door Havermout in Binnenland  ·  30 Reacties

  • 5
  • 578x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom zou je die verbieden?
Dan moet ook boeken zoals, hoe word ik slank, gaan verbieden.
Je kunt alles wel verbieden.

8
1 Positivo

@1 Ben ik helemaal met je eens. Adolf liet ook boeken verbranden. De geschiedenis blijft zich herhalen.

9
2 groenengeel

@1
@2

Een geaardheid vergelijken met een gezondheidsprobleem. dat deed Adolf ook.

8
3 Pegasus

@3 *mep*

6
4 groenengeel

@3 Doet het pijn?

5
5 groenengeel

Boeken zijn niet gevaarlijk. Mensen die boeken gevaarlijk noemen zijn over het algemeen links. En linkse mensen vinden alles dat niet overeenstemt met Utopisch-links gedachtengoed gevaarlijk.

Ze noemen zichzelf vaak wetenschap. Of empathie. Of progressief. Of andere bloemrijke termen. Ze vinden het heel belangrijk om superlatieven in hun perfecte goedheid voor zichzelf te reserveren. Maar feitelijk zijn ze gestoord. Knettergek. mesjogge. En meestal niet goed in staat om op een volwassen manier met andere mensen en de werkelijkheid van alledag om te gaan.

5
6 purelogica

@3 Waarschijnlijk deed het ff pijn. Maar dan weet je nu dat je in ieder geval leeft. question

2
7 groenengeel

* Verwijderd door de redactie *

8 flessenhals

@4

Nog een keer, harder alstublieft meester!

2
9 Pegasus

@6

- "Mensen die boeken gevaarlijk noemen zijn over het algemeen links." -

Ah ja, vandaar dat conservatieven volledig hun shit verliezen wanneer er iets van LHBT staat in een kinderboek...

https://www.pinknews.co.uk/2019/09/02/gay-penguin-bbc-victoria-derbyshire-tango-makes-three-lgbt-inclusive-lessons/
https://www.christianpost.com/news/parents-outraged-over-transgender-books-inclusion-in-statewide-school-reading-competition.html

3
10 Pegasus

@6

'Boeken zijn niet gevaarlijk. Mensen die boeken gevaarlijk noemen zijn over het algemeen links. En linkse mensen vinden alles dat niet overeenstemt met Utopisch-links gedachtengoed gevaarlijk.

Ze noemen zichzelf vaak wetenschap. Of empathie. Of progressief. Of andere bloemrijke termen. Ze vinden het heel belangrijk om superlatieven in hun perfecte goedheid voor zichzelf te reserveren. Maar feitelijk zijn ze gestoord. Knettergek. mesjogge. En meestal niet goed in staat om op een volwassen manier met andere mensen en de werkelijkheid van alledag om te gaan.'

en U noemt zichzelf purelogica?

hoop dat U regelmatig om Uzelf kunt lachen question

7
11 Grootmoeder

Aan een kant... Dit soort werken schaden mijn belangen niet als homo zijnde, omdat ik niet Christelijk ben en ook niet aan hun van origine homofobe leer gekoppeld bent. Ook zal dat boek de meeste seculiere homo's niet schadelijk.

Aan de andere kant... Waar het probleem zit zijn de homo's, die in conservatief religieuze kring bevinden. LGBT en conservatieve Christendom/Islam/... gaat niet samen en daarom bestaat ook de behoefte om van deze natuurlijke variatie te "genezen". Dat het niet werkt is inmiddels ook wel duidelijk, gezien meerdere homogenezers uiteindelijk zichzelf niet hebben kunnen genezen en uit de kast zijn gekomen. Duidelijk is dat een dogmatische religie niet stand houdt als je je eigen zijn moet verkrachten.

Ik ben niet snel voor censuur, zeker omdat ik er zelf - ook als homo zijnde - geen last heb van geschriften van mensen, waar de meeste mensen doorzien dat ze een dogmatisch religieuze kronkel in hun hersens hebben. - Aan de andere kant hebben LGBT'ers in religieus conservatieve kringen wel veel moeite om hun seksuele voorkeur geaccepteerd te krijgen en denken ten onrechte dat dit soort boeken "genezen" en dit soort werken zijn zeker schadelijk voor de geestelijke gezondheid van deze groep mensen. Het volgen van deze therapie is schadelijk, maar er liggen nog meer boeken, die schadelijk zijn voor de mensen met een bepaalde achtergrond, zoals geschriften rond kwakzalverij.

--

Ik vind het zelf een moeilijke kwestie. Mensen moeten de inhoud van alle boeken / media zonder problemen kunnen bestuderen om hier de eigen conclusies aan te verbieden. Aan de andere kant richt dit soort boeken weldegelijk schade aan en ga je het verbieden dan ga je een glijdende schaal af van nog meer content/media die verboden wordt opdat je in een eng politiek correct spectrum terecht komt. Ik vind het zelf toch een behoorlijk ethische kwestie, waar ik geen 1,2,3 een antwoord op heb.

Dan de volgende kwestie. Verkoopt Bol.com ook boeken, die direct of indirect hun bedrijfsbelangen schaden. Of terwijl is Bol.com echt zo voor vrijheid van meningsuiting dat ze claimen of snijden ze toch stiekum andere boeken uit hun assortiment. Of beter gezegd ik ben zelf echt benieuwd hoe oprecht ze zijn in hun vrijheid van meningsuiting. Alleen dit al leert dat we geen grote monopolen moeten creeren.

1
12 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@10 Ik denk dat je het verschil moet zien tussen een boek dat mensen kunnen kiezen om te lezen en de keuze van lesmateriaal dat kinderen krijgen ingeprent op scholen.

Er is een verschil tussen een boek dat bestaat en verkrijgbaar is en lesmateriaal dat gevoerd wordt aan kinderen onder dwang (Leerplicht, etc). Deze mensen maken geen bezwaar tegen het bestaan van een boek. Maar zijn het niet eens met hoe hun kinderen worden onderwezen.

Dat heeft alles te maken met ethiek. Ethiek is de grondslag van elke vorming en onderwijs.
Tot voor kort was dat op scholen en universiteiten de stoïcijnse ethiek. Maar dat wordt nu heel snel vervangen door links. En dat is gegrond in het communisme / Marxisme en propaganda.

Propaganda is niet gericht op de ontwikkeling van een individu maar op de belangen van de status quo. De kunst van boeken is dat mensen kunnen kiezen welke boeken ze willen lezen. En welke niet.

3
13 purelogica

@13

Ok,

1) Je hebt een boek dat aan kinderen wordt gegeven zodat ze andere mensen leren accepteren.

2) En je hebt een boek dat ouders willen gebruiken om hun kind een andere geaardheid aan te dwingen, om ze intolerantie voor zichzelf aan te praten

Je hebt een probleem met 1), maar 2) vind je prima?

rare snuiter...

0
14 Pegasus

Het is erg simpel, homo's zijn te genezen omdat pedo's na therapie/TBS ook genezen verklaard worden. Beiden zijn een geaardheid. (pedo heeft een homo en hetero variant).

5
15 Rex

@14 Ik heb geen bezwaar tegen beiden. Zolang er een vrije keuze is voor ouders welke vorm van onderwijs ze hun kinderen willen laten volgen.

"The problem is choice" zoals ze zeggen

3
16 purelogica

@14 In dat geval dienen we de bijbel, koran en dat soort geschriften ook te verbieden, weet je hoeveel schade kinderen oplopen doordat de ouders een of ander geloof aanhangen?

3
17 Positivo

@17
Inderdaad, als er iets verboden moet worden zijn het die boeken.

1
18 Marrie

Moet kunnen.

Als er geen vraag naar is, dan verdwijnt het vanzelf weer. Verdwijnt het niet, dan is er dus vraag naar, hoe treurig dat ook zijn mag.

0
19 progressiefliberaal

Hoop gekkies hier trouwens. Vooral @6 en @8 natuurlijk.

1
20 progressiefliberaal

@1 ,

Inderdaad.

Wat de één achterlijk vindt, vindt de ander een goed idee. De vrije uitwisseling ervan moet mogelijk blijven.

0
21 progressiefliberaal

Straks willen ze Harry Potter nog verbieden.

0
22 Marrie

@22 ,

Roept Rutte over Jan Peter: lock him up!

0
23 progressiefliberaal

@23
Ha ha, maar ik bedoelde die ander Harry Potter, de echte van Zweinstein. question

0
24 Marrie

Gewoon verkopen, wel met een verplichte vaste openingspagina: het lezen van deze teksten, kan uw geestelijke welzijn ernstig en langdurig schaden. Homoseksualiteit is een ziekte en niet te behandelen.
www. ..........
Stuur ze naar een goede website over homoseksualiteit en het omgaan daarmee.

Want ik denk dat het klopt, er zijn genoeg mensen die tijdens hun coming out liever "er vanaf willen" en vooral als je gelovig bent en stevig onder druk staat tuin je er te vlot in. En dat werkt niet, er is weer een homogenezer recent uit de kast gekomen!
https://www.ad.nl/buitenland/fanatieke-homogenezer-komt-na-20-jaar-zelf-uit-de-kast~abb79098/

Meld dit soort dingen maar op die website en informeer lezers van dergelijke boeken hier OOK over. Voor het broodnodige evenwicht, zeg maar.

Dat soort mensen parasiteert op homo's die uit de kast willen komen en twijfels hebben, want ik denk dat maar weinigen die dergelijke boeken kopen, een echt vrije keuze maken.

0
25 Gekste Henkie

oops GEEN ziekte bedoel ik natuurlijk, vervelend dat je zoiets niet kunt editten.

0
26 Gekste Henkie

@17

Oh, absoluut. Ik ben er fel voorstander van het beschermen van kinderen tegen religieuze indoctrinatie, juist omdat het vrijwel altijd neerkomt op het leren haten van jezelf en anderen.

0
27 Pegasus

@27 Grote onzin.

4
28 solidsteel

@1

Omdat homofilie genetisch bepaald is. Daar valt weinig aan te genezen.

0
29 Zwartwit

@15

Aldus Professor Dr. Rex

0
30 Zwartwit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@132 Nou nee, ik heb van jou geen erg hoge verwachtingen gezien je taalgebruik Bop.Je weet jezelf er niet meer uit te typen, dus dan ga je m...

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Offtopic

@2385 Geloof je het zelf?...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@131 Je moet je tabletjes tijdens het eten innemen. Niet vergeten hè? ...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Ronin
Offtopic

@2387Jij meldt maar een eind weg, pisvlek....

5 minuten geleden geplaatst door Ronin

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@130 Ik hoop niet dat jij nog denkt dat ik mezelf nog ga verdedigen op een anoniem forum over iets waar niemand ene reet vanaf weet, Vrouwtje H...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Offtopic

@2386 Nu maak je het wel heel moeilijk voor Donny. Want je bent niet woke en redelijk conservatief op sommige punten. Dan ben je gewoon ext...

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Snorrie
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@51 En weer volledig fout. Probeer eens een keer van feiten uit te gaan ipv uit je nek te l&llen....

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Offtopic

@2386 Vloeken, schelden, op de persoon spelen, beledigen.Gemeld. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@1 Als Oekraïners zoveel moeite hebben met Engels, dan zal het met Frans niet veel beter zijn....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ronin
Offtopic

@2384Ik ben sinds Rutte-1 lid van de SP, en 40 jaar (kader) lid van het FNV.Antisemitisch kutwijf....

13 minuten geleden geplaatst door Ronin

NK. App
TransvestitesexMilfjavKiribaku PornHot And Romantic SexDesi Stage Nude DanceMrluckypovChatirbareOrgasam Sex VideosHard Pounded PornCamsoda ConSkipthegames VtBlak TgirlsFoto De Mulheres Brancas PeladasBj BlackmailFamily Trapy PornWww Xhamter ComBindu Madhavi Sex VideoValentina Nappi Group SexIndonia PornCfm HandjobMostly Watched PornWorld Cup PornhubCollege Madam Sex VideoNica_rockPantyhose PornographySummerntaeMelanie Griffith NakedExplosive CummingWorkiut PornSkylar Rene FacesittingTsmateHareem Shah Porn Video August 2023Watch XxxKinzie Reeves PornMmature AlbumSuzanne Somers NudeVer VideospornosGerman NudeEmily Bright NudeMrsundercover1989 NudeHindixxxvideosOpen Chudai VideoMylfedPhimsex VienamPorn Mom HdTastyblaclsPornography Movies HollywoodHomemade Mature BlowjobMasalaseeenAshemal TubesPornvideosQuqco NudesConsoladores Para HombresBlow Job CompalationBig Penis HentaiLana Rhoades XvideosHot Nurse Comforts The Patients . Giselle MontesBangla Sunny Leone VideoFree Porn Sex MoviesAmateur VoyeaurVideos De Mulheres NuasIndia Nuasسكسي لواطهSkinny Women With Big TitsLilbunniexoxAunty Anal SexBig Boobs JavTop Ten Free Porn SitesVoyeu TvKeywordSuckasaurusPornforherAlex Adams Threesome性爱 网站Pranka ChopraxxxLesbian Best Friend PornTamil Mom NudeDixies TrailerparkKitty Diamond AnalBella Cia BcNight BlowjobHollywood Sex MBbw Hardcore PornRead Adult MangaSxmxAlegea ColeJexmoviesBlue Film Video BfLena The Plug And Jason PornAnal Porn EbonyMujeres Sin RopaBrazilian Fart PornChristina Hendricks SexiestHijastras PornosNatasha Nice SelfieEstter Muniz PornAnime BjViolet Starr Tied UpFlasher PornXxx Video Mallu AuntyNadia Ali PornographyMarga DalnyStrip Chat GlobalXxxx Video VideoMaryrousMia Khalifa Boob SuckSoft Porn VideosIndian Aunty MasturbationChina Family Sex VideoBrother And Sister Fight PornNaked Asian Big BoobsNostalgiafappingFitness_nalaBoob DropsTruth Of Dare PornBrunette Sucks CockBangla Hot FilmInterracial CuckholdingKaren Mcdougel NudePriyanka Chopra Sex VideoHobby.pornJane Symour NudeDirty ChewbaccaTara Strong TitsGgwithdawapBittu SexPornxxxhindiNana Natsume约炮Glory Hole.swallowSamushentaiDominique JanePornoorgasmosFamily Sexual MoviesGinger Men NakedProfessional Porn VideosDegrading PornTransgenderpornLesbian Anine PornOnlyfans.ccomShauna Sand NudeWww.89. OmTelugu Actors Sex VideosBound GangbangdXxx WBengali Adult SexBhabhi Ki Sexy ChudaiMassaging The ClitPornstar GifNew Sexy Video Hd Full