REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Turkije "aanvaardt niet" dat het geen kernwapen mag hebben

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag kritiek geuit op het feit dat sommige landen, waaronder het zijne, onder druk worden gezet om geen kernwapen te verwerven.

27 reacties

  • Hugo COOLSAET

    5 jaar geleden
    Trump, Putin, Erdogan, drie heerschappen die het niet zo nauw nemen met de democratie en indien ze hun gelijk niet krijgen tot alles in staat zijn.
  • Benny Van den broeck

    5 jaar geleden
    Lucien Mertens’; Pardon ? Dat Israël geen bedreigingen vormen ? Hallo ? De bedreiging is al jaren bezig tegen Palestijnen ?
  • Remi Kurajber

    5 jaar geleden
    Kernwapen dient als garantie om niet Gedreigd en aangevallen te worden. Moest er Japan indertijd eentje hebben zou niet 300000 burgers in een dag sterven door Amerikaanse atoombommen. De eenigen land die kernbom gebruikte op burgers 2 keer zelfs gaat een stokje steken . Hypocrisie ten top
  • Robbe Devoogdt

    5 jaar geleden
    Er is een contract getekend, schenden is verboden
  • Kamil Kose

    5 jaar geleden
    Goed zo Erdogan, luchtmachtbasis sluiten in incirlik,de poorten openzetten voor de 4miljoen vluchtelingen en dan zien hoe dat Europa hier onder ga kraaien, ze kunnen nog niet eens 100.000 vluchtelingen opvangen, en uit de NATO stappen, Turkije heeft Europa echt niet nodig, met al de grondstoffen daar worden ze een grootmacht die de wereld gaan domineren!