Het gevaar van de toetsenbordterroristen (nrc.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Ignatia in Media  ·  83 Reacties

  • 2
  • 531x gelezen
Reageer met een Emoji
10
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Ja, mensen staan met lege accu's... Dat is de problematiek die jij denkt dat er speelt. Dat je je oplaadbeurten niet in kan plannen, terwijl je het net zo doet als bij je telefoon. En dan krijg je het verhaal van een gebruiker van een elektrische auto te horen die geen enkele problemen heeft met een lege accu, maar die is dan boos en kan niet tegen kritiek...

Ik ben de jaloezie in de zes maanden dat ik een Tesla heb wel wel gewend. question

1
51 Bluth

@51 Nee die speelt er
Dat is gewoon de waarheid daar hebben mensen geen zin in
Jij wel blijkbaar
Dat moet jezelf weten

Ik zou het geld wel beter besteden dan aan een tesla

3
52 GEENSTIJL

@12 OK jij bedoelt "recht" meer in de juridische zin, ik bedoel het meer van: het is zijn goed recht om beledigd te zijn zoals ook @15 . Je kunt het beledigd of gekwetst zijn van iemand namelijk ook niet tegenhouden.

0
53 Conradijntje

Als je het andere stukje leest van de schrijver over draagbare nikab aks een persoonlijke bescherming tegen moordlustigen , dan krijg ik toch het idee dat deze schrijver een ongelofelijke fantast en luchtfietser is. question

0
54 Marrie

@40

Zo'n champagenfles? Dan moet je wel een ruim inkomen hebben... question

1
55 SBD

@55

wel nee...een ijsje
heb al een stuurtje geknipt en geplakt

koppeling/gas- en rempedaal zijn drie blikjes bruine bonen
maar ben er bijna klaar voor!

jiééhááhhhhhh..............

1
56 Grootmoeder

@55

trouwens, volgens mij ken ik U nog niet
zal me fatsoenlijk voorstellen

(zet half helmpje af, trekt coureurshandschoentjes uit)

Grootmoeder SBD...aangenaam met U kennis te maken

1
57 Grootmoeder

@52 Die speelt er niet. Ja, er komen mensen met een lege accu te staan. Hoe komt dat? Menselijke domheid. Ze stappen in de auto, dashboard geeft aan nog 120km, en dan gaan ze er 150km mee rijden en komen met een lege accu te staan. Dat is hetzelfde als met een bijna lege tank gaan rijden en denken dat je 200km verder komt.

Ik zal het je nogmaals vertellen. De charge van de batterijen is bij mij nog maar één keer onder de 30% gekomen, op weg naar Zwitserland. Ik dagelijks zo'n 300km, meer dan gemiddeld, en heb geen enkele problemen met de actieradius.

@53 Oh ja haha, ik bedoel het inderdaad als een echt recht. De tendens die er heerst is namelijk dat je je mening niet moet verkondigen als iemand het als belediging kan ervaren, alsof het ervaren van een belediging een recht is wat we moeten respecteren. Mijn argument daartegen is dat het niets meer is dan je eigen keuze. Je kan er ook je schouders over ophalen en verder gaan met je leven zonder je er iets van aan te trekken.

(met "je" bedoel ik niet jouzelf, voordat er daar weer misverstanden over bestaan haha)

2
58 Bluth

@54 Bedankt voor de tip. question Heb het stukje ook even gelezen, wat hilarisch zeg!

Hij lijkt wel een moslim, omdat ie meegaat in de reden waarom vrouwen zich volgens de islam moeten bedekken. De man is slaaf aan zijn lusten, en kan deze niet bedwingen bij het zien van vrouwelijk schoon, en zal aan het verkrachten slaan. Dit is vervolgens de schuld van de vrouw, omdat zij haar schoonheden open en bloot toont.

1
59 Bluth

@57

Hoi Grootmoeder, je lijkt me een vrolijke tante question

PS. ik ben ook grootvader... question

1
60 SBD

@58 Dus het speelt er wel degelijk
Bedankt
Omdat jij er geen last van hebt wil nog niet zeggen dat dat voor iedereen geldt

4
61 GEENSTIJL

@60
laat U niet in verwarring brengen door mijn nick question

1
62 Grootmoeder

@59
Ja, het is inderdaad lachwekkend.
Hij zou niet misstaan op NK met zijn stukjes. question

0
63 Marrie

@36
Moeten ze het wel kunnen herkennen , wie propaganda en fakenews kent of denkt dat dat complotonzin uit Rusland is ofzo en het dusdanig niet herkent.
Wie het niet herkent zal er zeker schade mee ondergaan door een verkeerd gevormde beeldvorming waar leugens als waarheid overkomen en dat soort dingen.
Ik zie het om me heen gebeuren bij mensen , als ik ze uitleg wat propaganda is en hoe ze zich daar door gek laten maken , denken ze dat ik zelf gek ben.
Die mensen zien het niet meer , ze herkennen het niet en hun beeldvormingen zijn compleet verward met fakerealiteiten .

2
64 techcenter

Boem!

4
65 Smite Gait

@61 Ja, het speelt net zoals dat mensen met een lege tank komen te staan om dat ze te dom zijn om op tijd te tanken. Zeg je nu hetzelfde over verbrandingsmotoren als over elektrische auto's? question

Dat mensen te dom zijn om hun auto op tijd aan de lader te zetten, is niet de fout van de elektrische auto. Het gaat echt net zoals met je telefoon, je doet hem aan de lader wanneer dit kan.

Ik rij per dag (door de weeks) zo rond de 300km, met en actieradius van gemiddeld 600km. Ik laad mijn auto niet om de twee dagen op, ik laad hem op wanneer dit kan. Auto's staan vaker stil dan dat ze rijden, dus tijd genoeg om ze op te laden.

0
66 Bluth

@63 Ik denk dat hij beter zou passen bij Joop.nl of Krapuul. question

0
67 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

68 grv

@23
Dat is ook goed spul , dat is iets wat ik zelf dan nooit heb aangedurfd ,
wel een keer het mildere DMT wat ik al bizar genoeg vond qua hallucinaties met vreemde wezens om me heen , dat duurt ook niet zo lang 15 minuten wat dan uren lijkt , ayahuasca werkt uren lang en is ook een stuk sterker ook lichamelijk komt dat harder aan.
Ik hou het op sterke shrooms zoals de Mazaptec , Golden teachers , de ´ PE ´ en de PES , of de APE soorten die het heftigste van alle Cubensis shrooms zijn , de ware magic mushrooms als ik wat raad nodig heb .
Af en toe is dat handig, het doet me elke keer goed en voel me de week erna ook bijna als herboren en vol energie.

@25
Wie er bang van is kan het beter niet doen want sommige wijze raden in een paddosessie kunnen dan juist bijzonder eng over komen , ik ken iemand die vroeger aan allerlei soorten drugs zat als hobby en na 1 goede paddosessie zo bang is geworden van het effect dat hij direct van alle drugs af bleef tot de dag van vandaag, die is bang dat het door drugsgebruik terug kan komen.

0
69 techcenter

@66 Dat heeft niks met dom te maken
De actieradius die is gewoon nog te klein voor de gemiddelde gebruiker

4
70 GEENSTIJL

@67
Ja,..... bij Joop question

0
71 Marrie

@69

krijg al genoeg 'wijze raden' zonder paddenstoelen
die probeer ik 'nuchter' te bezien

1
72 Grootmoeder

@70 Haha echt niet. Een actieradius van 300km is meer dan voldoende voor de meeste mensen.
"Gemiddeld reist een Nederlander ruim 29 kilometer per dag en is daarmee 58 minuten onderweg."

https://www.cbs.nl/nl-nl/maatschappij/verkeer-en-vervoer/transport-en-mobiliteit/mobiliteit/personenmobiliteit/categorie-personenmobiliteit/personenmobiliteit-naar-vervoerswijze

1
73 Bluth

@72
Wijze raden zijn altijd goed en met reden , verbetering van situaties in het dagelijkse leven , de lessen des levens.
Het leven is een soort les wat dat betreft , we blijven leren van wat we zien en horen .
Het doet me goed om te horen dat u de wijsheden ook nuchter in ziet ,
dat is een gave op zich in deze bijzondere tijden vol propaganda en misleidingen.

Wat ik eerder uit legde over de paddosessies hoe het ongeveer werkt,
schreef ik wel makkelijk neer. Het is niet zo dat iedereen zo´n sessie kan doen , dat brengt nog best wel ervaring mee , iemand moet begrijpen wat zo´n psilocibinesessie in houd, wat er gebeurt, waar de informatie vandaan komt en wat het allemaal in houd.
Het is iets wat iemand niet na de eerste keer kan ervaren , al verandert het leven voor veel mensen al na de eerste keer paddos eten.
Ik weet wat er gebeurt tijdens een paddosessie, ik noem het een sessie omdat het geen ´ drugstrip ´ is , aangezien het eigenlijk een serieus iets is aangezien mensen ineens met hun onderbewustzijn live in contact kunnen komen , sommige mensen ervaren zelfs met hoge dosissen dat ze een soort ´ out of body experience´ , astral reizen , ervaren , het zijn heftige dingen die er kunnen gebeuren maar wel altijd wijze dingen ,
sommige wijsheden in deze wereld zijn ook te gruwelijk voor woorden maar ze kennen is wel als een bescherming als preventie.

Zulk soort dingen komen voor in een paddosessie van magicmushrooms , ik praat er makkelijk over maar onervaren mensen kunnen overweldigend raken en het als een zware badtrip ervaren.
Maar ik weet 1 ding, badtrips van paddos bestaan niet, dat zijn gewoon wijsheden die iemand nooit had gezien en die dat even niet konden plaatsen omdat het te extreem was wat ze zich voor konden stellen.
Beter leert iemand er van , dan is de les geleerd en komt de wijsheid als beloning terug. Maar niet iedereen kan dat doen , maar na een stuk of 3 x lichte paddotrips komt het begrip wel in de meeste mensen boven, pas daarna kan iemand eens een zware magicmushroomsessie ervaren met de nodige voorbereidingen.
Voor mij persoonlijk zijn die sessies altijd goed , ik leer er veel van en de wijsheden helpen me om problemen te kunnen overwinnen , ik zie het niet als drugs maar als een medicijn meer.

0
74 techcenter

@73 Dat is dus jouw mening
Ik en vele anderen hebben een andere mening daarover
Accepteer dat nu eens

3
75 GEENSTIJL

@75 Dat is geen mening, dat zijn de feiten die ik je laat zien. Waarom ben jij niet in staat om de feiten te accepteren?

1
76 Bluth

Als je mensen allerlei verwijten gaat maken om in de schijnwerper te komen,en dat over onderwerpen waar die mensen part nog deel aan hebben (tijdreizen is nog steeds niet mogelijk)
vraag je erom dat de reactie op hetzelfde niveau zijn!

0
77 Zie Hier

@76 Dat is een mening en niet meer dan dat
Jouw mening is geen feit

2
78 GEENSTIJL

@78 Het is niet mijn mening, het zijn de cijfers van het CBS, en dat zijn de feiten. Deze cijfers hebben niets met mijn mening te maken. Nou ja, behalve dan dat ik mijn mening op deze feiten baseer. question

1
79 Bluth

@79 Juist jouw mening zoals al gezegd

2
80 GEENSTIJL

Dat gewone, alledaagse mensen in niet mis te verstane bewoordingen hun mening kunnen spuien, bijvoorbeeld over immigratie, en dat de anderen dat kunnen lezen, zonder belemmeringen, zelfs kunnen vinden dankzij zoekmachines, dat doorkruist de officiele verhalen die men onze kinderen al vanaf de peuterschool wil inprenten, over alles dat de regering aan maatregelen treft, zogenaamd uit "bezorgdheid" over ons terwijl ze intussen stellen, geen zorgplicht meer te hebben.

Natuurlijk wil men deze alledaagse mensen de mond snoeren. De massa moet denken dat de buren en verder iedereen om ze heen hetzelfde vindt als de staat, zodat ze uit angst, buiten de groep te vallen, zullen doen alsof ze het ermee eens zijn, en daarmee weer de gewenste indruk versterken, dat iedereen het met de staat eens is.

Daarbij wordt de angst om buiten de groep te vallen opzettelijk opgestookt door inderdaad alleen mensen met de juiste meningen, die zij luidkeels ventileren, al dan niet op commando, aan het werk te helpen en houden en de rest op een onleefbaar laag hongerloontje te zetten en te demoniseren als luie fraudeurs.

2
81 Wendel

"Vraag het Afrikaanse migranten in Zuid-Afrikaanse steden als Johannesburg en Pretoria, migranten die al een paar weken door xenofoob geweld geterroriseerd worden. Vijf mensen zijn daar inmiddels overleden, honderd anderen raakten gewond. Winkelpanden van migranten worden leeg geroofd en vernield."

'Wijselijk' wordt hier niet verteld, dat het de zwarte Zuid-Afrikanen betreft, die behalve voor dit ook verantwoordelijk zijn voor de vele 'plaasmoorde' op blanke boerderij-eigenaren. Sylvana mag best kritisch zijn naar haar blanke landgenoten, maar vergeet niet, dat zwarten vaak grotere racisten zijn in hun thuislanden.

1
82 Vilseledd

"„Ze vergeet haar plek te kennen en (...) vergeet zich te gedragen als een tweederangsburger”, schrijft Van Saarloos."

Volgens mij heeft ze de bagger vooral te danken aan het feit, dat ze zich als godin voordeed. Haar ex-partner heeft namelijk ook een boekje opengedaan over haar 'goddelijke' status. Sylvana gaat in elke discussie, huiselijk of openbaar, in de overdrive.

1
83 Vilseledd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Offtopic

@2682Kom vanavond wel even terug. Het is nu een beetje te vroeg voor zo'n cocktail. 😉...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

18 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

19 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

21 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

21 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

22 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

34 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

39 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Crousing Gay PornFemail Glory HoleTranssex BrazilNatalipolyakovNude WvSerial PornJenny Picante PornIlha Do.prazerBlow Job VideoaDaisy BeanEntergalactic PornSkylar ValentineAnime Porn Video DownloadJav Son MomWwww Xxxx Video ComXvideos Teen IndianBf Blue Picture Video MeinMandypornProstatute PornHentai Mistreated BrideAssshotsLas Mejores Actrices PornosCelebrity FuckSexmex Full VideoMaria Nagai UncensoredTelugu Old SexDaughterswapYoung With Older PornXtape ToBig Melons TubeLewdua ComicsP O R HdAdultwork.ukTeen Nudes LeakedBokep BandungLenina Crowne PornMovies BigtitsBarely Legal Gay PornRedtubedFree Intercial PornMilf StepmomAnal Porn TeenagerMovies Of Big TitsSexy Chloe Grace MoretzDetroit List CrawlerTharkiXxx Blue FilmSwap Daughter ComCaulifla PornTransexual Bbc PornLove Black PornOvguide AdiltGranny PornNiykee CruzSerenity TaylorXxxteenMera SexBoobs Sucked ForcefullyPorns BrazzerXnxx Hd Mom SonBhojpuri Chut Ki ChudaiCandice BriellePorn Movies ListPoonam Pandey AnalLeaked Mms ClipsMelissa Benoist NudeScarlit Scandal AnalBlacj AnalXxxmature PicsXnxx Hard IndianSexy Nude GuysHollywood PronTwerk NeckedRachel Start PovThailsnd PornMarie Claude Bourbonnais NudeAnxxBathroom Porn HdSquirtpornHandicap SexJawani TeriJapanes Pron VideoStanding Porn HdNevarkyCameltoe FatPorn In JymSexycollegegirlsEntrancementukNjavtvCamwhoredSexamateurComic P OrnSocialmzdiagirlsPorno LaiveXxx SeaxyCherie Deville Bunny MadisonNaked Jessica RabbitHot MoaningMilf LezAvi Love AnalTloz PornVideos De Sexos De TravestisCowgirlhentaiPorcelaingoirlAngela Whitte PornShiinsartInterracial BlowjobSecy Video HdJapanes Uncensored PornLe Coin PornoSonya BlazeCaliforniacationCady MurcuryCanela Skin XxxIndian Xxx TubeTamil Xxx Video DownloadDesi Gand ImageSexo Con Mi HermanaStreamer NudeJordi AnalPilladas XxxWet Pussy GamesNoodlemagazine.conSite De Sexo GayResidence HentaiBangla Sex Video ComDouble PenisTitfuck With Bra OnValecastaRomi Rain Porn VideosFirst Time Porn BloodLele Pons SexyGuys Giving HeadCumholeSnapchat Sexting PornAtm CumshotDlsi TeQuero Ver Vídeo Pornô BrasileiroFilm Pornographi GratuitTsgraciejaneIs Cameron Diaz HotJulia Rose TitsXxx New Video HindiAnjali Rai PornMarina YukuziTsparrisxxxXxx Video StatusAvril HallNicetodirtyFamilyxxx 23 09 01 Jupiter Jetson