door Kiki in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 18
  • 649x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
28

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom krijgen steeds meer mensen ook alweer een bloedhekel aan die nieuwkomers ... ?!

0
1 upanddown

* Verwijderd door de redactie *

2 homebase

Zet containerwoningen ergens neer, stop ze daarin. Zij hebben minder 'recht' op een woning dan de huidige werkende arme Nederlander.

1
3 gaulette

Ongelofelijk..., wat een land word dit toch...

0
4 Tjeesus...,

Wat wil je anders. Ze staan al zeker een of twee jaar op de wachtlijst. Nou dan verdien je zeker wel een voorrangspositie. En die auto mag dan ook wel eens snel komen. En de Nederlander op zoek naar een huis, nou die wacht en wacht en wacht. Uiteindelijk wordt het graf zijn/haar nieuwe woonplek.

0
5 ThWil

* Verwijderd door de redactie *

6 De vlag hoog

10 weken? een autochtoon mag jaren wachten question

0
7 120db

Ik heb een inschrijving voor een woning elk jaar verlengd, want je weet maar nooit. Ik heb dus nu 23 woonjaren en ik kijk af en toe hoe kansrijk ik ben op een woning.... nou niet dus. Ik sta bij alles zo'n beetje gemiddeld. En als je dan ook bedenkt dat er voor elke woning zo'n 80 mensen in de rij staan (de rest ziet er dan maar vanaf maar het zijn er veel meer) dan begrijp je dat je wat dat betreft als autochtoon zonder urgentie never nooit niet een woning zal 'krijgen'
Niet als je jong bent, maar ook niet als je ouder bent. Gewoon geen kans!

1
8 Bleke Betty

Tja, en in de grondwet staat dat internationale verdragen boven de grondwet staan.
Dat vind iedereen blijkbaar normaal.
Beschaafdheid!
Nou, die waanzin levert dit soort situaties op.

Maar mensen, er is natuurlijk veel meer...
Kijk eens wat Nederland niet aan VN en Europese verdragen heeft getekend, die als 'puntje bij paaltje' komt dus allemaal (realiseert u dat wel?) boven de Nederlandse wetten gaan.
En daar de EU ook vindt dat met de VN gemaakte afspraken boven haar Europese regels gaan, is het leven voor (oorspronkelijke ) autochtonen binnen dit Europa hard op weg één grote catch 22 te worden...
Bedenk gewoon eens wat de VN wil (Is gewoon via internet opvraagbaar), wat de VN van u vindt (Dat is ook terug te vinden. En bent u van blanke afkomst, dan wordt u daar waarschijnlijk helemaal depressief van) en wat u allemaal opgedrongen gaat krijgen (De VN heeft op z'n zachtst gezegd hele opmerkelijke voornemens!) .
En onze verkozen (question) (politieke) machthebbers werken daar gewoon aan mee!

0
9 tegenzinnig

Knettergek zijn ze in Den Haag.
Word de hoogste tijd dat ze eens terug gaan.
Ze waren hier tijdelijk.
Ze kunnen wel naar der land op vakantie toe,maar wonen gaat niet.
Komt omdat ze hier alles gratis krijgen,goede voorzieningen en leven lang uitkering.
Zo gek is deze regering om er niets aan te doen.
Terug en helemaal geen huis.

1
10 annie

dus al je als nl'er prioriteit wilt hebben, dan moet je zorgen dat je een kind hebt of maakt en gewoon op straat gaat leven en je bij de instanties melden

0
11 maarten1234

@10
Annie, dat is wat ik juist probeer duidelijk te maken.
De regering kan niet anders.
Net als al die parlementariërs die als ze geïnaugureerd worden een eed of belofte op de grondwet doen.
Op een grondwet die stelt dat internationale verdragen boven de Nederlandse grondwet gaan.
En die mooie grondwet gebied dat hen dat (al die 'gasten' met voorrang te behandelen, omdat hun rechten boven die van Nederlanders gaan omdat hun positie op al die VN verdragen gaan en Nederlanders onder de grondwet vallen.
En in de loop van decennia zijn er in Den Haag heel wat die rare vluchtelingenverdragen van de VN geratificeerd..
En als de klap op de vuurpijl heeft de Kamer nog recent dat verdrag Marrakesh geratificeerd, waardoor we hier helemaal gereduceerd zijn tot de providers voor elke vluchteling.

Weet u nog.
Eerst was het verdrag niet bindend.
Toen probeerde Rutte de ons wijsmaken dat hij wel even de truc van het inlegvelletje zou toepassen.
En nu blijkt alles bindend te zijn en zijn we nu echt de sjaak..

Zo mogen we de omstandigheden van onze eigen vervanging financieren.
U betaald en woont straks onder een brug en terwijl u vanuit dakloosheid werkt gaat de gast in een huis wonen, gaat op vakantie naar waar hij/zij van weg 'hebben moeten' vluchten' en houd levenslang de hand op.

De ongelijkheid gaat nog veel verder, maar daar wil ik nu niet over uitweiden.
Ik wil wel aangeven, dat ik voorstander ben van een totale revisie van de grondwet

1
12 tegenzinnig

"Overheidsbeleid is als volgt: “Gemeenten hebben gemiddeld 10 weken de tijd om woonruimte te vinden en de verhuizing te regelen.” "

Hoezo? Bij autochtonen ,mag het meer dan tien jaar duren, ook al zitten ze bij tante in een zolderkamertje, of moeten ze van slaapbank naar slaapbank, tien jaar lang, daar zit de overheid niet mee, want voor ONS hebben ze geen zorgplicht meer, hebben ze besloten.

Waarom hebben ze dan WEL zorgplicht voor immigranten? Waarom kunnen DIE niet tien jaar in vervelende omstandigheden wachten? Kindjes hebben/willen? Nou en? Dat is bij ons toch ook niet van belang?

1
13 Wendel

Op deze manier kan de gemeente zich achter de staat verbergen, en de staat achter Brussel. Maar wie zich verbergt, schaamt zich, en terecht!

1
14 Wendel

@12 : Maar US en Israel, om er maar een paar te noemen, hebben doodleuk hun handtekening onder bepaalde verdragen teruggetrokken, bijvoorbeeld onder dat van het Internationaal Hof van Justitie/Oorlogsmisdaden in Den Haag. US heeft zelfs gedreigd, dat als wij het ooit wagen een Amerikaan te willen berechten, dan zal US militair binnenvallen.

Kortom Nederland en/of de EU kunnen ook handtekeningen terugtrekken, ze hoeven zelfs niet officieel mededeling te doen, als ze zich niet aan een verdrag houden wordt het ongeldig verklaard, kijk maar hoe ze met Iran omgaan nu ze aannemen dat die atoombommen aan het maken zijn.

Ik meen dat US zichzelf ook al onder UN uit heeft gewurmd, en hun geklaag dat de anderen niet voldoende aan de NATO bijdragen, is misschien ook een teken dat zij zich dan ook niet geroepen voelen ons te ontzetten. (Heb ik sowieso liever niet, als je ziet wat sinds WOII nu het resultaat is, want onze regeringen hebben inderdaad geen keus, omdat heel Europa en alle Oostbloklanden contingenten US militairen en materieel hebben, we zijn effectief bezet, onopvallend maar toch.)

1
15 Wendel

Rotterdam 3,3 jaar???? vergeet het maar! RTM Zuid gaat voor een groot deel plat voor superdure woningen. Dus DE Rotterdammer wordt weggepest. Tegelijkertijd stromen wijken als Alexander/Capelle/en naburige gemeenten vol met asielzoekers waardoor ook daar geen plaats meer is voor autochtone jongeren.
Mijn zoon is bijna 9 jaar ingeschreven bij Woonnet Rijnmond en telkens gaat er een urgente voor....Om dol van te worden. Hij is de enige niet, maar vroeg of laat breekt de pl@ris uit!!!

0
16 Lets keep it cool

Bedenk de eerste volgende verkiezingen goed welke partij hier een einde aan wilt maken!....stem ze weg knettergekke linkse kliek in Den Haag!

0
17 TouchScreen

Wat me opvalt is dat Zuid-Holland (o.a. Rotterdam) verplicht is om in 2019 2.526 statushouders te huisvesten, terwijl Noord-Holland (o.a. Amsterdam) "slechts" 1.964 statushouders aan een sociale huurwoning (van de woningcorporaties) moet helpen. Dat is toch zo'n 25% meer voor Zuid-Holland. Niet dat ik dit erg vind als Amsterdammer, maar ik zou me genaaid voelen als ik een Rotterdammer zou zijn question

0
18 wiseguy

en als klap op de vuurpijl hebben ze nog het lef om een woning te weigeren als er teveel traptreden aanwezig zijn.
ze hebben niet eens in de gaten dat ze voorrang krijgen op de burger die al jaren op een wachtlijst staat.
dankbaarheid kennen ze ook niet en spugen op de burger weer wel en ook dat mogen ze allemaal.
dit gaat natuurlijk een keer flink mis en daar is de overheid schuldig aan.

1
19 ongelovenloos

** gebruiker verwijderd **

@18
En ondertussen wel opvangplaatsen voor ongedocumenteerden en uitgeprocedeerden creëren....hadden heel wat geluksz....sorry, asielzoekers in geplaatst kunnen worden ín Amsterdam.

20 verwijderd2420

Ms moeten we als Nederlanders voor woonruimte vluchten naar uitgestorven dorpjes in het arme Zuid-Europa en deze dorpjes (landen) uit de misère halen?

0
21 Reagentje

Mja er is een hoop frustratie dat is duidelijk maar ... dit kan zo decennia doorgaan.

0
22 Arthur2000

@12 Als je dakloos wordt/bent wil je toch niet meer werken voor een slavenloontje. Dat mag de import gaan doen.
Ga dan als Nederlander ook maar kraken en stelen, doen veel migranten ook. Gelijke monniken, gelijke kappen, toch?
Er komt een moment dat het hier gigantisch uit de hand gaat lopen, daar kan je op wachten.

0
23 ilse1

@16 Als de pleuris uitbreekt is dat terecht, wij worden hier onder gesneeuwd door fout beleid.
Te gek voor woorden dat jongeren kansloos zijn op de woningmarkt.
Als je rijke ouders hebt, dan heb je kansen om een woning te kopen met financiële hulp van de ouders.

1
24 ilse1

Mensenhandel gaat voor humaniteit.

0
25 Eastwood

@1 Ik heb je geplust, maar stiekem als je hel eerlijk nadenkt zijn het niet die nieuwkomers die het verpesten, maar toch gewoon mede nederlanders dus je nederlandse buurman die dit voor ze regelen samen met diegene die wetten erdoor geduwd hebben om gemeenten te verplichten (ja je leest het goed, verplichten) om die "gasten" te huisvesten, "gasten" die dan wel gek zouden zijn ooit nog te vertrekken. Ook hebben je medelanders er netjes voor gezorgd democratie in deze buitenspel te zetten, je weet wel internationale verdragen en zo. Valt totaal niets aan te doen, voordat je internationaal iets geregeld of teruggedraaid hebt ben je zo 3 generaties verder, maar het is wel gebeurt terwijl iedereen zat te slapen en nog steeds.

1
26 doxbar

@22
Sterker nog, het gaat al decennia lang op deze manier. Voorrang voor de nieuwkomers, en eigen volk moet achteraan sluiten, tenzij je een urgentie-verklaring krijgt, wat de meesten overigens niet krijgen, tenzij je gescheiden bent én een aantal kinderen hebt.

1
27 wiseguy

"Normale" huurder levert minder op, vanwege het feit dat vergunninghouders meer subsidie mee krijgen.

1
28 caso

Dat voorrang geven op de nieuwkomers moeten ze er maar eens van af gaan halen, en een eerlijke verdeling gaan doen. Dus asielzoekers ook gewoon op de wachtlijsten, er voor betalen, en reageren , net als de rest van de burgers die dit al jaren moeten doen. En willen ze dat toch voorrang blijven geven dan in ieder geval voor de rest van de burgers het in schrijven gratis maken, en niet zoals nu elk jaar 12.50 moeten betalen, voor jaren lang wachten.

0
29 Jill

Wie politiek volgt, weet dat die shit allemaal in het Marrakesh verdrag staat, we zijn de sigaar.

1
30 DNEUS14

@28 O vandaar altijd die grondige renovaties als er nieuwkomers bij mij in de straat komen.

0
31 Arthur2000

@30
Ach ja, dank zij Rutte III zitten Nederlanders allemaal(!) op de Marrakesh express, richting vervanging en ondergang.

Weet u nog die komische situatie, die vice premier de Jong (CDA) wist op een persconferentie, toen hij Rutte moest vervangen niet eens wat het Marrakesh verdrag in hield, en dat de kranten alleen maar schreven dat hij altijd zulke aparte schoenen droeg.
Kan je nagaan, wat Rutte en zijn consorten van VVD en D66 daar in de Trêveszaal allemaal onder de pet hielden/houden voor hun collegaministers.
En dat 'coalitie vee' maar trots verkondigden 'dat ze de coalitie verdedigen'.
Denk trouwens niet dat toen de Nederlandse bevolking toen ook maar iets af wist, van het Marrakesh verdrag.

Het is dat Baudet publiekelijk dat Marrakesh verdrag aan de kaak stelde, anders hadden we met z'n allen weer onaangenaam verrast geweest.
Met weer een VN verdragje dat onze vervanging regelt.
En waarvan het vast de bedoeling is geweest, dat het later uit de hoge hoed getoverd zou worden.
Met de bedoeling er een voorgekookt Kamerhamerstuk van te maken.
Er was toch al in Brussel besloten dat de EU lidstaten zouden ratificeren.

Daarom dat het publiekelijk maken achteraf gezien geen enkele moer uitmaakte uitmaakte.
Het hele gebeuren was in Brussel voorgekookt en daarom werd dat verdrag gewoon uit naam van kabinet Rutte III (van Nederland dus), door minister Blok (VVD) ondertekend.
En aan de 1e en de 2e kamer (de door ons 'Nederlanders met stemrecht' verkozenen) voorgelegd.
En die Kamerleden hebben ons toen (getrouw aan de grondwet waar in staat dat internationale verdragen en Brusselse besluiten boven de Nederlandse wetten gaan) heel bewust 'verkocht'.
En dat het zo zou gebeuren, stond blijkbaar allemaal al van te voren vast.
Voor mij is de farce van onze grondwet toen duidelijk geworden (door dat waar Sylvana Simons zich steeds op beriep (artikel 1 van de grondwet) en dit gebeuren (dat allemaal zo kon gebeuren, omdat volgens onze eigen grondwet internationale verdragen en Brusselse besluiten altijd boven de Nederlandse wetten gaan)
En het is natuurlijk op de vingers af te tellen, dat dit Marrakesh verdrag voor Nederlanders op de lange termijn catastrofaal zal blijken.

En ik denk trouwens, dat de leden van Nieuwskoerier's linkse breiclub 'één links, geen averechts' dit verhaal vast als onsamenhangend en ultra rechtse apekool zullen afdoen question.

0
32 tegenzinnig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

ja, laat Timmermansje maar formeren en een regering vormen. kunnen we weer eens lachen en als het lukt, ben ik benieuwd wat voor zooitje die Tim...

1 minuut geleden geplaatst door ABRACADABRA

Marrie1
Oud-advocaat Inez Weski kreeg na arrestatie voorstel om kroongetuige te worden

Dit zal dan wel op extra rechtszaken uitdraaien van Weski tegen het OM....

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Halsema probeert zich al in te dekken voor als het eventueel fout zal gaan.En dat praten in het diepste geheim zal ook wel een loos iets zijn...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Rinze
Hoe de tv-serie Joodse Raad twee mensen samenbracht: ‘Uren gepraat en veel gelachen’

Hoe kun je nou iemand verachtten vanwege het gedrag van zijn grootvader ?Maar wel goed dat ze samen het gesprek zijn aangegaan en tot wederzij...

15 minuten geleden geplaatst door Rinze

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Eerst Nederland kapot maken en zijn zakken vullen als CEO van de massa-immigratie en dan vervolgens wegrennen omdat hij zijn eigen puinhoop niet...

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Offtopic

    "Waarom moet er zo nodig op elkaar gehakketakt worden? Is dat de manier? Moet je elkaar afmaken?" Misschien vooral omdat een ze...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

GreyB
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

https://twitter.com/RonFilipkowski/status/1780960157955964930?t=pGzZcimRc6nPJMHLMaieuQ&s=19...

17 minuten geleden geplaatst door GreyB

GreyB
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

En de Trump media bestookt de achterban met allerlei jury-info, zodat ze weer lekker kunnen gaan intimideren en dreigen. Zo zijn er al enkele ju...

20 minuten geleden geplaatst door GreyB

Rinze
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

@2Het is levensgevaarlijk voor die juryleden en ook voor de rechter en zijn familie die de strontkar van foxnews al over zich heen hebben geha...

20 minuten geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Indian Chudai HdBest Porn Movie EverHindi Wife Sex VideoFamilypornhd.Video Pornográfico De Alicia MachadoPorn Comics AzDorcel AfricaSpytugsDewpfake PornMandy Rose HotIndian Hijra NudeOil Xxx Hdهنناي بدون حجبBlack Mo PornNyna StaxBheem XxxParadise Beach 1993 1994 Tv Series TorrentBig Tits PornstrIndian Porn XBrain Bug PornNubikes PornStrapon ThreesomeSexy Video GaanXnxx Indian Brother And SisterZoeneli LeakedJav Subbed ComNew Sister XxxMasterpationMallu HMaa Ko Choda Bete NeHentai BreedingShehulk PornFreya Von Doom CreampieOnlyfans LakedManga Hentai Frسسكس هنديSunbathers NakedKatrina Jade XnxxKannada Sex Video CallPublicagent FreeHindi Saxy Video ComNicole Aniston Tonights GirlfriendDesi Sexy Bf Full HdErotic Message VideosBestincest PornLily Rose JamesFurries With Big TitsXoey Li IafdBrandy Renee LeakSunny Leone VideoxxxPornstarshemaleAdult Dvd Talk ForumUol Bate Papo GratisPorn PutariaSandra Latina XxxSon Mom Porn ComicsCouples Sexual VideosTonights Girlfriend Brandi LoveBrandi Love Sexy VideoTokyo Tea PornThiccivelvetAliza Jane PornMasterbaitCovert JapanBig Titty Lesbian MilfLuscious ComicsApex Legends Porn ComicsValiveex OnlyfansChristy Mack PornBest Sexey VideoHuge Tits LesboBest ThroatpiePorn BrattysisCumbathAdam4adWw Hot Sex VideoManipuri Sex WariAerovia Guayaquil XxxEmily Addison Porn VideosIndian Blue Film WebsiteBig Tit ChineseDarrell Jones PornShe's PornXxxx Movie HdTelugu Sex Videos TamilXx Hindi Sex VideoHentai Breast ExpansionFitis De SexoEbony Rider PornClash Royal PornXxx Porn SiteAllie Haze Porn VideosPorn Download Free SitesScarlett Johansson Hot XxxHoby BychanonSelena Gomaz SextapePorn FimilyXxx Porn BrasileiroHooker BliwjobChleo VevrierSunny Leone Hot PicsBig Penis PicMadison Moores EromeBlowjob CreampieBrazzers UpcoOletta Ocean PornPornxxxhdMha HentaiHot Cute PornJapaneseporn GamesS And M PornLesley CummingsBulu MoviFilme Pornô Brasileiro GrátisNina Hartely PornXxx Boy 18Mom And Son Xvideo HdTarzan Hd BfWeight Hain PornPor N Imagesشیمیل سکسGirl Fucking A DogArmani Black NewSexy DengulataKaley Cuoco Nude PicturesYoux PornParineeti Chopra AssFucking BabeNude PornHermione GangerPorn Asian PicturesHottest PornstarrsAtl List CrawlerSon Xxx ComTiney XxxPorn HeadHollywood Erotic Movies OnlineHd Porn Videos EbonyXxxx ChainaDani Daniels DoggyNude IndinaMaster Bating In PublicPerv Therapy FullAbbie Maley BlackedCoomer.patyEmillia Clark NakedGordas GollandoMoriah MillzAmour AngeksChina Xx Vidio