RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

'Miley Cyrus datete al met nieuwe vriendin voor breuk met Liam'

Beeld © Getty Images

De breuk tussen Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) kwam als een shock voor fans. De zangeres en acteur liggen nu midden in een scheiding, maar het lijkt erop dat de Hannah Montana-actrice er al helemaal bovenop is. Zo wordt ze overal gespot met de ex-vriendin van Brody Jenner (36).

"Ze hadden al wat met elkaar toen we aan het filmen waren voor de show"

Miley en Kaitlynn Carter (31) trekken overal waar ze komen alle aandacht. De dames werd zoenend gespot op een jacht en hand in hand op straat, maar bevestigen verder geen relatiegeruchten. Wel zijn beide blondines nét gescheiden van hun voormalige grote liefdes, iets wat als shock kwam voor fans. Toch is niet iedereen verrast. Kaitlynns The Hills-collega Spencer Pratt (36) beweert namelijk dat de twee al een stuk langer met elkaar aan het daten zijn. 

Miley
Lees ook:
Miley Cyrus geeft emotioneel optreden tijdens VMA

In de nieuwste aflevering van de MTV-realityshow denkt Spencer het zeker te weten, zeker aangezien Brody en Kaitlynn een open relatie zouden hebben gehad. "Het is moeilijk om aan te zien, zeker als je weet dat Kaitlynn al een tijdje met Miley ging", legt hij uit. "Ze hadden al wat met elkaar toen we aan het filmen waren voor de show. Misschien niet fysiek, maar zeker weten emotioneel." 

'Miley
Lees ook:
'Miley Cyrus krijgt volledige voogdij'

Spencer neemt ook geen blad voor de mond. "Ik zou zo graag willen weten wat Liam ervan vond hoe Kaitlynn ervandoor ging met zijn vriendin. Dat is niet heel degelijk. Zoiets doe je in je Italiaanse villa en niet met allemaal paparazzi in de buurt", vertelt de realityster. Maar Brody heeft geen kwaad woord over voor zijn ex. "Kaitlynn is een geweldig mens, prachtig en leuk om mee te zijn. Altijd een positief onderdeel van mijn leven." Bovendien is ook hij al over de breuk heen en heeft een relatie met model Josie Canseco.