Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zesde dode in VS door ernstige longziekte: “Tijd om met vapen te stoppen”

Een vijftiger uit Kansas is overleden aan een ernstige aandoening van de luchtwegen die in verband wordt gebracht met vapen, het roken van een e-sigaret. Het is al het zesde dodelijke slachtoffer in de VS. “Het is tijd om te stoppen met vapen”, zegt dr. Lee Norman van het departement Volksgezondheid van Kansas.

14 reacties

  • Jurgen Vermaut

    5 jaar geleden
    Waar zijn de slachtoffers buiten de VS???
  • Warre Peerers

    5 jaar geleden
    Vapen is veel gevaarlijker dan roken. Ok het is allebei niet gezond. Maar een soort olie liggen verhitten en de damp ervan inademen kan helemaal niet goed zijn.. Het is nog niet zolang op de markt,en men weet er nog niet veel van maar als je de laatse weken in de krant en naar het nieuws kijkt. Zijn dit nog maar de gevolgen op korte termijn...
  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Best terug een sigaretje opsteken dan ?
  • Willem Van Kalsteren

    5 jaar geleden
    Beter geen risico nemen en een sterke beslissing nemen voor de toekomst, stop volledig met roken indien u gezondheid waardevol is. Af en toe wordt er eens ene 100 jaar die heel zijn leven aan de pijp heeft gehangen maar van die andere gevallen die op hun 65ste van de minste inspanning dreigen neer te vallen hoort men niets veel te triestig om daar aandacht aan te schenken.
  • Jacques Ouzy

    5 jaar geleden
    Longen zijn gemaakt om lucht in te ademen en niets anders.