Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Vlaamse ambtenaren mogen niet meer vliegen voor korte dienstreizen

Vanaf 1 oktober zal het personeel van de Vlaamse overheid niet langer het vliegtuig mogen nemen voor een buitenlandse dienstreis van minder dan 500 kilometer of minder dan zes uur reizen over land. De Vlaamse overheid volgt daarmee het voorbeeld van het Vlaams Parlement om buitenlandse dienstreizen te verduurzamen.

5 reacties

  • Tiens Mevissen

    5 jaar geleden
    Een greep uit de andere maatregelen: de borstvoedingspauzes worden genderneutraal gemaakt in het kader van de transgenderwetgeving. Eh, hoe moet ik dit verstaan? Graag wat meer uitleg!!! Borstvoeding kan toch uitsluitend en alleen door vrouwen gegeven worden?
  • Kees Huls

    5 jaar geleden
    Elio Di Rupo was zich hier in 2014 al bewust. Tijdens de wereldconferentie over atoomveiligheid in Den Haag, waar heel veel regeringsleiders naar toe kwamen zat het verkeer muurvast vanwege Obama met zijn gevolg dat met hun eigen wagens reed. Ik zag toen Di Rupo met zijn rolkoffertje uit het treinstation komen. Grandioos!
  • Guy Dupont

    5 jaar geleden
    Ik dacht dat er geen vlaamse regering meer was...? hoe kunnen die nu beslissingen nemen? Enfin dat men de snoepreisje van de (ambetante) naren inkort ben ik wel volledig mee akkoord.
  • Willy Gorissen

    5 jaar geleden
    Amai, Vlaanderen neemt klimaatmaatregelen. Toch verantwoordelijk bestuur. Zeer mooi signaal
  • d bogae

    5 jaar geleden
    Dus iemand die 79% van de tijd met de fiets komt heeft toch nog een abonnement van het openbaar vervoer. Benieuwd hoevelen daar juist gaan "aftoppen". Dit zet gewoon de deur open voor misbruiken, maar tis toch maar belastingsgeld..