RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Geraldine Kemper bezorgt volgers rooie oortjes met naaktkiekje

Beeld © ANP

De volgers van Geraldine Kemper (29) kregen het benauwd van haar laatste Instagram-foto. De presentatrice deelde namelijk een wel heel onthullend kiekje met haar fans, al vinden haar volgers dat zeker niet vervelend.

Yes! Worden we blij van"

Geraldine heeft er zin in. "Week doormidden", schrijft ze bij een zwart-witfoto van zichzelf. De blondine deelt een onthullend kiekje, waarbij weinig tot de verbeelding overblijft. De presentatrice houdt zich wel aan de strikte Instagram-regels en heeft haar tepel vakkundig laten wegwerken. Het is niet de eerste keer dat Geraldine zich blootgeeft op social media, maar toch weet ze veel indruk te maken met de foto. 

Geraldine
Lees ook:
Geraldine Kemper blikt terug op 10 jaar bij BNNVARA

De volgers van Geraldine zijn namelijk weg van het kiekje. "Lekker ding", "Knapperd" en "Yes! Worden we blij van" zijn populaire meningen onder de fans van de blondine. Ook het doorgekraste deel van haar borst weet de aandacht te pakken. "Leuk lijf, mag je trots op zijn. Wat het aangaat met dat weg krassen maakt het juist uitdagender. Fijne dag gewenst", "Er heeft iemand op je foto gekrast" en "Beetje zonde dat gekras op een mooie foto" vinden haar volgers.