RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Affairegeruchten worden André Hazes te veel

Beeld © ANP

De affairegeruchten rondom André Hazes (25) en zijn goede vriendin Nikkie Plessen (34) is de zanger te veel geworden lijkt het. Inmiddels blijkt dat hij de presentatrice heeft ontvolgd op social media.

"Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf"

Het vrouwenblad Flair viel op dat André het ontvolgknopje heeft ontdekt en Nikkies kiekjes niet meer ziet op Instagram. Dit is opvallend aangezien volgens geruchten de relatie van de zanger op de klippen dreigt te lopen. En dat zou weer te maken hebben met roddels over zijn vermeende overspel met niemand minder dan Nikkie. De modeontwerpster en zanger zouden meermaals zoenend zijn gespot tijdens het uitgaan in Amsterdam.

André
Lees ook:
André Hazes laat eindelijk zijn hart spreken

De relatiecrisis tussen André en zijn vriendin Monique Westenberg (41) werd ook aan de tand gevoeld tijdens een bezoek van de zanger aan RTL Boulevard. Of hun relatie in zwaar weer verkeert, wilde hij niet helemaal duidelijk maken. "Dat is eigenlijk iets wat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook", vertelde hij in augustus. Zijn drukke schema was opvallend, vond presentatrice Bridget Maasland. "Ja, nou ja, als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit", legt André uit. "Dan is het Kerst, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat." Ook Monique volgt Nikkie niet. 

André
Lees ook:
André Hazes reageert op zijn vermeende relatieproblemen