Linnets naar het songfestival mag. Helaas is het muziekduo geen langdurige samenwerking gegund, maar als coach in It Takes Two vindt hij wél een vruchtbare samenwerking in Bibi Breijman. "Het was meteen zo goed, het was meteen vertrouwd met elkaar", spreekt Waylon over hun liefde.

Waylon
Lees ook:
Waylon pakt uit met extra Top 1000-show

Al was het volgens Bibi niet meteen liefde op het eerste gezicht. De YouTube-ster vond haar lief in het begin namelijk vooral "onaardig". Op zijn beurt vond Waylon haar juist een blij ei met een camera. Inmiddels heeft al die irritatie plaatsgemaakt voor liefde, met als kroon op hun liefde dochtertje Teddy.

Lief:
Lees ook:
Lief: Chantal Janzen verrast zieke fan met bezoek

Teddy is niet het eerste kindje voor Waylon. Hij heeft ook een zoon van zeventien, die hij kreeg toen hij slechts 22 jaar was. "Ik weet dondersgoed dat ik dat niet goed gedaan heb (…) Ik ging natuurlijk helemaal los, als we het hebben over mijn wilde haren”, vervolgt hij. “Ik had nog zo veel dromen en wensen in het leven en dat moest ik gaan opzoeken en waarmaken. Want ik denk dat ik er anders niet meer was geweest. Het klinkt heel hard, maar ik denk dat ik dan lekker zelfmoord had gepleegd. Als ik niet de persoon had kunnen worden die ik altijd in mijn hoofd had.”

Trotse
Lees ook:
Trotse papa Waylon: 'Teddy is nu al een zangeres'

En die persoon is een stuk saaier volgens Chantal dan dat ze gedacht had. “Ik dacht we gaan wijn kopen, maar we kopen luiers, bloemkool, appelmoes en andijvie. Rock-'n-roll, ga je bij Waylon slapen”, zeurt ze in de camera. Ze is dan ook helemaal verbaasd als hij verklapt al rond negen uur naar bed te gaan. Gelukkig neemt Chantal geen genoegen met nee en maakt ze er alsnog een feestje van. 

Kijk de aflevering hier terug.