door Ome Joop in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 2
  • 689x gelezen
Reageer met een Emoji
1
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wordt tijd dat de EU de handel met dit land gaat stoppen.

9
1 Ome Joop

Mooi. Misschien wordt het nog eens wat met Iran. Dan plaatsen wij wel een raketschild daar in de buurt dat ze er niks aan hebben.

3
2 groenengeel

* Verwijderd door de redactie *

3 Alt-Wrong

* Verwijderd door de redactie *

4 Alt-Wrong

@2 Wij zijn wij volgens u? Ik begrijp dat u in het Midden Oosten woont of wellicht in de VS? Europa en al helemaal niet Nederland zal daar een raketschild gaan plaatsen. Mocht u in Israel wonen dan kunt u die crimineel Bini misschien laten vervolgen voor reguliere misdaden en oorlogsmisdaden.

7
5 reality

@4 en @5 Ik begrijp dat het lastig is als je aan niks anders kunt denken dan aan Israël en Joden, maar dit topic gaat niet over Israël of Joden, maar over Iran.
En Iran is fout bezig door atoomwapens te willen maken.

Amerika had dat al wat langer in de gaten en heeft verdragen opgeschort. Tijd dat de EU dat ook gaat doen.

3
6 xtremy

@6 Ik besef mij nu pas dat u niet in staat bent om verbanden te ontdekken. Kunt u tevens even met feiten aantonen dat ik ook maar iets over joden of Israel heb geschreven. Ik denk dat ik vaker in Israel kom dan u. Daarnaast heeft de VS het verdrag met Iran eenzijdig opgezegd. dat betekent in de internationale politiek dat ook Iran haar gang kan gaan. De EU moet wat minder naar Trump en cs luisteren en meer een eigen koers varen. De EU hoeft helemaal niets omdat Trump dat vindt. O, voordat ik het vergeet, heeft Israel ook niet atoomwapens? Beetje hypocriet uw opmerkingen hier.

4
7 reality

@7 Tja, in @5 heb je het toch echt over Israël en een of andere "crimineel".
Alweer vergeten?

Daarbij is het een wereldwijde afspraak dat we niet méér atoomwapens willen, maar juist minder.
en al helemaal niet méér landen die er één hebben. Dus Iran zit fout. Ongeacht wat Amerika daarvan vind.

4
8 xtremy

@8 Zoals ik eerder heb opgemerkt kunt u geen verbanden leggen en bent u niet in staat zaken in context te bekijken. U kunt niet naar Iran kijken zonder daarbij de relatie met aartsvijand Israel daarin te betrekken. Daarbij komt nog dat Bibi als premier voor een groot deel verantwoordelijk is voor het gelazer in die regio, Mijn omwerkingen zijn dus geheel relevant. Ach u behoort tot de groep die droomt van een kernwapen vrije wereld? Ik neem aan dat u dan eerst een bezoek gaat brengen aan Putin? Die heeft nl laten zien alle verdragen aan zijn laars te lappen. Mocht u naar Putin gaan dan hoor ik het graag, dan ga ik hier actie voeren onder de noemer: Alle kernwapens de wereld uit te beginnen met Rusland. Een voordeel dat Rusland kernwapens heeft, ze laten ze daar graag in eigen land ontploffen.

6
9 reality

Waarom zou het land geen centrifuges mogen ontwikkelen? Zo lang ze niet boven de 20% verrijken is er niks maar dan ook niks aan de hand.

7
10 Smite Gait

@9 Wat mij opvalt is dat jij graag je haat jegens Israël laat zien in elk topic dat niet over Israël gaat, maar over een land in die regio.
Nu ook weer.
Daarbij doe je ook nog eens alsof Israël de schuldige is van alle ellende in die regio. Daaruit blijkt jouw haat dus.

5
11 xtremy

@11 Zou u een beetje op uw woorden willen passen? Graag even feiten noemen vwb door u genoemde haat. Weleens gehoord van gezond verstand en kritiek? Of u kunt haat niet onderscheiden van kritiek en feiten, of uw emoties beperken een heldere kijk op de internationale en tevens politie in het Midden Oosten.

4
12 reality

@12 Whahaha, moet ik op mijn woorden gaan passen? Omdat ik je een spiegel voorhoud waarin je kunt zien dat je reacties vol Israël-haat staan?
Typisch.
En wat als ik nou niet op mijn woorden ga passen, wat ga je daar dan aan doen?

7
13 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

14 Yisrael 2.0

@13 Wederom laat u zien dat u niet in staat bent om teksten te vertalen in uw beperkte brein. U zit zelf zo vol met boosheid en frustratie dat u dat projecteert op een ander terwijl u dat zelf niet meer in de gaten heeft. Weleens van fatsoen gehoord of is u dat ook vreemd? Door op uw woorden te passen, m.a.w. eens na te denken voordat u iets roept. Vanuit uw boosheid en onmacht roept u vervolgens wat ik daar aan zal gaan doen. Helemaal niets, u bent nl niet meer dan een simpele geest, een soort van roeptoeter. Misschien toch eens een consult aanvragen?
Tenslotte heb ik u meerdere keren uitgenodigd om met feiten aan te tonen waaruit mijn haat voor Israel zou blijken. U ziet niet eens het onderscheid tussen de Joden in het algemeen en hun corrupte leider van dit moment. Voor dat laatste hoeft u alleen maar het nieuws te volgen.

3
15 reality

@15 Ik ben juist helemaal niet boos of gefrustreerd. Ik vraag me alleen af hoe mensen het verzinnen om over Israël te beginnen terwijl het topic over Iran gaat.
En dan niet neutraal, maar vol haat over Israël. Dan ben je gewoon een hater. Zéker als dat in meerdere topics gebeurt.
En het is heel fatsoenlijk om mensen daarop aan te spreken. Israël haat is iets wat al eerder is geweest, met desastreuze gevolgen. Dat willen we niet meer, zeggen we al zo'n kleine 80 jaar.

6
16 xtremy

@16 Omdat Israël wel kernwapens heeft en Iran nog nooit heeft laten blijken hoger te willen verrijken dan brandstof voor kerncentrales. Israël heeft een Samson optie waarmee ze ook Europa bedreigen Iran heeft niet zoiets. Iran staat inspecties toe Israel niet. Omdat er met twee maten gemeten wordt daarom.

6
17 Smite Gait

@17 Er zijn wel meer landen met kernwapens in de wereld dan alleen Israël.
Daarbij gaat dit topic niet over Israël, maar over Iran.
Jij probeert de aandacht op Iran af te leiden naar Israël, maar dat is zoals ze het noemen: Offtopic, en dat mag niet volgens de huisregels van NK.

Maar wie weet ben jij ook zo iemand die vind dat regels niet voor hem gelden. Je zal dan wellicht ook wel tégen het boerkaverbod en tégen het kraakverbod zijn. Maar goed, nu raak ik zelf offtopic.

6
18 xtremy

@16

Als het over kernwapens en Iran gaat, gaat het ook over Israël - en wellicht ook over Saoedi-Arabië en de VS. Een kernmacht wordt namelijk niet aangevallen.

2
19 Brolin

@18 Israël is het land dat met een abnormaal sterke lobby in de VS die dit conflict elke keer groter helpt maken dan het is. Dus gewoon relevant in deze discussie. Zonder de joodse haatstaat vol apartheid en buiten rechterlijke executies had de nucleaire deal nog overeind gestaan.

7
20 Smite Gait

@19 Het gaat over Iran, niet over Israël. Als je het over Israël wil hebben moet je daar een topic over starten.

7
21 xtremy

@20 Zo, je Israël en Jodenhaat weer even kunnen ventileren. Jij ook weer opgelucht.

8
22 xtremy

@21 Bepaal jij dat ja? Is uw suffe mening wet op het forum? Maar je hebt geen last van grootheidswaanzin?

6
23 Smite Gait

@16 Zoals ik al eerder heb uitgelegd is het niet off topic om zaken in een bredere context te bekijken. Ik had het niet over Israel en de Israëliërs, ik kom daar veel en heb uitstekende contacten daar. Ik had het over Bibi. U hoeft mij niets te vertellen over de Jodenvervolging. U kunt u beter richten tot extreem rechts hier in Europa en niet op mij. Verder wens ik u nog een fijne dag.

0
24 reality

@23 Dat zeggen de huisregels van NK. je weet wel, regels waaraan je je hoort te houden.


@24 Doei, Israël en Joden hatertje.

8
25 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

26 E.Meel

@25 Nah dat zeggen ze helemaal niet dat je zaken niet in een bredere context mag trekken staat nergens. Maar goed u snapt wel meer niet. Daarnaast bent u een grotere jodenhater dan ik. Ik wil graag een einde aan al die doodslag en u wil graag meer doodslag en dode joodse mensen net als die weerman zeg maar.

9
27 Smite Gait

@23

Nou wat ben je toch geweldig altijd maar ana het strijden voor een terreurstaat (lees: israel)

12
28 Bullet108

@28 Verkeerde boom?

6
29 Smite Gait

* Verwijderd door de redactie *

30 E.Meel

@21

Als Iran kernwapens wil dan willen ze dat om zich eventueel te kunnen beschermen tegen die drie landen. Zonder hun dreigende taal zouden we het niet eens over Iran en kernwapens hoeven te hebben.

2
31 Brolin

@31 Welke dreigende taal?

4
32 xtremy

@30 Dank je, het blijft lastig om rationeel te discussiëren met mensen die zich vooral door emoties laten leiden. Helaas zijn er hier nogal wat van te vinden.

2
33 reality

@32

Hier ga ik niet eens meer op in, ergens nog de hoop koesterend dat dit een sarcastische vraag is

4
34 Brolin

@1
Dat hebben ze al gedaan; juist daarom houdt Iran zich ook niet meer aan de gemaakte afspraken.

7
35 samcash

@34 Jij kunt dus ook geen voorbeelden van dreigende taal vanuit Israël richting Iran vinden.
Ik ook al niet.
Dan zal het er dus niet zijn, neem ik maar aan.
Zijn we het daar tenminste over eens.

Kan ik nu met een gerust hart weer even gaan werken.

Mazzel !

5
36 xtremy

@29

Was voor @21

@36

Maak je nu een grap?

Of ben je echt zo blind?

8
37 Bullet108

@6
Het gaat juist wel over Israhel. Dat land wil Iran economisch kapot maken. Al 30 jaar roepen ze dat Iran volgend jaar een atoombom kan hebben. Al 30 jaar hebben ze ongelijk. De feiten, door inspecties van de IAEA vergaard, wijzen uit dat Iran helemaal niet bezig is met het ontwikkelen van een atoombom.

Trump heeft het verdrag met Iran opgezegd omdat Netanyahu dat heeft gevraagd en als Israhel iets vraagt aan de VS dan buigen ze daar als een knipmes, zelfs Trump.
Dus Israhel, dat kleine ktlandje vol met terroristen daar in het MO, zet de hele wereldpolitiek naar haar hand. Dat ze daarmee de wereldeconomie ernstig verstoren interesseert ze voor geen cent.

8
38 samcash

* Verwijderd door de redactie *

39 Nederlander

https://mepc.org/commentary/how-real-israels-threat-against-iran
How real is Israel's Threat against Iran?
Last week, Israeli newspapers broke the news that their government was considering a plan to take out Iranian nuclear facilities. Since then, recriminations about who leaked the plans and to what end have been splashed across the region’s dailies.

7
40 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@27 En terecht. Moet niks hebben van die dogmatische bewegingen....

6 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

21st Century Guy
Asielzoeker ernstig bedreigd voor dragen van regenboogsokken

Die figuren die hem bedreigen horen niet in Nederland eigenlijk nergens, respect voor de medemens is een universele waarde zou dat moeten zijn i...

10 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
Christenen horen trans personen júíst te accepteren

http://archive.today...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Asielzoeker ernstig bedreigd voor dragen van regenboogsokken

@1 Ach joh, het is maar een lhbtq-figuur.https://www.nieuwskoerier.nl/news/981542-mag-jays-onder-de-lat-bij-dames-1-de-amateursport-worstelt...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
'Verhuftering' op het spoor wordt steeds erger: hoe is het geweld te stoppen?

Door van jongs af aan wangedrag aan te pakken. Helaas steekt in de openbare ruimte bijna niemand meer een poot uit. Logisch want een mes in je l...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

eh
Saudi Arabia is rebranding itself as a moderate country, but what’s the truth? Just ask our female activists | Lina al-Hathloul

" De internationale gemeenschap moet Saudi-Arabië ter verantwoording roepen voor zijn flagrante mensenrechtenschendingen – en zich niet laten...

15 minuten geleden geplaatst door eh

Nighthawk
Muziekdraadje

Xavier Rudd - Follow the Sun | Mahogany Sessionhttps://www.youtube.com/watch?v=XZf_V_iqvVo...

20 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

ongelovenloos
Asielzoeker ernstig bedreigd voor dragen van regenboogsokken

" ‘Gedurende tien maanden ben ik vijf keer overgeplaatst van het ene kamp naar het andere, en in elk kamp werd ik omringd door mensen die deze...

36 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Saxy VidosIndian Aunty New SexSpnk BngBig Cook ComBangla Village XxxJuicy TitiesPornohardcoreGreen Eyed Girlfriend Gets Fucked Hard In BedroomLun FudiGerman Mature PornStriptease TeensAbdl VidepsPornstar RichestField SexKrissy Lynn BbcHibjab PornBlowjob TwitterPorn Party PornSax Xxx ComIndian Kiss XxxBangbros GirlsLily Starfire CreampieProstertute PornNude &sexyCartoon Mom Sex VideoReal Teacher Sex VideoFull Money Talks Porn VideosBlacked.cpomLesbians Ebony PornScadel PlanetPornolandia AmadoraTop Porn SatrsHd Tube Porn VideoTelugu Recording Dance Sex VideosBbw ThreesomepornInspireeroticsKianna Dior Porn VideosSniffing CockJess WestPorn FakehospitalPorn Gallery PhotosBangladeshi Blue VideoLesbian Sex Full VideoSakara PornJavhihi IndonesiaDadcrusjScat PornografiaThe BestpornNew Porn Video Full HdThreesome KissMysweetapple ThreesomeAmateur Redhead NudeWaifumiia Onlyfans LeakedPorn Videos DaughterVirgin DflorationMilfed Porn VideoPornos.españolKaja KassinCutexezraPorun Hd VideoCas Summer PornSamatha Fox NudeSoftcore Sex VideosSex In Bus ComLeena AkyConto Erótico CnnOmgjasmin NudesCute Indian Girl NudeOld Tamil SexNepali Bf FilmIndian Sex Mms ScandalHd Story Porn MoviesHitomi Tanaka HotIncest Xxx MoviesCeleb Onlyfans NudesBlack Porn TwerkOnly Homemade PornBabes5New Indian Xxx HdReal Famiky PornPornografia LesMoviesforyouAnime Girl NakedSissy JoyceXxx Videos GfBest Teen SexMoms And Stepsons PornPiper Perri PregnantYonicamLesbiennes SexEmma Watson LeakRedtubedOnlyfans SiteCadeymercuryDani DanualsAmanda Cerny SextaoeDipika Padukone XxxSaorise Ronan NudeTop 10 Indian Porn SitePunjabi Kand XxxDani Danies PornXxx Desi DanceRealistic Gay SexVirgin SexpornCherry TvJewelz Blu CreampieKatiesigmond NakedTwerk SexMara Sov Rule 34Nude Sex SketchJmac Xxx VideosRomance VideossexVirginteensIt's To Big PornUnderhentaisPorn NurseIsabela Ramirez Only FansHentixxxBigtits MexicanCamwhores.tDesi Housewife In Saree Pays Rent By Selling Her PussyBhabhi Xxx Video ComHd Porn LoveBdsm LesbianpornChristy CanyonnudeRealitt PornLatina CuckoldBig Cock BlowjobXxx Por VideoVoyeurweBollywood Xxx HdBaitbuddiesDeborah Shelton NudeBf Movie XxxTeacher Pron VideoDisabled PornKannada Sex NewsNetpornBoys FuckHusband Pegging WifeKiara Mia BjFree Video X HdIndian Gf Bf XnxxSurat XxxHot Granny Porn4k Pron HdBig Boobs CumshotModel Nude SexyCosplayers NudesShake Tits