RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Maik de Boer krijgt de schrik van zijn leven

Beeld © ANP

Maik de Boer (58) kan weer opgelucht ademhalen. De stylist had een plekje ontdekt bij zijn oog wat pre-huidkanker bleek te zijn, maar gelukkig was hij er weer op tijd bij. Zo deelt hij mee op zijn Instagram.

"Ook al was het aan de goede kant van de kanker, toch staat je leven even stil"

De 58-jarige stylist is ondanks de goede afloop enorm geschrokken. "Ook al was het aan de goede kant van de kanker, je leven staat even stil." Aangezien zijn vader jong kwam te overlijden, nam Maik afgelopen zomer een drastisch besluit. Hij nam een sabbatical en vulde zijn zomer met trainen en detoxen. Maar bovenal werken aan een gezond en energiek lijf.

Maik
Lees ook:
Maik de Boer en Anouk Smulder zeggen ja tegen trouwprogramma

En dat betekent ook op werkvlak even rustig aan doen. "Vrij zijn als freelancer in het jaar dat ik precies 25 jaar in het vak zit en te kunnen kiezen wat ik wil en leuk vind! Ik ben meer dan trots op alle programma’s waaraan ik meewerkte samen met al die mooie collega’s, redacteurs, ploegen en productiehuizen (...) Heel simpel de kijker blij maken met leuke, mooie tv. Even een lach op het gezicht!"

Hij hoopt dan ook dat met de komst van een aantal grote namen Talpa straks beter vindbaar is en de kijkers genieten van alle nieuwe formats. Zelf gaat 'ie lekker door met het vieren van het leven. Wel heeft Maik nog een klein advies voor al zijn volgers: "In de zon, smeren smeren smeren en laat regelmatig je huid even checken!"

Maik
Lees ook:
Maik de Boer is twintig kilo kwijt