door Havermout in Politiek  ·  41 Reacties

  • 5
  • 845x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Allemaal beschietingen voor de komende verkiezingen..niemand uit het kabinet zal het hoog spelen zodat de stekker eruit gaat maar blijven allen binnen de grenzen. Van dit soort zaken gaan we nog veel meer vernemen zoals vorige week Pia aftrapte met haar je leven zit er nu wel op voornemens..ook toen een nep verbolgen cu reactie.

0
1 Voorzittershamer

VNO-NCW gaat de strijd winnen! www.tristatecity.nl

0
2 caso

* Verwijderd door de redactie *

3 Strafpleiter

@1

Zo werkt de politiek nu eenmaal. D66 profileert zich als de partij voor de natuur.
CU moet rekening houden met de platteland achterban.

14
4 WijzeDwaas

@4 D’66 profileert zich als de partij die richting de uitgang waggelt.

0
5 Eastwood

@5

Oh echt? Het laatste wat ik over ze hoorde was dat ze mee regeren……

16
6 WijzeDwaas

Waarom bepleit D66 geen halvering van de D66-stapel? Ik bedoel dat half serieus, want de bevolking groeit nog steeds terwijl de veestapel al jaren in grootte daalt.

0
7 Myth63

@7 u pleit voor een d'33? question

0
8 semperpenis

@4
D66 probeert zich bij deze te profileren voor ... woningbouw!
Niet voor de natuur. Misschien moet je je even beter gaan inlezen, voor je alweer vooral als dwaas gaat overkomen. question
- - -
En die nieuwe bewoners moeten uiteraard vegetariërs zijn, want het zal toch niet het plan zijn om rundvlees uit het Braziliaanse (voorheen) Amazone-oerwoud te laten komen?

Krijgen vegetariërs dan nog voorrang op de wachtlijst van de Vrijstedelinkse woningcorporaties? question

0
9 Gandalf

Ze zijn bij D66 6 helemaal van het padje af!

0
10 Zie Hier

@4

En omdat het zo werkt worden steeds meer mensen ze zat en beu...allemaal spel en van te voren gewogen en berekend.

0
11 Voorzittershamer

De eerste keer dat ik een leuke cartoon zie op de Joop:
https://joop.bnnvara.nl/cartoons/de-helft-van-de-veestapel

0
12 Schildpad

Dus gaan we dat volbouwen met woningen, paneeltjes en molentjes. Geen bos uiteraard.

0
13 caso

Wat een idioten daar bij d666.

0
14 skapoe

We stoppen hier met de veeteelt om het uit het buitenland te halen.
Dus nog meer vervulling aangezien het met vrachtwagen/vliegtuig naar Nederland moet komen.

Echt een geweldig idee op papier.

0
15 meneer van het nieuws

D66 wil niet eten blijkbaar of importeert liever Black Angus Beef uit Amerika? Als je de bedrijven halveert dan vertrekken ze massaal naar het buitenland en moeten wij alles importeren.

1
16 Zeeuw

VVD, CDA en CU hebben uiteraard niks met die bakfietsplannetjes.

0
17 Wild Rover

@16 Ze willen waarschijnlijk dat we allemaal vegetarische rotzooi gaan eten. Ik heb het eens geprobeerd om te kijken of het wel smaakt. Het was niet te vreten eerlijk gezegd.

0
18 benbenieuwd

@18 inderdaad. Vegetarische rotzooi komt er hier niet in. Ben geen konijn. Liever een schnitzel van 40 cm

1
19 Zeeuw

@18 , nog erger denk ik, dat voedsel 100% uit de fabriek komt. Totale controle!

0
20 caso

@19 Precies. Ik wil best eens af en toe een dagje zonder vlees. Maar dan doen we er een gebakken ei er bij. En geen vegetarische meelballen.

0
21 benbenieuwd

Laten we het erbij dat D66'ers totaal losgerukt zijn van de realiteit. De plussers zijn normaal. De minners snappen het toch nooit.

0
22 Rolmops

@21 ja of vis. Dat is ook een optie

0
23 Zeeuw

D66 samen met GroenLinks willen iedereen van het vlees af hebben nou als 5% vegetarisch is dan is dat veel , ik zelf eet veel vlees en zou het nooit opgeven voor deze klote partijen , en trouwens die Jetten van D66 heeft ook iedere dag een staaf vlees in zijn mond.

0
24 qubix

De GGZ is al overbelast en nog dit soort idioten erbij geen tijd voor!

0
25 Zie Hier

Die knuppel van D66 meent dat we teveel dieren houden, maar het zou ook kunnen zijn dat we teveel mensen houden, en binnenhalen.

0
26 Doordenker

Alsof je dat ook zo maar even doet.
Als ze tenminste een goed uitgewerkt plan er bij hadden gedaan met een tijdplan erbij , dan was het nog wat.
Dit lijkt me een soort PV- uitlating : maar wat roepen en verder niks.

5
27 Goodnews badnews

@26

Als dat zo zou zijn , moet men eens naar het hondenbezit kijken .

4
28 Goodnews badnews

Het ergste is dat die minister net doet alsof een stoppende Brabantse varkenshouder ruimte maakt voor woningbouw in den Haag. Hij weet het niet of hij liegt, want zelfs als de laatste boer in Nederland stopt, mag er nog steeds niet gebouwd worden. De stikstof regels zijn namelijk ter bescherming van plaatselijke kwetsbare natuur. Den Haag heeft geen te sluiten varkensstallen, zal dus iets beters moet verzinnen. Het binnenhof sluiten maakt wel ruimte vrij voor woningbouw (hint). Een andere mogelijkheid is de natuurgebieden slopen question
Duidelijk is wel dat de regering jaren geleden al heeft gemiskleund door te denken dat EU de zogenaamde PAS voor eeuwig zou dulden.

0
29 Myth63

** gebruiker verwijderd **

Hoewel wij zelf geen varkens of kippen hebben wil ik toch een lans breken voor deze sectoren. Reden? Leugens in de krant!

De PAS (Programmatische Aanpak Stikstof) is onlangs afgeschoten. Tot dat moment meenden veel dames en heren politici dat de PAS ‘iets’ was om onze overijverige landbouwsector in de tang te houden. Zij schrokken zich dus ook het apezuur dat de PAS van toepassing is op alles en iedereen die stikstof ( N ) uitstoot.
In hun onschuld dachten veel politici dat met de PAS alleen maar de boeren werden gepest. En nu blijkt dus dat ze zichzelf serieus in de voet hebben geschoten.

Alles en iedereen in rep en roer want de BV Nederland kwam knarsend tot stilstand. En da’s verre van ideaal wanneer je als land uit een crisis komt en juist een subliem plan hebt bedacht om de burgers 1000 miljard euro te laten uitgeven op basis van list en bedrog, ook wel genoemd: het milieu.

Onder druk van dit debacle zagen we de politici in paniek rond stuiteren gelijk de ballen in een flipperkast. Er móest iets gebeuren. De druk was hoog. En we weten: onder druk gaan politici pas écht rare en domme dingen roepen.
De D’66 wil dat in Nederland de helft van alle varkens en kippen verdwijnen. En dat om de simpele reden: Varkens en kippen stoten N uit. En da’s per definitie schadelijk. Punt!

Gelukkig las u zojuist dat politici onder druk domme dingen gaan roepen, en weet u dus dat dit nu ook het geval is.
En dat is het inderdaad! Oerdom zelfs!!!

Waar de D’66 aan voorbij gaat is dat de N productie van dieren MEST heet! Mest, oftewel nutriënten die als voeding dienen voor al wat groeit en bloeit. En ja, het klopt dat de meeste mest ( N ) van varkens- en pluimveehouders naar elders gaat. Maar is het een probleem dat deze N terecht komt op de hongerige akkers in het westen van het land? Of dat de pluimvee N dient als brandstof in verbrandingsovens?

Feit is dat de N kringloop in de landbouw rond is. De boeren rijden N volgens de norm uit op hun land. Hiervan groeit o.a ons eigen voedsel. N wat teveel is verdwijnt over de grens, wordt vergist of verbrand.

Kort gezegd: het is nuttige N.

En dan komt er zo’n snotgladde aal, genaamd D’66 ons wijsmaken dat de veehouderij moet halveren! En dat ten gunste van N verkwistende zaken! Want dat is ook een feit: de mens consumeert zich te pletter en stoot N uit als AFVALproduct!
De industrie stoot N uit als AFVALproduct! Het (vlieg)verkeer stoot N uit als AFVALproduct!

In blinde paniek willen de onnozelaars van D’66 de ENIGE BRANCHE die hun uitgestoten N nuttig inzet, opofferen voor viespeukerij! Van de ene op de andere seconde heeft klimaatpaus D’66 het niet meer over broeikasgassen. Nee natuurlijk niet! Want dan zouden ze moeten erkennen dat de uitstoot van ‘wonen’ 3x hoger is dan van de GEHELE landbouw!

Van alle broeikasgassen in Nederland stoot de landbouw slechts 5% uit! En in deze gassen zit...juist! N!

Dus is klimaatpaus D’66 heel listig afgeweken van hun eigen roeptoeterij. Zij schoven vrolijk de gehele N productie van de veehouderij onder de noemer ‘uitstoot’ en brengen dit alsof het iets verschrikkelijks is. Zo van ‘kom op mensen, we geven de boeren weer de schuld!’

Dit is politiek ten voeten uit. Er is niets voor niets de gezegde:

Waar de waarheid stopt begint politiek!

30 verwijderd23596913

@19

Zo zo, u gaat of heeft een ruim inkomen; een snikkel van 40 cm.question

0
31 optimist

Aan heel die grootschalige bio-industrie kleven teveel nadelen.
Ieder weldenkend mens moet dat wel toegeven.

0
32 eh

@16
U heeft moeite met getallen?

0
33 eh

* Verwijderd door de redactie *

34 Strafpleiter

En dan de antibioticaresistentie, fijnstof, slopen van oerwouden voor veevoer, het "ruimen", het "voor de bank werken" etc. etc.
D66 ziet ook wel dat deze waarheden langzamerhand doordringen tot het kiezersvolk en gunnen PvdD of GL niet die verkiezingswinst.

0
35 eh

@33 welke getallen?
Minister: D66-plan voor halvering veestapel onrealistisch en niet chic.

Als je de bedrijven halveert dan vertrekken ze massaal naar het buitenland en moeten wij alles importeren.

0
36 Zeeuw

@36
Uw reactie :""Als je de bedrijven halveert dan vertrekken ze massaal naar het buitenland en moeten wij alles importeren.""
De helft van veel te veel voor binnenlandse consumptie is nog steeds meer dan genoeg voor binnenlandse consumptie.

0
37 eh

@37 het klopt wel dat er ook export is maar dat zal niet afnemen laat staan de binnenlandse consumptie.

Verder zijn de bedrijven al enorm gekrompen. Ik heb bedrijven gezien waar 250 koeien vroeger in de stal stonden maar door de Europese regelgeving stonden er nog maar 40. Ze worden van alle kanten afgeknepen. Weer halveren van de veestapel per bedrijf betekend de doodsteek van dat bedrijf. Bedrijven overleven dat niet. Er was een boerin die zei dat ze per maand 6000 euro te kort komt door de regelgeving. Ze moeten nu al bijverdienen door b.v. kinderopvang aan huis

1
38 Zeeuw

@38
Afgeknepen door...........de banken.
Zoals de boeren vertellen die naar bijvoorbeeld Australië zijn verhuisd om daar te gaan boeren.

0
39 eh

@39 door banken? Ik volg al een tijdje boeren die naar Australië verhuizen en dat gaat prima. Laatst ook een boer die vertrok. Hij heeft een tijdje moeten wachten tot hij een geschikte boerderij vond die binnen zijn budget paste want een goede boerderij kost 2,5 miljoen, maar na een half jaar wachten ging er veel af van de koopsom en kon hij het kopen. Toen gelijk 100 koeien en later nog eens 80 en natuurlijk machines. Maar het was hem goed gelukt hij was tevreden. Bij Ik vertrek en andere programma, s van Ivonne Jaspers zie je veel.

Deze boer had ook geld geleend voor koeien en machines zonder problemen. Eigen geld in de boerderij.

0
40 Zeeuw

@40
In Nederland door de banken.
Ze hadden het idee dat ze in Nederland voor de banken werkten.
En in Australië meer voor zichzelf.
Volgens mij hebben we het over hetzelfde programma.
(Ik weet het niet zeker , want ik kijk niet meer zo vaak tv)

0
41 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Elk jaar krijgen we weer dit gezeur over die zomertijd. Afschaffen die onzin. Laat de tijd zo zijn zoals die is. Niemand die er last van heeft e...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Nou, met deze oplossing hoef ik verder niet meer mee te denken over de lasten van de vasten ...== Vanuit het geloof zijn er meerdere uitzond...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

In ieder geval beter dan aan een boom in het bos vastbinden maar ik vraag me af waarom de eigenaar ze niet gewoon naar het asiel heeft gebracht....

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maar die druk is er wel degelijkex collega Achmed nam altijd verlof mer Ramadan,ging ie naar Marokko om zn hoog bejaarde moedertje te overtu...

3 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Slavink
LIVE | ’Palestijnse terrorist geeft in verhoor verkrachting van Israëlische vrouw op 7 oktober toe’

De Israelische soldaten hebben deze knul toch netter behandeld dan de Russische soldaten met de daders van de City-Hall-aanslag....

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9 Voor mij zijn het ook mensen hoor!!!! Kijk, dat jij er geen probleem mee hebt dat de "gewone vrouw" binnen de sport geen schijn van kans ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Botlleneck
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ik vond het na 30 jaar ploegendienst wel genoeg,mn lijf ook.De baas bood een RVU regeling aan=1400 nettoDan zou ik 1800 euro netto inleveren...

11 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

14 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

17 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Indian Couple Honeymoon SexReb TuberShoplifting MilfAlexis Dziena NudeSexy Video Full HdHd Porn HoneymoonMia Khalifa Porn Sexy VideoCheating Porn RealityBrazzers Peta JensenOmegle Titty FlashBlack Nurse PornRiley Reign CreampieAss EatingBad Dragon DildosEmbarrassed NudeSexhindhi7xvideoSexy Fit GirlsBd SexuelleVídeos Pornográficos LésbicosBi College FucksPink PornDelhi PronSrustiMallu Big SexFrist Time X VideoGame Of Thrones NidesRealistic Naked WomanXvideotubeWifesharing PicturesPornogay BdsmPorngubDream MoviesxxxFlirt4free GuysShamelss NudeBlackedxnxxMartina SmirhJack And Jill XxxFree Nude CelebsNaked GurlfriendAnal BeedsChaturbate TransBlac Cyna SextapeRectubesPenny Parker XxxTeaseonlyXxx Video ChainesFree Porn Black AnalAsian DickSunnyrayxo XxxKirayedarAubery StarRaelilblack NudeBrandy Renee Bang BrosThefunmilfJocasta ResortMost Beautiful Girl PornMorning Romantic SexKlixenYoung Asian PornMomswap.comOlder Women BjDaughter Dad AnalThumzbillaPorno BaguetteThe HentaisAnus DestructionMexican Teenagers PornBlondepornCogiendoricoCosta Rica PornChoda Chudi GolpoGirls Without Dress VideosAmber.alenaWww Xxx Sex Vedio ComMurga PunishmentDestiny Dixon SexPorn VomitSneakyblowjobFacefucking HardcoreHannahowo OnlyfasFrenum PiercingVirginia Bell NudePics Family NudistBig Boncy TitsShiftymine PornSex 10Sexy Nude GfMiss B Nasty PornJ-macOld Heroine Sex VideosJenny Mccarthy XxxJerk Off DaddyPenny Barber Mommy Needs A ManXbideocomHindi Desi Blue FilmHd Porn Hot MomAssfucked LatinaKorean PpornoPorn Videos ComingKatie Austin NudeNaked VacationFunny X VideoSex Video English NewVelcity VonPrivate Society FreeMelhores Filmes PornosJezebel VesserVillage Bhabhi Xxx VideoSex Xxxx MomCameltoe Photos1st Time XxxHarley Quinn AnalPinkotgirlSunny VideoNude ArabLatina BbwpornPlrn HubSilicone Sex DollsPorn En 4Odisha SaxSexy Long LegsGlory Hole CreampiesMovie Sites Like 123movies亚洲gvAthena FariseXxx In OilDesi 69 VideoMallu Hot DownloadTammana BoobsSsbbw OrgyInfkuencersgonewildRough PornvideosGranny PornstarsSex Video Com MomWet TshirtJasmine PornBhumika Chawla PornBoob Suck LoveInceztFemale Porn WrestlersHitomi.lسكس عنيفAimee CaimbridgeStepmom Hd Porn VideosBodybuilder Gay XxxXxx CexyDesi Hindi Audio Sex StoryGirdle QueenFappy Com