• 20
  • 920x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lekker links naief .. verbod op elke vorm en uiting van geloof, opleggen van westerse normen en waarden, overtreding: uitzetting, niet meewerken uitzetting: doodstraf! .. tijd om grenzen te stellen.

6
1 Hetvolkspreekt

Nog nooit gescreend of ondervraagd dat zijn er nogal wat.

2
2 Saviro

Niemand die meer weet over hen.
Dank u, mutti Merkel, dat u hen in uw onmetelijke wijsheid tot in de eeuwigheid heeft samen gebracht. (NOT)

3
3 Venividivici

@1 Ik ben geen voorstander van de doodstraf maar, oppakken en dumpen in de zandbak waar ze vandaan komen lijkt me toch echt noodzakelijk worden. De genzen zullen nu toch echt duidelijk getrokken moeten gaan worden.

4
4 Saviro

Het leger van Merkel en de EU. De moslims worden massaal gebruikt voor christelijke doeleinden.

11
5 Boelie

@5 Ze zijn toch echt zelf aan komen lopen in 2015 of met het bootje via Griekenland. Uw woorden kan ik niet helemaal volgen maar, misschien dat u mij de ogen kan openen hoe u dat bedoelt dan.

0
6 Saviro

Weer staaltje stemmingmakerij van nachthemel...

24
7 uahoera

Neem aan dat niemand de site nachthemel serieus neemt?

18
8 Marc Anthony

* Verwijderd door de redactie *

9 hk-sr

@7
We worden eindelijk allemaal wijzer!

2
10 Venividivici

@9 juist!

2
11 Venividivici

Afgelopen zomer werkte Abdullah Khan, een journalist van Bild, vier maanden undercover bij de Duitse IND (BAMF). Wat hij daar zag was werkelijk schokkend. 80% had geen paspoort. Velen hadden hun vingerafdrukken onleesbaar gemaakt met schuurpapier of superlijm. Vanwege de hoge werkdruk werden veel formulieren van te voren positief ingevuld en hoefden alleen nog maar getekend te worden. Het is dus niet vreemd dat er honderdduizend onbekende asielparasieten rondlopen in Duitsland.

1
12 Dune

Gelukkig loopt alles volgens plan. Wacht ff de rode telefoon gaat... Yes sir Baron Benjamin Rothschild... Yes sir everything goes according plan. Everything on schedule sir. Yes sir. Have a nice day sir.
Leuk optrekje van de chef de equipe: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Waddesdon_Manor_and_Gardens_-_geograph.org.uk_-_649037.jpg

5
13 lieveschat

Denk je alles gehad te hebben, komen de neo nazi’ s van nachthemel ook nog wat melden.

21
14 WijzeDwaas

@10

Wie het bruine gedachtengoed van deze lui niet ziet is blind.

23
15 WijzeDwaas

Welkom in mijn land!!..........(kuch)

2
16 Rolmops

@16

ja, de hemel kleurt bruin…

21
17 WijzeDwaas

@15 Het lijkt wel te kloppen.

2
18 voetstoots

@18

Ik lees geen nazi-propaganda. Hetgeen niet betekend dat er geen 100.000 onbekende mannen in Duitsland kunnen zijn.

16
19 WijzeDwaas

Merkel en haar handlangers de EU, zijn het gevaar van de eeuw.
Echt, deze vrouw moet verantwoording afleggen, over wat ze heeft gedaan, en vooral waarom!
Zij had helemaal geen enkel recht of noodzaak, om de oorspronkelijke bewoners van Europa, aan islamitisch geteisem bloot te stellen.

5
20 Marrie

Wat is dit nu weer achterlijke onzin, er zijn ook een stuk meer neo-nazi's en andere varkenskoppen in Duitsland dan militairen of mannelijke moslims.

12
21 Aart

@20 "geen enkel recht of noodzaak"

Klopt. De logica van Merkel ontgaat mij volledig. Tenzij Duitsland opnieuw ambities heeft voor een duizendjarig fascistisch rijk. Daarvoor moeten er wel eerst miljoenen nieuwe untermenschen zijn die de schuld krijgen. Zijn ze toevallig Auschwitz al aan het renoveren?

4
22 Dune

@6 Kerken liepen leeg in tijde van vrede, nu is er weer chaos nodig anders werd het te transparant dat het christendom de monopoly heeft op ons (schijn-)democratie. De moslims trekken de aandacht, krijgen de schuld, en geeft ze weer de ruimte om de mensen terug naar de kerk te lokken op dubieuze manieren (bijv. God naar school), waar we geen vraagtekens meer op kunnen zetten omdat er telkens weer een crisis is. Als je een stapje achteruit doet zie je dat religie dit spelletje altijd al heeft gespeeld. Ze hebben een reden, het motief, de positie, een excuus, valt in het patroon, en het gebeurt. Dan zeg ik, het is zo.

3
23 Boelie

De Nachthemel nazis hebben weer een windje gelaten? Nachthemel, stormfront 1 pot nat.

6
24 Spandalf

@22 : Duitsland heeft met de EU voor elkaar gekregen wat ze met 2 wereldoorlogen niet voor elkaar kon krijgen: Europese eenheid onder leiding van Duitsland. Niet zo gek, als je bedenkt dat Blut und Boden advocaat Hallstein een handje had in de formatie van wat de EU zou worden. Nou ja, Hallstein en verschillende andere ex-Nazi's die de dans zijn ontsprongen door hun vriendje te verraden aan de gealliëerden in ruil voor strafvermindering.

5
25 Vrije Nator

@24 absoluut, daarmee kun je de mensen die de pvv zo een warm hart toedragen onder dezelfde noemer scharen als stormfront, gouden dageraad, etc., immers zij hebben er zelf geen moeite mee om alle moslims als potentiele terroristen weg te zetten.

5
26 PeeVeeVeeNee

De realiteit is dus dat er heel veel geregistreerde en NIET geregistreerde asiel/goudzoekers in Duitsland zijn en een gevaar kan zijn voor terrorisme. Frau Merkel in haar ivoren toren en haar kompanen heeft daar geen last van omdat de burger de klappen op vangt.

3
27 zoutzuur1

@26 ,

Pffff. 100000 onbekende mannelijke moslims. Dat is gewoon reden tot onrust.

3
28 Robot

@28 want? onbekend, man en moslim ...? Is deze combinatie gevaarlijk, of wat dacht u van, onbekend, bewapend, man, extreem rechts, nazi ... is dat minder 'eng'

9
29 PeeVeeVeeNee

Waarom wordt "onbegeleid" vertaald naar "onbekend" ... is men de feiten weer aan het verdraaien?

2
30 PeeVeeVeeNee

@26

"Hitler had zijn enorme populariteit hoofdzakelijk te danken aan het feit dat hij de media aan zijn zijde had weten te krijgen; zij waren succesvol in het ophitsen van het Duitse volk tegen de denkbeeldige vijand, waarvan Hitler het volk zou kunnen verlossen.
Precies net zo als de linksmenschen van vandaag de dag door de media opgehitst worden tegen hun denkbeeldige vijand.
Hilarisch dat juist deze linksmenschen met Godwinnetjes strooien.
Je zou in plaats van linksmenschen dus eigenlijk beter kunnen spreken van labiele meelopertjes, aangezien het niet om een politieke voorkeur gaat, maar om een gebrek aan zelfstandig kritisch denkvermogen."

Zo, nu ga ik weer wat doen.

6
31 Zwitserlevengevoel

@31 Ook nog normale argumenten onder de copy paste knop? Of alleen fascistisch geneuzel?

4
32 Spandalf

@30 Klinkt spannender denk ik, die pagina's kun je toch niet op letterlijke vertalingen of goeie bronvermeldingen betrappen.

2
33 Spandalf

@32
Heb jij daar een speciale knop voor dan ?
En hup daar is die godwin alweer.

2
34 Zwitserlevengevoel

Er wordt niets geframed of zo hoor met de vergelijking tusen het aantal manschappen van het Duitse leger en een categorie moslim mannen die in de vluchtelingenstroom zat/zit. De vergelijking is puur toeval..........Het had net zo goed vergeleken kunnen worden met, ik noem maar wat, het aantal alcohol verslaafden plus zij die een alcohol probleem hebben.

7
35 Hendrianus

@34 Soms is een Godwin geen Godwin. Doe er je voordeel mee.

1
36 Spandalf

@35 ik vermoed dat de angst is dat deze 100.000 slaper-cellen op een gegeven moment allemaal tegelijk worden aangezet en ook meteen beter bewapend en georganiseerd zijn dan het Duitse leger, de Bundespolizei, de Reservisten en de Duitse burgers (±73 miljoen niet-buitenlanders) tesamen en dan overrompelen ze heel Duitsland (wat heet, heel Europa) in een dag, net als de Borg uit Star Trek en dan is het 'Resistance is futile!'... Dat is kennelijk wat links inclusief Soros, de Joden en vooral D'666 willen..dus je weet wat je in maart moet doen, toch question

2
37 YeahWhatever

@36
Semantiek.

3
38 Zwitserlevengevoel

@18 Hoewel ik nieuws "nachthemel" met een korrel zout neem heeft men geen wetenschapper te zijn om te voospellen dat duitsland inmiddels vol illegale migranten zit waarvan de papieren of Id niet gecontroleerd is.

De voorzitter van de internationale politiebonden (EPU) in deed in juni 2016 onderzoek in Nederland, Duitsland en de Balkanlanden en stelde :

"„Onmiddellijke actie van de Europese instanties is vereist om verdere escalatie te voorkomen”

„Er is geen trackingsysteem, de politie heeft geen zicht op wie waar heen gaat.”

„Daardoor kunnen potentiële terroristen ongezien meereizen in de vluchtelingenstroom”

„Veel politiemensen hebben het gevoel dat politici wegkijken van de problemen en dat zij aan hun lot worden overgelaten”

Bron :
http://www.telegraaf.nl/binnenland/26054806/___Gebreken_bij_toelating_vluchtelingen___.html

1
39 Ruud100

Misscien is dit in Nederland ook al het geval. Stem PVV op 15 maart.

6
40 VVDwegermee

Misschien is dit in Nederland ook al het geval. Stem PVV op 15 maart.

6
41 VVDwegermee

@22 "De logica van Merkel ontgaat mij volledig."

Ook nu weer moet ik verwijzen naar Coudenhove-Kalergie, "olie voor immigratie", George Soros, de Bilderberggroep, "white genocide", enzovoorts...

1
42 thestranger

Paniek Paniek!
Hoeveel van jullie "verontrustte" burgers lopen onbegeleid rond? Ongescreend en nooit ondervraagd? Doodeng!

6
43 PuurHagelslag

@37 : "deze 100.000 slaper-cellen (...) meteen beter bewapend en georganiseerd zijn dan het Duitse leger (..) en dan overrompelen ze heel (...) Europa in een dag, net als de Borg uit Star Trek (...) Dat is kennelijk wat links inclusief Soros, de Joden en vooral D'666 willen..dus je weet wat je in maart moet doen"

Ik weet wat u moet doen... Uw pilletjes innemen!

3
44 Ongeregistreerd

He…staat nu hetzelfde hoax bericht als gisteren op de voorpagina?

4
45 WijzeDwaas

@43

Het zijn de nazi-gekkies van nachthemel maar…

5
46 WijzeDwaas

@44

Zou dat nog helpen denk je?

5
47 WijzeDwaas

@47 : Volgens mij helpt daar niets meer. Misschien hebben aliens zijn hippocampus weggeteleporteerd. question

1
48 Ongeregistreerd

@36 : "Soms is een Godwin geen Godwin. "

Zelfs de uitvinder van de Godwin heeft geen problemen met Godwins. Een Godwin is een statistische zekerheid, maar zegt niets over de kwaliteit van een discussie. In sommige discussies komen Godwin's eerder naar voren (en terecht!) dan in andere.

Sterker nog, de traditionele Godwin refereert aan WOII, maar de stelling is net zo geldig als het om bananenijs zou gaan.

0
49 Ongeregistreerd

@37

Ja ik denk dat sommgen met tanks, artillerie, helikopters en gevechtsvliegtuigen arriveerden. Stealth type natuurlijk anders was het opgevallenquestion. Ook hebben ze natuurlijk jaren getaind om als eenheid te kunnen vechten. Tsja, het is een gekke wereldquestion.

9
50 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@104Nou, dat ben jij dat niet. Want is overduidelijk dat jij niet veel onderwijs gehad hebt.Ja, wat wil je op een forum waar hoogopgelei...

zojuist geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@104    "Denken kun je beter overlaten aan mensen die dat kunnen" Ik denk dat jij heel fatsoenlijk, aardig en ontwikkeld bent. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@103 Dan moet ik je teleurstellen Bop.Ik was degene die de pesters het vuur aan de schenen legde.Eigenlijk wat ik hier ook doe ....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@101En nog komen er van de tokkies hier drie minpunten. Wahahahaha...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@97 Denken kun je beter overlaten aan mensen die dat kunnen....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@81 Ach ja, het is voor types als jij ook teveel gevraagd natuurlijk. Jij was vroeger op school vast ook zo'n pestend losertje. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

   "bemoeiD " iermant heefd wad moeide met d's en t's ... Geeft niks hoor, maar het valt wel op. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

progressiefliberaal
Asha ten Broeke (@ashatenbroeke) on X

'Het losgeld is nog steeds niet betaald, dus er gaat weer een vingernagel getrokken worden.'...

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@99Het is inderdaad niet "je eigen", tokkie....

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@98 Dat wist ik muts maar jou je tijd laten verspillen aan onnozelheden vind ik leuk....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Urethra Sound PornNhentai StorySeal Pack X VideoX Video Hd MovieSex After Marriage PornPorn PunishteensXvvidsXxx Pron Sex ComDanii Banks XxxSuc My DicPilladas En TorbeCurtun XxxPublic Humiliation SexualXhamesterliveSucking Hugh CocksBhabi Hard SexHot Bhabhi ChutIndian Gf AnalPorn Yoga ClassHazel Heart CreampieZoey Dragon NudeBig Titted GirlfriendDido AngelTadap Hot VideoLustsinemaGargi PornWife First Time SharedMaitland Ward BbcCumholePururin DoujinshiWww Xxx BoobsJohnny Sins Wedding3gp Telugu SexFrotting GayXamesterHentais Mais VistoNaked YoungGloryhole For WomenJanice Griffith Blow JobAngel PornstarPron Video Hd 4kVi DeosxxxCuming In ClassDanika Mori OnlyfansCzhec PornFatalmoteuNaked Hot WomanHero Heroine Ki BfEnglish Sexy PornBackroom Casting Couch JasmineHentao XvideosXhsnsterKana MomonogiFortnite Lynx PornBoybonerBf Film Hindi MeinIndian Village Girl FuckTouching PussysLisa Ann InterracialMature Naked LadiesFake Tits PorntubeFolladas RicasSexy Video SamanthaXxx Sex Video UsaEnglish X MovieIndian Aunty BlowjobTelugu Aunties Nude VideosMadhuri Dixit Hot SexKecy HillPorn Movie Hd VideoTrampling PornXxx Video GujratDoujinshi PornHentai Games RedditTasumaki PornGay CumahotCombiflamOnly Indian PormSister Xxx DownloadSexvideowTherealbrittfit Onlyfans LeaksRoman And Sharon PornBella Delphine NakesXnxx ImdianAngelyscBangbroshCumming EbonyScared PornCeleb Nudes FreeSexy Red TwerkingReal Nude NurseOldest Black PornIndian Hot Xxx VideoSleep Bed PornKelly Collins AnalI PostnakedGold PornôTube8.comnOlivia Munn NudesBlacked Xxx VideosTamixnxxSuchi Leaks Sex VideosSridevi XnxxOtoko No Ko HentaiXxx English MovieMarathi Hd SexJinx MazeFapruletR34 NarutoCelebtity PussyEmma Kotos LeaksBangladesi Xxx VedioLoversexShoko TakahashiGujarati Sex PictureXxx Movi IndianBest Head In PornVoyer WifeEscort 77Ox TorrenteAmouranthe NakedTrihunna NudesXxx English Sex MovieKarnataka Sex PictureNaughty Allie PornCulonas Negras PornosLesbian Outdoor PornHentai DudeHe Tai MangaCumming Hand JobSleeping Foot WorshipXhamster ProNude And Hairy MenPorn AudditionPublic MastrubationHigh On Life Alien CumDanejones.vomTubepornsatarsIndian Aunty Porn HdPen SexTanetsuke Ojisan To Ntr Hitozuma Sex The AnimationJenna Ortaga NudeYoutubesexCory Chase Free UseSly DigglerOmeglexxxGigantic Cock SuckPimpattamaAodio PornNatalie Decker Nude