Vele vrouwen zijn bang in Duitsland: "Ik verstop mijn blonde haren" (hln.be)


HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België, HLN.be brengt je het allerlaatste nieuws 24/24 en 7/7, uit binnen - en buitenland, evenals dichtbij met nieuws uit je eigen regio. ...

door Nexit in Buitenland  ·  341 Reacties

  • 41
  • 2296x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@297
" ik kan mij niet herinneren dat ik ooit echt seksueel getinte opmerkingen naar vrouwen heb gemaakt."

Waarschijnlijk omdat je lijdt aan een selectief geheugen probleem.... question.
Geeft niet hoor, daar hebben meer mensen last van;
Met name mensen die denken "het fatsoen" zelve te zijn.

Opvallend is dan wel weer dat je "fatsoenlijke opvoeding" je niet belemmert om seksueel getinte schelduitdrukkingen tegen een jou totaal te uiten.... question.

8
301 Luythaegen

@298

Er zijn er hier meer die jou niet serieus nemenquestion

8
302 WijzeDwaas

@300
"of vraag je neuken/aftrekken?"

Yep.... je "fatsoenlijke opvoeding" druipt er vanaf.... question.

6
303 Luythaegen

** gebruiker verwijderd **

@297 Heb je het tegen mij?
Ik bedoel dus dat het normale toenadering zoeken tussen een jongen en meisje ook gepaard gaat met signalen.
Zo beginnen de meeste relaties toch?
En de mannen in mijn omgeving maken ook wel eens een toespeling naar een vrouw die er goed uitziet.
Maar dat zie ik niet als intimidatie.
Als het hinderlijk wordt, of stiekem gedaan wordt vind ik een andere zaak.
Maar als een vrouw voorbij komt en een man in mijn omgeving zegt WOW die wou ik wel in de punt van mijn laken vinden.
Dan ben je wel heel lichtgeraakt als je daar aanstoot aan neemt..mijn mening hoor!
Ik ben trouwens een vrouw!

304 verwijderd110

@295
Dank je wel voor je wijze woorden. question

6
305 Anna van Praag

@198 praat eens met Sylvana Simons

1
306 Malander

** gebruiker verwijderd **

@302 OWN nu zak ik in een diepe depressie.
Het wijze orakel heeft gesproken.
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

307 verwijderd110

@300
Heeft u kinderen?

7
308 Anna van Praag

@307
zak maar weg dan... schreeuwlelijk question

8
309 Anna van Praag

Ik woon al jaren in Duitsland en voel me totaal niet onveilig. Misschien is het in de grote steden anders, maar hier in mijn omgeving kun je rustig 's avonds en 's nachts over straat. 3 huizen bij mij vandaan wonen 8 mannelijke statushouders en deze geven totaal geen problemen. Sterker nog, ze zijn heel behulpzaam. Ze zijn de hele week al bezig de trottoirs sneeuwvrij te houden bij mensen, die het zelf niet kunnen.

2
310 sockknitter

** gebruiker verwijderd **

@309 Erger je je aan mij? Tja dat trollen is oer ergerlijk.
Kun je nagaan wat mensen met jou moeten doorstaan!

Ik heb gelukkig al een flinke laag eelt ontwikkeld dus op mij heb je geen vat, maar ik vind het tenenkrommend hoe jij je klauwen in een vers slachtoffer kan zetten.
Maar die is wijselijk weggegaan,en nu ben ik aan de beurt.
Jammer voor jou, lou kans!!!

311 verwijderd110

@301 Wat spijtig nu, had je de kans om een mooi statement te maken, doe je het niet.
Overigens ben ik natuurlijk niet zonder zonden hoor, maar wat die opmerkingen betreft, die passen kennelijk beter bij jou.

1
312 Malander

@308 En dat slaat op??

1
313 Malander

@312
"maar wat die opmerkingen betreft, die passen kennelijk beter bij jou."

Het is anders jouw toetsenbord waar opmerkingen uit rollen als
- "fucking gefrustreerde idioot!" en
- "of vraag je neuken/aftrekken?"
En als je dan beweert dat die opmerkingen beter bij mij passen, toon je impliciet aan je eigen tekortkomingen weldegelijk te negeren, en bevestig je dus mijn stelling... question.

4
314 Luythaegen

@272
Geen enkele bron is onafhankelijk en objectief, vrees ik, alles wordt altijd vanuit een bepaald perspectief weergegeven, als je begrijpt wat dat perspectief is kan je dat voor je zelf min of meer corrigeren.
Maar regelrechte propaganda is vrij gemakkelijk te herkennen aan de eenzijdigheid in de onderwerpen en de emotiesturende koppen van de artikels.

1
315 morandi

@311 moeilijk he, een andere mening te accepteren. Sterkte in de toekomst.

8
316 Anna van Praag

** gebruiker verwijderd **

@316 Nee hoor.
Als dat van iemand is met verstand van zaken en respect naar elkaar. En ik hoor dat degene een punt heeft, dan kan ik iemand gewoon gelijk geven of in ieder geval een mening respecteren.
Maar dat alles is op jou niet van toepassing, ik hoef toch niet de mening van trollen te accepteren, die ook nog eens kant noch wal raken?

317 verwijderd110

@266 Bedankt voor je reactie, ik moet er op letten dat ik me niet door zo'n doorgewinterde psychopaat als Anna tot een discussie lat verleiden, want dat is zonde van mijn tijd.

3
318 RoosjeB

@247 Je zit de boel weer te verdraaien, ik zeg dat alle vrouwen en meisjes die er een beetje leuk uitzien last hebben van sissende mannen, jij begint dan vreemd genoeg meteen over fotomodellen. Anna die zegt dat ze kan is, ze begon daar zelf als eerste over en ik denk dat Anna eigenlijk een kerel van een jaar of zeventig is, misschien is ze wel jouw nog irritantere tweelingbroer.

3
319 RoosjeB

@319 moet zijn: Anna zegt dat ze knap is.

Anna is waarschijnlijk best een knappe kerel van zeventig.

3
320 RoosjeB

@320
Hoe vetter ze zijn, hoe lelijker ze zijn, van binnen en buiten, hoe jaloerser ze worden.blind van afgunst en haat....brrrr. Maar gelukkig zit ik in het onderwijs en zal ik jullie dochters en zonen OPVOEDEN, en iets leren wat ze thuis niet leren.van zulke haatdragende viswijven als jullie bij elkaar.
Ik ben vrouw, ik ben alleen onder een naam hier aan het reageren en dat is Anna van Praag. Verder ben ik een slanke, passievolle en mooie vrouw, en vooral intelligent EN lief.
Of je het leuk vindt of niet question
Dit geldt ook voor je feministen clubje. Zielige vertoning, waar de man alleen nog de zaadjes leverancier is...nou mooie boel.

7
321 Anna van Praag

@295 hoe je het went of keert je weet telkens de aandacht op jezelf te ventileren.

Hilarisch

0
322 Eastwood

@321 goed zo!

Waar gaat het over ?

0
323 Eastwood

** gebruiker verwijderd **

@321
Kapsones heb je ook, idergeval question

324 verwijderd111

@321 Hahaha, deze reactie is het ultieme bewijs, je bent gewoon een oude kerel. Geen enkele normale vrouw geeft zo'n debiele beschrijving van zichzelf, je klinkt net als een oud mannetje dat een profiel aan het invullen is van zijn droomvrouw op een datingsite. De hele manier van reageren komt over als de hersenspinsels van een zeer gefrustreerde kerel met uitspraken als "viswijven" en "feministenclubje" en de man als "zaadjesleverancier" en dan ook over vrouwen schrijven die "vetter en lelijker" zijn en trots schrijven dat je zelf slank en passievol en mooi bent, denk je nou echt dat iemand er na je laatste reactie nog in zal trappen dat je een vrouw bent? Je bent gewoon een gefrustreerde vent die het liefst ook de hele dag bij bushaltes naar vrouwen zou staan te sissen, maar daar nog niet eens de ballen voor heeft en daarom maar op nk gaat lopen trollen. En gelukkig sta je niet echt voor de klas, want ik zou niet willen dat mijn kind les zou krijgen van zo'n gefrustreerde pervert die waarschijnlijk alleen maar les zou kunnen geven in internetterrosisme.

1
325 RoosjeB

@325 moet zijn internetterrorisme, daar is @321 goed in.

0
326 RoosjeB

@325 Dat laatste hoeft u niet bang voor te zijn. Tenminste, ik neem aan dat uw (klein)kinderen niet op een islamitische school zitten.
Meester Mohammed maakt het steeds bonter, ik zou er verder maar niet al te veel woorden meer aan vuil maken. Maar dat moet u natuurlijk zelf weten.

0
327 Fritz Fapmann

zo te zien heeft iedereen elkaar gevonden hier. Créme de la Créme van Nieuwskoerier.
mocht een nieuwkomer de fut hebben dan is het genoeg om dit draadje even door te nemen. weet je meteen wat hier rondhangt.

7
328 FUN

@328 - toevoeging
leuke avond gehad en morgen weer een mooie nieuwe dag. als ik mij verveel kom ik nog wel langs. kleine moeite hier even tussen te komen.
geniet van elkaar, uw avond en nacht. dag dag.

5
329 FUN

@328 . De discussies beginnen in eerste instantie redelijk on topic maar twintig reacties later vechten ze elkaar de tent uit. Dan begint het leesplezier pas..Je weet dat het menis is als de caplocks aangaan! Top vermaak!

4
330 Tralalala

@330 - wel vermaak, maar ook diep treurig. aan de andere kant geeft het veel inzicht in de posters. er zijn er met grote problemen. angst voor hun eigen leeftijd en een ander dan betichten van ouderdom of zelfs verwijten maken van "je bent een oue kerel"
het is pathetisch.
maar zoals ik schrijf in @328 - voor een nieuwkomer is het goede lectuur om even door te nemen. je weet meteen met wie je te maken hebt en hoe men denkt.

6
331 FUN

en dan ook nog reageren op een artikel uit de Bild, dat is helemaal diep triest.

5
332 FUN

hmm maar een artikel geplaatst door Nexit, kan niet anders opleveren. die zoekt ernaar. moslim haat en angst en opruien.

5
333 FUN

Bild has been described as "notorious for its mix of gossip, inflammatory language, and sensationalism"

have fun

5
334 FUN

@FUN
Het niveau is laag en u ziet, wat een paar fietsende niet denkende tanks ervan maken...ik ben in hun ogen een oude man die moslim is en mohammed heet en op een islamitische school les geeft. Het moet niet gekker worden. En zo verdenken ze ook de mannen van alles en nog wat, terwijl ze erger zijn dan iedere man. En dat zeg ik als vrouw. Ook vinden de viswijven dat niet leuk. Die bevredigen zich alleen maar tegen elkaar. Vinden ze leuk met hun nepdildo's, en als ze een keer de benen breed maken voor een man, dan gaan ze met de 'buit' ervan door. Dat is de toekomst. Ik heb ook een paar keer op een meer dan fatsoenlijke ,manier aangegeven dat het niet zo zwart/wit is. Helaas komt het niet binnen bij hen. Ik denk ook dat het IQ hier rond de 80 ligt. Ze praten veel en zeggen niets, sterker nog ze volgen hun eigen aannames en verdenken anderen van alleen maar slechte dingen. Tja, dat is het niveau van de klassieke Wilders stemmers vermengt met cognitieve dissonantie. Hun geloof is hun realiteit geworden, zo gaat dat. En ik weet heel goed wat de BILD inhoudt, nl alleen de domste onder ons te benaderen, makkelijk te lezen, weinig waarheid, geen inhoud..net als de groep feministen hier zoals roosje en lisaatje. EN als ik vraag zijn jullie ooit in Keulen geweest, dan wordt je als trol uitgescholden. Ik weet echt wel waar ik het over heb wanneer ik stel dat de inhoud van het artikel niet te serieus moet genomen worden....maar ziezo wat er gebeurd...ze flippen helemaal de pan uit, want het past niet in hun paniekerig beeld van hun ver van de realiteit verwijderde aannames.

3
335 Anna van Praag

@325
Laat ons dan treffen, dan kan je het met eigen ogen zien....ik overdrijf niet. Maar het verschil is, ik ben een vrouw en jij en je clubje zijn manwijven...en daarom zo een geschreeuw.
Zielig, vooral voor je dochter (hopelijk moet ze dat niet lezen hoe jij hier af gaat).

2
336 Anna van Praag

Het leuke is de waarheid kunnen jullie niet weg-minnen...

2
337 Anna van Praag

@335 - Anna van Praag

trek het je niet aan. zet in het vervolg je comment op word en lees het even over voor je het plaatst. het is het niet waard.
met feminisme hebben de DAMES niets te maken. wel is het zo dat als je niet MET ze bent, dan ben je TEGEN ze. dan krijg je rare fantasie, die meer over hen zegt dan over degenen die ze willen raken.
wel eng, maar verhelderend ook. sommige roosjes zijn in de knop gebroken.
lol
doe ff mee
maar prettige dag verder, en gewoon die stakkers verder in hun sop gaar laten koken. besteed er zo min mogelijk aandacht aan.
ah heerlijke dag, zon. planten water gegeven en ff verder, cu Anna

2
338 FUN

@337
En over welke waarheid hebben we het dan?
Uw waarheid?
Onze waarheid?
DE waarheid?

Een waarheid is alleen een waarheid als hij gestaafd wordt door feiten.
Of -zoals in de wetenschap - door empirisch testen.

Beide heb ik u nergens op kunnen betrappen, dus waar heeft u het in godesnaam over?

0
339 BenErWeer

@339 - inderdaad waar heeft u het over.

4
340 FUN

ach, sorry, was voor Anna en die is er ff niet, die had er zwaar genoeg van.

4
341 FUN

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@13 Kan het nog wat ranziger? Hoepel toch op idioot....

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Sarcoff
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Dat kan je miet alleen, het is min of meer je plicht....

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

Maar ruimen ze ook hun troep op, op de maan? Volgens mij maken ze er net zo'n zooitje van als op aarde....

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@14 Met een diepgang van een soepkom vliegen de open deuren je tegemoet. Dat is Rob de Wijk. Leuk voor leerlingen uit het basisonderwijs....

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

21st Century Guy
Twee meisjes van scooter geschopt, één slachtoffer in het ziekenhuis

Kroeshaar, krullen, golvend ,sluik haar ? Donker, medium, lichtgetint ? Brede platte neus, kleine dopneus, haakneus, rechte neus ? Iets meer inf...

6 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Ook vreemd. Een stempel op de brief 'Amsterdam' maar de vrouw woont in leiden. De 'buren' hebben die brief tijdens een uitje in Amsterdam op de ...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@20 Hmm... ik dacht dat de Romein de mensen vrij lieten in hun geloofsbeleving. Volgens mij is dat enge gedoe pas veel later gekomen. Mja... dan...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

21st Century Guy
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@10 Palestina supporters zijn niet alleen moslim , er zitten ook joden, christenen, atheïsten en anderen tussen die mischien wel willen rellen....

10 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Sarcoff
Twee meisjes van scooter geschopt, één slachtoffer in het ziekenhuis

Dagelijkse kost, en o vreugde, er komen er nog veel meer binnen gedobberd, en ze krijgen een onderkomen en uitkering....

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

Een retroreflector is een spiegel die het licht in dezelfde richting terug stuurt als waar het vandaan kwam. Kan Thierry uitleggen hoe die retro...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Brutal FacesittingCaligula PornAyesha PornBra Removing VideosRex Pron VideosFaithcakeeBoobs Pressing In BraPornfull VideosDakota Tyler NudeKatie McgrathnudeOverwatch 2 Dva PornNursesexHindi Sex Video Www ComHindisex Audio StoryHindi Mein Chut DikhaoBlack Sadi XxxHuge SquirtVagina Of Sunny LeoneMake Love PornCorey Maison PornFemale ChaturbateTitsbbwSpanked ComicsArina HosimotoWet Pussy PicturesPunjabi Sex Movie Full HdXhmster GrannyHentai SerieTushy'sBig TitsshemaleAmateur PeggingHaleighcox NudesSexey HdJapan New SexMelody MarkTaylormadeclips Breast ExpansionYoijizzMo. And Son PornMovie Adult HindiBoobs RomanceHospital Nurse SexWwe Women Sex VideoMaite Perroni NudeSexy And FunnyPree XxxFilmy Pornograficzne Za DarmoAnty Xxx VideoOkusama No KaifukuErin Gilfoy OnlyfansJesse Pony PornEroticism GifsXiveosIndian Hairy Pussy PicsMother And Sun PornAbi Ratchford NakedSuperher PornElise Laurenne PornNatelie KnightBhojpuri Xxx PornViolante Placido NudePorn Like MoviesCecerosee NudeMarika FruscioMalayalam Hot SexBlack Cobra Sex VideoMasterbution VideoBhajan SexRenseijutsushi Colette No H Na Sakusei MonogatariAdult Massage VideosCartoon Animated PornHentaiblueBam DildoGloryholeswallowerFreya Mayer PornKannada College BfKloe KarterJav GuruBf Hd MomпорнSexy Youtubers ForumUescortAmetuer Porn UkBokep VirginityElizabeth Hurley NuddLina Bina PornAlexisfawx OnlyfansMarilyn Chambers AnalXxx PunhetasAnus Porn HdAsian Cream Pie CompilationCamwhorezGwen Gwiz NudesPornô DinheiroPorn Steo MomFacesiting FartsTelling Sex VideoNatasha Nice ComOdia Xxx Video HdSexysexyvideoIndian Sister Brother SexPorn With The BossSites PornogayGloryhole Swallow NewMom JavVideos Pornos Esperanza GomezShaiden RugeAunties Chudai StorySelena Gonez LeakedGuys DickYoutube Titties RedditXxx Porn XvideosBig BoobysCelibrites PornUsasexguide.columbusXxx Sunny SexPoonam HotHotwivesBlack BlowjobsNet échangisteBrezzer Porn MovieSex Gay BoyWww Petardas ComAnimal And Human SexAomizuanMassageporn Asian91pornsZhamaterWebtoon GratuitBritish PirnGay Porn StarsReba Mcentire NudeJasmin St. ClaireTamil Nude PhotoShare Bed XnxxSex Scene ComSites PornografiaPorn Indian PornRiley Reid Xxx VideoMilf Fuck YoungSkip The GamesXbunker ForumDo Girls Like AnalFree Sexy Indians ComDinky Kapoor HotHairy TeenfuckEnglish Sex Video AuntyPenis Sleeve PornJapan Cartoon XxxReshma Hot SeenBoogie Nights Nude Scene