RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Wendy van Dijk vertelt haar kant van het Twitter-verhaal

Beeld © ANP

Voor Wendy van Dijk is de Twitter-rel waar ze zaterdagavond ongewild in belandde een storm in een glas water. "Chantal weet dat het onzin is", zei Wendy zondag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune.

"Wij BN'ers onder elkaar delen hetzelfde lot"

"Wij BN'ers onder elkaar delen hetzelfde lot. Wij weten hoe dingen kunnen lopen en verkeerd uitgelegd kunnen worden." Wendy vertelde dat ze Chantal nog niet heeft gesproken, maar in verschillende berichtjes aan de RTL-presentatrice "meteen uit de doeken heeft gedaan wat er gaande is". Tijdens de uitzending van Dancing With The Stars, dat zaterdagavond na tien jaar terugkeerde op RTL 4, werden er vanaf Wendy's twitteraccount meerdere haatberichten over Chantal geliket. De presentatrice liet zondagochtend weten dat 'een derde persoon dit aan het doen was'.

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen reageert op 'Twitter-rel' met Wendy van Dijk

Wie dat is, weet Wendy nog niet. "Maar we gaan uitzoeken wie het is." Op de vraag of Wendy last heeft van dergelijke voorvallen, antwoordde ze dat het haar "elke keer verbaast hoe groot het wordt". "Het wordt altijd opgepakt door de media. Ik ben elke keer naïef en zie het toch helemaal niet aankomen. Iedereen snapt toch wel dat ik dit niet ben?!"