door verwijderd322399 in Binnenland  Â·  50 Reacties

  • 13
  • 993x gelezen
Reageer met een Emoji
7
11
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

maar dat otten met zn vieze vette vingertjes in de snoeppot zit vindt ze blijkbaar wel prima.

slimheid heeft haar volgens mij niet verder gebracht in het leven. Ze zal wel andere kwaliteiten hebben

27
1 delarosa@europe.com

@1 Volgens Hiddema heeft Otten niet gegraaid.....

11
2 Rare Rakker

In de begintijd van de PVV stapten er ook PVV'ers op omdat ze dachten dat Geert meer meer wilde ipv minder minder.
Gewoon ff schoon schip maken, de rotte appelen moeten druit.

22
3 Spraypaint

haha, @3 willen we op NK meer of minder humor question Het waait idd wel over, wie heeft het nu nog over die reeks PVVers die in 2014 zijn opgestapt. Schoon schip, goede organisatie neerzetten, doorploeteren en zorg ervoor dat je er in 2021 weer staat.

12
4 tr_b

@3 Waarmee ik mag aannemen dat u achter deze boreale praat staat. Het gezond verstand vertrekt, de rotte appelen blijven zitten.

8
5 Tussenderegels

@5 Dat weet je niet, de toekomst zal het ons leren.

13
6 lisaaatjuh

@6 Nou, dat is wel verstandige taal question

4
7 Tussenderegels

Baudet is een prutser eerste klas.

9
8 groenengeel

@3
dan heeft U het nieuws niet gevolgd zeker

9
9 delarosa@europe.com

Te gek voor woorden dat Baudet geen eigen antropologische, cultuur-historische of etnologische zaken mag aanroeren.....dat de Linkse Kerk daar een absoluut taboe op gelegd heeft terwijl Turken middels bruiloften en feesten hun nationalisme en culturele entiteit volop kunnen botvieren.....in Nederland!

19
10 CoolMemories

@5 "....Waarmee ik mag aannemen dat u achter deze boreale praat staat. ...."

Hoe vaak heeft Baudet het over 'boreaalse' zaken....?!?

Één keer iets over gezegd en de Linkse Kerk jankt weer maandenlang! De complete europese geschiedenis en cultuur maar meteen afschaffen dan....?! Etnologie en antropologie ook maar verbieden....?!?!

19
11 CoolMemories

De Griekse dichter Pindarus sprak 500 jaar voor Christus al over het land van de hyperboreërs in het Noorden.....maar Pindarus had geen last van bezwerende censuur van de Linkse Kerk.....de oude Grieken lieten zich niet de mond snoeren door weg-met-ons-deugdzamen!

16
12 CoolMemories

@5 "...Waarmee ik mag aannemen dat u achter deze boreale praat staat. ...."

Mag Baudet niet over cultuur-historische zaken spreken die hij interessant vindt....?!? Ben jij van de Inquisitie van de Linkse Kerk...?! ....onwelgevallige wetenschap verbieden die de macht van de Linkse Kerk zouden bedreigen....?!

15
13 CoolMemories

@8 "...Baudet is een prutser eerste klas...."

Nee, Baudet voorvoelt als een van de eersten het einde van de (ooit door Karl Marx gedefinieerde) westerse politieke economie die wordt gemarkeerd door het fenomeen negatieve rente.....

Otten & co leven mentaal nog in de tijd van Hans Wiegel en waren de reactionairen binnen het FvD.

18
14 CoolMemories

De westerse Linkse Kerk lijkt veel op het ayatholla-regime in Iran dat de Iraniërs verbiedt alles wat met het oude Perzië te maken heeft te cultiveren....zelfs Perzische namen zijn verboden en alles uit het tijdperk van de Sjahs taboe.....!

17
15 CoolMemories

Opmerkelijk en veelzeggend dat Ă©Ă©n zinsnede van Baudet uit de culturele antropologie al het effekt heeft dat politici als dissidenten wegvluchten naar een nieuw op te richten alternatieve partij......zegt meer over de dissidenten dan over Baudet....

17
16 CoolMemories

Totdat critici van Baudet erover begonnen had boreaal geen enkele negatieve connatie in NL.
Dikke van Dale : noordelijk, etc

14
17 no mail today

@mezelf in @17 : connatie=connotatie.

8
18 no mail today

@14 Baudet verschijnt totaal onvoorbereid op tv... en poseert graag net met een bundeltje nazi literatuur. Graait hier en daar ook nog wat. Etc... Ik blijft het een prutser vinden.

2
19 groenengeel

@17

Hakenkruis was vroegah ook een vreedzame afbeeldingen..

8
20 Bullet108

Ja dat krijg je met die miepjes. DIe laten zich een gevoel aanpraten via de onnavolgbare linkse propagandamachines. En zien dat als rechtvaardiging voor kiezersverraad en 5 minutes of fame.

Triest!

20
21 purelogica

@20 Weer iemand die het verleden maar niet los kan laten, zoek hulp!

20
22 lisaaatjuh

@16 Jij wil het echt niet snappen. Het gaat niet over 1 zinsnede, het gaat er om dat hij een blank Europa wil. Jij ook?

2
23 Jopie Osdorp

Begrijpelijke stap van Rookmaker. Wie wil er nog geassocieerd worden met die clown Baudet. FvD keldert ook al in de peilingen, het gaat de goede kant op. De uil van Minerva,.... my ass.

3
24 vanBinsbergen

@23 Er zijn er genoeg die een Turks Europa willen of een ge-islamiseerd Europa of een omgevolkt Europa en daar dagelijks daadwerkelijk aan werken......wordt niets in de weg gelegd....massamigratie, islamisering en globalisering zijn in volle gang......maar als Baudet Ă©Ă©n klein tegengeluidje laat horen vliegt het dak van de Linkse kerk van morele verontwaardiging....hun agenda voor omvolking van Europa onderhevig aan kritiek is voor hen onbestaanbaar...!

15
25 CoolMemories

"De ‘boreale’ speech van Thierry Baudet zette bij Dorien Rookmaker, Eerste Kamerlid uit Hattem, ‘alle seinen op rood’. "
Dat zou het bij iedereen met gezond verstand moeten doen.

5
26 Tussenderegels

@23 Het gaat wel over Ă©Ă©n zinsnede! Baudet schrijft namelijk een lang essay over Michel Houellebecq en citeert daarin Houellebecq's opvatting dat de westerse emancipatie/individualisering misschien te ver is doorgeschoten.....vervolgens wordt Baudet belaagd door verontwaardigde vrouwen die het uitsluitend over dat ene zinnetje in het essay hebben en hysterisch roepen dat "Baudet de emancipatie wil afschaffen!" ....ondanks Baudet uitdrukkelijk beweert dat helemaal niet te willen!

Dezelfde hysterie over 'boreaal"...Ă©Ă©n opmerking hierover en de Linkse Kerk jankt, als bij afspraak, dat Baudet 'een blank Europa wil"!

Het is deze hysterie die kenmerkend is voor de Linkse Kerk...analoog aan het ayathollaregime in Iran dat alle verwijzingen naar het vroegere Perzië nadrukkelijk tracht te onderdrukken en te verbieden.

13
27 CoolMemories

@26 "...Dat zou het bij iedereen met gezond verstand moeten doen...."

Culturele antropologie en etnologie maar verbieden dan...?! Je mag er tenslotte niet over praten van ayatholla Rookmaker....de boreaalse roots van Noord-West Europa zijn taboe verklaard door de linkse kerk...net als de Perziche roots van Iran door het ayatholla-regime.....zo werken de geschiedsvervalsingen, herschrijvingen, censuur en mystifikaties door kerken.....!

Links is van vrijheid/blijheid omgeslagen in benepen, kleinzielig machtsbehoud

14
28 CoolMemories

@20 www.vandale.nl

Betekenis 'boreaal'
Je hebt gezocht op het woord: boreaal.

boreaal (bijvoeglijk naamwoord)
noordelijk, Arctisch: boreale bossen, wouden
(weinig gebruikt) noords

Nou nou ... wat schokkend ...

13
29 no mail today

De ideologie van Baudet en zijn FvD is verwerpelijk. Gelukkig zien steeds meer mensen dit in. Helaas zijn er mensen die het extreem rechtse gedachtegoed onderschrijven en proberen dit op alle mogelijke manieren te nuanceren en/of goed te praten.

10
30 MacGu

Aan de recentste peilingen te zien is hattems niet de enige die het zat is.

2
31 Gekste Henkie

ohhh ze heet Rookmaker en komt uit Hattem, blijkt na een stevige bak koffie, laat onverlet: Niet alleen Rookmaker is het zat, veel kiezers ook.

3
32 Gekste Henkie

@32 waar rook is, is vuur 'question

1
33 Tussenderegels

En daardoor blijven alleen de echte engnekken over in die partij.

9
34 Smite Gait

Boreale nazitaal is natuurlijk niet echt slim om te bezigen in een land dat bevrijd is van de nazi’s

7
35 Denisova

Leuke foto trouwens met Winny de Jong in het midden !

3
36 Moskowfiets

Baudet is net zo'n dictator als Boris Johnson in GB. Die gooit ook iedereen uit de partij die tegen hem is. Allebei gevaarlijke mannetjes.

4
37 Kees van Barneveld

Als je zo dom bent om naar Otten te stappen ben je zo visieloos en nietszeggend en heb je bij het Forum al helemaal niets te zoeken.
Het zoveelste partijtje met wij zijn niet zoals zij.
Maar een geluk voor haar als je nergens voor staat ,waar zou je ruzie over kunnen krijgen.

1
38 visvogel

* Verwijderd door de redactie *

39 grv

* Verwijderd door de redactie *

40 svx

* Verwijderd door de redactie *

41 svx

@29 Gasificatie (meestal vergassing genoemd) is het chemische proces waarbij een materiaal bij hoge temperatuur (1.300 tot 1.500 °C) wordt omgezet in een mengsel van voornamelijk koolmonoxide (CO) en waterstof (H2). Het aldus ontstane gasmengsel wordt ook synthesegas of stadsgas genoemd.

Het is maar hoe je het toepast.

0
42 Moien

@41
Er valt ook niet veel van te begrijpen, want de mensen die dat willen functioneren niet. Zij gaan uit v an het goede van de mens en hebben geen respect voor duizenden jaren geschiedenis. Ze weten gewoon niet wat ze aan het doen zijn en leven met een utopie. Probeer ze niet te begrijpen.
In menige confrontatie met de media hebben ze geen weerwoord. het enige wat men roept is "racist" .. En als je met argumenten komt, lopen ze je op een woordje te treiteren. Er zit geen diepgaande visie bij ze .. Niet meer dan dommigheid geleid door emotionele driften.

3
43 sparta

@37 Volgens mij is ze uit eigen vrije wil in de armen van Otten gevallen.

2
44 Cody

Boreale nazi taal, dat heeft dit land nodig!!!

2
45 Denisova

@35 "...Boreale nazitaal is natuurlijk niet echt slim om te bezigen in een land dat bevrijd is van de nazi’s..."

Turken ook maar verbieden om over Ottomanen te praten, net zoals de iraniërs van het ayatholla-regime niet over hun Perzisch verleden en roots mogen praten...!??!

Overal hetzelfde: zodra kerken/religies/systemen dominant worden moet lokale specifieke cultuur en geschiedenis plaats maken voor universele transcendente waarden zodat men grote massa kan sturen en controleren....

1
46 CoolMemories

@41
niemand wil dat persé, maar graag of niet het is nu eenmaal een realiteit die het gevolg is van historische en geopolitieke ontwikkelingen en waar we het beste van moeten zien te maken.

0
47 morandi

@41 Niemand wil.een minder blank Europa maar voor velen maakt huidskleur niets uit anno 2019. Niemand ontkent het verleden,

0
48 Jopie Osdorp

@41 u ontkent het heden.

0
49 Jopie Osdorp

* Verwijderd door de redactie *

50 svx

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

18 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

22 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

29 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

36 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

39 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

44 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. đŸ˜‚...

1 uur geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Sex Bangla SexAbuse Me PornLive JasminAdult Blue MoviePorn Mp32015 Sex VideoBratty PornBangla Bf Video SongHot Sexy Photo VideoGym Girl Sex VideoSunny LenoSudai VideoSexi ParnTaylor Swift Leaked NudesFtm Gay PornIg PornBrazzers DoggystyleSane Leeon XxxReverse Cowgirl Bouncing TitsMassage Step Mom PornBest Porn DeepthroatAdult Work.comOldermen NudeKelsi Monroe DreddPornosexoNyyxxiiDesi Snapchat LeaksPornstar Porn SexNaturi Naughton NudeIneracial AnalAnushka Sen HotFirst Time Full SexChina Bf SexyJapaneese Porn VideosWww Xxx Nepali ComAbducted By Aliens PornTits With Huge AreolasTubegoreNf BystyBreeding ZoneBokep ComlekXxxx New HindiTatiana Maslany NudeW Wwx XxGroupe Telegram NudeHistoires De Sexes HardLili Reinhart NudePomhubMssapphireeeXxx SexyiBig Booty Women NudeVideos Of Women MasturbatingWhat Is HastmaithunPorn From CubaVidio ColmekPornktuberOmeggeCheating Wives CreampiesNew Porn VidwosHot Wife FacialOvgide AdultOne Piece Porn ComicsBig Blck Booty PornKerala X VidiosPrank Xxx VideoVeronica Church PlanetsuzyNaruto XxxOlympic Sex VideoRose Sex VideoSanileon SexPorn SwipeSensual Erotic VideosFull Hd Porn Video In HindiNangi Chut ChudaiQueen Rogue WhoaboyzKelly Cuocco NakedReddit BlowjobVr FreepornSites De IncestoPorn Star BrazersHotfudiPortland EscortJax BrittanyIsla Moon LeakJana JordanLesbian Scissorinh PornHoward Stern Porn3d Adult ComixThailand XxxPorn MomboyFleashlightFree Hp PornXxx Brazzar ComTaylor St. ClaireMotherless.ckmLiteotica StoriesJogos Porn GrĂ¡tisSexmexico ComShreya Ghoshal HotDanicooppss OnlyfansSex Telugu HotXxxxxy VideoMomdan XxxTamil Actress Boobs SexNavajopornNaughtyamerica.cokPorno FranczisShy LoveKoko KayTop Sex Video SiteTelugu Porn TubeBj CimSexual FootjobCuck Chat OnlineTeacher Porn GifJuliet AndersonGayscat VideosYoutubers NudesTrixieboo21 OnlyfansMon And Son Xxx VideoNatasha Malkova Hot VideoBest Adult Movies EnglishHot Strip TeaseAnime Girl Big BoobsPrincess EmzsFem Boy PornBf SexxSexy Hot PronShweta Tiwari Hot VideoMstriggahappy LeakPinky NudeChuby Ebony PornNude Twitch StreamersSexxx Porn FreeVieramayxxxShemale Porn ComicsRomantic Desi PornTiva PornSexy Video Hd MarathiNaked Hot WomenBoob Grab GifSexy Red Net WorthWatch Porn With FriendsLena The Plug DpHarley XavierCuckold CaptiosXxx Village ComHot Scene PornGroping TitsTelugu Hidden Sex Videos