De bushalte op de Grote Markt. De personen op de foto hebben niks te maken met de bedreigingen.
Volledig scherm
De bushalte op de Grote Markt. De personen op de foto hebben niks te maken met de bedreigingen. © Peter Vanderveken

Scholieren bedreigd en vernederd: politie verhoogt toezicht aan bushaltes op Grote Markt

De politie in Turnhout gaat na schooltijd extra toezicht houden aan de bushaltes op de Grote Markt. Vorig jaar waren er al eens problemen met groepjes jongeren die zich dreigend en intimiderend gedroegen ten aanzien van andere scholieren. Bij de start van het nieuwe schooljaar heeft die problematiek zich al meteen terug voorgedaan. “Er wordt zelfs gedreigd met messen”, getuigt Ellen Kox.

21 reacties

  • Tom Hermans

    5 jaar geleden
    Maar geeft die toch es een gas boete. En bij herhaling nog een trits. Tot ze klaar zijn voor heropvoeding in Mol. En die ouders pak er die ineens bij. Om duidelijk te maken dat dit niet kan!
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Zulke jongeren zouden eens ferm aan de oren moeten getrokken worden, maar dat mag niet meer want da's kindermishandeling. En als er vreemdelingen tussenzitten direct terugsturen naar land van herkomst met heel de familie en verlatingsverbod opleggen!!!!!!!!!
  • David Francis

    5 jaar geleden
    Erg wat er gebeurt hier. En dan nog wel in Turnhout ("of all places!"). Maar de onverschilligheid waarvan sprake in het artikel, de onverschilligheid van passanten die zoals een struisvogel hun kop in het zand steken is minstens even crimineel!
  • Dimitri Vercauteren

    5 jaar geleden
    Chris delanghe , volledig mee eens . De pestkoppen hun ouders verantwoordelijk stellen met oa gasboetes ...
  • Anneke Swaans

    5 jaar geleden
    typisch turnhout,buitengooien dieje vreemde handel