door Havermout in Binnenland  ·  30 Reacties

  • 5
  • 581x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom zou je die verbieden?
Dan moet ook boeken zoals, hoe word ik slank, gaan verbieden.
Je kunt alles wel verbieden.

8
1 Positivo

@1 Ben ik helemaal met je eens. Adolf liet ook boeken verbranden. De geschiedenis blijft zich herhalen.

9
2 groenengeel

@1
@2

Een geaardheid vergelijken met een gezondheidsprobleem. dat deed Adolf ook.

8
3 Pegasus

@3 *mep*

6
4 groenengeel

@3 Doet het pijn?

5
5 groenengeel

Boeken zijn niet gevaarlijk. Mensen die boeken gevaarlijk noemen zijn over het algemeen links. En linkse mensen vinden alles dat niet overeenstemt met Utopisch-links gedachtengoed gevaarlijk.

Ze noemen zichzelf vaak wetenschap. Of empathie. Of progressief. Of andere bloemrijke termen. Ze vinden het heel belangrijk om superlatieven in hun perfecte goedheid voor zichzelf te reserveren. Maar feitelijk zijn ze gestoord. Knettergek. mesjogge. En meestal niet goed in staat om op een volwassen manier met andere mensen en de werkelijkheid van alledag om te gaan.

5
6 purelogica

@3 Waarschijnlijk deed het ff pijn. Maar dan weet je nu dat je in ieder geval leeft. question

2
7 groenengeel

* Verwijderd door de redactie *

8 flessenhals

@4

Nog een keer, harder alstublieft meester!

2
9 Pegasus

@6

- "Mensen die boeken gevaarlijk noemen zijn over het algemeen links." -

Ah ja, vandaar dat conservatieven volledig hun shit verliezen wanneer er iets van LHBT staat in een kinderboek...

https://www.pinknews.co.uk/2019/09/02/gay-penguin-bbc-victoria-derbyshire-tango-makes-three-lgbt-inclusive-lessons/
https://www.christianpost.com/news/parents-outraged-over-transgender-books-inclusion-in-statewide-school-reading-competition.html

3
10 Pegasus

@6

'Boeken zijn niet gevaarlijk. Mensen die boeken gevaarlijk noemen zijn over het algemeen links. En linkse mensen vinden alles dat niet overeenstemt met Utopisch-links gedachtengoed gevaarlijk.

Ze noemen zichzelf vaak wetenschap. Of empathie. Of progressief. Of andere bloemrijke termen. Ze vinden het heel belangrijk om superlatieven in hun perfecte goedheid voor zichzelf te reserveren. Maar feitelijk zijn ze gestoord. Knettergek. mesjogge. En meestal niet goed in staat om op een volwassen manier met andere mensen en de werkelijkheid van alledag om te gaan.'

en U noemt zichzelf purelogica?

hoop dat U regelmatig om Uzelf kunt lachen question

7
11 Grootmoeder

Aan een kant... Dit soort werken schaden mijn belangen niet als homo zijnde, omdat ik niet Christelijk ben en ook niet aan hun van origine homofobe leer gekoppeld bent. Ook zal dat boek de meeste seculiere homo's niet schadelijk.

Aan de andere kant... Waar het probleem zit zijn de homo's, die in conservatief religieuze kring bevinden. LGBT en conservatieve Christendom/Islam/... gaat niet samen en daarom bestaat ook de behoefte om van deze natuurlijke variatie te "genezen". Dat het niet werkt is inmiddels ook wel duidelijk, gezien meerdere homogenezers uiteindelijk zichzelf niet hebben kunnen genezen en uit de kast zijn gekomen. Duidelijk is dat een dogmatische religie niet stand houdt als je je eigen zijn moet verkrachten.

Ik ben niet snel voor censuur, zeker omdat ik er zelf - ook als homo zijnde - geen last heb van geschriften van mensen, waar de meeste mensen doorzien dat ze een dogmatisch religieuze kronkel in hun hersens hebben. - Aan de andere kant hebben LGBT'ers in religieus conservatieve kringen wel veel moeite om hun seksuele voorkeur geaccepteerd te krijgen en denken ten onrechte dat dit soort boeken "genezen" en dit soort werken zijn zeker schadelijk voor de geestelijke gezondheid van deze groep mensen. Het volgen van deze therapie is schadelijk, maar er liggen nog meer boeken, die schadelijk zijn voor de mensen met een bepaalde achtergrond, zoals geschriften rond kwakzalverij.

--

Ik vind het zelf een moeilijke kwestie. Mensen moeten de inhoud van alle boeken / media zonder problemen kunnen bestuderen om hier de eigen conclusies aan te verbieden. Aan de andere kant richt dit soort boeken weldegelijk schade aan en ga je het verbieden dan ga je een glijdende schaal af van nog meer content/media die verboden wordt opdat je in een eng politiek correct spectrum terecht komt. Ik vind het zelf toch een behoorlijk ethische kwestie, waar ik geen 1,2,3 een antwoord op heb.

Dan de volgende kwestie. Verkoopt Bol.com ook boeken, die direct of indirect hun bedrijfsbelangen schaden. Of terwijl is Bol.com echt zo voor vrijheid van meningsuiting dat ze claimen of snijden ze toch stiekum andere boeken uit hun assortiment. Of beter gezegd ik ben zelf echt benieuwd hoe oprecht ze zijn in hun vrijheid van meningsuiting. Alleen dit al leert dat we geen grote monopolen moeten creeren.

1
12 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@10 Ik denk dat je het verschil moet zien tussen een boek dat mensen kunnen kiezen om te lezen en de keuze van lesmateriaal dat kinderen krijgen ingeprent op scholen.

Er is een verschil tussen een boek dat bestaat en verkrijgbaar is en lesmateriaal dat gevoerd wordt aan kinderen onder dwang (Leerplicht, etc). Deze mensen maken geen bezwaar tegen het bestaan van een boek. Maar zijn het niet eens met hoe hun kinderen worden onderwezen.

Dat heeft alles te maken met ethiek. Ethiek is de grondslag van elke vorming en onderwijs.
Tot voor kort was dat op scholen en universiteiten de stoïcijnse ethiek. Maar dat wordt nu heel snel vervangen door links. En dat is gegrond in het communisme / Marxisme en propaganda.

Propaganda is niet gericht op de ontwikkeling van een individu maar op de belangen van de status quo. De kunst van boeken is dat mensen kunnen kiezen welke boeken ze willen lezen. En welke niet.

3
13 purelogica

@13

Ok,

1) Je hebt een boek dat aan kinderen wordt gegeven zodat ze andere mensen leren accepteren.

2) En je hebt een boek dat ouders willen gebruiken om hun kind een andere geaardheid aan te dwingen, om ze intolerantie voor zichzelf aan te praten

Je hebt een probleem met 1), maar 2) vind je prima?

rare snuiter...

0
14 Pegasus

Het is erg simpel, homo's zijn te genezen omdat pedo's na therapie/TBS ook genezen verklaard worden. Beiden zijn een geaardheid. (pedo heeft een homo en hetero variant).

5
15 Rex

@14 Ik heb geen bezwaar tegen beiden. Zolang er een vrije keuze is voor ouders welke vorm van onderwijs ze hun kinderen willen laten volgen.

"The problem is choice" zoals ze zeggen

3
16 purelogica

@14 In dat geval dienen we de bijbel, koran en dat soort geschriften ook te verbieden, weet je hoeveel schade kinderen oplopen doordat de ouders een of ander geloof aanhangen?

3
17 Positivo

@17
Inderdaad, als er iets verboden moet worden zijn het die boeken.

1
18 Marrie

Moet kunnen.

Als er geen vraag naar is, dan verdwijnt het vanzelf weer. Verdwijnt het niet, dan is er dus vraag naar, hoe treurig dat ook zijn mag.

0
19 progressiefliberaal

Hoop gekkies hier trouwens. Vooral @6 en @8 natuurlijk.

1
20 progressiefliberaal

@1 ,

Inderdaad.

Wat de één achterlijk vindt, vindt de ander een goed idee. De vrije uitwisseling ervan moet mogelijk blijven.

0
21 progressiefliberaal

Straks willen ze Harry Potter nog verbieden.

0
22 Marrie

@22 ,

Roept Rutte over Jan Peter: lock him up!

0
23 progressiefliberaal

@23
Ha ha, maar ik bedoelde die ander Harry Potter, de echte van Zweinstein. question

0
24 Marrie

Gewoon verkopen, wel met een verplichte vaste openingspagina: het lezen van deze teksten, kan uw geestelijke welzijn ernstig en langdurig schaden. Homoseksualiteit is een ziekte en niet te behandelen.
www. ..........
Stuur ze naar een goede website over homoseksualiteit en het omgaan daarmee.

Want ik denk dat het klopt, er zijn genoeg mensen die tijdens hun coming out liever "er vanaf willen" en vooral als je gelovig bent en stevig onder druk staat tuin je er te vlot in. En dat werkt niet, er is weer een homogenezer recent uit de kast gekomen!
https://www.ad.nl/buitenland/fanatieke-homogenezer-komt-na-20-jaar-zelf-uit-de-kast~abb79098/

Meld dit soort dingen maar op die website en informeer lezers van dergelijke boeken hier OOK over. Voor het broodnodige evenwicht, zeg maar.

Dat soort mensen parasiteert op homo's die uit de kast willen komen en twijfels hebben, want ik denk dat maar weinigen die dergelijke boeken kopen, een echt vrije keuze maken.

0
25 Gekste Henkie

oops GEEN ziekte bedoel ik natuurlijk, vervelend dat je zoiets niet kunt editten.

0
26 Gekste Henkie

@17

Oh, absoluut. Ik ben er fel voorstander van het beschermen van kinderen tegen religieuze indoctrinatie, juist omdat het vrijwel altijd neerkomt op het leren haten van jezelf en anderen.

0
27 Pegasus

@27 Grote onzin.

4
28 solidsteel

@1

Omdat homofilie genetisch bepaald is. Daar valt weinig aan te genezen.

0
29 Zwartwit

@15

Aldus Professor Dr. Rex

0
30 Zwartwit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

1 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

2 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

4 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Tuschy PornLantii IresSister FingeringZb PornShoosthtimePorntb ComHeidilavonBog Titty GothSukihana NudeTrisha Nude VideoAnal DirtytalkElastic Girl PornPetiteeroticSnao PornEvgeniya GromovaNepali Bf Hindi MeinFilm Semi BokepBrazzers PremiumJemontremonminouPhoto BdsmAngrejTonshi DenetsuOld ManpornoSiri Big TitsCherrypimpsTwinks DeepthroatCgi PornGay Familyguy PornLesbian Porn FreeAd PornReddit Nafw ListFamosas PeladonasHorse FuckinggirlHotwife BrookeblazeTindersexListcrawlers DelawareFreeusesHannah Palmer NudeNaruto Porn HamesAna De Armas NsfwCuckold FantasySex Ka HindiFtee PirnDont Toy With Me Miss Nagatoro PornNude ActorsCucksuckAsian Famous PornstarsRate My Nude BodyShoos TimeIndian Nude StarsPorn Asian MomHentia WebsiteJav PornosVideos Jacky Et MichelBoneca EroticaSites Porno GrátisElla CruzDesi Women SexMastram Sex StoryXxx Sex BhabiStella SedonaBig MilkersIndian Bhabhi FuckBoob Sucking ThreesomeWww Cartoon Xxx ComBlake Blossom FullSearch For PornstarsStepmom PornographyHent FeetFaye Dunaway NudeMassage Happy EndFucking Video AppMealina HicksEve.sweetIncestbrother SisterXxn LesbianCreampies In PublicErika Elenisk NudeSex Video Hd PictureSdde-702Devadasies ComEbony Porn MoviesHanna Ray Only FansThickassdaphne BrazzersBoy And Girl Sex VideoVillage Real PornBrooke Tilli PornAmateur Xxx VideoBlow Job With FriendsGaypissingSouth Indian BfPhoshowEssaere NudeInxx PornTufos.co.brAssfucked BbwOxlade Video TapeXlivecamTamil Acter XxxBondage GangbangIndian Pusy PicMannga18fxPornosy 4kRide That BbcJabarjasti SexJame Dean Porn StarMasturbating To PornNaughty America Xxx SexNiksindian Com VideoBig Mouth PornLaruna MaveRetro PornografiaJaxquie Et MichelPor No LesbianSax Movie HdDoggystyle CompilationDerrick FerrariBlair Williams AnalMadres Que Follan Con Sus HijosBrazzerslatest VideosSavannah Bond StepmomFree Porne SitesMujeres Sexo Con CaballosStephanie NudeAunty Sex Videos Aunty Sex VideosSex With SisterAnruto XxxSexy PornorCristine Taylor NudeLuisatavaresDf6.ogNudepriyanka ChopraJapan Xxx Sexy VideoElay SmithPopeyes Porn VideoLittle Sister HornySee Through NipsAmandacerny NudeOpen XvideoJ Mac VideosEbony Threesome LesbiansNood ReviewPorn Hd DreeLive Ao Vivo De SexoHeidi SchanzSexxxsSmall Tittie PicsGolden Age Of PornHot Indian Porn ComBhabhi Ki Suhagraat